Бунт е избухнал в бежанския център в Харманли

Стотици мигранти, затворени в бежанския център в Харманли, влязоха в сблъсък с полиция и жандармерия. В лагера са били запалени гуми. Положението е овладяно.

Обратно в новината

Коментари - Бунт е избухнал в бежанския център в Харманли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледам и не вярвам на очите си! До вчера ни убеждаваха, че сме защитени, че границата ни се пази, че имаме войски от ЕС и . все такива. Полицаите изпратени като пушечно месо! Техниката не работи! А, клетите имигранти от нагли по- нагли! Да отделяме пари от данъците, за да имат подслон, храна, да ги лекуваме и всякакви други грижи, а те дошли в държавата ми да рушат и да се бият! Като са толкова смели, хайде откъдето са дошли и да се бият с лошите в техните държави! е дошъл. След такова поведение, нямам милост към тях!

Първо НЕ лъжете че са затворени защото това е същия разграден двор като границата ни..Докато се чудят как повече да стъпчат харода си управляващите за да задоволят интересите си пред турция ще има такива ''бунтове'' на лентяи и готованци ..

Това е само началото, тепърва те стават все повече и започват да си усещат силата и да правят золуми. В чужда страна, бежанци или незнам какви там, носещи и сеещи болести и зарази и не спазват реда и законите на държавата в която са настанени, посягат на полицията. Разбирате ли за какво иде реч. Тези незабавно обратноот където са дошли, ама незабавно. Да си правят там стачките, да ги видим дали са такива ербапи. Ама цяла Европа е вече напълзяна от тези гадове и те стават все по-агресивни и нагли. Хрантути ги докато ти умираш от глад и пак неблагодарни. Вън от България паразити гадни.

Мигрантите само в лагери от затворен тип, а освен това предлагам общините да кандидатстват по европрограма за културен обмен на най-бедната и необразована част от населението ни и да осигури безплатни еднопосочни билети за мангустите да отидат да видят Европа. 90% от тях няма да се върнат като видят, че там дават по-добри помощи.

си редови български балама. "Мангустите", сигурно отдавна точат "помощи" и по света, и у нас. А, няма да ме учуди, ако вземат и помощи като "бежанци" в Германия. Пък ти си се прай на, ама ноу отворен, докато усетиш, че ти е влязъл до откат.

Прост - По-прост - Ти

САМО СЕ ЗАМИСЛЕТЕ НАД ТЕРМИНА "ЗАПОЧНАХА ПРЕГОВОРИ"?!?!....ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ! ПРЕГОВАРЯМЕ С ТЕРОРИСТИ!

Кви преговори? Що не отидат да преговарят с Орбан или Фицо?

Орбан и Фицо не са Боко.

Вместо да бездействат и да ядат хляба даром, да ги пратят да събарят паметниците - хахахаха

Подкрепям идеята! Оказа се, че комунизмът е по-страшен от пришълците....

Меркел ги покани - да и ги дадем. Предлагам България, Сърбия, Унгария и Чехия да изградят директен канал до Германия. Всички емигранти от бежанските центрове да се извозват транзитно до Германия. Който е дробил попарата да си я сърба. Аз такава гореща попара не искам. Давам я на Меркел.

си редови български балама. "Мангустите", сигурно отдавна точат "помощи" и по света, и у нас. А, няма да ме учуди, ако вземат и помощи като "бежанци" в Германия. Пък ти си се прай на, ама ноу отворен, докато усетиш, че ти е влязъл до откат.

Обзи ден се върнах от Люцерн, Швейцария, не видях нито един бежанец, местните ми казаха, че по принцип има малка бройка, но местните граждани не им дават да се качват на градския транспорт и да влизат по заведенията и магазините. Затова им е приказен града. От друга страна Женева заради френския език и отворената граница с Франция, се е напълнила с измет.

Що за държава сме!? Пазим реда в Авганистан с контингент военни там, а измета от поданици на тази държава идват на талази тук в България. Дефакто правим внос на разбойници като им строим казарми - лагери на наша територия, храним ги , обличаме ги , лекуваме ги и т.н.. Демек храним две армии, едната чужда настанена тук, а нашата пази държавата на разбойниците. Е кво и пази като там остана само опиума, а него го прибират американците..

