17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мангърчета шизофренни, стискайте дупенцата здраво, че иглите са много остри!

НАПЪЛНО ПОДКПЕПЯМ ПРОТЕСТА.НЕДОПУСТИМО Е НЯКАКЪВ НАЗНАЧЕН МИНИСТЪР ,ЕДНОЛИЧНО ОТ ЧОВЕК КОЙТО НЕ СЕ ПОЛЗВА ОТ ДОВЕРИЕТО НА ПОЛОВИНАТА ОТ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ,ДА ОМАСКАРЯВА И ОБИЖДА ДОКАЗАНИ В ПРОФЕСИЯТА СИ МЕДИЦИ И ТЕХНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ.НА ВСИЧКИ КОИТО ОБИЖДАТ ДОКАЗАНИТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ОТ ПИРОГОВ,ЖЕЛАЯ ДА СЕ ВЪВЕДЕ И В Р БЪЛГАРИЯ ,ЕВРОПЕЙСКОТО ,АМЕРИКАНСКОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ В КОЕТО ЗА ПРЕГЛЕД ПРИ СПЕЦИАЛИСТ СЕ ЧАКА ОТ 3-6 МЕСЕЦА. ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ В КОЕТО ЗДРАВНИТЕ ВНОСКИ СА В ПЪТИ ПО-ГОЛЯМИ ОТ ТЕЗИ В БЪЛГАРИЯ И В КОЕТО ЛЕЧЕНИЕТО И ОПЕРАЦИИТЕ СЕ ДОПЛАЩАТ+ЗДРАВНАТА КАСА СЪС СУМИ ,ПОЧТИ НЕПОСИЛНИ ЗА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ХОРАТА.ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СТЕ ЗАГУБИЛИ И ЩЕ СЕ НАУЧИТЕ ДА УВАЖАВАТЕ ХОРАТА ОТ МЕДИЦИНСКОТО СЪСЛОВИЕ.

10000+

.

не искат реформи, искат да крадат

Убийците от Бялата мафия протестират. Как само се гаврят с раята, ама явно няма останали мъже в България и затова си го позволяват.

Нагли, нахални, мислещи се за богове, ненаказани... СВОБОДЕН ПАЗАР НА ТРУДА- КОЙТО ЛЕКАР НЕ МУ ХАРЕСВА ДА Е ТАКЪВ, ДА СПРЕ ДА МРЪНКА ЗА ПАРИ, ДА НАПУСНЕ И ДА СИ НАМЕРИ ПО- ВИСОКО ПЛАТЕНА РАБОТА ..АКО МОЖЕ.. АМА СТИГА ХЛЕНЧЕНЕ И МРЪНКАНЕ, СТИГА РЕВАНЕ ЗА ПАРИ!!! ТРЯБВАТ ВИ ПАРИ? АМИ ЗАЩО САМО 10 СЕСТРИ ИЗЛЕЗНАХА ДА ПРОТЕСТИРАТ ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА, ЗАЩО!?!?!? ЗАЩОТО ВИ ХАРЕСВА ДА Е ПРОДЪНЕНА КАЦАТА, ДА ЛОЧИТЕ БЕЗ ДА РАБОТИТЕ, ШЕФОВЕТЕ ВИ ДА СЕ СДОБИВАТ С ДЕСЕТКИ ИМОТИ, А НА ВАС ДА ВИ ПОДХВЪРЛЯТ НЯКОЙ И ДРУГ ЛЕВ ДА СИ ТРАЕТЕ И ГО ПРАВИТЕ, 'ЩОТО И ВИЕ СИ ВЪРТИТЕ ДАЛАВЕРИТЕ НА ДРЕБНО В ДЪРЖАВНИТЕ БОЛНИЦИ!!! ПО- НАГЛИ, НЕЧОВЕКОЛЮБИВИ, ПО- ГОЛЕМИ ТЪРГАШИ ОТ БГ ЛЕКАРИТЕ НЯМА!!! ХЛЕНЧЕЩИ РЕВЛЬОВЦИ....30 ГОДИНИ УЖ ТЪРПИТЕ, АМА ТЪРПИТЕ ЗАЩОТО ВИ ИЗНАСЯ....

