Тошко Йорданов: Протестът на Слави се пренася и в градовете

Протестът на Слави се пренася и в областните градове. Това заяви в интервю за Дир.бг сценаристът и един от инициаторите на референдума Тошко Йорданов.

Обратно в новината

Коментари - Тошко Йорданов: Протестът на Слави се пренася и в градовете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каза,че ДПС може и да подкрепи мажоритарния вот! Тия да не вземат да се изметнат..и да се върнем 100 години назад....ЕС ни наказва за какво ли не, а когато се вършат глупости с избирателната с-ма ни гледа сеира, така ли?

Тия уж КОМИЦИ, много нахално се захващат с политическа дейност.Нямат никакво право да стоят пред парламента и да мътят главите на хората.Внедрените комунистически кукловоди трябва да бъдат изритани и съдени.Има си начини за внасяне на предложения от неправителствени организации,а те даже и такива не са а, едни самозабравили се наркомани платени от БСП и телевизията им БТВ.

НЕ ЗАПОЧВАЙ ВОЙНИ,КОИТО НЯМА ДА СПЕЧЕЛИШ!!! КАК ЩЕ СЕ ОТТЕГЛИШ СЕГА ОТ КАШАТА,КОЯТО ЗАБЪРКА?! С ДОСТОЙНСТВО?! ЕДВА ЛИ,ТИ НЯМАШ ТАКОВА! АКО ИМАШЕ,НЯМАШЕ ДА СИ ПЪРВО-В ТОВА ШОУ,ВТОРО-ВЕЧЕ БЕЗБРОЙ ГОДИНИ,ТРЕТО-ДА ПОЛУЧАВАШ ЧУВАЛИ С ПАРИ ЗА ЗАПЛАТА,ЗА ДА КАКАНИЖЕШ ЕДНО И СЪЩО-НАПИСАНО ОТ ДРУГИ,ЧЕТВЪРТО-ВЪПРЕКИ,ЧЕ СИ МНОГО БОГАТ,ДА СЕ ПРОДАВАШ, И ПЕТО И ШЕСТО...А КАКТО Е КАЗАЛ НЕСРАВНИМО ПО-УМНИЯТ И ДОСТОЕН ОТ ТЕБЕ БЪЛГАРИН Н.ХАЙТОВ : ЕДНО Е ДА ИСКАШ,ДРУГО Е ДА МОЖЕШ,А ПЪК Е ТРЕТО И ЧЕТВЪРТО ДА ГО НАПРАВИШ!!!

София е едно голямо село пак чакат Варненчик да им свършат работата

София е столицата, в която един селянин отмени гражданството и позволи да се събира селянията. Истинските селяни са си свестни хора и си обичат земята и природата, но селянията е заразно зло което пречи на нормалния живот.

София е едно голямо село

София е едно голямо село

Славчо толкова мрази Борисов,че е готов с кака Кури да се обедини. Нещо смърди.......!!

Тия разпасани цървули съвсем се самозабравиха! Да си гледат скапаната чалгаджийница и да не си врат носа в политиката! Нагли, та нагли соросодомити! На всички е ясно, че тъпият им референдум пропадна и повечето хора са против манипулациите които ще ни вкарат в мафиотски тоталитарен режим.

Маемунякът на Чалгата си мисли, че вече в села и паланки не разбраха що за изперкали екземпляри са, след като със заблуда организираха този скъп за народа пасквил-екшън, наречен референдум!

Що не си ... тъпото шоу? Елате в градовете, ще лъжете червените като вас бабички само.

Браво Тоше и накрая ще им е.беме мамата на нескопосаните политици. евала...

ПАЛЯЧОТО И ФЕОДАЛА,СА МАРИОНЕТКИ НА КУКЛОВОДИТЕ!!!!

