Лекари искат оставката на шефа на НЗОК, плашат с протест

Българският лекарски съюз иска оставката на председателя на Здравната каса Пламен Цеков и на целия Надзорен съвет, както и отмяна на новите правила, които орязват парите за медицински дейности, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Лекари искат оставката на шефа на НЗОК, плашат с протест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважаеми БЛС! НЗОК се ръководи от бившото ръководство на ломската болница и верни на ГЕРБ! Погледнете щата й! През 2003 г. Централно управление се състоеше от 278 души, а сега? Колко обществени поръчки са направени? Няколко за замазване на очите. Докога проверяващите ще си затварят полуотворените очи. Стига грабеж!!!

Ако не се променят нещата до няколко години държавата ще внася лекари и мед.сестри.В Б-я ще останат само кардиолози,кардиохирурзи и ортопеди.

Оставка на всички! Всички вън! Не ни трябва държава...

А ЗДРАВНАТА МИНИСТЪРКА КАКВО СВЪРШИ И ТЯ ПРЕРЯЗВАШЕ ЛЕНТИЧКИ А РЕФОРМАТА:ЗАГОВОРА НА МЗ. ДИРЕКТОРИТЕ НА УНИВЕРТИТЕТСКИТЕ И ОБЛАСТНИТЕ БОЛНИЦИ ЗА ЗАКРИВАНЕ НА ОБЩИНСКИТЕ БОЛНИЦИ И ТОЛЕРИРАНЕ НА ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ

ОСТАВКА! Как може шефът на Козлодуй /който не разбира от ядрена енергетика/ да бъде член на надзорния съвет на НЗОК - и там толкова разбира!?! Право на представители на пациентски организации за надзор на надзориня съвет

Здравната каса отпуска на лекарите брой направления за специалисти и изследвания на всеки 3 месеца, като е редно да го направи в началото на тримесечието. Тази година обаче бройките се получиха в средата на февруари и се оказаха силно занижени - с около 40%, тоест към днешна дата всичките бройки са изчерпани и който има нужда от изследване или специалист ще се налага да плаща всичко от джоба си. Някой много нагло опитва да източва касата, а за пациентите да няма и елементарна възможност да се лекуват. Моля, подкрепете лекарите поне този път, всичко, което се прави в момента е в ущърб на пациентите, който внасят осигуровки, а накрая не могат да ползват нищо!

Идва времето на браншовите здравни каси, както е в Германия и хората да си избират в коя да плащат. Една НЗОК е монопол без никакво качество.

Поне сега ни подкрепете. Престанете да ни плюете. Ние ще протестираме и заради вас. Като няма направления и лимит да ви изследваме как да ви лекуваме. На боб и карти ли. Ама то простака знае само да плюва

Аз съм потърпевш пациент!Подкрепям Ви на 100 %. СВаша помощ ще се спре обирджийството на здравната каса. Смного уважение към българските лекари!

Утре ще си получа лимитите за месечен брой пациенти в отделението. С кеф ще наритвам след 10 число, като изчерпя лимита, мераклиите да се лекуват по здравна каса към офиса на касата да питат къде са им парите за здраве. Защото от тази година няма лимити за изпращане към болниците, а лимити за приемане от болниците и всички вие умници много скоро ще го разберете!

Дайте на тоя шеф на здравната каса да му спретнеме един протест та да му припари под краката.Оставка,оставка--------

Батко ви Станишев, веднага ще ви чуе и ще ви остави да крадете колкото си искате! Да заработвате частно в държавните кабинети!

Лекарите са първи за разграбването

всеки протестира!всеки иска нечто каквото нему е угодно!разнолик народ/пучтуни,тамили талибани,монголи,цигани/!!!каква е тази дарява?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Душичките огладнели! Да не мислите, че за пациента ги е грижа? Я кажете за парите от фармацевтичните компании, я кажете за презентациите в 5-звездни хотели, я кажете за процентите, дето ви плащат за назначените изследвания?

Ето, предоставя ви се възможност да се грижите сами за себе си. Кеф ви врачки, кеф ви хомеопати

Да си станал лекар бе мързел

Плашат, обаче вече няма кого да уплашат!

Това е по-добрия вариант , отколкото ако няма ПЛАШЕЩИ

Буда- Борисов- шефа на мафията, незабавно в затвора!!!

Браво лекари!!

за вас пациентите са самоходни банкноти

Мишките почват да изпълзяват .Най непотребната и паразитна структура е лекарския съюз .Държавата да спре да финансира такива структури.

''Уважаеми''парите идват от здравните на всеки данъкоплатец и заради все по-жестоките икономии на НЗОК СКОРО НЯМА ДА ИМА НИТО КОЙ ДА ВНАСЯ ОСИГУРОВКИ НИТО КОЙ ДА НИ ЛЕКУВА. Кой тогава ''уважаеми'' ще пълни хазната?!!!

Каква държава? Лекарите финансират със задължителния рекет наречен чл.внос

За какви направления говорят? Във Варна направления няма от началото на годината. Джипито вдига рамене и няма представа кога ще има най-накрая.

kgb777kgb

Като забранят всички лични лекари и се върне старата система за прегледи може и да стигнат парите за здравеопазване , естествено като се разкарат от здравната система 1 милион цигани никога не плащали и 1 лев в държавата , а вземащи СТОТИЦИ милиони годишно !!! Но нали това е най-верния електорат на комундетата , няма да стане !!!

Да ти кажа , честно нямам спомен при комундетата да е било ЧАК ТОЛКОВА ЗЛЕ. Цигани имаше и преди, ама баш комунистите, даж етези от преди 10.10 не ни се , когато ги шамарехме и разгонвахме. Пък и те тогава работеха. И още нещо: Никой друг освен любимците ти от ГЕРБ не си е позволявал да открадне парите на ЗОЛ-овете и да пълни с тях дупки в бюджета!Помниш ли този факт? 800 000 ли бяха, 1 млрд ли ? Ааа не- 1200 000 000

1 400 000 000

Напълно подкрепям лекарите.Не може всяка година нашите пари за ЗДРАВЕ да се вливат в БЮДЖЕТА .Уж били хартисали,а направленията все недостигат и като се наложи ДА ПЛАЩАМЕ ОТ ДЖОБА нещо за което ВЕЧЕ СМЕ ПЛАТИЛИ.