Като дойде Ковид отново ноември, докторите да са уволнени, а пациентите да ги карат с линейки в здравната каса, да няма източване...

Ваксинираните да му мислят! Останалите се страхуват от лекари, особено от ваксинирани лекари.

Не знам тия хора какво достойнство имат? Минете през Пирогов в 3 през ноща и ще видите как половината дежурни са пияни...Отношението е меко казано отвратилено! Докато такива калинки излизат да защитават това положение, така ще е, без здравна система, без образование, без държавност! За 50 лева днес продавате живота на децата си! Мислете бе хора!

Кой отганизира тези “пациенти” с плакати ? Ай стига с тия герберски контрапротести ! Простотията излиза като бълха върху бял лист !

Всичко ще се реши с въвеждането на лична здравна карта. Например, като в Италия. В тая здравна карта всичка е ясно като бял ден, от личния лекар, през болницата и чак до аптеката. Тогава няма да ги има тия провокиращи обаждания по телефона, дали си бил на лечение или не. Но здравната карта не се въвежда, защото ще спре източването на пари от Здравната каса.

Няма да спре напълно. Пътеки бол.

Не им изнася да го направят. Няма да може да се точи касата и т.н.

500 хил.чалгари искат да чегъртат 837 Хил. от ГЕРБ, оставили са 300 Хил. комунисти от червената генералска военна хунта да им върши чегъртането. Те стоят отстрани и чакат тези да пуснат кокала за да го захапят те, ама ги е и малко страх да не ги ухапе по-голямото куче.

с конкурс по тъпотия ли ви назначават за тролове?

Виновни им лекари, съдии, прокурори, полицаи, строители, енергетици, журналисти... Е не станаха ли малко множко?Как пък за един човек не казаха, браво, той си е на мястото!

Ама са в чужбина "от хубаво"...

Питай Мата Хари ще ти каже кой.

Протестират за парите, които смучат от здравната каса, т.е. от всеки българин.

Комунистическите боклуци завзели властта, чрез манипулации ще търсят вина в лекарите, че са лекували и че са спасявали животи... Комунистически боклуци.... Бог да пази България от тях!!!

Вирусите идват от Араби, негри и китайци.. Като ги ИЗГОНЯТ тия, НЯМА да има и ВИРУСИ... Б.Борисов е ВИНОВЕН, щото пускаше в България- араби, негри и китайци да ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да ни КРАДАТ Бизнеса, Работата и Парите.

Защо след като всичко в Пирогов е наред са организирали този протест?Може би се страхуват от нещо.

На наглите герберастки касапин им секна търговищката с органи.

Може да се оправим само ако ликвидираме прокуратурата и съдебната система на ГЕРБ ,ако трябва и физически.Иначе оправия няма да има.

Първо трябва да започнем от такива простаци като теб!!!

Всички знаем какво означава комунистически боклук да се оправи. Ясно е, че големия зор на комунистическите боклуци е да се оправят, да окрадят и унищожат България.... Бог да пази България!!! От комунистическите боклуци....

От Борисов-комунист и агент от ДС.

Що се правите на ощипани! Фиктивни хоспитализации има и на всички им е ясно, че това е един от основните приоми за източване на здравната каса! Аз лично познавам 2-ма лежали по-дълго от реалното, на хартия, в Софиямед.

И сега какво се оказа : Слави се прави на цар и чака на гюме, а служебното правителство му проправя път....

Предполагам ,че дири спонтанно протестиращите са впечатлени от качеството на лозунгите, отпечатани от Севда за целта….

лаещи пожелавам лечение по пътека на НЗОК. Там пет дни или седмица, колкото е по каса хапове и изследвания колкото и каквито е казано по пътека и сбогом. Ама тук ви боли ама това ви има... Срещу едни пари в никоя частна болница няма да ви върнат. Глезотиите там. Срещу допълнително заплащане. Не че няма да гушнат и те туй онуй от касата ей така между другото, но мин. Кацаров харесва това.

