Коментари - Протестиращи започнаха операция ”Чисти ръце” | dnes.dir.bg
назад

Протестиращи започнаха операция ”Чисти ръце”

Протестиращите срещу правителството на Пламен Орешарски започнаха операция „Чисти ръце“ - оставка веднага, незабавни избори и премахване на всички връзки между държавното управление и мафията.

Обратно в новината

Коментари - Протестиращи започнаха операция ”Чисти ръце” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно съм ЗА, но при условие, че мафията не се търси само при управляващите, а и при Костов, Софиянски, Симеон, борисов и Куневица. Абсолютно всички изброени са обслужвали мафията. Тогава като ги задраскаме какво остава. Нищо! Тогава това са едни абсолютно безмислени и хитро скалъпени протести, обслужващи пак мафията. Как се чисти мафията от митници и контрабанда, от обществените поръчки, от незаконно придобитите чрез престъпната приватизация заводи и печеливши производства, като всичко е в мафията. Тогава как да ви повярвам, като и вие сте същите от същата порода.

Звучи много хубаво, но практически е утопично да се изпьлни. Нали тези правила за чисти рьце трябва да се приемат точно от хората с мрьсни рьце???!!!! Гарван гарвану око не вади..... Трябва тотална чистка по вьрховете на властта, за сьжаление това без истинска революция няма как да стане. С демонстрации с по 500-1000 човека, не става..... Трябват един милион сьбрани в София, за седмица и ново начало, с нови правила, нови хора!!! Всичко друго е перестройка... заьгване......

мразя комунистите отдавна, но разберете не мога да приема, че разни платени поддръжници на най-правоверните комунисти от ГЕРБ ще ми говорят за чисти ръце. Никой не е забравил, че Бойко Борисов е "млад комунист" каквито са и останалите, а Цачева е била партиен секретар от БКП ЗА КАКЪВ МОРАЛ ГОВОРИТЕ ВИЕ ПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИ

не е абстрактно понятие. Извадете я поименно. Започнете с президента Плевел. След това Тиквата и неговия малък мозък Кристарина Бориславова, Прокопиев, Огнян Доне и продължете в този порядък напред. Но не изкарвайте само мафията около БСП, а цялата мафия поименно. Само лозунгите червени боклуци и оставка не вършат работа!

получи, защото ми се струва, че една част от мафията ви плаща за да се борите срещу останалата част!

Всички малоумници, простаци, профани, затъпели, психясали, болни и гладни фенове на Плъха много скоро ще разберат какво означава Гнойната коалиция за тях :)

а кой е Плъха??!?

Ти не знаеш ли кой е той - ПЛЪХА????Ще ти го опиша - с очилца едни малки такива, няма мустачки-но се хили мазно.Изобщо общият му изглед е доста мазен като цяло, сякаш живее в канализацията и рядко излиза от там (затова закъснява за работа в НС), хили се противно и е голям демагог. Фамилните му орени са в Украйна, чете книжки писани от Маркс, Енгелс, Ленин и трудове на Сталин?!?! Сети ли се??

най-накрая нещо смислено да прочета относно протеста. Аз съм за с две ръце, но горчивия опит ни е доказал, че всеки който се е хванал с операция чисти ръце, си ги оцапва. Колко нови партии и стари партии декларирваха, че ще се борят с престъпността и олигархията, но уви- резултат нулев. На февруарските протести, излъчените водачи се оказаха че са част от олигархията,. Тези който планират нещо мащабно отново, им нямам доверие. Първо защото не са решени много проблеми за да пада правителството и второ все още нямаме ясни правила и 3 то няма имена. Дайте имена кой искате да предложите, за да можем да го проверим. Стратегията как ще се случи всичко, след като липсва , липсват идеи, всичко е една лъжа отново

О,Бедни и непотребни,протестъри,защо не си останахте на жълтите павета,бати Бойко щеше да ви храни и пои.

Протестиращите да си измият ръцете от мастилото от парите които получават, за да участват в ЛУМПЕНИАДАТА!

Ще се случи, ако в парламента няма комунисти? 69г сме свидетели какво се случва, когато те са на власт. Любопитен съм, какво ли е да не управляват комунисти.

iq oosh

наи-вероятно ще ни хареса

Наистина ще бъде интересно за първи път България да се управлява без комунисти, но в неуправляващите винаги да се включват и ГЕРБЕРИТЕ, защото при тях са истинските непоправими комунисти.