Само лагери от затворен тип трябва да има, какво е това свободно движение. Нали бягат от война, ето в Харманли няма война, имат храна и подслон, това е рай за всеки измъчен от война човек бягащ да спаси живота си. Който не му харесва обратно в Пакистан, където между другото няма война. Едно време бежанците от Югославия ги държаха с години по затворени лагери. Не знам защо и как света полудя и не вижда какво се случва с тази мигрантска вълна. Едно време така света е проспал идването на Хитлер, което ни се струва много странно от днешна гледна точка, но е факт.

Никакви лагери, а минни полета по границата!

Веднага туркофилските герберасти да отиват да потушават нагона на събратята си!

Лоро, че си изтрещяла - изтрещяла си, но ако ти липсват мъже иди в Сирия, иди в Афганистан. Иди където искаш. България няма нужда от такива парцали като теб. Дано си разбрала/ако можеш де/.

Шило

После що имало Динко, Перата и т.н.

То както е тръгнало скоро ще има нов чичо Ади.

Е тук и сега е моментът Славчо да обясни, защо Динко и Перата са "псевдо патриоти", и - той самият като "истински" патриот какво решение предлага на тази ситуация! Пъ951к после да мрънка за референдума....

кви бежанци са тия свини, айде кат не им харесва, бохчите и чао чао, на пътя да подадеш на някой бедничък човечец комат хляб, ще ти благодари със сълзи в очите :(, а тия нахални паразити само им дай да вандалстват и искат, зорлем станах расист, масист или кво там им викат "демократите".

Чемодан, влак, Берлин ... Мигрантите да бъдат изпратени на Меркел

Тези, които са извършили престъпление и са мятали камъни по българската полиция, моментално да бъдат експулсирани от България. Ако щат да ги хвърлят и на Луната. Да вземем от почина на Тръмп, да се освободи от 3 милиона престъпници емигранти с досие в полицията.

Бой по канчетата и стрелба с гумени куршуми. След това им отворете коридор през турската граница или ги натоварете на лодки и ги пуснете в черно море да ходят където си искат или на майната си. Но не и към Европа.

Да, задушаващо е да те затворят за неограничено време без да си извършил престъпление. Пише си в статията, че карантината е неоснователна. Уж за успокоение на местните българи, а според мен за очерняне на мигрантите и увеличаване на напрежението.

Извършили са престъпления още при влизането в България. И, кой знае колко, преди да дойдат. Кажи на твоите господари, да си ги вземат в тяхната велика държава. В нашата бедна държава, тези главорези не са ни притрябвали.

Не сме ги канили, ако им се идва има кранични пунктове! Визи, паспорти и документи! Така че този който нарушава законите на дена държава трябав да си поеме последствията. Значи мен ще ме гонят с съдия изпълнител заради неплатени 100 лв за парно което не съм ползвал, а мангузера дето е нарушил границата, храним го поим го и сме му дали подслон ще ни разиграва театро. А БЕ ПОЛИТИЦИТЕ ЩО НЕ ВЗЕМЕТЕ ДА ГИ ВЪРНИТЕ НА ЕРДОГАНЧО !

А имаш ли идея в тъпата си глава, какво ще ти се случи лично на теб, ако тръгнеш да минаваш афганистанска или тям подобна граница и не дай боже да искаш закрила от влестите им? И колко ще си недоволен/а/ ако вместо подслон ти сложат същата тази тъпа глава, от която страдаш, на някой пън и да ти я делнат с брадвата от към вратлето? Никой няма да разбере дори за твоята скръбна участ. Няма да има и трубадури / журналисти на сорос даже за да те окаят. И за поп за опело не можеш да мечтаеш. ЗАТОВА МЛЪКНИ - И ТИ И ВСИЧКИ ТРУБАДУРИ.

Когато се прави добро, то следва да се прави на принципа "Предай нататък". Тогава някой ден, когато ти, точно ти и твоето семейство се наложи да искаш помощ от друга държава или организация или просто от друг човек, ще я получиш.

А твоята тъпа глава дали знае, че сме пращали военни в страните на някои от мигрантите. С какво са били заслужили пък те БЪЛГАРИ срещу пари да се бият по техните родни места?!

Какви запалени гуми, какви хвърлени камъни,какви преговори ????? Има правила и закони в България! Който не иска да се съобразява- обратно през границата, който от където е дошъл!