Аз на тоя референдум не съм гласуван и няма да приема никога неговите точки да имат задължителен характер! Многократно повтарях защо съм против, явно ще се наложи отново да го казвам: 1-во Относно мажоритарната система-Трифонов и неговия екип не си направиха труда да разяснят на тези 2500000 с какво аджеба тази избирателна система е по-добра, по-полезна за избирателя от другата, и ако бяха го направили сигурен съм резултата щеше да е друг 2-ро Омръзна ми да го повтарям, но няма как да питат искаме или не задължително гласуване, когато по избирателен закон то вече е такова 3-то Относно субсидията- като им я намалят да не мислите , че те ще станат по-отговорни и ще заработят ама наистина в интерес на народ? В никакъв случай, просто ще търсят нужното им финансиране от мафията, от сенчестия бизнес и ще работят после точно за всички тези дето ги изброих, пък и много от самите депутати принадлежат към гореспоменатите

Харесвани или не , са прави ! Защото вече нямаме държава , България е вече донор на три милиона бели роби и какви ли не извращения още ..... ЛЕЛЕЕЕ.ЛЕЛЕЕЕЕ

Путката ви лелина!

Тоя е по-тъп от Слави. Тея двамата си мислят, че народа се състои само от джипсита и слушат само чалга и пият парцуца. Хората могат да мислят, затова не ходят на уседналия митинг пред парламента.

Абе, г-да, всеки знае че вие, сътрудниците на шоумена, сте мозъчният тръст на шоуто и, съответно, вие създадохте референдума. Обаче, интересно защо продължавате да упорствате и по такъв начин да кепазите имиджа си на мозъчен тръст. Законът ясно казва, че референдумът не е събрал необходимия брой гласове "за". Разбираемо е, че не е лесно за вас да кажете на лаботодателя си че се излага с ината си, но поне не демонстрирайте раболепие към него, защото неговата характеропатия и драпане ви замърсяват и вас.

АКО ХОРАТА СИ СПОМНЯТ, КАКВО КАЗА ТОЗИ ГЪРБУШКО СЛЕД ИЗБОРИТЕ ??? КАЗА, ЧЕ Е ПОКРУСЕН ОТ ИЗБОРА НА НАРОДА, ВИЗИРАЙКИ СПЕЧЕЛИЛИТЕ !! СЕГА ИСКАТ ДА ОЧИСТЯТ БОКЛУКА !!!! АМИ ДА ЗАПОЧНАТ ОТ ЧАЛГАРСТВОТО Т.Е. ОТ ТЯХ !!! ТЕЗИ БЕЗДАРНИЦИ, КОИТО СЕ МИСЛЯТ ЗА ВЕЛИКИ, КАКВО НАПРАВИХА ??? ПОМОГНАХА ЛИ ПОНЕ НА ЕДНО БОЛНО ДЕТЕ, ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ !!!

Вижте я, как, баба Тодорка, от село, от Долна грешница, Три ночьи, как не спава, три ночи, Оки не склапа, и тъжи, само, пее, пее, дойди, Славе, я те любим, с Малкото пишле!

За бабата на Тошко Йорданов ли става въпрос. :)

Тоя нещо сънува - в София не могат да съберат масова подкрепа, а градовете пък съвсем. Баси недорасляка!!!

Да разбирам ли че София не е град, а е голямо село. :)

Как се прави изкуствен протест? Плащаш на актьори да правят цирк пред парламента, после плащаш и на други актьори да правят цирк и в други градове и да се създаде илюзията че протеста се разраства. Тия от чужбина са ясни, на тях дори няма нужда да им се плаща! Всичко върви по сценарий до момента! Само дето няма хора да ходят да протестират и те с платените. Нещо не им се връзват на номерата!

Този на какво се прави?Всеки знае ,че е безличен,шоуто му е безинтересно и реши да се занима с политика...Чии интереси обслужва и колко му влезе в касичката?Той е продажен и никой,който разсъждава трезва няма да го последва,колкото и изтъркани артисти от свитата си да изважда...Просто казано....да вземе да се скрие и да намери начин да си изкарва парите наистина работейки...