. Свали правителството и ги изгони.

Димчо Михайлевски направо разби ГЕРБ с данни и факти: 8 фирми близки до ГЕРБ са усвоили 66% от всички договори, в резултат 2600 строителни фирми са закрити или ликвидирани. Еми, нали затова 8-те фирми искат да върнат Баце пак на власт. Не става само с вотове, требе и акъл, и можене... Те, затова, те Боковизмът е аут!!! Чистите ръце отдаааавна са окаляни...

Разбит комуняга! Ако ги слушаш комунистите и тройни дъна на камиони с фалшиви бюлетини ще ти се привидят! Те са истинските фалшификатори!

Това което скандират манифестантите и го пишат в "Протестно паричната мрежа" е казано предварително от боса им Б.Борисов.Преобладаващият брой от хората на жълтите павета са активисти на Герб.На много от тях ръцете не им са чисти даже, когато ги измиват.Интелегентните, които участваха в началото като разбраха ,че Бойко яхна протеста и се плащат пари се отеглиха.Риформаторите и те се напъват, но нямат сребърници.Софиянци не се хванаха на Бойковата въдица даже феновете на ФК "Левски" се дистанцираха от жълтите павета.София е около 2 милиона ,а на площада за пари се явяват около 200-300 гербери.Време е кметицата Фандъкова, дето я направиха кмет на годината да насочи манифестантите към южният парк да свирят и викат на воля" Оставка".Колкото за Асенчо не се продаде за 30 сребърника, а за доста пари ,но не си върши качествено работата.Бойко ще му се разсърди .

Асен Генов и компания, не мерси!

iq oosh

браво - оствака, лустрация и избори

Някъде има протестиращи ли?

Преди всичко някой, който се разчувства от красивия протест, а протестиращите му ръкопляскат пред сградата на институцията му трябва да докаже, че е с чисти ръце. Дали с чисти ръце нелегално през границата с Гърция е пренесъл в куфар 700 000 евро, или с още по чисти ръце е изтеглил на място в банка парите от офшорната си сметка.

вие не си мислете че ще се измъкнете като проверяващи..От вас си почнете!

Точно тези зависими от парите на сорос млади и интелигентни да говорят за операция чисти ръце е просто подигравка със самото чувство за справедливост и морал.Не сте вие тези,от които трябва да тръгне тази необходима за държавата ни операция.Имайте страм от честните и морални българи .

Тия муньовци няма ли най-накрая да разберат, че народът подкрепя правителството?!? Ако всяко правителство започне да подава оставки, когато няколкостотин лумпени му я поискат, докъде ще стигнем?

Протест и контра сте един цирк. Както от самото начало на протеста - олизани общи фрази за " целта" и как "започвало с оставка". Хабене времето с безмислена подписка до ОНИЯ и скрит сценарий КАК - това ще го решат Шорош и Пукин без нас. И ще обявят "постигане на целта" зад нова фасада от "риформи" и "риформатори". Пекат поредната лъже-промяна с протести. Кой ли им се връзва вече на тия продажни помияри. Хората все едно ги няма - те искат нещо истинско - свой ПЪЛЕН ПРЯК контрол върху цялото управление с ВСИЧКИ възможни права - нещо, от което геновци и пр. получават тикове. Това ще вдигне хората отново.

ЛУСТРАЦИЯ на всички нива в управлението на държавата!!!!!!!

се бори срещу мафията с ..бухалка ..,-.и му вика на това "чисти ръце"

Abu Talib

По-удачно ще да бъде "Чист ритник".Но едва ли, след като в Русия няма подобна акция на недоволните и протестиращите. Та нали оттам дойдоха всичките ни беди по точно копие от п псевдопромените на т.нар перестройка.

Трябва да се обединят протестиращите за оставката и на премиера,и на президента,за да има резултат.Да се изберат да управляват чисти и неопетнени българи несвързани с каквито и да било корупционни схеми и кражби.Само тогава държавата и народа ще тръгнат напред.Иначе буксуване и от ден на ден все по-зле.

