Протест пред "Пирогов" иска оставката на директора заради случая "Даная" (снимки)

Началници на клиники от болницата пък заплашиха да напуснат, ако натискът по случая с ученичката не бъде прекратен

Обратно в новината

Коментари - Протест пред "Пирогов" иска оставката на директора заради случая "Даная" (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Простото но много нагло селянче димитров освен за оставка е и за затвор

Някой много настойчиво иска оставката на шефа а Пирогов и търсят всякакви поводи за това, включително и този случай, който уж беше приключен. Има си органи, които да се занимават с тази работа. Не е улицата, която трябва да решава. Нали за това дойде "промяната" на власт - да заработят институциите., законите да важат за всички и т.н. Така, че нека да докажат, че имат капацитета. Разбирам болката на майката, но защо след като протеста е уж "за да чуят политиците" е пред Пирогов, а не пред Парламента ???

Моята дъщеря беше блъсната от кола в средата на декември м.г. Откараха я в Пирогов с множество фрактури. Беше в детската реанимация, после в детската травматология. Навсякъде рещнах само професионалисти, хора,които си гледат работата и се стремят да спасят всяко дете. Благодарността ми е огромна.

Направо да затварят Пирогов и да отварят една голяма Фейсбук болница! Толкова професори и разбирачи има там!

Това не е протест на граждани, а на роднини, яхнат от НПО. Защото ако излязат спасените граждани само през този ден, ще са повече. Това не е общественото мнение, а лична трагедия на няколко човека.

Аман от хора без работа!

Затварят отделения, клиники и цели болници поради недостиг на медицински персонал, а тук ще ги бием и гоним. Някой чиновник от МЗ ли ще поеме мястото. Имало да става, станало, жалко за детето и роднините. А през това време колко човека са оправени и колко още можеше, ако не им губят времето. Чист отмъстителен егоизъм.

Ремонт на ремонта, проверка на проверката….Просто нямаме бъдеще като нация! Жалко

Странно, защо и коридорите на Пирогов са запълнени, като на никой не му харесва? Защото там ще те сглобят и закърпят бързо и качествено. Толкова работа имат, че са претръпнали повече от всички останали. На някой хлъзнал се може да му се струва, че не го обгрижват достатъчно, но това е за сестри и санитари, докторът вече влиза при поредния очакващ пациент. Покажете уважение, защото първи ще дотърчите там при инцидент.

Работил съм на 2континента в няколко държави.Българинът е единственият,който смята че е безсмъртен,а ако лекарите не излекуват някой е от злоба и алчност.И въпреки това ,колеги работят и нашето здравеопазване е едно от най-достъпните в света.

Престанете да тръбите за това дефектно момиче

Същия дефект ... и при тебе да дойде!

Да изгоним всички имащи уменията и познанията да спасяват живот. На тяхно място да дойдат протестърите, защото са много умни. Който оцелее - оцелее. Бият доктори, гонят доктори, губят им времето. А ако това време е жизненоважно за друг техен роднина?

Пирогов трябва да се затвори! Нещо в болницата не работи както трябва! Да си заминават всички докторчета, барбар с директора и крадливите санитарки! За медицинските сестри нямам пряки наблюдения! Удрайте ключа и да се приключва с тази кочина!

НЕЩАСТНИК!

Ако лекарите се подменят със афгански или сомалийски по добре ли ще е ? Например лекарите от Пакистан сигурно не правят никакви грешки и са извънземни . Само че на лекари чужденци не можете да се дървите щото ще ви бият като тъпани. Да. българските лекари не са безгрешни, но все пак ги пазете , щото чуждите ще ви го набият със 300.

Всички лекари правят грешки но нашите правят и далавери

Съболезнования на родителите и близките! Съболезнования и на докторите! Майка ми е доктор, на 68 години! Пенсионирана, ама дава 24 дежурства през ден, за заплата 2200 лева чисто! Естествено не в София или Пловдив! Хиляди пъти съм и казвал да приключва, нищо не получава, най много да я пребият някви цигани, ама тя не! Т.е. основния проблем е липсата на кадри-лекари, скоро и в Пирогов, Исул и т.н! То вече е станало! Та уволняваме някой, кой на негово място е по-важния въпрос!

В "Пирогов" ... са добри само златните ланци на докторите! Най-хубави и ... най-дебели.От опит казвам - не пожелавам и на враговете си да попаднат там ...