Поредната българска дивотия... Прави са май германските медии, за които България е по-скоро в кюпа с азиатските и африканските държави, отколкото с европейските... Държавата има задължения и не може просто да затваря в затвор хора, избягали от война!

Война, къде? В Афганистан, ли сорос?

Няма задължения към хора, влезли незаконно...яж ми уя и се надявай да не ги изтепаме, ако наглеят...че само едно българско дете, ако се зарази, жална им майка и на политици, и на маймуни, ще има яко бой и Ибане

изобщо какъв германец си ти? Най обикновен ганьо бълкански като оня там нещастник бойко ганьовски. Ккаво са прави, там напарво им изнасилваха женичките и ги пребиваха и после цял месец криха ситуацията щото щеше да се развихри едно веселие по германски!

Бий ислямистката паплач ! Моментално да ги екстрадират в Турция.

Току-що прочетох един пореден боклук на една от "реномираните" западни медии, в която ме убеждаваха колко полезно нещо е имиграцията на мюсюлмани и африканци към Европа... Какво виждам обаче? Човек си има хубаво жилище... Решава обаче правителството да направи бежански център или социални жилища в района. Правят се опити за протести - неуспешни... Настаняват пришълците. В мирния и тих квартал започват проблеми... Шум, побоища, мръсотия. В кварталното училище "новите" ученици се събират на групи, тормозят старите и учителите си мълчат, защото иначе ще бъдат обявени за "расисти" и евентуално уволнени! Цените на имотите падат, хора започват панически да продават жилищата си... Цените стигат до нива, при които много от "новите" си купуват жилища. Тихият и спокоен квартал се превръща в гето! Хората са принудени да продават жилищата си на безценица и да търсят друго място, губейки голяма част от парите, които са спечелили с труд и са вложили в хубавото си жилище... За правителството проблемите на тези хора не са важни! Те трябва "да се адаптират към новите условия"...

Децимацията е при провинение на легионерите. При бунтовете се избиват всички, като хванатите живи се разпъват на кръст.

Хм, а откъде имат гуми за палене? Аз например нямам у дома стари гуми, и не бих купил само зарад "удоволствието" да ги запаля. И ако сега са се снабдили с гуми, то следващия път може да почнат да пукат с калашници?

нали прескачат оградата и обикалят и някъде са намерили и са си ги взели. Те така обичат да сес ъбират на лагерен огън!

Ако не беше тъжно щеше да е смешно , липсва на адекватност и каквато и да е способност на полицията да се справи с тези "инжинери". Иска ми се да попитам тези които ще управляват след време когато бройката на тези пръшълци нарасне в пъти откъде ще вземат толкова много полиция и как ще овладеят подобна ситуация при 10-15000 да кажем? В турция ако стане нещо подобно сега по лагерите армията разстрелва на място без предупреждение , там са ги научили на железен ред.

Тази мюсюлманска измет, която атакува Родината ни разбира само от куршум в главата.

Мигрантите - вън! Като не им харесва да си отиват! Няма да разнасят зарази из България! Който е против - да вземе 2-3 крастави, маларини мигранта у дома си!

Ама нали в самата статия пише, че не са заразни!

Не ме интересува дали са или не са заразни. Важното е, че са рязани. Само това е достатъчно за да им нарежем тиквите на парчета.

Като не им харесва да си ходят в къщи.Който не му харесва направо от лагера на самолета за Афганистан.Виновни са политиците,които допуснаха това положение.

Това е мнението на всеки, който е контактувал с тези "мили", "бедстващи" хорица. И, колкото са повече, толкова по- голяма наглост демонстрират. И, няма как да бъде друго, защото още с влизането в България са извършили престъпление, без да има никакви последици за тях. Полицията и жандармерията няма да се справят. Никой няма да им позволи. Спасението е, полицията да си тръгне и да дойдат футболните агитки. Защото, колкото и парадоксално да звучи, тези вечни нарушители на законите, през последните години се утвърдиха , като едни от малкото гаранти за тяхното спазване.

'Той раздава 6-7 милиона лева на футболни агитки, наркомани, платени протестъри и др., + откровени промити мозъци-либерасти. $ помощта на Дарик радио се организира митинга пред народното събрание и цветната революция е факт. Майдана довежда до падането от власт на правителството на Жан Виденов.'