Плаша се, като чета някои коментари! Аз и мои близки сме се лекували доста пъти в Пирогов (напоследък и в Исул )и мога да кажа, че съм доволен! Базата не беше идеална, чака се много за рентген, случва се да изглежда, че не ти обръщат внимание, но всъщност резултатите от лечението са ми важни - помагат хората! Брат ми го вдигнаха на крака, като им беше даден в почти насипно състояние, удължиха живота на баща ми поне с месеци, няколко пъти действат ефикасно при нужда от помощ за малки деца, бъбреци са ми лекували и т.н.! Никога не са ми искали пари на ръка, прием по фалшива пътека или да държат излишно повече дни в болницата. Стига с тия политически игри предизборно! Нямаше вирус, не носеха маски, лекарите печелели от ковид пътеката и сега дай да докажем, че било така при ГЕРБ. Хайде да се обзаложим, че ако протестърите вземат властта, няма да има нищо по-различно като мерки или злоупотреби!

Никой не оспорва профисионализма на лекарите от Пирогов,но тук се говори за нещо съвсем друго и ако са чисти,значи няма от какво да се страхуват.

Най- много ми липсват майките кърмачки от " Системата ни убива". Сега, когато комунистите са на власт, те нямат проблеми- децата им се оправиха и даже се записали в младежкото БСП.

Протестирам!!! Какви са тези проверки, как така ще ни проверяват, не искаме контрол, така де!!!

И къде са тези останалите…защо 10 човека говорят от името на 900

А защо една шепа хора пред парламента говореше от името на цял народ

Ха, простият народ дето си ги избра тия боклуци (зор да на е ББ. и зор да му "нахабят") сега си страда от псевдо- "служебното правителство"... като удари лично и по джоба българинът , тогава ше зинат всички как ББ. трябвало да се "връща и да ни вади от блатото" отново !

точно този лумпен протестър министър на никого няма да се извини! той вече забрави, че ковидът е просто грипче и маските за нищо не служат

900хоспитализации,а протестират 50човрка.Значи другите 850 наистина са фалшиви

Да го продухат герберските тролеве пред пирогов Изчегъртване ви чака баца! До един. Почваме с Балтов и Габровски. Те са за разстрел

Защо бе, Миризлив БСП тулуп?

Общо има между уважението към лекарите и проверките.Защи усложненията от ковид са се лекували в Covid отделения ?А не в отделения свързани с усложненията-кардиилогочни,вътрешни,неврологични,като при усложненията те реално не да имали Covid,а са заемали легла за наистина заразени.

Безсрамни червени ченгеджийници, тръгнали да се саморазправят с лекар, дето и подметките не са достойни да оближат. Така стана и 44та година, когато партизани/селяни с галоши избиха българската интелигенция. /Сега е същото, малко по - завъртяно, че нали са в Европата. Прост народ, слаба държава.

Кацата и Митко Тъпото ще гътнат правителството на Радев .Тъпи , некадърни , зловредни . Спряха ваксинирането , гонят способните и кадърни лекари , занимават се с измислени обвинения . Кръгли нули . Такъв боклук отдавна не се е събирал на едно място .

Кой го назначи този Кацаров, срам и позор за здравеопазването. Настава доста хаус, безпочвени обвинения, просташки изцепки и т.н. Така не става, по-бързо да си отива, че става лошо.

Как кой ?! Гнусният и грозен комплексар Румен Рублев. Да се измита тоя боклук и правителството му по-бързо, че пропадна съвсем държавата от него !

По Радой Ралин: По страшен и от рака е министърът простака !

Кацаров какво проверява, като според него Ковид няма и е световна конспирация. А да не говорим, че смята мерките за безполезни...

Извинение ли искат? Ха! Виж ти. Нека излязат резултатите от проверката, пък тогава да искат. Тези протестиращи дали са наясно, че има огромна разлика между това дали са излекувани и супер доволни от лекарите, и това техните лични данни да са били използвани за отчитане на нереални хоспитализации или несъществуващи диагнози? Това, ако се е случило, е престъпление! Замислят ли се изобщо? Ей, калпав народ, като коне с капаци.

Така ли????? А не трябва ли първо да излязат резултатите от тая проверка и тогава да говорим за източване на кая каса? Пък тогава да видим? Не трябва ли първо да излязат резултатите от проверката на трансплантациите в правителствена болница и тогава да сменят ръководството а не да го правят щото "имало съмнения"? Що едните могат да говорят преди проверките а другите да не могат?

