Над 1000 души в Раднево на протест срещу агресията

Над 1000 жители на Раднево излязоха снощи на протест срещу насилието на пътя и агресията. Днес към протестиращите ще се присъединят рокери от цялата страна.

Обратно в новината

Коментари - Над 1000 души в Раднево на протест срещу агресията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО НА ВАС СМЕЛИ РОМИ ЗА ТОВА ЧЕ СЕ БОРИТЕ СЪС БЪЛГАРСКИЯТ ФАШИЗЪМ

това вече е КРАЯТ Българи да бият Българи заради циганската наглост

Докато властта се прави ма приятно разсеяна и не налага върховенството на закона ще има проблеми! Не може закона да важи за Драган, а да не важи за Хасан! Всички - законни донове, данъци, сметки, без секс с малолетни, грамотност и прочие важни основи за мир и благоденствие!

Браво на Вишеградската Четворка! Защо не сме част от тази група? Ние да не искаме И.Д у нас?

Едни имат право да се саморазправят други не. Наистина саморазправата е престъпление, но да изчакаме "закона" как ще се отнесе към престъпниците.

Кака може това да се случва??? Докога ще търпим тази паразитираща на нашите гърбове ,изсмукваща твар????

За това докато спят мангустата им трябва малко напалм зарин или зоман и ще се събудят щастливи

Брадатите рокери и Грабливите гробари ште закопаят България ! Така Немсия Пресов Орган формира своите Читатели за предстоящото Радневско възстание на Българе - юнаци против Цигансото ропство !

За да има резултат от този протест не трябва най-първо да се започва от циганската махала, а от централата на БХК. Това е.

ти си глупак НЕУВАЖАЕМИ РОКЕРИТЕ са истински МЪЖКАРИ и РОДОЛЮБЦИ

КЪДЕ е сега леля Бъчи пак да се пъчи ЗАЩО тя и нейният ШЕФ се крият като мишки Но това е Заповед от техните господари Българите трябва да изчнем НЕ ТРЯБВА да го ПОЗВОЛИМ

И рокерите и онези провокатори, заради които стана всичко са на заплата при Путин. Искат да дестабилизират страната. Това е тренировка за нахлуване на зелените човечета. Всичките летни туристи ще са въоръжени и само ще чакат сигнал. Трябва да стегнем армията, да поканим и НАТО и да противодействаме.

mnogo si prost be komunist,tuk si pische6 a v lizeto edva li ste smee6 da im kajesch v o4ite nesto,palno e s mischki tuk v tija forumi,lapai amerikanski patki tapanar

Цигани по лампите висят...

Да сте чули цигани да нападат български мюсюлмани, да има убити стари хора от този етнос, да изнасилят или убият жена, да откраднат животни или земеделска продукция на мюсюлманско село? Явно има начин за справяне и явно ромската престъност е целенасочена срещу българи. Защо търпим и плащаме данъци, а държавата отказва закрила и не прилага законите си?

Единствен бай Тошо ги разбираше циганите и те го слушаха безпрекословно. И как иначе. Циганите минаваха няколко сита до 20 години и имаха страх от полиция /тогава милиция/ и държава. Непълнолетно цигане престъпило закона по един или друг начин - директно в ТВУ. Там бой до откат, работа и пак бой. Следва второ сито - Строителни войски. Там бачкане до откат, бой и войскова дисциплина. Ако и там не те оправят отиваш в Дисципа. А там боят е най - малкото с което те посрещат... . Излиза след време от Дисципа и видят ли го да се шляе по улицата айде ела в полицията за профилактичен бой и после го питат за какво е дошъл там. Ако покаже характер директно отива в затвора, а там пак бой и работа. Единственият възпитателен метод във всички сита беше метода бой до откати вършеше чудесна работа с това племе. Сега полицията ги пази, ние им плащаме задълженията , а те имат само права. Еба ти и държавата дето сме станали..

Да "изчистим" България днес...

