Хиляди словаци протестират: Фицо спи с мафията

Няколко десетки хиляди словаци в цялата страна излязоха тази вечер на протест срещу корупцията и поискаха оставка на премиера Роберт Фицо.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди словаци протестират: Фицо спи с мафията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали убийството на словашкия журналист и организираните протести не са заради отхвърлянето на Истанбулската конвенция?

Не знам дали спи с мафията, но ако видите любовницата му ще се шашнете! Блазе му!

Да взимат пример от нашия вожд. Послушание, снишена глава, незачитане на националните интереси и тези на народа, но за сметка на това много европейски пари за крадене

ДжЕндърмерията е налазила Словакия и чрез местни продажници (в комплект със скудоумно стадо) се опитват да свалят Фицо. Преди дни световната мафия атакува и Себастиян Курц - индиректно, чрез атентатите във Виена (досега там нямаше, но се случи - след като Курц влезе в комуникация с Путин!). Вишеградци ще бъдат всячески провокирани и наказвани за независимата си политика и неподчинение на лихварската мафия. Но ще издържат. И нашите надежди са в тях!

Част;извадка; от текста на Мери. --след като КУРц влезе в комуникация с ПУТин ... Мери много си готина ма, представям си как ти е треперела ръката докато си писала.

Фицо отдавна е неудобен на Брюксел и Вашингтон. Както и Орбан. Срещу Орбан имаше соросоидни протести, но те затихнаха. Авторитетът му е голям и политиката му е в полза на унгарците, които го подкрепят. А сега ударът е срещу Фицо, друг член на Вишеградската четворка. Заплахи за санкции се сипят и срещу поляците. Серщу непослушните се прилагат всякакви средства. Борисов обаче е европейски любимец и за България няма опасности

Ние проблеми нямаме. Да си ги решават!

В този протест от няколко хиляди души (имахме пари да съберем много повече, но не всеки се продава) в цялата страна ние виждаме огромното мнозинство от 5, 4 милиона словаци.

Нали спят, няма нищо лошо ,времената са такива. НО ВАЖНОТО Е ДА НЕ СЕ СЪБУДЯТ, ЧЕ ТОГАВА СТАВА СТРАШНО ,че след сън глада е голям

сега е момента САЩ да си сложат удобна марионетка

Не е чудно, че всички комунисити, когато заграбят властта в бившите социалистически страни, биват сваляни с простест. Така, защото те от създаването си са престъпници и това рано или късно лъсва.

Тези минуси са от зомбирани комунисти. При доказани факти все са готови да плюят само да е по тяхното. Само комунист никога не си признава греховете..

А има ли протеста нещо общо с АНТИБЕЖАНСКАТА ПОЛИТИКА на Фицо? За един приятел СОРОСЯД питам, че се интересува

Колко е удобно всеки мафиот на власт да се крие зад уж защитавани от него национални интереси. Пешеееееееев тая комунистическа дъвка не минава вече!!!

Това го чака всеки, който не желае маймуни да изнасилват дъщерите и жена му, докато ги храни. Всички неудобни на Брюкселските джендъри, трябва да бъдат премахнати, за да успее плана с затриването на белите хора!

А тук трябва да протестираме с плакати - 'Боко е мафията', може и 'Тиквата е престъпник' или ' Да смачкаме главата на мафията - Агент Буда' или ' Да одрежем банкянската тиква, да освободим народа' и т.н. и т.н. Същото и за съратниците му по престъпления!

"одрежем " Ти си от тези, които често казват на другите, че са неграмотни и прости, а? Плаша се от това, което след Борисов. Ей такива като тебе - дебилни лумпени с претенции.

Това ми прилича на организирано мероприятие...

А ти ми приличаш на тъп старшина!

Поредният пример за обединеност и нетърпимост срещу мафията и политиците!!! А НИЕ КОГА?

НИЕ сме мафията.

Така е при демокрацията. Ако управляващи се съобразяват с народа си им се спретва майдан. Наливат се едни пари, мобилизират се едни умни и красиви да свалят законно избраните.

трябва да направим като тях 2009, спираме помощите на мангалите, получават само в натура и купони, и яко бой де 2-3 месеца докато го разберат или дай Боже се изселят от ти земи да паразитират другаде.

Пак щурмоваците на шорош! А СЦНПЧ на Рами Абдул Рахмани от бакалницата в Ковънтри, дали е потвърдил протеста! Като в оня виц- не били компютри, а компоти, не били 500 000, а 500! Словакия при 5. 4 млн. население- 50 000 " пей пал протестъри" са по малко от 1 % от населението!