Членовете на футбулните агитки са масово неморални и са едни страхливци по отделно, но като тълпа са силни. Пази боже те да въдворяват справедливост!

Хем ги храним тия гниди, хем не работят, хем и претенции имат. От безделие са се разбунтували. Дайте им някаква работа, за да си платят изяденото досега и билетите за самолет, и кой откъдето е!! Ама отде воля у нашите ПЛУЖЕЦИ за такова нещо.

Бежанците от лагера са стигнали до центъра на Харманли, българите бягат панически... към Лора, да отиде на място и да раздава съветите си за съвместен живот , "горките бежанци" ще и наместят мозъка, предателка за жълти стотинки, безсрамница...

Чамодан. Вокзаль. Да вървят при този, който им плати да дойдат в Европа.

Сюткейс, еърпорт, Уошингтън.

Колко пъти съм ти казал, да не се бъркаш в разговорите на големите батковци? Гледай си покемините там.

Да ви кажа нещо под секрет. Партиите, които привлекат в своите кандидатдепутатски листи Перата и Динко ще получат голяма подкрепа на очертаващите се парламентарни избори. Може да са обикновени младежи, но народа ще ги избере, защото не иска тези навлеци в родината ни

Всичките ли са с айфони в джобовете?

Не разбирам за какви айфони намеквате? Може би искате да кажете, че момчета са криминални или какво?

На гостите не им харесва гостоприемството на домакините. И вместо да си отидат по-живо по-здраво откъдето са дошли, те се бунтуват, че им били нарушени правата. Ами правата на домакините? Кои права са по-права?!?

Докъде се простират едни права? До спасяване на живота, добрата храна, искам жилищни условия със стая за всеки член от семейството, образование, работа, маркови дрехи, или стотици евро "помощи" за всеки член от семейството? Докъде са тези права??? Щото на мен ми писна от джоба ми да се хрантутят всякакви готованковци, които само за права ми хленчат.

къде е сбабичосаната министърка, дето ни уверяваше, че няма никакви проблеми под тъпото и ръководство?!

Който е нервен - да си оди дома.

Честито от ГЕРБ!

За 27 години не разбрахте ли, че коя да е партия да е на власт едни и същи ги др*ска, някои - като сер-гей - повече, други по-малко. Ония влечуги зад кулисите са опасните, ония, дето награбиха куфарчетата с парите и сега вършеят. А и за капак ЕСССР2 + ФАЩ, дето ползват нашенските полоитикани за марионетки. Махнете ли ГЕРБ, пак ще се пребоядисат и ще са пак на власт. Системата трябва да се махне, плочата да се смени.

По-добре Динко и Перата да дойдат...

Нашите цигани и те създават първо впечатление за българите в чужбина по подобен начин!

В Дюселдорф подпалиха голям бежански лагер, защото им давали МАЛКО НУТЕЛА на закуска. Щетите са за милиони. Има и видео Millionenschaden: Flüchtlinge verbrennen Asylheim wegen zu wenig Nutella VIDEO

да, тази дивотийка, гейфашагите на мамето не успяха да я заметат. За разлика от другите 95%.

Важното е, че забраниха символите на комунизма. За символите на исляма няма проблем;-).

много си прост, дори за комунист

комунист

Понеже ти си умен служиш на тези,които ислямизират страната ти. Би имало рационално обяснение само ако си обратен;-).

българският контингент какво прави в Авмганистан? Да го прибират тук та дано да опази българите от авганистанските мигранти.

Какъв бунт? Кой ги е канил? Преминали нелегално, нахранени, напоени, подсигурени, лекувани... На баба ви на село никой не и готви и не я обгрижва. И тя си събира стотинки за хляб и лекарства,,, Пък не се бунтува.

Еми да, баба на село събира стотинките и чака "гостите" да минат да им ги даде срещу някой и друг шамар.

Тези ман-гали са под опеката на антиБХК, бъдете сигурни, че оттам им пускат фитили да правят бунтове и поразии в лагера. Покрай другите мерки за справяне с ислямската инвазия (охрана на границата, строги присъди за каналджиите, депортация на влезлите незаконни мигранти), трябва да се вземат и такива - за поставяне извън закона на антиБХК.