На всеки 2 седмици има убити старци от цигани - мерките или не се вземат или не сработват. Какво се промени толкова години - по-зле става според всеки запитан. И докато за кражбите вина имат и българите, които оставят търговците на крадено безнаказани (изкупвачите на метал, заложните къщи, антиквариати, автоморги, кланници са все на българи, които знаят, че купуват крадено от циганите), то за нападенията над стари и беззащитни хора вината е изцяло на отказващи да се трудят цигани, които дори нападат и полицаи без страх. Този проблем става все по-голям и ще има тепърва сблъсъци.

Видим за всички е ръстът на арогантността и агресията на циганите спрямо изхранващите ги българи, а това дълго няма как да продължава. Властта само замита проблемите и ''работи с медиите", за да не се дава гластност, но напрежението по места расте и тепърва конфликтите ще са по-драматични. С тези безкрайни компромиси за кражби, нападения, отказ от образование и труд не може да се продължава. Циганите не само нямат страх, а нападат и полиция. Убиват старци, пият и безчинстват, нападат момичета и жени, убиват по пътища, краде се ток, животни и земеделска продукция, изсякоха цели гори. Защо и докога държавата ще плаща без да изисква труд от здрави и работоспособни безработни? Има толкова мръсотия за чистене.

+ коктейли Молотов на всяка минута!

Спомнете си за едни филм...Такъв отряд трябва, за да изчисти Боклука в БГ от горе до долу!

Гадните Копелета по ми харесва....:)

ограбени, бити, убити, изнасилени българи трябва да има, че на "демократите" да им уврат главите? Дотук водят гнусните им толерастки брътвежи! Стига вече с тези промивки на тема права и демокрация! Тук трябва диктатура на българите над войнстващите срещу българи цигани! И незабавно изгонване на всички соростутски организации, политици и всякакви други индивиди, провеждащи и пропагандиращи пагубната за България толерастка и неолиберална политика!

A 100 000 Uniformeni languri se zapiha za Praznika na Debelite vratove i zadnici

Рокерите така и така са в направление Главен Удар Раднево, да ударят и Амер централи и да се изметат колонизаторите и техните слуги. Да приберат и матовия драгалевец дето подписа робските договори и продаде Валкан, за цената на 1 апартамент.$150 000 . Аве само 1 паркинг лот на Валкан на хитроу е 2 млн$, как стават тия работи?

За такива случаи в милата ни родина създадоха жандармерия, за да пази циганите и крадците които управляват България от народната любов. Само не разбирам наглостта им да използват същото име като навремето когато жандармерията е трепела наред в това число жени и деца.

Това е блатото, в което живеем. И всичко това е продукт на Америка и Европа, защото те наложиха на нашите продажни политици да "интегрират" циганите- мисия обречена на провал от самото начало. Просто за толкова време ги научиха да лежат само, да получават помощи на готово и само да реват, че видите ли били "дискриминирани". Сега да дойдат от Европа да ги укротяват, защото тази сган е кърлеж за обществото ни и ако някой каже- интеграция то да ми покаже как интегрира 10 циганина и после да иска от мен да интегрирам 100. В Европа се оказа провал дори и най-доброто предложение за интеграция..... а сега Европа подвива гузно опашка???

Световната банка защитава циганите за да се размножат много и подкопаят България. Тя дава пари и заповеди циганите да не се преследват за престъпления и полицията има заповед да не гони циганите. По такъв начин циганите подкопават България и в един момент ще дойдат купувачи със зелени вестници да изкупят България. И всичко е по Алън Дълес-подпомагане на най-долните страсти докато се срине държавата и всичко е под Знака на Правата на човека. Ама манго не е съвсем човек има 2 сбъркани хромозома и е застинал в 3 век преди Христа. Това се знае и използва от Гангстерите банкери.

Присъда 3х30 = 90 години пандела за организираните ромски бандити...

Къде е бъчваркат6а...

От днес се заклевам, че първия циганин, който се опита да нарани мен или семейството ми по някакъв начин ще бъде мъртав. Спипам ли го в мой имот да краде ще го превърна в пепел!

