Коментари - Протест срещу заместника на московския патриарх блокира Митрофанова в Руската църква | Днес.dir.bg

Протест срещу заместника на московския патриарх блокира Митрофанова в Руската църква

Демонстрантите скандираха против посещението на Волоколамският митрополит Антоний, заемащ висш пост в Руската православна църква

Обратно в новината

Коментари - Протест срещу заместника на московския патриарх блокира Митрофанова в Руската църква | Днес.dir.bg

Коментари

"ТУК НЕ Е МОСКВА" ЧУЖДОЕЗИЧНИ ПРОТЕСТЪРИ ДА ИМ КАЖА, ЧЕ "ТУК НЕ Е И КИЕВ"!!! ДА СЕ ОМИТАТ И ДА СИ ПРОТЕСТИРАТ ТАМ!

И какво прави оня пияница там Румен Петков защо удобно се мълчи сега вече лъсна истината кой подкрепя терористите от Кремъл включително патриарха на България защо и затова се мълчи от медиите,после как да ни уважават партньорите от ЕС и нато

Чест и почитания за Царя! Отсрами България. ... На снимките УМИШЛЕНО не се чете надписа плаката на ПРОТЕСТИРАЩИТЕ: "Иди на .уй! "

А... Защо Глигана не в Укриа ??? Нали беше пеперуда там .

Те в покрайнината му дадоха занаят , сега ще прави пари , на площад Македония!

А защо московския патриарх след това се е срещнал със Симеон Сакскобурготски във Враня ??? На чаша чай ли ????

Няма ли кой да арестува тези украински ЛУМПЕНИ ?

Тее кукумявки с българското знаме от ДБ ли са? Те нямат правото да докосват националния ни флаг!

Протестърите това могат - да пречат, да блокират, да създават дрязги. Понеже са малко - помъкнали един парцал за да пречат максимално. Ще им дойде краят на сорските организации а с това - и краят на подобни платени простащини.

А тези "протестиращи" , от кой хотел ги докараха? Няма лошо , да се протестира- това е част от демокрацията. Но да "блокираш" дипломатическо лице- дори и руско- е меко казано малоумщина. Това си е дипломатически скандал! Бих се поинтересувал, как ще се реагира, ако утре отида да демонстрирам различно мнение от официалното , примерно пред амбасадата на САЩ? Дали няма да ме извлекат ченгелите , още на втората минута?

Протестиращите дали са се поинтересували колко наорд избиха нацитата от Украйна за 8 години, включително и българи? И мислят ли, че щеше да има край, ако Русия не беше влязла в Украйна? Според мен да помагаш на украинци, избягали от война, е човешко. Да подкрепяш Украйна в тази война - е нечовешко и просташко. В Украйна има нацизъм. Той е финансиран от държавата и от САЩ през държавата. В Украйна има паралелни нацистки държави. Документирано е в сто видео материала в Ютюб... Докладвано е в германския Бундестаг (има видео). Тревожните репортажи на европейски журналисти са още в Ютюб. Изобщо нацизмът е сериозен проблем и навсякъде, където го е имало, е имало и война. Ако Русия беше нацистка, същите тези, които протестират пред руската църква, щяха да са нейни привърженици. Просто и в България има хора, които нацизмът ги влече. В Германия май са най-много. Но това не попречи на украинските нацисти да декларират пред публика, че германците, поляците и руснаците са свине, които трябва да бъдат избити! Да, това беше повод за доклада в германския парамент, където ръкопляскаха преди няколко години на предложението Германия да вземе мерки срещу нацистите в Украйна... Протестиращите срещу тази война българи са три групи: български нацита; хора, мразещи Русия заради комунизма и заради пошлостта в тази страна; дезинформирани хора, които слушат официалните медии и не поглеждат за информация настрани. За малката група, която мрази Русия заради комунизма, искам да ги уведомя, че според историческите документи болшевишката революция в Русия е финансирана с обилно, огромни средства от САЩ и Германия, след което Ленин е превозен до Женева, за да му се дадат инструкции как ще прподължи кампанията по срутване на Русия. В учебниците сме учили друго, а документите показват това. Историци качват документи в интернет. Просто предавам тук тази информация, за да не се чудим на кого дължим комунизма изначално. Германия е родина и творческа среда на идеолозите на тази пошлост. Какво качество и разнообразие на идеологиите в тази държава, която в моента управлява ЕС!