Който вика "оставка" БЕЗ права за ПЪЛЕН контрол на хората върху цялото управление с всички възможни НАЙ-СИЛНИ права във ВСИЧКИ власти е просто ЧЕНГЕ - т.е. помияр.

но кого са му чисти ръцете ...та да проверявя другарчетата и да се прави на хигиенист?

Абе, как поне на един протестиращ, не му дойде на ум да протестира срещу разрушителната роля на герберите в парламента.

Къде спаха тези юнаци през изминалите години? Сега ли се сетиха за чисти ръце и прозрачност да говорят? Това ли е първото корумпирано и нечисто правителство след 89 г. или уличните герои са хора на изпадналите от властта сини-бивши и настоящи активисти и лумпени , заедно с отчаяни гербаджбии от факта , че властта им се изплъзна и не могат да лапат. Какво се правят на непорочни девственици. Истината е като в поговорката : крадецът вика дръжте крадеца. А целта е някои от тези на улицата да си клепнат задника на депутатските столове и да продължат делото на всички бандити , управлявали през последните 20-тина години.

За разлика от тези хора, които все пак СЕГА ПРЕДЛАГАТ НЕЩО и се борят за него, ти Борисе нито преди, нито в момента НЕ ПРАВИШ НИЩО по въпроса. Така, че хайде да оставим кой какво Е ПРАВИЛ, а да се замислим КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ СЕГА. И мисля, че наистина операция "ЧИСТИ РЪЦЕ" на всички нива, и особено в политиката и съдебната система е съдбоносно важна. Но докато седим с ръце в джобовете (като теб) и плюем всичко и всеки, който се опитва да се бори срещу статуквото, довело ни до настоящия хал, нищо няма да се получи.

Ivan Hristov

Тя е важна, но докато решават тези чакали ще си я гледаш през крив макарон. ПЪРВОТО е да се превземе законодателната власт ОТ ГРАЖДАНИТЕ, ако искаш да промениш нещо. Значи... да се готвят за избори с кандидати пряко подчинени на тях, което ще е възможно, ако се свържат в сила за бързо всенародно реагиране - мрежа от събрания в кварталите. Иначе ще ги измамят.

Мисля , че не си съвсем наясно с нещата, поне според мен. Това което може би трябва да се прави например е : -Да се спазват законите преди всичко , а не протестърите да реват по площадите като току що скопени бици до късна нощ. Изборите , а не улицата казват кой да управлява. А който е недоволен от тази система като цяло , да не гласува- това ще има по-голям ефект отколкото уличния ексхибиционизъм на 2-3 000 души. -Да се работи качествено и професионално , а не да се чака от горе или от "Биг брадър" или подобни помии да паднат парите наготово. -Мързеливите българи и лумпени да се научат да работят, а не да търсят вината за провалите извън себе си. -Да се учи в университетите , а не да се купуват дипломите. -Да се намали до минимум просташката политизация , царяща по улиците . ............................................ И така нататък , и така нататък - все прости неща, но неизпълними за байганьовеца, защото на него винаги другият му е виновен.

Няма такова нещо, кой какво е ПРАВИЛ ТРЯБВА ДА О Т Г О В А Р Я и да посети, за изчистване на кухата си глава, затвора.

Събрания във всеки квартал без партии, свързани за договаряне на всенародни действия. Обявяваш открит разговор и свързваш хората. Нищо повече. Може и в друг квартал.

Ivan Hristov

Законите се пишат за шепа чакали, защото изборите са лъже-избори. Не си в час или си от тях. И пазарът ви е лъже-пазар и за вас наистина работят мързеливите, защото работливите отиват вънка /от "рая" ви/.

...нещо ми се губи логиката-искат почтени политици, пък напират да връщат мутрата ББ. Тези неща се изключват-ако е вярно едното, другото не е. И още - вече разбрахме протестьорите срещу кого са! Да кажат вече протестьорите ДИРЕКТНО за самия БОРИСОВ!-покрепят ло го или не! Другото е шменти-капели, драги ШМЕКЕРИ протестиращи!

На сладка държавна служба, като тази Ивет Добромирова ,и са ме уволнили ,денонощно щях да съм на площада.Такъв шанс се появява веднъж в живота.Или като този микроорганизъм Иван Тотев-кмета на Пловдив синчето на Роза Тотева -видната пловдивска хотелиерка.приятелка на П.Стоянов и Б.Борисов. Та той, щеше още да си е безработно инженерче . Приказките за борба за правда и свобода ги пробутввайте на Великият бог БУДА ,но не ни правете на наивници .Нагледахме се на "борци" и "светци".

