Стотици протестираха срещу новата цена на найлоновите торбички

Близо 800 души протестираха в София против новите изисквания за полиетиленовите торбички. От началото на следващия месец влиза в сила нова продуктова такса за всички размери и плътност на торбичките, които имат дръжка или друг способ за захващане - 35 стотинки за брой.

Обратно в новината

Коментари - Стотици протестираха срещу новата цена на найлоновите торбички | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За кучета и котки може, а за прасета не може??? В този ред на мисли защо не забранят ПВЦ бутилките, те замърсяват в пъти повече, ама там май биреното и минералното лоби е голямо и не хващат дикиш тъпите оправдания.

какво да ви кажа за наилоновите торбички това могат да родят на боко нона тъпите главички

Изкарали 800 души на протест за найлоновите торбички, които имат дръжка или друг способ за захващане!!! Ами защо не ги изкарахте да протестират за размерът на пенсии, заплати, здравеопазване, увеличаване на годините за пенсия и пр. и пр.

И дивните селяци пак не четат: От началото на следващия месец влиза в сила нова продуктова такса за всички размери и плътност на торбичките, които имат дръжка или друг способ за захващане - 35 стотинки за брой... ДОБРЕ БЕ ВАШАТА ЛЕЛЯ - ДАВАМЕ ВЕЧЕ ТОРБИЧКИ БЕЗ ДРЪЖКИ! И??? Кипи безсмислен спор и някакви надеждин някой да налее някой лев в бюджета! Ако не знаете, ама и лесно може да проверите (ако си грамотен пишеш 2-3 думи в гугле!): Кравите са най-големият проблем за глобалното затопляне. Животинките докато папкат, а след това -преживят, ама им се образуват газове и тия пър*ят като откачени. Изхвърлят метан и бля-бля в атмосферата, при което вече заради тях в някои места на света има озонови дупки. НЕ НА КРАВИТЕ - ТЯХНАТА РОДА!

Е кво предлагаш,да затрием всички тревопасни от земята за да може ти и твоята рода да купувате свинско в найлонови торбички?

sav27@

Само див селянин може да отиде на подобен протест,ама дивия селяк не може да приеме факта ,че за да е чиста природата не трябва да мъкне всяка неделя от готвеното на мама по автогарите в София сложено в найлонови торбички

Абе, нещастник прост! Дефинирай първо какво е СЕЛЯНИН. Второ, идеята била да се спаси природата от пластмасите и дрън дрън. Абе, недоклатеняк - 90% от продуктите ги получаваш увити в някакви пластмаси, на касата получаваш пластмасови пликчета, но не ТОРБИЧКИ, в които да си прибереш покупките... И - каква е идеята, а? Пр*дльо смешен - на мама по автогарите, моето момиче, продуктите се носят в кашони и едни торби, от пластмаса, които се употребяват в цял свят, държат и по 30-тина кила и струват около 2 лева. Всъщност - кое ти пречи? Торбичките или че няма кой да ти носи от село нещо? Пу!

Дефинирам,селянин,това си ти а преди теб -твоите родители.А факта че си в час как се носят продуктите от село и тъпия ти речник показва само едно-че си див комплексиран селянин допринесъл за превръщането на столицата в обор,в какъвто си живял по голямата част от живота си

Ами правете плетени или платнени торбички. Все с нещо трябва да се носят покупките. Идете на бунището да видете какво става, вятъра като раздуха 20км в радиус торбичките. По дъвета, в реки, грозна картинка.

На тия простаци от ГЕРБ не им ли писна да говорят и вършат глупости.Тая Караджова се загрижила за торбичките, а искаше да ни набута ГО-то и шистовия газ.Бойко, махни я бе докато не я е утрепал някой!

И данък въздух ...и данък въздух помияри нещастни