БСП вади ”Червен картон за ГЕРБ” на национален протест

БСП организира национален протест на 26 март в столицата под лозунга "Червен картон за управляващите".

Обратно в новината

Коментари - БСП вади ”Червен картон за ГЕРБ” на национален протест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега искате боико да оправи цялата каша от преди 20 години е малко трудно като го спавате постоянно! за бога оставете балгаря и народа и да разцафне да се сазиви без групировки и мафии нека народа и да баде добре тогава и дарзавата ще баде добре, когато народа е беден и дарзавата е бедна! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ами да вие докарахте народа до просешка тояга! и само мутри и мафиоцки с-ми саздадохте! да не ги е саздал герб? по кое време се откриха по вашето управление!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Чета коментарите и се срамувам.Като махнем куп правописни грешки и никаква пунктоация,виждам едни озлобени и нищо неказващи хора.По-кротко.Или май вече някой се страхува от протести и митинги...Ще видите,че бабичките няма да са мнозинство.Хиляди млади хора ще се отправят към София,за да заявят несъгласието си с управлението на мутрата Борисов.Те бяха и на Бузлуджа.Ама толкова заслепени хора се появиха,че на ч0 000 младежи дошли на паметния връх,викат бабички.Бялото е бяло,ама вие като сте рекли черно и толкова.А червеното,си е червено и го приемете най-после!!!

Несъгласието с вътрешната политика на Борисов НЕ Е РАВНО на прегръдки с БСП! БСП НЕ Е АЛТЕРНАТИВА НА ГЕРБ! БСП няма нищо общо със социализъм и комунизъм или някакво ляво управление. БСП се опитва да използва недоволството на хората, за да се намърда ОТНОВО до държавната баница. Управлението на тройната коалиция не е история - то беше вчера.

И откъде ще го извади този червен картон другарят Сергей? И какво въобще може да извади...?

другари юдоболшевики дали вие сте на власт или некои други от тоя скапан парламент все тая.

Какъв национален протест сънувате, бе БСП?! Ще се върнете само с преврат. Имате завиден опит в такива "национални" дела.

Долен ляв,СтаниШеФФФ,няма как да бъдеш пак, ти си БешеШеффф ЗАВИНАГИ !!!!!!

А колко ще ми платят, за да нося червения картон?

Ако БСП напишат и подпишат: 1) че ще извършат ревизия на приватизацията през прехода, 2) че ще се разследват източниците за натрупване на начален капитал на крупните бизнесмени, 3) че ще осъдят ВСИЧКИ корумпирани политици от прехода, 4) че ще отстранят от властта всички политици с лични икономически интереси и политечски мутри 4) че ще прекратят прехода и ще въведат демокрация чрез съответното законодателство, тогава може и да гласувам за тях. В противен случай не ме търсете! Все ми едно, кои капиталисти и американски и турски продажници и послушковци са на власт.

Станишев има волята да оглави тройната коалиция и да вкара България в ЕС.Има силата да отстой финансовата стабилност на България.Правителството му остави 8.2 милиарда резерв.Реши редица социални въпроси-пенсии,ръст на доходи,майчинство и т.н.Винаги е говорил ясно и конкретно,никога не е лъгал.Само,че някой не искат да слушат и не проумяват нещата които им казват.Станишев не е светец,но не е демон както се опитвате да го изкарате.Сравнение с него Бойко е много по зле в управлението.Засега няма видими резултати.

ЗАЩО БСП получиха отрицателния вот (което доведе ГЕРБ на власт)? Защо?

Заради лумпените антикомунистически маниаци, които денонощно лаят!

Гергана Мишева да спре да цензурира! И без това в този сайт почти няма коментари, които казват нещо смислено - знаещите хора ви напускат.

Още нещо се сетих. БСП може и да е готова да вземе София, но софиянци не са готови да изберат кмет от БСП. Ето в това им е основния проблем ан БСП-то. Все пак София не е село Сирищник, Пернишко. Където за кмет може да се кандидатира доносника на ДС, агент Гоце. и с мощната подкрепа ан БСП да отиоде на балотаж. А в София? Никога бСП няма да спечели.

БСП, ДПС, НДСВ и РЗС марш в Израел... Стига сте паразитирали. Истинските паразити напускат организма, когато същият е на умиране. Народът е на колене. Както сте го яхнали при падането си може и да ви затисне...