Отговарям на пост Знаете ли защо? ( нерегистриран ) 09.05.2017 18:04 - Не ме бърка, че Трифонов е богат и не му завиждам за това. - Не отричам, че е умен, но не приемам, когато използва ума си за недотам умни начинания. - Не ми пука дали някой ще ме причисли към "тъпите" - аз знам, че не съм. - Харесвам чувството за хумор на Трифонов и не му завиждам - имам си го достатъчно. - Уважавам и споделям чувството му за справедливост, когато го проявява намясто. - Всеки има право да избира къде да "се намести". - Ако проявява наглост, то това е, защото е намерил някой да го търпи. Аз не гледам телевизия. - Дали е крадец на парите ни, това могат да кажат компетентните органи на държавната власт. - Не държа някой да ме вози, било то и във "Ферари". - Не ме интересува, ама хич, кой е плешив и кой не е. Не вярвам на Трифонов, защото както докара и наложи чалгата, така с идеята си за мажоритарни избори, ще докара и наложи някоя свинщина, дето ще доразсипе България. Фактът, че Боко и Цоко са ентусиазирани за въвеждане на мажоритарната система, прави подозрението ми обосновано предположение. -

Като не подкрепяте си гинете в жалкотоСЪЩЕСТВУВАНЕ в което сте!ЩО ЗА НАРОД СТЕ ОСТАНАЛИ ТУК????????

Не мога да си обясня поведението на Слави и групата около него!Популисткото политическо поведение има някакъв смисъл за политици , но не и за шоумен и неговите сътрудници!Необяснимо поведение , или са глупаци или са купени от ГЕРБ!Нямам друго предположение!

Купени са от рашисткото посолство, да си чул някога да се подиграват на путлер, масква или рашия, но системно го правят със ЗАПАДА И Западните лидери.

Заместника обикновено се ползува от шефа за чадър !Като вали се пази , като има дълбока локва - проверява с чадъра , ако има куче , бие го с чадъра , а като ходи на банкет го закача в антрето!

Учиндолски смешници...

Може ли някой да обясни какво представлява мажоритарния вот и какво ще спечели българския народ от това и ... въобще някакви разяснения от така наречения "Референдум на Слави"?

Ще се върнат нещата като преди 1989 година.Такава е била избирателната система от 1956 до 1989 година , според проф. Михаил Константинов.

Ама и партиите ли бяха толкова, че нещо ми се губи!

хмм ( нерегистриран ) 09.05.2017 18:57 И ще си имаме 240 Ценко Чоковци в парламента.

какво стана със 120 макс депутати?

Стана това което поискаха тези които гласуваха с "НЕ". А за да станат трябва да се "щипне" конституцията, но това го знае и шута.

Първоначално въпросите за референдума бяха 6, но КС отхвърли 3 от тях (вкл. и този за 120-те депутати) по запитване на президента Чехльо.

Тоя не разбра ли резултата от референдума? Резултата е НЕ, не е задължителен, какво се е разплакал като малко дете и се прави на шут? Всъщност той си е шут и това му е работата, но да си е върши в студиото!!!

На тоя Т. Йорданов в главата му е пълна каша или само играе на това. "Причините". "последствичта", " ситуацията в БГ - веичко е безмислено объркано без капка логика. Защото така се въздейства върху посредствените умове - главна цел на тая кампания и компания. Т. Йорданов явно е сивия кардинал на Дъкгия и го манипулира както си иска. А Слави е доста глупав, защото не може да се осъзнае и да прогледне. Колко много неща се казаха след референдума - да се беше вслушал или да беше прочел. Но не - той е велик и изобщо не се интересува от другите, ако не му наливат вода в мелницата.

Нека да не се лъжем-ако Герб малко имаха съмнение че някоя друга партия би ги подкрепила за мажоритарни избори,никога нямаше да го предложат за разглеждане в пленарна зала

Във смисъл, отвратени са , от "Мъжкари"! Няма да забравя как ВЕСНА ЗМИЯНАЦ, Легендата, на Балканската Песен, едва слиза, по Шибаната стълба, и как, Тоя, но Тя веднага Му го каз, на Учиндолеца, защо се надува като Селски кмет а не идва да Й даде ръка, и плюс това, веднага почва, и се слага за Нейната щерка студенка в Гърция! Голяма му е Простотията, след Македония, иска, и в Гърция да се прочува с нея, Славчо учиндолеца! Слави, кога ще поканиш баба си Тодорка, от Долна грешница, А?

