Аятолахът обвини враговете на Иран за безредиците

Иранският върховен лидер обвини днес враговете на Ислямската република в предизвикване на безредици в страната.

Обратно в новината

Коментари - Аятолахът обвини враговете на Иран за безредиците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ха ха ха,другарят Аятолах реве за "стабилност".Да се сещат останалите диктаторчета.

Сещат се-идат"цветни" революции! Гледат кво става в Украйна, която си беше държава... И си правят сметката! Американците все голям го вадят, ама мек...

на всички които потискат народа си все САЩ им е виновен. Измислете нещо ново. Явно САЩ пречи на всички тирани. В такъв случай съм за САЩ.

Ти първо направи разлика между тирани и тиранти.

сами си отговарят на глупостите написани за 530 ти път.

Да видим кого ще защити сега Владимир Владимирович Шаломов. Любимия си ислям на който строи джамии в Москва или еврейското си потекло и кръв която майка му му е дала

с един куршум 2 заека - като типичен евреин ще защити исляма, щото падат пари от него, а и приятелите му всичките са мюсюлмани. С християнските държави не се понася той.

До 111 "Шерият" се прилага в КСА. ИРИ е светска мюсюлманска държава. Пишеш глупости от неграмотност!

Че , какво ни бърка нас Ислямът там?

"Протестите" започнаха в Мешхед на североизток. Те обхванаха отначало 5 града в провинция Хорасан. После акциите бяха преместени от северо-изток на запад, където компактно живят кюрди (само този факт подсказва кой стои зад "протестите"). От 2004г.(година след като Вашингтон унищожи Ирак) на територията на ИРИ започна да действа "Партия за свободен живот на Кюрдистан" (PJAK). Ето защо "осветяването" на кюрдите в "протестите" навежда на мисълта за опит за активизация на процес на етнокултурен и регионален разпад или фрагментация на ИРИ. След като претърпяха загуби от ИРИ на териториите на САР, Ирак и Йемен, западът, Израел и КСА сега се опитват да разклатят ситуацията вътре в самата ИРИ. Ако Техеран допусне да се пропука тилът му, то голяма част от неговите успехи в Близкия Изток бързо ще се обезценят. За отбелязване е, че на 29 декември, денонощие преди да бъде даден старт на "протестите", Израел и САЩ подписаха специална секретна програма, насочена към сдържането на ИРИ.

Ние знаем ,че Иран е стабилен и ..слугите на Америка там ще бъдат смазани!... и размазани. ...

...безследно...

Един бил веган, друг обратен, трети обвързан, четвърти хипстър, а пък аз съм си обикновена идиотка.

Малеее - всичкото русофили се вдигнали да защитават ШЕРИАТСКИ ИСЛЯМСКИ ИРАН! Ми заведете булките си на екскурзия в иран, бе, ама да не са с чадор или с бурка- смеете ли, а?:D Видно от предишна новина на дир-а , СА ЗАСНЕТИ МАСОВО ПРОТЕСТИРАЩИ ЖЕНИ НА СРЕДНА ВЪЗРАСТ! Ако това са бунтовнички, купени от сащ, аз съм трамвай! Освен това- иран заплаши ЕВРОПА- НЕ САМО ЕС- С ИРАНСКИ БАЛИСТИЧНИ ЯДРЕНИ РАКЕТИ! Вие къде живеете, бе? Ааа-да- ЖИВЕЕТЕ В СИБИР, А НЕ В БЪЛГАРИЯ И НЕ В ЕВРОПА, И ЗА ТОВА НЕ ВИ ПУКА ЗА ЕВРОПА И В ЧАСТНОСТ- ЗА БЪЛГАРИЯ! Мър*ши!

Абе и по- големи глупости си писала. Напъни се де!

Нищо от написаното от мен не е глупост! Глупостите ги пишеш ти- аз само отвреме навреме разобличавам твоите глупости и лъжи за международното и за българското право! ЛЪЖА ЛИ Е, ЧЕ ИРАН Е ШЕРИАТСКА ДЪРЖАВА, В КОЯТО ИЗТОЧНИК НА КОНСТИТУЦИЯТА ИМ И НА ПРАВОТО ИМ Е ...КОРАНА- ЛЪЖА ЛИ Е?! ЛЪЖА ЛИ Е, ЧЕ ВСЯКА ЧУЖДЕНКА, ПОСЕЩАВАЩА ИРАН, ТРЯБВА ДА ИМА ЧАДОР НА ГЛАВАТА СИ, ОЩЕ ДОКАТО СЛИЗА ПО СТЪЛБИЧКИТЕ НА САМОЛЕТА, ПРЕДИ ДА ДОКОСНЕ ИРАНСКА ЗЕМЯ? ЛЪЖА ЛИ Е ТОВА? Смешен и жалък си!

Ние сме сталинистите! Харесваме си ,,Техеран,,.

цру и ционисткия краварник всячески се стремят към война поради спад във военните им доставки,но тоя път ще бъде края на ционисткото помиярничене,щото зад иранците седят руснаците,а във близкия изток вече никой не иска да е враг на руснаците,явно в цру работят със сводки още от времето на ссср,но няма лошо светът да се отърве от краварите,сигурен съм че никой в целия свят няма да плаче за кравари и евреи,а и цру май е сляпо за китайците,които няма да се месят,но ще направят всичко необходимо зада елиминират краварския пазар

Гого, ми ти, с твоята цензура с какво си по-различен от аятоласите? Те дори са доста по-грамотни от теб.