И кои са и къде са тези рокери!?

Мили приятели! Като чета коментарите, усещам как гражданската война става все по близка и реална. Моля ви, прегледайте сайта-Арлин Антонов - ужаса на циганите в Пазарджик. Друг колега по преди беше цитирал пъс Чочмоолу. А аз от мен ще добавя-прегледайте материалите за извратените жестокости на циганина Шако в Слънчев Бряг край Ловеч. Не зная само, дали ще доживея да дойде новият Фюрер? Ще бъде жалко, ако умра неотмъстен.

СМЪНТ ЗА ЦИГАНИТЕ, СВОБОДА ЗА НАРОДА! УРАААААААААА...........

БЛАГОДАРЯ за бравото Но това е жестоката ИСТИНА БРАТЯ и СЕСТРИ БЪЛГАРИ от повече от 25 години Лошо е да си Българин в ЦИГАНАРИЯ

бай Тошо,бай Тошо,с теб беше лошо ама сега е още по-лошо.

ИМА РЕШЕНИЕ НА ИНДИЙСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЗА ПРИЕМАНЕ НА ВСИЧКИ РОМИ ОТ ЕВРОПА В ИНДИЯ !!!! ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ИЗСЕЛИМ РОМИТЕ В ИНДИЯ !! АКО ИСКАМЕ ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!

циганите трябва да бъдат поставени на място!!!!

Така е ...трябва.Трябва полицията да пипа здраво. Не става с драскане по форумите на всички тези " клавиатурни патриоти, и клавиатурни екшън герои" дето ще си дремят скрити зад еканите и гледат сеири.

Дано към рокерите се присъединят и футболните агитки.

ПРИ БАЙ ТОШО ЯДЯХА БОЙ И НЕ СМЕЕХА ДА ПРАВЯТ ЗУЛУМИ, А СЕГА ДЕМОКРАЦИЯ: ИЗНАСИЛВАТ , БИЯТ ОБИВАТ , ОБИРАТ И НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА И СЕ РАЗХОЖДАТ НА СВОБОДА. КРАЙНО ВРЕМЕ Е НАРОДА ДА ВЗЕМЕ ЗАКОНА В СВОЙ РЪЦЕ....

Демокрацията е приказка за наивници!Разказват я богатите/управляващите, за да приспиват бедняците/управляваните.И ако някой твърди, че демокрацията е справедливост, той е от приспаните, или от разказвачите.

Демокрацията, Дончо е за престъпниците, властта ги защитава посредством бездействието на полицията и прокуратурата за НЕтежки престъпления. А дисциплинираните хора са длъжни да търпят престъпните деяния на племето и политиците. Демокрация е да оставиш на воля престъпността и да я толерираш, и ако някой стигне до саморазправа-това вече Дончо не е демокрация, а престъпление. Значи за престъпника има демокрация, защото никой не му търси отговорност, а за саморазправящия се демокрацията не съществува.

Демокрацията за мен е свобода и отговорност едновременно. Ако човек ползва само свободата си то тогава става анархия. Ако ти изискват само отговорности то тогава е тоталитаризъм. Ние все още не сме видели истинска демокрация, поне в България, защото нямаме и гражданско общество. За да има демокрация всеки ама всеки човек в страната трябва да изпълнява законите и същевременно да има право да избира например-къде да живее, какво да учи, къде да работи ,кога да създаде семейство и и др.Но никога не трябва да е над закона на какъвто и пост да се намира и независимо колко богат е. Така разбирам демокрацията но едва ли някога ще я видя в България. Не че съм я виждала другаде!!!!Но съм чела!!!

Както е написал ПЕПИ по-долу скапанитени политици крепят циганите, простотията, чалгата и страха в тази страна. Това е техния електорат. Нормален българин не би гласувал за отрепките в парламента, МС и президентството.

