Румънският президент излезе на протест против правителството

Клаус Йоханис, президентът на Румъния, се включи вчера в протест против планирани от правителство промени в наказателното право, предадоха Аджерпрес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Румънският президент излезе на протест против правителството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакайте да видите у нас пък какво ще стане!!!

Nqkoj si

Кога ще ги стигнем... Румънците...

Пееше се в една песен и едно предаване "Как ще ги стигнем американците?", но текста вече трябва да е : "Как ще ги стигнем румънците?"

Румънците отново показаха че не са мърша като някои други народи..... а ние тука си им се радваме слушкаме.... господа Българи събудете се...

Президента на протест в Румъния,и никой от депутатите не му иска импийчмънд? Защо ли? Защото май народа ще ги помете!

Където и в Европа да дойдата социалисти-престъпници нищо добро не чака държавата. За съжаление мнозинството от хората са с ляво мислене, иска държавата да се погрижи за тях, иска някой да им дава наготово, да не работят много, много. Но винаги остават излъгани!!

Ще дойде леко соросоид,а?

у тях "шайка политици",а тук чиста мафия,елит от разбойници под прикритие ,с държавна машина за произвеждане на същите . България ще се оправи,но няма хора,които да мислят реално и да действат интелигентно . А може би,такива в каквито сме се превърнали не заслужаваме нищо добро ...

По-скоро у нас виждам Радев да излезне сред хората, плевньо беше послушно мекотело и би подкрепил такъв закон - нали мутрата и групировката му герб са най-големите крадци в историята на България ! Затова сега треперят депутатските гащници да не започнат дела срещу кражбите им !

Не е вярно, Luser! Има едни доказали се крадци и никой никога няма да може да ги надмине! Това са БСП И ДПС! Тях никой не може да ги бие по количество и "качество" на кражбите!

кво виждаш бе? Славяновското магари още нищо не е сделало. А Плевнелиев не разреши на работодателят ти Пеевски да вземе и ДАНС Сега Пеевски и Макя му щяха да отговарят за защитата на Европа от бел прах и емигранти Виждал бил, лизача на вълнясалия Пеевски дирник :)

Социалдемократи = Комунисти = Социалисти = Крадци, мафиоти и убийци...!!!!!! Това е историята не само в България(БКП, БСП, ДПС, АБВ, на Христо Иванов некадърника новата партия и ... ) и Румъния, а по целият свят...

...случайно ли забравяш БКП/герб/? Нещастник! Папуас!

Румъния е далеч пред нас по раздаване на справедливост. Ако и те бяха подложени на гнета на нашите бандити, именуващи се политическа класа, калашникът отдавна да е запял. Не се съмнявам, че и нашият народец, колкото и да е заспал, скоро ще се вдигне срещу мошениците и крадците, които управляват държавицата ни.

Ще, ще....ама надали...Факта, че разпродадохме всичко в тази държава, а природните си ресурси отдаваме за жълти стотинки да ти говори нещо?

...а у нас, за четвърт век "дУмокрация", няма НИТО ЕДИН осъден политик или висш държавен служител, камо ли някой от тях да е лежал в затвор!

е как да има ,като на нас ни е много добре така ?заедно ще опропастим България и въобще не ни пука за това .Българина не знае какво е борба за права ,чест и достойнство ,но знае да критикува всички .

Как да има, като у нас мутрите (престъпниците) отдавна управляват! Завзели са всички власти. А баш мутрата (ББ) в момента е бесен, защото с последните избори Президентството им се изплъзна!

Нашият новоизбран херой дори и не погледна към хората, които се бяха сбрали на площада да му се радват в студа, че бил новата надежда за нивниците, а този дори участва в протести заедно с народа си! Има разлика, нали?! Ех, наивници нашенски, пак ще претърпите дълбоко разочарование, че някой може да промени статуквото на комунистическите фамилии в нашето политическо позорище! Екипът му е пълен със "социалисти" - бивши комунисти - вечни комунисти!

Зад всеки един от партийното ръководство на политическа партия ГЕРБ, стои една комунистическа фамилия! Вижте си магистралите бе маскари - нови а са дупка до дупка. Всеки малък сняг ви изненадва и п.р. - "виновни са комунистите"! За излагацията с Плевнелиев, Сталинка, Калинка, Старейшините и Котараците също са виновни комунистите!

Е да, де! Комунистическите фамилии така си възпитаха децата - да крадат, да се кланят на който трябва и 5 пари да не дават за народа си. Прав си!

Ех, наивно-проста АврорО! Куха лейка си, но какво да се прави... Разбирам, че те е много яд, но както се казва: Еее, меее - т'ва е положението!

И в Румъния е същия цирк, като при нас!

...може би така ти се иска коУега, но факт е, че ние отдавна им дишаме праха на румънците и то по всички основни направления, а относно конкретния въпрос - за разлика от БГ, в Румъния има съд и присъда за всеки крадлив и злоупотребяващ със служебното си положение политик или държавник! Така че, НЕ - циркът НЕ Е СЪЩИЯ...

тоя още не е разбрал, че Обама сдаде поста....

jingiby

Достойна постъпка на президента на Румъния. Депутатите винаги ще търсят начини да крадат безнаказано...

Ами ти къде си бе? Пишеш от площада?

колко ли от нашите гащници трябва да лежат в панделата? Ив. Костов и шуробаджанака му от кога трееше са в рае и др. знайни и незнаини мишоци и калини

Естествено автори на законопроекта за декриминализиране на кражбите са ...социалистите:) Навсякъде са еднакви:)