Пропорционалната система ви даде Баба Ви Цаца! За пореден път! Даже като министър на правосъдието . Радвайте и се!

Знаете ли защо не понасяте Трифонов? Сигурен съм, че не, затова ще поясня. Мога да ви изброя поне 200, но ще се огранича скромно до следните причини: 1. Според слуховете е богат, а те, богатите са за мразене. 2. Умен е, а те "умниците" ни управляват. 3. Знаем, че сме тъпи повечето и това ни влудява. 4. Има чувство за хумор, а ние -не. 5. Има чувство за справедливост, а ние -не. 6. Плевенски селянин, наместил се в столицата. 7. Нагло копеле. 8. Крадец на парите ни, изкарани с пот на чело 9. Не те вози във "Ферарито" 10. Плешивец, който се крие, като си бръсне гравата и др..... та така до 200-300 бр. Истината е, че и мен мен "нерви", поне по 100 причини. Но едната е описана вече. Коя е тя? Медийно съзтезание Ви отворих. Наградата е 50 лева по куриер на събралия най-много "харесвания" или "мразения" -без значение, кое от двете е. Успех

Нищо подобно. Не го мразя, а се възмущавам от това, което прави. Другото са си Ваши свободни интерпретации.

А ти , колко от въпросите за референдума разбра ? Може би , онзи за мажоритарния избор на полицейския шеф ?

- Не ме бърка, че Трифонов е богат и не му завиждам за това. - Не отричам, че е умен, но не приемам, когато използва ума си за недотам умни начинания. - Не ми пука дали някой ще ме причисли към "тъпите" - аз знам, че не съм. - Харесвам чувството за хумор на Трифонов и не му завиждам - имам си го достатъчно. - Уважавам и споделям чувството му за справедливост, когато го проявява намясто. - Всеки има право да избира къде да "се намести". - Ако проявява наглост, то това е, защото е намерил някой да го търпи. Аз не гледам телевизия. - Дали е крадец на парите ни, това могат да кажат компетентните органи на държавната власт. - Не държа някой да ме вози, било то и във "Ферари". - Не ме интересува, ама хич, кой е плешив и кой не е. Не вярвам на Трифонов, защото както докара и наложи чалгата, така с идеята си за мажоритарни избори, ще докара и наложи някоя свинщина, дето ще доразсипе България. Фактът, че Боко и Цоко са ентусиазирани за въвеждане на мажоритарната система, прави подозренията ми обосновани. -

Тук не става въпрос какъв е Слави, какви са неговите качества и недостатъци. Кой го харесва и кой не го харесва. Тук става въпрос за това дали в случая той е прав. А за да разберете дали е прав трябва да отговорите на следните въпроси : Считате ли България за правова и демократична Държава ? Считате ли, че управляващите работят в полза на Народа ?

Там е работата, че не е прав. Принципно не е прав.

Би ли пояснил защо не е прав ?

НЕ става въпрос за това. Става въпрос дали мажоритарният вот е добър или вреден за България. Всеки, който първо чете, а после драска по форумите ще проумее, че е вреден.

Защо ли се сещам за "джеримандъринг"?

през която всеки, който желаеше можеше да изложи своите аргументи относно мажоритарната избирателна система. Защо да е вредна ? Мажоритарно в момента в България се избират Президентът и Кметовете на повечето населени места. Какво пречи да се избират съветници, Народни представители и т.н. ?

Ако на 20-я ден правителството падне за 3 -път, няма да е изненада, изненада, ще е ако Борисов се кандидатира СЕПТЕМВРИ, пак за изборите....това ще покаже, колко му е Достойнството и акъла!