Много е хубаво човек да има мечти. Още по-хубаво е тези мечти да са такива че да могат да се сбъднат. А реализираните мечти са най-хубавото нещо. БСП винаги са си мечтали да могат да поведат масите. Да съберат 1 млн души на площада. както го направиха СДС през 1990. Ама никога не им се е удавало. Освен твърдия си електорат те не могат да изкарат никого на улицата. Срам ги е хората. Срам ги е даже и собствените им симпатизанти да застанат под червеното знаме. То си е за срам, де. Не е малък резила вожда на любимата ти партия да се каже доносник на ДС. Също като Доган - лидера на турците, на когото пък му се надупи друг лидер, заменил доносника начело на бСП. как ще го обяснят на хората в Кърджали, Шумен и Разград акъла ми не го побира. А самп предо 20 години същите тези ги убеждаваха колко е възвишен Възродителния процес. БСП имат уплах от масовите прояви. и когато сваляха Луканов през есента ан 1990 и когато сваляха виденов през 1997. Ако не беше Царя да овладее положението в Тройната коалиция, и Станишката щяха да го изритат по същия начин. Като мръсно коте. Сега същите тези мушмуроци искат да организират нещо в стил 1997. Но не си дават сметка че хората, колкото и да са притеснени не искат да ги управлява коалиция БСП+ДПС. Не щат и толкова. И не знам в тези социологически проучвания как не се сети един да зададе този въпрос: "искате ли да ви управлява коалиция БСП+ДПС?" Пък да видим колко ще отговорят с "да".

Да,бе,да ! СДС от 1990 г. ги събра на площадите и оттам директно към терминал 1 на софийската аерогара.Затова падна СДС,защото поддръжниците им отидоха да живеят при по-добрите стандарти,а не при Филип Димитров и Костов.

млъкнат!Колкото и да се гърчите в безсилна злоба, не можете да ни насъскате, на никой не му пука за вас. Колкото повече лаете, толкова по-зле за вас.

БСп,никога повече на власт,това трябва да е мотото на контрамитинга!А в интерес на истината -този митинг:1/Ще е от пенсионери на МО и МВР,с пенсии по 700лв.,гласувани от БСП и натоварени за изплащане ,не от тях ,а от Бойко,2/Ще докарат няколко автобуса с пенсионери от провинцията,излъгани,че ако дойдат на власт,ще вдигнат пенсиите.3/Ще докарат един рояк цигани,циганки и циганчета,примамени с по 10лв.и по бира!Бирата ще е от приятеля на Първанов-Мишо Бирата!

Да не говориш за същия Мишо Бирата, който Боко оттърва от проверката на митниците и данъчните?

Нима нямаме нужда да покажем колко сме недоволни, унижени и обеднели ? Какво като БСП организира митинга?! Ами, дайте някой друг. Или всички сте толкова доволни от ставащото около вас и с вас?! Все пак политиците постигнаха своето. Dividere et impera. Разделяй и владей. Не е важно кой казва истината, важно е, че не е наш. Никога няма да се оправим. С това мислене - никога.

Не,комунистите нямат право да организират такива митинги,защото БКП сега прекръстена на БСП е виновна народа да е недоволен,унижен и обиден.45 години+още 21 след 10.11.1989 г.те само крадат,лично се облагодетелстват,разграбиха и разпродадоха държавата,а преди това лично те закриха пенсионните фондове и здравната каса,ограбиха и изконсумираха събраните средства в тях и за това сега народа страда,а някъде по средата пък сътвориха и възродителния процес,а сега едва ли целият народ и действащото правителство следва да се извиняват за това.Те са престъпници и мафиоти,създадоха и подхранват мафията и олигархията.Ето защо трябва да се внесе и гласува закон да бъдат забранени,а не тук да се гаврят с народа и да се опитват да яхват недоволството,което лично те са създали.

Здравейте циркаджии!Някой помни ли този поздрав? Мисля, че сега вече е актуален . (извинявам се на представителите на цирковото изкуство, аз ги уважавам тях)

А да помниш една по-скорошна фраза "Не ме интересува цената на картофите"?

да падне! Изобщо не ме интересува кой ще ни организира. Ще подкрепя всеки, който ни поведе.

Щом като искаш някой да те поведе , аре ходом марш към Суходол, докато не са го закрили...

от Суходол, боклук, да не зацепиш за Карлуково по бързата процедура.

Да така е другари, вече 20 месеца сте отделени от държавната ясла и няма от къде да крадете, съчувствам ви.Мога да ви разбера за положението в което сте изпаднали но неискам никога да се връщате на власт.........!!

Фандъкова да се прибере в къщи и да си гледа семейството, че доста се измори това момичи. Командата на София идва от друго място, но не и от нея. Нека некой които си намя ПРИЯТЕЛКА ДА Я ПРИБЕРЕ И КРОТНЕ НАЙ СЕТНЕ.