Истинският политик трябва да отива във властта с ясното съзнание, че това е висша форма на отговорност. Ако се отдаде на нея, само ще губи в личен план, за да живеят хората по - добре.

Изцяло подкрепям!!! НО - всичко ще остане сбор от добри пожелания, ако не се стигне до корена на злото. А то е - КРИМИНАЛНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ !!! Затова - ТРЯБВА ДА ОСПОРИМ СОБСТВЕНОСТТА НА КРИМИНАЛНО ЗАБОГАТЕЛИТЕ по време на прехода, а те са 95%!!! И да продължим с Рестарт на Прехода!

Докато решава все ТИЯ ще си го гледаш "рестарта" през крив макарон. ПЪРВОТО е да се превземе законодателната власт ОТ ГРАЖДАНИТЕ, ако искаш да промениш нещо. Значи... да се готвят за избори с кандидати пряко подчинени на тях, което ще е възможно, ако се свържат в сила за бързо всенародно реагиране - мрежа от събрания в кварталите. Иначе ще ги измамят.

Властта започна операция" Мътна вода"

Първо да си видят мръсните нокти!

Първо да си кажат-КОЙ ПЛАТИ ПРОТЕСТИТЕ.КОЙ?КОЙ?КОЙ?

Делян Пеевски, ама не плати, а предизвика разума на хората. А иначе аз все още си плащам сам сметките, защото мога, а голяма част от контрапротестиращите - очевидно не могат. и именно затова не разбирам защо продължават да подкрепят една отдавна не социална партия и един експеримент на ДС, наречен ДПС, заради който експеримент губим ежедневно Родопите и обикновенните хора - мюсюлмани и християни. две партии насаждащи единствено и само омраза между хората. А като си помисля, че преди години гласувах за тях. Но никога вече. Хората са построили социализма в цяла западна Европа, точно защото нямат БСП. Е северна Корея е другия мноо добър пример. ВИЕ изберете кое искате.

Наша Маша заболела, маникюриста захотела да она. Не попала на маникюриста, а попала на Прокуриста таз тит-тиит.

Както от самото начало - добре олизани общи фрази за "каква била целта" и как "започвало с оставка". Със скрит сценарий КАК - това ще го решат Шорош и Пукин без нас. И ще обявят "постигане на целта" зад нова фасада от "риформи" и "риформатори". Кой ли им се връзва вече на тия. Продажни нещастници. Хората ги няма. Те искат нещо истинско - свой ПЪЛЕН ПРЯК контрол върху цялото управление с ВСИЧКИ възможни права - нещо, от което помиярите получават спазми.

ЗА ! (Тотална Яснота, Прозрачност и Отчетност От и За Нас-Всички-Заедно) ---- Пък да Видим после Всички-Ние как И Вовката И Дьорди ще Ни молят те ЗА пипе !

Хайде сега чисти ръце ,протести,протести а тези даже и не им пука дори не мръдват от местата си.Можем да ги смъкнем единствено и сам с бой,просто друг изход народа вече не вижда.Народе събуде се докато не е късно,България все още е има но може и да изчезне ако още спим!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Партизаните служат само на "болните си амбиции" на каузата на партиите си, на личните си интереси и на кръговете си! За тях България не е кауза! Не ги е грижа нито за българската държава, нито за българския народ! Непрекъснато я съсипват и рушат и "ограбват" народа! Толкова години вече сме свидетели на това! "Националното бедствие" дойде от Станишев, Местан (Доган) и Сидеров и "задкулисното" правителство, което, "назначиха"! Пеевски е само повод, причините " далеч по - дълбоко се коренят"! Гласуваш за БСП или АТАКА, получаваш правителство от "експерти" на ДПС"! Подмяната на вота на доверие е злоупотреба с власт, но някои политици се чувстват безнаказани и правят "безобразия"! Всички сме свидетели на тази "подигравка" с българския народ! Трябва независима съдебна власт, че да ги прати на мястото им, но те не я желаят и толкова години вече бавят съдебната реформа, защото по - добре им е да са "безнаказани"! Народът ще им потърси "сметка", поне на изборите!