Браво на Русия -да ги мачка .Всички укри вън от страната ни.Чужди знамена не трябва да се веят .

Румен Петков откога стана вярващ - нали беше комунист, а комунистите помня взривяват храмове, но явно тази руска черква е русофилистичен клуб.

Уж си "паметлив" , а не знаеш каква е тази "Руска църква"! Ами , поинтересувай се, може да се окаже, че някой от твоят род-ако имаш такъв, е дал лептата си , за да я има тази църква. Но да не знаеш каква е , има два варианта: Или си прост платен трол , или си си само прост. Та , я кажи , от кой подвид си?

Америка за Б-я си има няколко дежурни активиста, и им е възложила задача, но не е могла да събере повече. Но за сметка на това е успяла да нарисува плакати и знамена да ушие.

За едни пари става на въпрос. Да се задавят с тях .

Некачествения материал в България тръгна и срещу църквата по пътя на Зеленски в Украйна.Не виждам причина православни руско говорещи да са в Руската църква на служба и молитва.За това слагачество и навеждане пред чуждите интереси в Украйна не ни ебават и за сливи в ЕС.Бог да прости наемниците протестори пред църквата.Амин.

А бе този Глиди ли Гниди ли беше, к'во прави тука? Нали воюваше. Или сега е студено. Да не би да е летен аскер?

семействата си и няколко любовника.10 полицаи,25 журналя и продаеач на семки! Протестче,а??? Смяяяях!

16 души беа! Всите дебили!

Еми хубаво де.....Защо не отидохте да ги спрете,и трите трола на Кремъл де!?

Боже, пази България. Какви безбожници сме станали!

Не свършиха ли парите на путкин?

като толкова искате да помагате идете там на място, кой в кухните, кой в обществените и социалните услуги, кой в училищата, кой на фронта. За всички мисля ще се намери място. Или пък ако нито един от тези варянти не ви харесва, изпратете по една-две заплати в Украйна, все за нещо ще помогнат. На Царя в София е лесно да се вика, особенно ако има някаква облага от това.

Тъпак!

Цирк! Този път шпионите от Козяк са икономисали парите на Шорош,предназначени за Майдан. Все пак идва Коледа.Трабва да останат пари и за подаръци,защото некъпания Пинокио бая пари потроши за подобни маскаради. Да изгоним краварете от свещената ни земя!

кви са тия козяци и шороси...

Как ще разбереш,като си пил негърско мляко?

Обичайните няколко дебил, хрнтутници на америка за България... глгана нали беше в украйна да се бие, май лъжеше , че е там.

Ей руски подлоги....е.бете си п.ичката матушка....изроди...вие сте проклятието на България!

чиба бе, лгбт дрисня!

Знаеш ли защо си заченат на магистрала,Пом яр гнусен!? И знаеш ли защо цял живот ще си лакираш ноктите!?

Няма кой да протестира срещу начина на живот в България, и той е следния: 10% отвратително богати, включително етноси с лилав цвят. 10% средно статистически ок. 80% бедни. 89 година - 9 милиона население 21 година - 6.500 000 население Това донесе днешната демократична интелигенция на България!!! Но срещу този геноцид хохолите няма да протестират. Това е европейската солидарност- България на дъното на всяка класация. Това е украинската солидарност към България.

СЛАГАЧИ !!! ПРЕДАТЕ;ЛИ НА ПРАВОСЛАВИЕТО !!!

От тези "борци за мир" дали един има да е протестирал, когато САЩ/НАТО засипваше Югославия /в сърцето на Европа и на нашата граница/ с бомби с обеднен уран, за чиито последствия и у нас никой не гъкна, а една от ракетите им се разби в Горна баня. Тогава къде бяхте? Къде бяхте при ВСИЧКИ останали войни???

Украинците са чужденци, тук,даси ходят в тяхната страна и там да правят протести.Там арестуват попове,палят икони... Бардак пълен.