Правителство, което е СВАЛЯНО, до сега 2-пъти, как искат да е СТАБИЛНО, за каква стабилност говорят, за Каракачанов напред с корема, а идиотщините на Борисов, по-големи от корема на Каракачанов.....Така сме в България, това е недупостимото !

Тия клоуни вече много се оляха.Нямат право да създават напрежение по улиците и площадите.Има си място за внасяне на искания .Не може да занимавате всички хора с простотиите си.Знаем че Путин финансира БТВ И ОН-ЕИР и много е заинтресован, комунистите да вземат властта -без избори с услужливите КУКЛОВОДИ НА СЛАВИ .

Този ли измисля скечовете дето се подиграват с всичко женско?

На път е да се окаже, че този Слави е най-гадното предателство на България. 1/ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕ. Те това го прилгат стотици пъти, когато а)искат да отклонят вниманието. б) когато иска да дискредитират някого. 2/ Ако това чучуло Слави се окаже "прави", то унгарците са най-простите хора на Европа. За тях, които са на достатъчно предпазно разстояние от вълната измислени бежанци, между 20-40, без документи, без проесия, неграмотни. ( тук изключвам напълно бягащите от Сирия , макър че защо към Европа, след като съседните страни са им един по вяра и най-близко.) в сравнение с България, ако има протестиращи те са в един глас с вожда си и за тях задача номер едон е границата им. А в разпертучинена България един клоун тегли вниманиеот към това, ако се приеме ще стане ОЩЕ по-страшно; особено в комбинация с миграционния процес. НЕ се оставяйте един смешник да ви обяснява кое е право и кое не, независимо че е добре платен. С подобен изток на щедри пари царят ни бе обруган и народът ни дезинформиран. Така най-голямата заплаха срещ враговете на народа, срещу грабителите му, бе отстранена. Сега предстои сценка, на театрото, "официалното" пускане на грабителите докато унищожат всеки честен българин.

Оказва се, че най-голямото предателство за България е Политиколигарската Мафия, която се самоизбира и управлява вече 27 години!

Ами тебе трябва да те АНАТЕМОСАМЕ дявол такъв

На Славуца глупостите и напъните просто НЯМА да минат през НС.Защото то не е длъжно да разглежда въпросите от референдума защото същия НЕ събра нужното количество гласове.И сега напъните на Славуца и на тия които стоят зад него се опитват чрез уличен натиск да прокарат корпопаривния вот да се гласува.И в следващия парламент да гледаме примерно две партии със сто Марешки това се цели цели се да останат две партии и те задкулисието да си ги менкат както искат те.И голяма част от българите просто няма да бъдат представени в НС може и да гласуват но ще го правят с отвращение за една от двете партии ! Точно такъв е замисъла на Славуца и задкулисието което стои зад него които излъгаха българите с една точка от референдума и сега именно това го развяват като знаме но няма да им мине номера !Това е положението и добре следете коментарите защото един файтон хора се мъчат от сто кладенеца вода да ви донесат в защита на Дългия !

Защо бе Валентинчо, на кое си доволен в тази държава, че пишеш тези работи???????????????????2

Нещо не си разбрал. Ако бяха събрали нужните гласове, сега щяха да станат ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ без да трябва някой да ги разглежда. А сега ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да ги разгледа НС и да се произнесе по тях. Как ще се произнесе - не е трудно да се прогнозира.

Панаири, циркаджии, простотии - всяка вечер в едно шоу, осребрявано щедро от едни особени спонсори. С цел - опростачване и чалгализация на всичко, що може с мозъка си да изрита такива като тях и да върви към укрепване на демократичното развитие на държавата.ТЕ, които през годините се хранеха от мутри, олигарси и престъпни партии, продължават да дестабилизират постигнатото. Лъснаха тайните им срещи - Слави, Мая Манолова, Гергов - сами си казаха, че на срещата им, референдума е било нещото, което ще се използва да бъде оръжие срещу законовата власт . Тези клоуни на улицата , които са част от тъмните субекти на прехода, сега ще говорят за морал и законност ! Язък му за милионите на главатаря им - да беше насочил енергията си да създаде и остави остави нещо смислено след себе си - семейство, деца. И да спести срама и разочарованието на родителите си.И да ни освободи от наглото, цинично поведение, заслепен от собственото си его.