защо ми забраниха да използвам сапун "made in israel"? заради съдържанието от 100% палестинци ли?

Нещо си се объркал млади маймунчо. Сапуни, кожени изделия и други сувенири от евреи има. Явно си ползвал някой ГМО продукт и сега има страничен ефект. Отиди на лекар.

Е ако стане много напечено Роханни ще покани Русия в Иран да помага. И естественно Русия ще се отзове, и така ще си защити интересите в близкия изток.

Тук разбирам , че 90 % от коментаторите мразят светските и демократични режими на Израел и САЩ и любят ислямски Иран .Що ли ? Аз смятам от завист и злобно ограничено мислене. Както се знае този народ и прост и задръстен .

тук разбра ли, че си част от 80% орки, създадени от маккейн, който по принцип трябва да е ирландец.

а де факто виетнамска булка.

гоге, засили се и поне веднъж ИДИ в "ислямски" Иран. Там хората са В ПЪТИ по- учтиви, гостоприемни и добронамерени, в сравнение с хората от "демократичните светски страни".

Аятоласите правят в Иран каквото си искат, това да изчезнеш за щяло и нещяло е напълно възможно, примерно ако си жена и си без покривало или си отишъл на кино .Да народа е учтив и сигурно и добър но това в политиката не е важно. И в Израел са добри и адски учтиви но ти пишеш ли пишеш срещу тях.

задръстен, но питаш ли се дали "светските" режими на САЩ и Израел заслужават любовта му повече от религиозния режим в Иран? Само заради етикета "светски" ли? И ако ще е оправдание религиозния фундаментализъм за намеса във вътрешните работи на една страна, както много пъти досега сме били свидетели от въпросните светски режими, защо няма такава в един друг мракобесен религиозен режим в държава съседна на Иран, а именно - Саудитска Арабия?

мнооо елементарно Уотсън!

Нищо няма да излезе от тази бъркотия, забъркана от саудитците с подкрепата на задокеанските говеда. Персите са наясно кой мъти водата, и ще се оправят. Това ще е втория удар по наглата простотия на задокеанските говеда, след смазването на платените им мекерета в Сирия.

Сорос ходи по къщята нощем и раздава доларе да се бунтуват.

Не, праща ги чрез няколко фондации.

то е ясно че руснаците мътят водата в иран за да вдигнат цената на петрола

То е ясно, че и сам не си вярваш.

говедарите са се взели много на сериозно ако си мислят че между другото ще гътнат персите. Оня римския малоумник Крез и той е пробвал и резултатът е че Рим го няма нито римляните но персийците са си живи и здрави.

опитваме със стара рецепта ,но не сме сигурни дали ще проработи в иран !

Изведнъж се появяват някакви с ловни пушки и започват да убиват гвардейци и полицаи. Звучи ли ви познато? Майдан? Арабска пролет? ЦРУ са недостижими в разпалването на граждански войни. Нацистка Германия ряпа да яде пред милионите изклани, благодарение на пироманите от ЦРУ.

Кат' го обръснат тоя, кой ли ще подкрепя Хизбола?! Че и Хуйло Евразийския...

Pусия също има изгода от случващото се в иран , това ще повиши цените на петрола и пу ще може по лесно да изхранва мужиците за да не бунтуват .

иранците ударят ли евреите,всичките чалми ще се включат на тяхна страна,и краварите ще се видят у небрано лозе,каквото всъщност и заслужават,и няма много да мрънкят че повечето нефтени палнтации са там при чалмите,а те доста са напреде с парите и оръжията,така че тръмпета надали ще е щастлив с тъпите си туитове

Скоро и на теб ще ти хвръкне чалмата, руско мекере!

не обичам чалмите бродещи из европа заради еврейските прищевки,но се надявам проклетите евреи да изпитат на главите си гнева на иранците,и заради това че че си мислят че са богопомазани,но срещу ракетите и бомбите няма да разчитат на бога а на краварите,а те ако се намесят ще папкат бахура от целия свят,защото през 20 и 21 век бая народ ги намрази,заради тяхната криворазбрана демокрация налагана с помощта на проклетите еврейски пари,и скоро ще разберат защо евреите са гонени още от библейските времена отвсякъде,а краварите се продадоха бетер юда

Ислямът наистина е отвратителна и примитивна религия, но още по-отвратителна и подла е талмудизмът, който създава всички тези конфликти и смята, че всички освен евреите, са животни! Тези безредици са организирани именно от ционистите и техните американски слуги!

1 Сорос прави протести. 2. Мосад стреля в тълпата и по полицията. 3. Сащ нападат в името на мира, демокрацията и правата на човека. 4. Техасо вземат петрола. 5. От Иран остава само името му.

Иран не е Ирак, и не сме в 90те години... Пробват го с "цветни революцийки", но няма да мине номера. САЩ имат твърде много главоболия, че да се насадят на пачи яйца и с Иран...

Човекът е посочил демократичната схема а не че ще се случи.

само че иранците имат ядрени работи и се очертава проста работа да гътнат еврейската кочина

никога не е проста работа да гътнеш основния партньор на САЩ... Едвали ще преминат полето на провокациите, както и със северна корея