Коментари - Шефовете в Бобовдол омекнаха, влизат в преговори | dnes.dir.bg
назад

Шефовете в Бобовдол омекнаха, влизат в преговори

След преговори между протестиращите и ръководството на мини Бобовдол се стигна до частично споразумение. На протестиращите ще бъдат изплатени заплати до 25-и.

Обратно в новината

Коментари - Шефовете в Бобовдол омекнаха, влизат в преговори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАВРЕТЕ МУ ГЛАВАТА НА ТОЯ КОВАЧКИ В НЯКОЙ НУЖНИК

КАКВИ ШЕФОВЕ БЕ , ТОВА СА ДОЛНИ МОШЕНИЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ ЗАСЛУЖАВАЩИ САМО ВЪЖЕ

Сега и във Ловеч да направят така... ЕЛТОС които не са изплащали заплати над 6 месеца.......

Вчера двама министри и един областен даваха пресконференция и за 30 минути нито веднъж не казаха името Ковашки. Ето и в тази новина го няма. Защо така се говори за този конфликт между миньори и фирма-концесионер? Безлично! Или този човек няма нищо общо с мината???

Гадно племе сме Българите. Къде са синдикатите-с пълни джобове от Ковачки. След заплахата, че ще съдят миньорите-обща стачка на всички, които работят при този ненаял се работодател. Жалко, няма солидарност при работническата класа. Братятя комЮнисти съсипаха морала на народа.

Тези " шефове" само дряновица ги оправя.Самозабравиха се! Едно време като влезеха двама миньори в Попското, една седмица беше купон яко ядене, пиене и веселба.При средна заплата 185 лв, те взимаха над 1000 лв на месец.Защото в забоя е страшно,блъскане и не знаеш дали ще излезеш от смяна.Ама ,така са намерили тия бандити необразовани.Такава е и държавата!

Така е, бунаците у нас станаха собственици на фирми с крадените от комунистите пари. За това 90% от българските работодатели в некадърността си да управляват, тормозят обикновения човек и така компенсират простотията която са направили бащите им, вместо да ги изхвърлят на "ношка".

Няма да те разберат... "чекия" се казва...!!! :::))) Дааа...!!! :::)))

НЕ Е И ЧЕКИЯ А ЧИКИЯ - ДА СМЕ НАЯСНО

Кое и кога им "омекна" на "шефовете"?... Да не би да "олабиха жилата"? - Пак с прецакване на работещите им за без пари!... Дааа...!!!

В България стана нормална практика да работиш и да не ти плащат, по вечето бизнесмени са или мутри или политици, няма държава , няма закони, няма справедливост. До къде я докарахме!

Изкарвайте и уволнявайте. Аз ако стачкувам до 3 месеца съм с прекратен договор.

Аз няма та де търпя и 3 седмици! Много са малко незаменимите хора у нас.Особено за полагане на ниско квалифициран труд, какъвто е миньорският.

Ваучерите за храна. Та с други думи купонна система. Като след всяка война, разбира се. Абе обикновен фашизъм.

Не им се връзвайте на тези "Шефове"брей"шефове"от кога на крадците и бандюгите викате шефове?От 26г.ли?ковачки престъпнико в а.а да идеш дано и шефовете около тебе.