И юмрука и вицето и всички,са ми слуги!!!

Тея защо не са пред посолствата на Австрия и Нидерландия и да протестират срещу ветото за приемането ни в Шенген? ДБ нещо много стриктно пазят интересите на Украйна, а тези на България явно не ги вълнуват.

Майката на Христо Иванов, Мария Бойкикиева не беше ли дошла от СССР след 1944 година като активистка на БКП? Политемигрант в същата тази Русия. Как точно се прави на десен Христо с тази фамилна биография? И на русофоб? Много ми е интересно.

И аз се чудя,знаеш ли какво значи фобия!?!А иначе,Мравояда си е мравояд!!

Хората отишли на църква да се помолят, тези говна от Демократична България се събрали да врякат. Току виж станали по-големи католици от Папата.

верно тъй било

Хахаха хора!?!Това са некрофили и копрофили,създадени от КГБ!?

Какво прави имат да се месят в нашата политика, долни укри

Марш в Тирана да протестирате за гарата с България относно Шенген. Аре са хохолите да бегат във Виена и Амстердам да протестират България да бъде приета в Шенген. Ама не им пука. За това Русия ще си остане наш дом и истински приятел, защото солидарен съюз и истинско приятелство е имала България само между два народа - Русия и България!!!

Киев + НАТО и САЩ ,нападнаха Донбас ,изядоха голям кютек,,10 млн боклука избягаха от кочината Окраина и сега заразяват с тумора си Европа..

Болшевишкото изчадие ,Окраина е опасна за Европа .

Укропите да си отиват в смотаната си държава..Да се бият там с поповете си ..Безбожници и боклуци

Украинците ще почнат у да бият хората в България,ако не са съгласни с тъпия им мироглед..да се махат от България,да си отиват в наредената си кочина..

България е още руска територия. Жалко, много жалко!!!! А си мислим, че сме умен народ.....

има и умни, всички не са като теб

то сме и красиви, и надарени. и силни но още сме руска губерния

ДАНИ, руска територия не сме били никога, но станахме американска подлога. Няма вече независима България. Сега сме слуги на двама господари (по Шекспир) -ЕС + САЩ

измет има ли разрешение за протест? Докога ще се разпореждат какво да се случва в България?

Много е интересна метаморфозата на бивши комунисти и хора от КГБ. От атеисти станаха много набожни. Ето го на стимката и пияницата от Плевен Румен Петков.

Гяурите пак се надяват на ингилизите. ...Ще ги ощастливим...!

Видях Глиги да чака на опашка за клизма

Всъщност фашиста си ТИ, руский фашисте, хоругвийте ви не го прикриват нито грам, позор е за църква да насърчава воина и убийства, от друговерци към християни. Анатема!!!

Какво търсят тези отрепки с чуждо знаме в центъра на София... И кой им разрешава тази простотия? Ще дойде време да се каем жестоко заради тези укро фашисти ...

всъщност фашиста си ТИ, руский фашисте, хоругвийте ви не го прикриват нито грам, позор е за църква да насърчава воина и убийства, от друговерци към християни. Анатема!!!

Аз още сега се кая.

Акт за откланяне на вниманието, от това, което се случва на и свързано с нашата граница. Говоря за това, че ще поемем целия уй с еврото, но ще гледаме шенген през крив макарон, както и че не може да закачаме горките мигранти, но сме виновни, че минават...

иначе на позьорите като глиги не им трябва и повод, достатъчен е някой изключително агресивен паметник или барелеф.

Жълтопаветни селски боклуци...

другаря Путков не го ли е срам да се нареди до путкоробите на руското посолство.. Май той е много смел че българския народ ще го намрази.

Българите сме християни и сме против червените атеисти- васали на путлерофашистите и ислямиститие на Кадиров и терористите на Путин- ЧГВ Вагнер.

Хаха,много си прав.Надали се казва "череп"по лична карта.Защото е страхливо копеле а те такива американски задници ,само лаят по форумите.

А какъв чин има този поп в КГБ?

мие тоалетните в руското посолство и да се покаже верен лайнолиз троли за руските фашисти и терористи.