Когато една циганка на 12 години тръгне да ражда безплатно, моментално трябва да се повдигне обвинение срещу бащата и срещу родителите на циганката, как така дете на 12 ще става майка, когато родителите му отговарят за него. Вместо това се правят филми за бебето Сарасфати, и дядо му най дяволито упреква бащата на бебето, че щял да го пребие, но се въздържал, а истината е че дъртата циганка вече не може да ражда и е ред на малките щерки....и със сигурност родителите-дядо и баба са знаели и са толерирали раждането на бебето. Чак ходили по закрила на детето, ама помощи им се отпускат, вместо да им потърсят съдебна отговорност за безотговорността им към собственото им дете.

Кметът успял да убеди рокерите да не навлизали в ромската махала.А защо тоя кмет не убеди циганите да не вършат престъпления?Точно с цигански банди от Раднево държавата обезлюдява 2 села.Има видео "С цигански банди държавата обезлюдява 2 села"-Мините Марица Изток ,ползват ги някакви американци,вместо да изкупят къщите ,рушащи се от мините,те използват ромски банди.Пълна съгласуваност м/у циганските банди и мините.Ромите рушат къщите .Убийства на възрастни,изнасилване на възрастни жени е отделен въпрос.Става въпрос за Трояново и Белите брези.Картина все едно от Сирия.

Къде са сега БХК-то, НПО-тата, Соросчета-та, Монката Паси-то и плеядата като тях български патриоти, които да издигнат глас в защита на българите, станали безправно малцинство в собствената си родина?!

Не се съмнявай, бхк ще издигнат глас срещу нетолерантните Български власти, които са допуснали изстъпления на протестиращите срещу невинните цигани!!!

напалм нямате ли ве?

нямаме ! донеси ни!!

Под всяка статия, за поредния пребит дядо или баба по селата, от цигани, пишем коментари, а модератора, ги трие и крие ... ''Как смеем, да обиждаме циганите, техните най-многобройни читатели?!'' Да го е страх, човек, до селско гробище да иде, да остави цветя и да запали свещица, като плъхове са се навъдили. А, медиите и политиците ги защитават, ама чакат ние да им плащаме данъците и да им купуваме вестниците ... Как не ви е срам и вас, бе?! Преди, цялата тая, циганска сган, работеше, нямаше такива ''тумби'', от изпаднали агресивни, озверели малцинства... Народе, вдигай се, това вече не се търпи. Как, пък, тия имат само права, а ние, българите - само задължения?! Ток не плащат, вода не плащат, никой не им бута незаконните бараки, наглеят и плашат българите, взеха и бурки и чалми да носят, за пари и религията ще си сменят 3 пъти седмично. Това е така, заради подменените ценности! Не са безпомощни циганите и помаците, а нагли! Луд изяжда и 2 баници, ...

Помните ли КОЙ седеше на трона на измисления ЦАР киро КЛАСНАТА МУСТАкатя михайлова Е ТЕ ги избират за това за циганите няма ЗАКОНИ защото некадърните ни политици разчитат на техните гласове А нормален БЪЛГАРИН не гласува за тях

това малко като във Враца.. четиримата младежи отивали на фитнес, ДЕМЕК яки батки, псували мангалите и ги понаритали леко - обаче други мангали видели всичко и дошли.. 50 души, които почти не убили младите прохождащи батки. Даваха колата на 'жертвите' някаква ниска Тойота, жълти джанти, огромен ауспух, пробито гърне, от тези селски бегачки които цяла вечер пърдят из градовете и не оставят хората да спят. Та не ми е ясно кой е жертвата и кой виновния, не че защитавам мангустите ама имаше една приказка: като отидеш на селски сбор очаквай селяни..

Шилo

Точно! :-)

ПРОТЕСТИРАЩИ

Уважаеми Дир, коментарът призовава към саморазправа, изтрийте го!

ЕС да вземе решение за създаване на циганска държава, която да не е член на съюза. Стига са тормозили другите народи. Ако това не се случи, тази държава може да възникне по естествен път и да е на територията на България.

Вече си я има държавата Булгаристан. Нали с такава цел я обработват така.