Протест срещу КФН: ”Аз съм ЗОВ нюз” (снимки)

Санкциите на Комисията по финансов надзор (КФН) срещу медии са цензура - под това мото протестираха днес пред парламента повече от журналисти и други граждани.

Обратно в новината

Коментари - Протест срещу КФН: ”Аз съм ЗОВ нюз” (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този "протест" имаше изключително малка подкрепа.Мнението на обществото пролича много ясно - КФН са си изпълнили задълженията .

Изненадващо първата дама Юлияна Плевнелиева се появи вчера на рехав протест срещу властта, за да изрази недоволство срещу глоба, наложена на Икономедиа от Комисията за финансов надзор (КФН). Това е прецедент. Плевнелиева е единствената съпруга на действащ президент с претенциите да стане лице на протести срещу държавната власт, която олицетворява съпругът и

Скоро стана известно, че фондация Америка за България предостави на изданията на Икономедиа 3 млн. лв. субсидия за срок от три години. Изданията на Прокопиев бяха вдъхновителите на протестите през 2014 г. Пари от този донор получи и Медиапул.

ако, капитал е "лъгал".... какво ще каже тоя малоумник за.. ШОК,Уикенд, и всички други парцали на КОЙ....

Глобите са малки. Трябва двиоойно. Защото направиха атака на банковата система. И се опитват със слухове да прецакат друга банка. Редно е за такива дейности да има и затвор.

Как предлагате да напълним ХАЗНАТА ? ...само с данъци, инвестиции, икономика, туризъм и енергетика ! и това като загубим, то няма смисъл от Държава !

Всеки в България, разбира от всичко, но като трябва да спазва законите не му е изгодно. Всеки има ПРАВА, но ЗАДЪЛЖЕНИЯТА няма, кой да ги спазва ! Трябва да има и такива хора, като Мавродиев иначе хаоса ще е пълен !

не ми харесва да глобяват медии. некви, неглобили финансисти. обиждат значи, потребителите им на олигофрения или простотия или тъпотия или... мен ми аресва да обича цензорките. по-грешните, повече. затуй са бута тук, у де требе.

Абе,за какво са се събрали тези 20 човека? Това ли е протест? Заработват извън офса си - никой не чете неграмотно написани вестници,"другари" протестиращи! Бегайте на топло,че вадим тоягата!

За прасето Пеевски, всички знаем! Знаем също, че той трябва да бъде заменен прасето Прокопиев - PR агента на ГЕРБ ЕООД ... Нищо ново, познатата игра - Стани Да Седна ... безкрайна въртележка!

Абсолютно правилно ги глобиха. И им е малко. Трябва да ги закрият, заедно с банката, която закриха. Точно такива "публикации" и "изказвания" убиха банката !

Господа, отговорността за обнародван текст не е засегяне на свободата на словото. Ако някой се счита за засегнат, та дори и сам да е нарушил закон, може да поиска по съдебен път защита на свободата си на изразяване. Общи приказки не са достатъчни...

С три милиона долара грант от УСА и аз по цял ден ще припявам каквото се нареди от финансовия!

Пак прокопиев, пак протестни мекерета, пак платени буклуци ! Аман, докога ?? Нямаше ви няколко месеца и София беше чиста и спокойна !

Абе ДИР-а какво значи това-"унищоване на медии". Според мен - неграмотни журналя.

Мавродиев е мазен и гнил тип, който трябва да си ходи.

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население.

Убеден съм, че ако прокуратурата се разрови малто по-дълбоко из бумагите на г-н шефа на комисията току изникнало поредното тефтерче.Ах колко са плоски лъжите на този господин и колко жалък е самия той.Те това са ГЕРБЕРЮГИТЕ.

Не съм чел тогавашните статии в онези вестници, но журналистите много обичат да изтъкват, че са четвъртата власт, а забравят, че властта значи ОТГОВОРНОСТ. 4-тата власт, да си носи отговорността.

този прокофиев кога ще бъде арестуван и разследван за далаверките си? А тези протестиращи на коя ясла са сега?