Коментари - Протест срещу заместника на московския патриарх блокира Митрофанова в Руската църква | Днес.dir.bg

Протест срещу заместника на московския патриарх блокира Митрофанова в Руската църква

Демонстрантите скандираха против посещението на Волоколамският митрополит Антоний, заемащ висш пост в Руската православна църква

Обратно в новината

Коментари - Протест срещу заместника на московския патриарх блокира Митрофанова в Руската църква | Днес.dir.bg

Коментари

"ТУК НЕ Е МОСКВА" ЧУЖДОЕЗИЧНИ ПРОТЕСТЪРИ ДА ИМ КАЖА, ЧЕ "ТУК НЕ Е И КИЕВ"!!! ДА СЕ ОМИТАТ И ДА СИ ПРОТЕСТИРАТ ТАМ!

И какво прави оня пияница там Румен Петков защо удобно се мълчи сега вече лъсна истината кой подкрепя терористите от Кремъл включително патриарха на България защо и затова се мълчи от медиите,после как да ни уважават партньорите от ЕС и нато

Чест и почитания за Царя! Отсрами България. ... На снимките УМИШЛЕНО не се чете надписа плаката на ПРОТЕСТИРАЩИТЕ: "Иди на .уй! "

А... Защо Глигана не в Укриа ??? Нали беше пеперуда там .

Те в покрайнината му дадоха занаят , сега ще прави пари , на площад Македония!

А защо московския патриарх след това се е срещнал със Симеон Сакскобурготски във Враня ??? На чаша чай ли ????

Няма ли кой да арестува тези украински ЛУМПЕНИ ?

Тее кукумявки с българското знаме от ДБ ли са? Те нямат правото да докосват националния ни флаг!

Протестърите това могат - да пречат, да блокират, да създават дрязги. Понеже са малко - помъкнали един парцал за да пречат максимално. Ще им дойде краят на сорските организации а с това - и краят на подобни платени простащини.

А тези "протестиращи" , от кой хотел ги докараха? Няма лошо , да се протестира- това е част от демокрацията. Но да "блокираш" дипломатическо лице- дори и руско- е меко казано малоумщина. Това си е дипломатически скандал! Бих се поинтересувал, как ще се реагира, ако утре отида да демонстрирам различно мнение от официалното , примерно пред амбасадата на САЩ? Дали няма да ме извлекат ченгелите , още на втората минута?

Протестиращите дали са се поинтересували колко наорд избиха нацитата от Украйна за 8 години, включително и българи? И мислят ли, че щеше да има край, ако Русия не беше влязла в Украйна? Според мен да помагаш на украинци, избягали от война, е човешко. Да подкрепяш Украйна в тази война - е нечовешко и просташко. В Украйна има нацизъм. Той е финансиран от държавата и от САЩ през държавата. В Украйна има паралелни нацистки държави. Документирано е в сто видео материала в Ютюб... Докладвано е в германския Бундестаг (има видео). Тревожните репортажи на европейски журналисти са още в Ютюб. Изобщо нацизмът е сериозен проблем и навсякъде, където го е имало, е имало и война. Ако Русия беше нацистка, същите тези, които протестират пред руската църква, щяха да са нейни привърженици. Просто и в България има хора, които нацизмът ги влече. В Германия май са най-много. Но това не попречи на украинските нацисти да декларират пред публика, че германците, поляците и руснаците са свине, които трябва да бъдат избити! Да, това беше повод за доклада в германския парамент, където ръкопляскаха преди няколко години на предложението Германия да вземе мерки срещу нацистите в Украйна... Протестиращите срещу тази война българи са три групи: български нацита; хора, мразещи Русия заради комунизма и заради пошлостта в тази страна; дезинформирани хора, които слушат официалните медии и не поглеждат за информация настрани. За малката група, която мрази Русия заради комунизма, искам да ги уведомя, че според историческите документи болшевишката революция в Русия е финансирана с обилно, огромни средства от САЩ и Германия, след което Ленин е превозен до Женева, за да му се дадат инструкции как ще прподължи кампанията по срутване на Русия. В учебниците сме учили друго, а документите показват това. Историци качват документи в интернет. Просто предавам тук тази информация, за да не се чудим на кого дължим комунизма изначално. Германия е родина и творческа среда на идеолозите на тази пошлост. Какво качество и разнообразие на идеологиите в тази държава, която в моента управлява ЕС!