Батка, след тези, последните, избори вече не вярвам в "демократичния" вот. Всичко е манипулация. Ще се намери някой нов Бареков (мераклия за власт и пари) да опорочи това най-висше право.

За съжаление, убедена съм вече, че никакви "чисти ръце" няма да помогнат! Трябват "мръсни ръце"!

Не се кахърете, Колега - И Диамантената Ръка ! (ако Ни Трябва)

Само мануален метод колеги е недостатъчен, нужен е основно ментален.

Не е достатъчно. Трябва и акъл.

Колко са заблудени! Страх ги е да назоват истината, навярно ! Дори не са забелязали, кои са на власт! Гласуваш за БСП или Атака и получаваш правителство от "експерти" на ДПС! Какво "безобразие"!

А тези жалки надничарчета - БОКО-БОКЛУКОВЦИ имат ли чисти ръце ???

Много по-чисти са от тези на столетницата.

това ще стане след 13 години

Мама на Делян думаше: irenakrasteva4 Деляне, сине Пеевски, защо си мама угрижен, угрижен още замислен? Ще вземеш да ми отслабнеш, отслабнеш, че и повехнеш. За теб живея Деляне, Деляне, мили маминин. Отде ли пари не краднах, каквото можах заграбих, какво не можах продадох, всичко на тебе оставих и олигарх направих. За тебе, мама, ще горя в пъкъла, мама с дявола на една маса ще седя, душата си ще продада. За тебе мама, работих със гърци мазни, лукави, със царя алчна пройдоха, със Доган хитра лисица. Какво те мъчи Деляне, Деляне, синко, Пеевски? Дали ти пари свършиха, или ти бизнес фалира? Делян си майце продума: Майко льо, мила майчице, ни са ми пари свършили, ни ми е бизнес фалирал, най-ма нищът хората, ни премиер да стана, ни шеф на ДАНС да бъда, нито и прост депутатин. А исках мамо да бъда, пръв човек в тая държава, да чуе светът за мене и да ми каже Евалла. Мама на Делян думаше: Не тъжи, синко, не скърби Деляне, синко, Пеевски. Мама с Доган говори, с Доган още Станишев, ще си съдии подкупим, да си запушат ушите, да си затворят очите, да си напълнят гушите, ти в Парламента да влезнеш, да влезнеш, да не излезнеш, че и в Европа да идеш, там депутатин да станеш. Ти само, синко, се пази, Деляне, синко, Пеевски, охраната си усили и се за избори приготви. Сам, мама, недей говори, нали си имаш вестници, вестници още медии, тез де те плюят -очерни, тез де ти вярват насърчи, тез де те хвалят заплати. Народът прости да чете, да чете още да пасе, да пасе и да зомбира, докато пие по бира. Делян си мама послуша, олекна му на душата, пораснаха му крилата.

хахахахахааа

хухухухуййй вгзтииий

:-))))))) ---- Не щеш-ли - Изтресъл се от един-господ-по-дяволите-знае-откъде Дървосекачът : - Иии Ррраз ! И два !!!

Мето на Боко думаше: "Секретно!" Боко ле, сине мильоцьонерски, Кога ще почнеш да учиш, Кота Буквар ще отвориш? Съвсеам ще ми затъпеешш, и за пожарникар не ставаш. Продължението следва! Само циганите и гербери карат до края??

хубави са исканията на протестиращите но всичко това е утопия с аромат на пролетарска поезия септеври ще бъде по хубав от май наивници замислете се къде са парите а те правят всичко на българия и трябва военен преврат но нямаме военни

Парите-Ни ли ? - Как къде, Колега ?! --> В 'наште' 'банки' и в Стриктно-Идентифицираните техни Зарази по Воистине-Банките. ---- Работните Групи по дефиниция Са глобални, Колега.

а като стане военен преврат пари няма ли да има???

в извънредно положение ще управляват патриоти ако все още има такива военни а не олигарсите както е сега

А бе тия дето бият тъпана, не са чували поговорката "Кой бие тъпана,кой събира парсата"

Червените от БСП трябва да изчезнат от властта.Тогава ще се прави промяната.С тях не става.