На протестиращите им плаща американска НПО, т.е. ЦРУ.

link Ако можете да отворите сайта ще видите какво написа врачанското он лайн издание на в-к "Конкурент"..... И те по същата логика трябва да ги глобят... От къде накъде определиха че точно в 12ч. на 27.06.2014 ще фалират банки..... Смехории.... и измишльотини... Смешна държава...

Нашите партньори- западняците вече живеят много скучно И затова пригласят на хамериканците и ходят да правят войни тук-там!? - Ирак, Либия , Иран , Чечня, Сирия, Покрайната...! Като позатихнат - видят дебелия във войните сами си устройват холивудски спектакли!?!? Е, за нас 11 септември за сега можем да приемем ,че е КТБ!!!!!!!!!!!!!!!!

БГ медии са продажни, некадърни, лъжливи и на никой не му пука за тях. Докато има всякакви чужди медии нямаме нужда от бг медии. Освен това по медиите се налага груба и грозна цензура от лятото насам, но не ги чух да протестират. Така,че да го духат. Даже ако може още по-големи кинти да платят.

това ми хареса!

Тероризъм срещу вестници по нашенски. Да подават оставки тези държавни бюрократи в КФН! Искров от БНБ да им даде пример!

Тия юнаци здраво ги захранват братята американци на които служат.Четох,че за две години ще гушнат 3 милиона.Така,че бълха ги ухапала.А иначе могат спокойно да си сложат плакатче :Аз съм проститутка на бандита Прокопиев.

Тогава ДИР-а ще остане без редактори!

Създава се лъжливо впечатление,че се прави нещо в тази държава. Нищо подобно!

преди Пеевски и аз си изтеглих моите 1000 евро. Нали знаете приказката- веднъж Ежко за вода, втори път Ежко за вода и накрая стомната се счупила.

НЕЩО ИМ СЪВПАДНАХА ИНТЕРЕСИТЕ НА ПЕЕВСКИ И пРОКОПИЕВ, МАЙ, А ? дДа не се окаже, че е било така от самото начало.

Тези журналисти били писали, че банката е компроментирана, източени са средства от нея и т.н.... А тя каква се оказа! Че освен това бяха замесени в тая кражба и държавни институции!

И за твойта банка да пишат така две годинит, и твойта ще се окаже същата. Утре могат да бутнат по същия начин всекиго, но преди това ще го рекетират.

Много малко Прокопиевчета на протеста? Аз лично не виждам разлика между Иво Прокопиев и Делян Пеевски, както по имотно състояние, така и по външен вид!

тоз медии що не ги сади КТБ а КФН? КФН на кой е клон?

са сардят един на друг кат накрая ний ша плащаме и кражби и глоби? ний кога ша са сърдим? ша доди ли ред и за нас да простираме?

Браво на Мавродие това са се продажни медии

Мавродиев = Гьобелс. Както Гьобелс беше медийното оръдие на Хитлер така и КФН в лицето на Мавродиев е медийното оръдие на Пеевски i сие.

ДПС, Пеевски заедно с Цв. Василев фалираха банката, като одиторът е проспал липси за 3 милиарда (за което отнесе 100 000 лева глоба само), ама медиите на Прокопиев и некъв врачански сайт, дето и баба ми не го е чувала, са им виновни хаха тъпо българско племе.

Мавродиев Е!

Не им е лесно на турско-червените почитатели.От дружка на Плевнелиев и враг на бандата на Орешарски,сега Прокопиев стана борец за свобода на словото...Глобяват го,горкото.Мъка.

Аман от циркове вече!