Браво на Русия -да ги мачка .Всички укри вън от страната ни.Чужди знамена не трябва да се веят .

Румен Петков откога стана вярващ - нали беше комунист, а комунистите помня взривяват храмове, но явно тази руска черква е русофилистичен клуб.

Уж си "паметлив" , а не знаеш каква е тази "Руска църква"! Ами , поинтересувай се, може да се окаже, че някой от твоят род-ако имаш такъв, е дал лептата си , за да я има тази църква. Но да не знаеш каква е , има два варианта: Или си прост платен трол , или си си само прост. Та , я кажи , от кой подвид си?

Америка за Б-я си има няколко дежурни активиста, и им е възложила задача, но не е могла да събере повече. Но за сметка на това е успяла да нарисува плакати и знамена да ушие.

За едни пари става на въпрос. Да се задавят с тях .

Некачествения материал в България тръгна и срещу църквата по пътя на Зеленски в Украйна.Не виждам причина православни руско говорещи да са в Руската църква на служба и молитва.За това слагачество и навеждане пред чуждите интереси в Украйна не ни ебават и за сливи в ЕС.Бог да прости наемниците протестори пред църквата.Амин.

А бе този Глиди ли Гниди ли беше, к'во прави тука? Нали воюваше. Или сега е студено. Да не би да е летен аскер?

семействата си и няколко любовника.10 полицаи,25 журналя и продаеач на семки! Протестче,а??? Смяяяях!

16 души беа! Всите дебили!

Еми хубаво де.....Защо не отидохте да ги спрете,и трите трола на Кремъл де!?

Боже, пази България. Какви безбожници сме станали!

Не свършиха ли парите на путкин?

като толкова искате да помагате идете там на място, кой в кухните, кой в обществените и социалните услуги, кой в училищата, кой на фронта. За всички мисля ще се намери място. Или пък ако нито един от тези варянти не ви харесва, изпратете по една-две заплати в Украйна, все за нещо ще помогнат. На Царя в София е лесно да се вика, особенно ако има някаква облага от това.

Тъпак!

Цирк! Този път шпионите от Козяк са икономисали парите на Шорош,предназначени за Майдан. Все пак идва Коледа.Трабва да останат пари и за подаръци,защото некъпания Пинокио бая пари потроши за подобни маскаради. Да изгоним краварете от свещената ни земя!

кви са тия козяци и шороси...

Как ще разбереш,като си пил негърско мляко?

Обичайните няколко дебил, хрнтутници на америка за България... глгана нали беше в украйна да се бие, май лъжеше , че е там.

Ей руски подлоги....е.бете си п.ичката матушка....изроди...вие сте проклятието на България!

чиба бе, лгбт дрисня!

Знаеш ли защо си заченат на магистрала,Пом яр гнусен!? И знаеш ли защо цял живот ще си лакираш ноктите!?

Няма кой да протестира срещу начина на живот в България, и той е следния: 10% отвратително богати, включително етноси с лилав цвят. 10% средно статистически ок. 80% бедни. 89 година - 9 милиона население 21 година - 6.500 000 население Това донесе днешната демократична интелигенция на България!!! Но срещу този геноцид хохолите няма да протестират. Това е европейската солидарност- България на дъното на всяка класация. Това е украинската солидарност към България.

СЛАГАЧИ !!! ПРЕДАТЕ;ЛИ НА ПРАВОСЛАВИЕТО !!!

От тези "борци за мир" дали един има да е протестирал, когато САЩ/НАТО засипваше Югославия /в сърцето на Европа и на нашата граница/ с бомби с обеднен уран, за чиито последствия и у нас никой не гъкна, а една от ракетите им се разби в Горна баня. Тогава къде бяхте? Къде бяхте при ВСИЧКИ останали войни???

Украинците са чужденци, тук,даси ходят в тяхната страна и там да правят протести.Там арестуват попове,палят икони... Бардак пълен.