Като НАРЦИС цъфнал и прецъфтял явно за това не вдяваш нищо

Може би Слави трябва да обясни как се сближи изведнъж с ББ и защо започна да играе в един отбор с него,давайки му възможност чрез мажоритарната система да управлява вечно.

Малко коса на учиндолеца, защо не предложи пудела? На дългия му падна косата, от кириза, през прозореца! Вилата му бе зад Костовата, от страната, на тоалетната Славито, селяк- извратеняк въоръжен с бинокъл, гледа! Гледа, как г- жа Костова, си сваля кюлотите в тоалетната В една ръка държи бинокала, другата лъска, лъска бастуна! За това бастунчето му изтъня, и не може да си завърти жена Едва сега се разбра, че това е "ОТМЪЖТЕНИЕТО НА КОСТОВА" Защото простака, всяка вечер като флюбено магаре цвилеше Македонски балади извиваше, и как "Костова" е видел плещеше! Обаче е гледал в кенефа, една СЛУГИНЯ , СЕЛЯНКА- ШОПКИНЯ! Избягвам да го расказвам, после нЯколко дни се превивам от смях Хахаха.. охх,, не мога да се спра, бих му дала , и от мойта четина ! Сека събота я бръсна и пак расте тая пушината! Бай, баба Тодорка.

Не би трябвало 20% да са достатъчни за легитимност на референдум. Освен това,доколкото си спомням, този референдум не покри дори този процент. Няма значение дали не му достигнаха 20 000, 2000 или 200 гласа. Дори и 1 глас да е-това е по закон, а другото е своеволие. И откъде -накъде Слави? не обичам чалга и смятам, че тя до много голяма е виновна за моралния упадък на обществото ни днес. И тези ли хора ще ни морализират? Прекалено е, твърде прекалено е вече.

Кой го гласува този закон? И какво пише в този закон, когато те управляват хора събрали около милион и сто хиляди гласа, а и си бетонират властта чрез съответните закони, които ти цитираш?

Да притуряме на огъня още огън ли? Че да стане по-голям пожар?

12000 гласа не му стигнаха за да е задължителен. А за да влезе в НС за разглеждане има предостатъчно гласове.

Щом 12 000 гласа не са му достигнали какво още има да му се разглежда? Да се наложи зорлем, така ли? Това ли е демократичното на протеста им? А комбайна нананайна къде е, за разкош?!!! Аз съм твърдо против това активно мероприятие! Те не изразяват моя глас нито изразяват гласа на 283 от България! ТОЧКА

За стотен път се убеждавам, че това вече не е държава. Харесвам Слави като шоумен, но и той се взе много сериозно, силно си повярва, но за политик не става. хора, бдете!

Каза трола и замина.

Слави е Бог и Тошко неговия Пророк!!

Още един циркаджия-потурко от трупата на Големият Цирк Слави Чалг.

Тоя анархист с прическа като от мюзикъла "Коса" през френската буржоазия ли ще ми определя съдбата? Тоз от главните шефове ли е? Да зная на кой Бог да се кланям!

Браво Лалке.

на всички малоумници: Референдума е минал 20-те процента, които са необходими, за да влезе за разглеждане в парламента. Т.Е. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ РАЗГЛЕЖДА В ПАРЛАМЕНТА

А колко процента са необходими на едно партия, за да управлява един мандат държавата? Достатъчни ли са 1.1 милиона гласа от 6.8 милиона имащи право на глас?

Провери закона

Малоумник ние слушаме българския съд който ясно се произнесе и има решение за това а то е че НЯМА нужния броя гласове а ти вожеш да си грачиш колкото си искаш !!!

Този съд има ли име, това решение има ли номер и дата? Има ли последвало обжалване?

Ти даже не можеш и да слушаш. Я прочети решението на съда.