ти лично къде беше преди 10 години, когато цецко от трибуната на парламента обвини 5ма лекари от Горна Оряховица, че са убивали бебета, платен троле такъв??? Същите тия лекари вече осъдиха държавата, но живота им беше съсипан.... така че изобщо недей да говориш кой кога трябва да приказва. Приказката "С твоите камъни по твоята глава" чувал ли си я? А източването на касата е факт, парите ги няма, тази година данъкоплатците нямат нито една платена профилактика, но всеки месец плащатат.... що ви е страх толкова от проверките, ако няма нищо.

По твоята логика, след като не са излезли резултатите, тези за чий протестират? Работата на Здравната каса е да извършва проверки. Какво са ги издигнали тези лозунги и реват отпред, без да знаят дали няма злоупотреби с личните им данни??????? А за Лозенец.... Отдавна се доказа, със свидетели, че има престъпление. Чети!

Какви свидетели бе? В момента чегъртачите чакат отговор от Молдова и Украйна на хората които са били донори. Какви свидетели те гонят? На какво? Я вземи ти и почети бе келеш!

Какви камъни бе умник? Тия нали щяха да са различни? Нали нямаше да са като гербаджиите? А да видим кого ще осъдят тези дето сега ги набедиха и уволниха. Вероятно пак държавата. И тогава къде е разликата с герб?

Тя, глупостта по хората ходи. За какво са пред болницата някой знае ли? И кой ги събра?

Организиран протест, категорично. Вместо да питат и да настояват за истината кой е злоупотребил с личните им данни, с цел облагодетелстване, естествено, ако се докаже това, те тръгнали да реват, че видиш ли, били ги излекували от ковид и много били благодарни. Ми то едното няма нищо общо с другото.

Пак нещо не разбирам, нали п оверката още не е свършила? Нали още няма резултати? Те за какво протестират? Кой ги съв а и им изнесе данни от незавършена проверка? Лошото в случая, че горките калинки нямат акъл в главата и се чудят каква р остотия да сътворят, за да запазят статуквото.

Знаеш ли защо? Защото точните думи на "министърчето" бяха: В момента проверяваме над 900 фалшиви хоспитализации. Те каза нищо за съмнения. Директно каза , че са фалшиви. Това разбираш ли го? Що той не изчака проверката?

Щом го е казал, значи има факти. Айде, моля ти се помисли малко, възможно ли е 900 пациенти с ковид и същите тези пациенти с цироза на черния дроб. Много съвпадения нещо!

До "ясно като бял ден": щом има фактите какво проверява? Да ги дава директно на прокурор!! Аман от смотани...

Махнете този простак от поста министър

Убеден съм, че касата наистина е източвана, точно както казва министъра.

Осигурявам се на 3000 лв. и здравната вноска ми е 8%. Винаги, когато ми се е налагало, съм посещавал частна болница. Явно парите ми отиват при тия, за да вдигат плакати.

А защо посещаваш само частна болница?

Ама тия дедоволни от какво? Че някой им се обадил по телефона ли? Без проверки и контрол няма смисал от правила и закони. Аман от тъпунгери и тарикати. Както казват заслувате си го Бойко

Обвиненията трябва да са след резултатите от проверката. А не преди да е започнала. Щом министър обвинява без да е ЗАПОЧНАЛА проверка - ограниченията отпадат за всички

Протест, че им разкриха далаверите ?!

Досега не разбрах как и с какво се лекува Ковид?

Авирон Аспирин 75мг Парацетамол Антибиотик Фиброзин Това е основата. Според човека, възрастта и генетичните особености може и всякакви други

Извинете, още ли давате по 20 лв. на пенсионер за присъствие на подобни протести или заради инфлацията и незавидното положение на Боко, вече мизата е 40 лв. че за 20 - няма кой да ви се върже.

Ла.нар

За теб безплатен бахур ли е тарифата?

Объркал си, деди. Платените протести бяха на Орлов мост. Сега са пред Съдебната палата. Там са професионални протестиращи, високо ниво на протест, ХИнтелегентни.

Плакатите си рисувахме сами- вижте снимката. Използвахме моливчета и боички осигурени от един добър дядо от Банкя….