Белият роял кога ще се намеси?

Тия защо не искат разширяване на пределите на неизбежната отбрана?

кървавият пропутински режим на сатрапа Фицо да започне да избива народа си с неизвестни снайперисти.

викаш протестърите не са като фашагите от " Десен Сектор"! знаем платените протестъри на шорош, знаем и как 500 човека протестъри стават 50 000 със снимки от близък план!!! "Белите словашки каски" дали няма да направят едно клипче, че словашкия премиер използва " химическо оръжие"!

Това се случва във всички бивши соц страни, когато терористите успеят с разбойнически средства да се докопат до властта

Така е след като ги управляват комунистически престъпници, ще излязат.

ЕС и САЩ подкрепят " бившите комунисти" навсякъде! Дори ЕС и ЕП от два месеца гостуват на едно правителство от " бивши комунисти" в НДК!

прилича на сценарий за цветна революция

Офицер от турските МИТ докладва на Ердоган;Падишах ефенди Ердоган ,вьв вилает Булгаристан управлява башбаканлик Мафия -Асфалт Паша Ердоган;Аи СИКтир

Словащите почнаха....а ние кога??

ми ние изгонихме комунделите от бсп и дпс на 6 август 2014г! ти да не страдаш от деменция?

Отхвърлиха ИК и им спретнаха майдан.

вън корумпираните боклуци !

Познат сценарий. Някой не се харесва на Големия отвъдокеански партньор и разбира се, се намира повод за протести (а дали не е предизвикан поводът). Дали е случайно, че наскоро отхвърлиха Истанбулската конвенция?

Тази ситуация в SK много прилича на опит за майдан. Надяваме се словаците да проявят мъдрост и да не се подведат, а да продължат да отстояват своите интереси и да бъдат пример и за другите страни.

Спретнали неспретнали и там са корумпирана върхушка и последните месеци направиха много нагли и открити кражби.. Само у нас ги търпим без протести.

Ами тук управляващата СИК си е в много тесни добри отношения с турската и албанската мафии.

Фицо е недолюбван от Началниците заради участие в една "четворка", посмяла да се опълчи на Брюксел. Дразни САЩ с проруски тенденции. Дразни либералните с антиимигрантските си убеждения. Какво друго да се очаква, освен при първия скандал да изкарат "гражданското общество"? Да се готвят и другите три страни, участници в бунтовната четворка. Не е политкоректно като израз, но си е чисто намазване на ските. За да се пързулне кофти и да се утрепе евентуално.

Вместо "гражданско общество" може спокойно да пишеш отворено общество :D

И да свалят Фицо, няма да им мине номера с "бежанците". Словаците просто не искат навлеци и знаят как да го отстояват. Те повечето им партии са против имиграцията. С това клатене на държавата ще вземат да докарат Словашката национална партия на власт, та да видят "вълк със звънец".

Пък ние Боцо си го харесваме!

Kой боце,за боико тъпото пожарникарче от банкя ли иде реч?

Да им имаме проблемите! А у нас мафията си има държава! Долу шайката на Тиквата и Гуменката!

Долу русофилската джендърска шайка. Поне за тях знаем с кого спинкат

Ей, джендърите са на запад

А БОЙКО СИ Е МАФИОТ ТОЙ НЕ СПИ С МАФИЯТА, НАРОДА СПИ ЧЕ ГО ТЪРПИ.

Не го търпим, но видяхме, че не можем да го махнем. Тия фалшификации на избори изискват сериозна подкрепа, включително отвън. Само да го махнем, краварите веднага идват да ни освобождават и демократизират, да ни направят поредната Либия, поредният Афганистан.

Поредната американска агресия в Европа ...

Фицо спи с мафията , а при нас Бойко ръководи мафията , а народа спи!

100% ВЯРНО

поне не пиши името на дебила с главна буква,нарицателно стана вече

Фицо не се харесва на САЩ защото иска да има добри връзки с Русия . Нормално да му спретнат този номер

чак сега да разберем кой спи с боце!

Значи те са на протест дори само щом един политик е корупт, а в България никой не протестира дори когато цялото правителство е корумпирано.

В България няма протести.Тук само слагат минуси.

ми там пише: премиера от левицата! тук левицата е в опозиция, скоро власт няма да види, ще рече не може да затрие държавата, та за туй не и искаме оставката!

Гарантирам ти че скоро жена ще ръководи парада в България- разбирай го както щеш.

Що за дебил трябва да си за кажеш, че в държавата има само един корумпиран, ама баш премиера. Пък другите - честни.