КАКВО КАЗАХА НАКАЗАНИТЕ? ТЕ КАЗАХА ИСТИНАТА! ЗАЩО? ЗАЩОТО НАКАЗАНИЕТО ЗА КАЗВАНЕ НА ИСТИНАТА Е ЧАСТ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ МОДЕЛ! ТОГАВА НАКАЗВАХА ЗА КАЗВАНЕ НА ИСТИНАТА! ИМАШЕ ЛИ ПАРИ В КТБ? ИМА ЛИ ДРУГИ КАТО КТБ? МОГАТ ЛИ ДА КРИЯТ ИСТИНАТА ВЕЧНО? ЩЕ ГО ПРАВЯТ ЛИ? ЕТО ТОВА Е КОЙ! Това е съпротивата срещу всяка демократична промяна в България. Това са хората които служат на моралния и икономически упадък на България. Директорът на КФН е лице, зад което застанаха онези,които си написаха закона. Това стана по времето на политическото мнозинство ,което подкрепяше кабинета на премиера Орешарски. НЯМА НИЩО ХУБАВО В ТОВА ДА СЕ КРИЕ ИСТИНАТА! ДОРИ И ДА СА НАЙ- СМОТАНИТЕ, "ЗОВ" СА РЕПРЕСИРАНА МЕДИЯ И ЗАСЛУЖАВАТ ПОДКРЕПАТА НА ВСИЧКИ, КОИТО СЕ БОРЯТ ЗА СВОБОДА НА ЛИЧНОСТТА.

Не, санкционирани са финансови злоупотреби и те нямат нищо общо с КТБ. Едната публикация е за Софарме и е точно в деня преди акционерното събрание. И аз да съм на мястото на Донев, и азщях да се оплача. Другата е за ПИБ и съдържа данни за фирма, за които се оказва, че изобщо не са имали сметки в тази банка. И тези ферми са се оплакали и те имат права, законът е за всичси, Прокопиев не е свещенна крава.

Не го описват така - пише за какви заглавия са били санкционирани, които нямат общо с твоята теза.

Освен това, ако твоите твърдения са верни, не КФН трябва да наложи санкциите, а медийния регулатор.

Гума, нещо си заблуден, брато. Стефан Мавродиев е човек на ГЕРБ, назначен по тяхно време за шеф на КФН и "проспал" далаверите в КТБ под чадъра на ББ.

Дами и господа протестиращи,дами и господа платени журналистчета,ДА НА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО.ТВЪРДО НЕ НА СВОБОДИЯТА НА СЛОВОТО И ПОРЪЧКОВАТА ЖУРНАЛИСТИКА!!!Я всички,които протестирате в момента с ръка на сърцето, пред Бог и в името на децата си отречете,че нямате нито един поръчков репортаж,коментар,статия или цяло предаване.

platenite plebei ot selata i po tochno ot selo obelia da ne se obazhdat! ia begom da dokladvash na bochkata ili na ceko usheto!

А платеният плужек от града да се научи да работи с клавиатурата си и да пише на български език!

Абе журналисти-неграмотници,не на КОЙ служиш,а на КОГО служиш е правилния въпрос ...и това се учи още в трети клас!!!Ама той,Иво Прокопиев ви е платил и му е все едно дали сте грамотни или не....

Не знаех, че имало такива финансови медии... и какво творят като читателите са толкова финансово зле... вместо да помогнат да не са финансови дебили, то те ги заливат само с клюки...

Много интересно дали щеше да има такива протести, ако санкцията беше срещу например "24 часа", "Стандарт" или "Сега" и дали Радан Кънев щеше да иска оставки. В момента сме свидетели на един изкуствено организиран натиск, най-вече през фейсбук и изданията на Прокопиев, който по същество казва да не се спазва законът, когато това е срещу "нашите хора". Важното е да се назначи удобен човек в КФН, който да не закача Прокопиев, това е цялата истерия от тази интернет групичка, която се е сформирала. А това, че от 2011 г. досега на Икономедиа са налагани санкции за стотици хиляди левове за други нарушения, никой не коментира. Жалко за хората, които се подават на тази евтина пропаганда, дано са наистина шепа народ, колкото са излезнали пред НС.

Свобода на словото е едно - евтините им манипулации, съвсем друго! Нека си платят глобата и дано най-накрая разберат че има закони, които не бива да погазват!