И юмрука и вицето и всички,са ми слуги!!!

Тея защо не са пред посолствата на Австрия и Нидерландия и да протестират срещу ветото за приемането ни в Шенген? ДБ нещо много стриктно пазят интересите на Украйна, а тези на България явно не ги вълнуват.

Майката на Христо Иванов, Мария Бойкикиева не беше ли дошла от СССР след 1944 година като активистка на БКП? Политемигрант в същата тази Русия. Как точно се прави на десен Христо с тази фамилна биография? И на русофоб? Много ми е интересно.

И аз се чудя,знаеш ли какво значи фобия!?!А иначе,Мравояда си е мравояд!!

Хората отишли на църква да се помолят, тези говна от Демократична България се събрали да врякат. Току виж станали по-големи католици от Папата.

верно тъй било

Хахаха хора!?!Това са некрофили и копрофили,създадени от КГБ!?

Какво прави имат да се месят в нашата политика, долни укри

Марш в Тирана да протестирате за гарата с България относно Шенген. Аре са хохолите да бегат във Виена и Амстердам да протестират България да бъде приета в Шенген. Ама не им пука. За това Русия ще си остане наш дом и истински приятел, защото солидарен съюз и истинско приятелство е имала България само между два народа - Русия и България!!!

Киев + НАТО и САЩ ,нападнаха Донбас ,изядоха голям кютек,,10 млн боклука избягаха от кочината Окраина и сега заразяват с тумора си Европа..

Болшевишкото изчадие ,Окраина е опасна за Европа .

Укропите да си отиват в смотаната си държава..Да се бият там с поповете си ..Безбожници и боклуци

Украинците ще почнат у да бият хората в България,ако не са съгласни с тъпия им мироглед..да се махат от България,да си отиват в наредената си кочина..

България е още руска територия. Жалко, много жалко!!!! А си мислим, че сме умен народ.....

има и умни, всички не са като теб

то сме и красиви, и надарени. и силни но още сме руска губерния

ДАНИ, руска територия не сме били никога, но станахме американска подлога. Няма вече независима България. Сега сме слуги на двама господари (по Шекспир) -ЕС + САЩ

измет има ли разрешение за протест? Докога ще се разпореждат какво да се случва в България?

Много е интересна метаморфозата на бивши комунисти и хора от КГБ. От атеисти станаха много набожни. Ето го на стимката и пияницата от Плевен Румен Петков.

Гяурите пак се надяват на ингилизите. ...Ще ги ощастливим...!

Видях Глиги да чака на опашка за клизма

Всъщност фашиста си ТИ, руский фашисте, хоругвийте ви не го прикриват нито грам, позор е за църква да насърчава воина и убийства, от друговерци към християни. Анатема!!!

Какво търсят тези отрепки с чуждо знаме в центъра на София... И кой им разрешава тази простотия? Ще дойде време да се каем жестоко заради тези укро фашисти ...

всъщност фашиста си ТИ, руский фашисте, хоругвийте ви не го прикриват нито грам, позор е за църква да насърчава воина и убийства, от друговерци към християни. Анатема!!!

Аз още сега се кая.

Акт за откланяне на вниманието, от това, което се случва на и свързано с нашата граница. Говоря за това, че ще поемем целия уй с еврото, но ще гледаме шенген през крив макарон, както и че не може да закачаме горките мигранти, но сме виновни, че минават...

иначе на позьорите като глиги не им трябва и повод, достатъчен е някой изключително агресивен паметник или барелеф.

Жълтопаветни селски боклуци...

другаря Путков не го ли е срам да се нареди до путкоробите на руското посолство.. Май той е много смел че българския народ ще го намрази.

Българите сме християни и сме против червените атеисти- васали на путлерофашистите и ислямиститие на Кадиров и терористите на Путин- ЧГВ Вагнер.

Хаха,много си прав.Надали се казва "череп"по лична карта.Защото е страхливо копеле а те такива американски задници ,само лаят по форумите.

А какъв чин има този поп в КГБ?

мие тоалетните в руското посолство и да се покаже верен лайнолиз троли за руските фашисти и терористи.