Най - после да се чуе смислено решение на протестиращите , браво ,че не се отказвате от оставката на това некадърно управление ! Те не работят , а само се карат и си търсят косурите . Значи не им е мястото в управлението . Трябва нови депутати , а за старите управници - народен съд , за да се види наистина кой е виновен . Не само да се посочат виновните , а да се върнат взетите пари и имоти на българите . Защото сега се посочват някои незаконни кражби , но не връщат заграбените средства . Това обезмисля работата на прокуратурата . Да се докаже незаконно заграбеното и в Б-я ще има пари за всички .

Не ви ли светна най-накрай, че от БОКО-БОКЛУКОВЦИ смислени неща не може да се чакат ???

Понеже си сляп и глух и не различаваш парламент от правителство,не виждаш че караниците са в парламента и основно заради деструктивната роля на герберите.Правителството си работи и прие толкова мерки ,че само сляп не желае да види.Премахването на протоколите за диабетиците , безразборното спиране на катаджиите ,детските,възстановяването на швейцарското правило за пенсиите,стопиране ръста на ел.енергията ,премахване на цял куп регистрационни и разрешителни режими.Независимо от небивалият натиск ,правителството работи и се справя многократно по добре от герберското.

Наемете Ми-5 или Ми-6 да направят разследването,а китайски съд да издаде присъдите!Ефект ще има не само при политиците и мафиотите,но и при народа.

Българското общество явно остава безразлично към престъпленията на комунистическата Държавна сигурност. Вместо да се грижи за жертвите на ДС, една висша институция се погрижи за правата на агентите. Българският Конституционен съд отмени текстове, съгласно които бивши агенти на ДС нямаха право да заемат ръководни постове в държавните медии, СЕМ и БТА. С аргумента, че така опазва правата на тази категория граждани, съдът на практика им отвори вратите към шефските постове.

до всички платени дрискачи с/у протестиращите няма значение колко са хората на площада важното е че целта на всички е една и тя не се променила АСТАВКА И НОВИ ИЗБОРИ и ако не вярвате направете референдум но то си личи и от резултата в анкетата

Цялата тази работа с протеста страшно много прилича на онази "НЕЖНА РЕВОЛЮЦИЯ" от преди двадесетина и повече години. Тогава бях млад и имах надежди ... Още тогава казах, че партия дощла на власт с кръв и терор няма да бъде победена със свещичките на Фори Светулката и тъпите скандирания "Кой не скача е червен" Докато скачаха и палеха свещички комунистите ометоха хазната, пенсионните фондове и всичко що можеше да се завлече. Така е и сега. Кучето си лае, керванът си върви а водачите му самодоволно се подсмихват и понеже няма какво за крадене, взехе да теглят кредити на наш гръб! Думата ми е, че моментът беше изпуснат. Трябваше да се действа така, както комунистите взеха властта Февруари месец. Трябваше да се изгонят всички, повтарям - всички от парламента, воглаве с главния прокурор, който на практика легитимира този преврат. Само че младите и будните избягаха, а ние, старите май вече нямаме този пламък! Така че .....

Работните Групи по дефиниция Са глобални, Колега.

Ехеей , тия милиционерски сценарии могат да се тирижират по ефирните медии и Боковите сайтове , но няма кой да се върже бре !Значи мафията ще бори мафията .....нещо не Ви се връзва ?А офшорко ще подава ли оставка , а Прокопиев съгласен ли е , а Цветелина и Бойко ще върнат ли рекета???Я СЕ СКРИЙТЕ БРЕ МАСКАРИ!!!

Всъщност какви чисти ръце?Вече дотегнахте на всички с простотиите,които фабрикувате всеки ден!Хайде стига вече!Бойко никога повече няма да е премиер!!!!

Тези виждат ли по надалеч от носа си? Имат ли акъл поне на петокласник? Нито с протести се постига коренна промяна, нито след оставка веднага и избори веднага ще има нещо по различно на политическата сцена. Е, да - Борисов ще е изгубил поне 20-тина депутата при нови избори, но това не носи съществена промяна. Така че само си губят времето, но то си е тяхна работа. Стига и нашето да не губят.

612 е напълно прав протестите загубиха одавна смисъл с безмислени искания и крясаци под диктовката на определени политически групи наистина че не само ни губят времето но ни писна от тях