Съдбата на тези хора не е лека и не трябва да бъдат затваряни в лагери. Та те искат свобода, те искат да се интегрират, да се слеят с българският народ. Защо политиците им отказват това право. Всеки един беженец може да бъде полезен за обществото. Бъдещ инженер, пилот, лекар та дори и адвокат. Сред тях има толкова млади мъже на които живота им сега започва и ние като общество можем да ги изградим като личности, едни истински българи но малко мургави. Ако днес се оттърсим от всякакви предубеждения и ксенофобия, то утре ще бъдем една сплотена и етнически богата държава

Всичко, което написахте, звучи чудесно, но е абсолютна утопия.

Жената е показала сарказма си, предполагам ;)

Ти явно не си наред...от тия продажните дето мечтата им е да ги мине мангал..срам за тоя народ си

Драга Лога /или Кристалина/, - тези хора не искат и не се интегрират - тези хора са мързеливи и подлъгани, че са желани тук - образованите са отдавна в западна европа Всичко в поста ти е демагогия на неолиберализма, който се провали с гръм и трясък последните 2 години.

Всеки един бежанец може да бъде полезен за обществото - КАНЯ ВИ В ХАРМАНЛИ ДА ПОКАЖЕТЕ КАК ДА СТАНЕ ТОВА , НЯМАТЕ СИ НА ИДЕЯ КАКВИ ХОРА СА , НАЛИТАТ НА БОЙ , ЗАКАЧАТ ДЕЦАТА , КРАДАТ, СЕЯТ БОЛЕСТИ. БЛАГОДАРИМ ЗА ТАКИВА БЕЖАНЦИ, НО НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ТЯХ.

Надявам се, че което сте написали е сарказъм. В противен случай, това между ушите Ви, служи само да си правите прическите.

Мила и състрадателна Лора, Как ще се интегрират тия плужеци,когато едва 7 % са грамотни и то на техния език?

Не съм видяла някой мигрант да виси пред бюрото на труда да си търси работа.Искат всичко на готово

А те имат ли право да работят законно в БГ, че да висят пред бюрата по труда? Като са ги обрали нашите родни граничари после нямат пари и имат нужда от помощ, за да не умрат. Не са виновни и че ги пускат в БГ и ЕС без визия за бъдещето им.

Госпожице, я идете да "успокоите" младите бежанци.После друга песен ще пеете.

и сега си имаме едни по-мургави българи, които нито се интегрират, нито учат, нито работят, само искат права. За какво са ни още? Какви лекари и инженери виждаш в едни неграмотни примитиви, които не броят жените за хора? Май в България ти си единствената, която ги иска.

Станал на 20 и тепърва ще почва от нулата за да стане лекар ..... ами дано тебе те лекуват след това не мене .... то идва и въпроса дали те искат ? Ама май искат само помощи, но не и да работят ??? Пропуснахте ли го този факт г-жо/це Стоилова ??? Ако искат да работят и учат да бяха дошли с документи през ККП като нормални хора !!! Но не те са "бежанци" - хрантутници!

Товарете ги на самолети и директно в Афганистан и Ирак откъдето са дошли ! Летищата в Афганистан и Ирак се пазят от американците ! Друго предложение имаш ли ?

какви преговори бре?! кои ви упълномощи да преговаряте? ако аз запаля столовата им ще ме вкарат в затвора нали?

По вероятно е да те понатупат, и ако имаш слабо сърце......може да стане инцидент(да те паднеш, да те самообесят, да те самокатурнат в небитието)..... и не само теб, а всеки обикновен български гражданин го чака това.

Какви преговори, какви диалози с тези ислямистки престъпници ! Дошли са в България през оградата, нарушили са държавния ни суверенитет ! Така да се каже, изплюли са се в лицето на държавата ! Сега палят гуми и се бунтуват ??! Товарете ги на самолети и директно в Афганистан и Ирак откъдето са дошли ! Ще стане бързо и по-евтино, отколкото тук някой да се занимава с тази мангалска паплач. За тези, които не помнят, преди няколко години, така процедира Франция - люлката на демокрацията с българските и румънските циганьори.

когато бяхме държава ,имаше казарма,когато станахме лайнарник ,имаме мигранти !!!

Прав сте. Но малоумници като мИтоди андреев вместо да решават проблемите на държавата, между които особено тревожна е мигрантската инвазия, тръгнали да забраняват ... символите на комунизма.