Попадал неколкоратно и баща ми и майка ми, със счупвания, пък още сме живи .........Ама щом казваш, вече няма да ходиме там!

Да попитам отново ! Това момиче баща няма ли ?! Само майка и навсякъде !

Дано не се налага да сте на мястото на майката за да го разберете....

Правилното е докато се провежда разследването засегнатите лекари и страни да са изведени от средата където могат да повлияят ..В БГ кочината всички лекарски грешки и свинщини се прикриват на 100% ...лекарската гилдия е дна от най- мародерските и гнусни в държавата ...някой дали си спомня всички безобразия във Правителствена ...ама ли последствия ....бившия директор за малко да стане ректор на Медицинския ....ето им морала и обективноста на цялата гилдия ....и няколко бели лястовици пролет не правят

"Едно общество, което не цени и опазва децата си, няма бъдеще. Елате пред "Пирогов" да го заявим ясно и единно на политиците" - апелират от фондация "Даная". ТО В "ПИРОГОВ" ПЪЛНО С ПОЛИТИЦИ!

Мозъчен кръвоизлив - състояние с много висока смъртност или инвалидизация....световен пример ШУМАХЕР!

Точно така. И с това състояние са я пратили вкъщи без адекватни изследвания (и то при наличие на съпътстващо хематологично заболяване). Когато се връща във влошено състояние, дни наред продължава да не получава адекватен преглед от специалист. А дали и кога получава терапия, която се изписва по странни схеми и халваджийски тефтери, никой не успява да каже.

Ами щом казваш....все едно си бил там и си прочел цялата налична документация. Браво!

Фондация Даная ли иска оставката на директора на Пирогов или отмъщение на Тагаренко заради случая с неговият демократичен башибоздук Ахмед Емин и затова ,че защити персонала си и изнесе случая в медиите??? И как така 4-5 калдаръм кокони винаги са с предимство за отразяване в правилните медии?

Имаш предвид Мустафа Емин. Ахмед Емин беше началник на кабинета на Доган и се самоуби (официалната версия) през 2008 г.

тези ОТВЪН и някаква парична компенсация...я ми кажете,

От фондация даная (звучи ми като нпо, затова с малка буква!) призовават елате пред Пирогов да заявим на политиците... еди какво си, лозунг!? Алоу-у-у-ууууууу политиците в Пирогов ли работят или в НС? Аре малко по-сериозно, че и малкото, които ви съчувстват ще ви сиктирдосат!

Няма да коментирам протеста, ама искам да попитам кога най-после ще регулират движението пред Пирогов ? Там е някакъв ад ! Има си стоянка за таксита, но такситата сточщи там са поне пет пъти повече от капацитета на стоянката и задръстват всичко . Отделно разни дето са спрели и стоят незнайно защо на аварийки, а потокът от коли там е много интензивен. Постоянни задръствания, а ако на някой му се наложи да закара човек там по спешност си е направо ад докато успее да пробие всичко това.

: спират ли колите на СИРЕНАТА на Спешната помощ ! ако трябва да се учим от североатлантическите ценности...

алоо - а българските коли не спират на никакви сирени...само Одисей...се заслушва в тях...

Влезте в профила на Валя Ахчиева в ютуб и гледайте репортажа. Милиони изчезват някъде по рехава схема, никой не знае каква, кога и дали е приложена терапия на Даная, а ръководството се държи все едно някой ги пита за три изчезнали банички от лафката.

Валя Ахчиева....., аре малко по-сериозно!

Баламурници, сър ...

Гледам само д.м.н. на протеста, от доцент нагоре...............управлява ли улицата, Държава няма.....

Като видиш в екипа на Фондация Даная кукувицата Кремена Кунева и ти е ясно какви политики ще се прокарват и че ще е яко пропаганда тип ППДБ .... и затова е и атаката срещу директора на Пирогов, който сложи лекето Емин на място ....

Не ги знам и не са ми грижа, но знам много за Пирогов и то не речено, казано от трети лица за съжаление. Мога само да кажа Бог да пази никой да не попада там, а ако все пак това се случи и не е някой- ще му е нужен много късмет и не само това.

Ужасна е загубата на това дете, НО има едно НПО зад този протест, което е много грозно!!!!!