ставете това БКП, БСП няма нищо общо с БКП. от БКП-то бяха поне хора, тия са банда крадци само. за толкова време управляващи БСП нищо не направиха, докато БКП построи доста. евала на ГЕРБ че успяха изобщо да почнат да правят нещо. аз от БСП-тата освен да мислят всяка година за нова пенсионна реформа - и то само да я говорят - друго не съм видял. Набарали са една ниша възрастни, които им остава да мислят само за пенсиите си и ги дърпат за ръкава да излязат да просестират през ден. А младите? които трябва да правят и домове и семейства ? за тях БСП никога не е мислело, те щото или не ходат да гласуват или нямат права още за гласуване. Колко народ по време на БСП избяга в чужбина а ? тва да не бяха пенсионери случайно ? Напълниха с англичани пенсионери тука а българите млади ги изгониха от страната или ги принудиха да се местят от малките градове в по-големи.

Да си го сложи отзад червеното картонче.Става дума на задното стъкло.

В местните структори на БСП, са онези безкруполни издънки от БКП, които са способни да продадът и майкаси,та и бащаси, за власт и пари!

И все пак по хубави от социалистите в България за съжаление няма. Подкрепям ги.

Едва ли някога ще изчезне наглостта на БСП... Какъв "червен картон", моля ви се! Да, много гафове направи правителството на ГЕРБ - и СРС-тата, и БОРКОР с назначаването на компрометираните лица П.Сертов и Ел.Николова, и явното безсилие да се справи с корупцията в съдебната система /докога ли, Боже?!/. И все пак! С всичките си кусури премиерът Борисов е за предпочитане пред дипломирания историк Станишев.

Този няма срама!!! Хайде къш откъдето си изпълзял,СерГей!

Тези червени тикви какво си мислят бе, кой ще застане зад тях? Две баби и клупа на педерунгелите? Набийте си в червените чугунени тикви, че никога, повтарям НИКОГА повече няма да управлявате. Лично ви обещавам, че ще гласувам цял ден непрекъснато за ГЕРБ само и само да ви съсипем. След като вземем цялата власт до един ще ви окошарим и пратим в лагерите! България мрази комуноядите червени и ние ще ви заличим веднъж завинаги. Една държава, една партия - ГЕРБ!

хехехехе мръснико ,такива дивотиии истинският Русенец ,никога няма да изрече..Тези притоплени манджи може само да ги пробутвате на бабичките на Бузлуджа... Мазни манипулатори си бяхте и в лозето на Габровски и сега във форумите, сте си пак същите...

а бе скопени партии стига сте сещтали эа народа само эа да докопате кокала, после да се гаврите с него и да съжиталствате с мафията,всичките сте эа стадиона

Тия бесепари ще ме скъсат от смях. Какви протести,какви трици...бабите щяли да дрънкат с празните тенжери.Кадиев щял да става кмет,дали си вярват? Най-добре БСП да се обедини с яневата групичка.Той пък, Янето, щял да атакува и превзема парламента...на кон/кобила/. Абе няколко луди искат да подлудят всчки...

Айдеее,започна се..!Бой по Тиквата на Тиквата.

Колкото и да плюете БСП е следващата партия която ще управлява България.Народа не забравя кога е живял по добре.Никой не казва,че не са крали.Всички крадат.Но те мислеха и за обикновения човек ,а не само за богатите.Хайде почвайте Белене,лагерите,затворените граници,преследвания,убийства,атентати....Такива са били законите така се е действало.А кой уби Вапцаров,Романов,Антон Попов.....

Кажете на старите хора какви "малки" пенсии получават вашите кадри от ГК, ОК,ЦК на БКП И тогава със сигурност те ще гласуват САМО за БСП....

Миньорите и пилотите получаваха над 700 лева, а твоите сини дрисльовци им сложиха таван на пенсиите и им ги опрязоха с 3 нули за да избият кражбите на кредитните милионери и да си вземат комисионните. хайсе продължавай, заблуден антикомунисте да плюеш срещу вятъра. За 20 години не ти дойде акъла,и за 200 няма да дойде.

Лай сега, а така - лай ! Човека ти писа горе !!! Ей ще си умрете от злоба, но то е за добро!!!

въобще не ме е яд. скоро по естествен път ще си отидете и няма кой да гласува за синчетата на червените боклуци.

Ще гласуват твоите синове,дъщери и внуци като разберат,че баща им и дядо им е направил такава огромна глупост да ги лиши от безплатно образование,безплатно здравеопазване и право на труд,пенсия и всички социални придобивки отпреди 20 години= 14 дни на плаж през лятото или на ски в планината. Има и още,но ти го криеш от твоите деца и внуци

А ГОРУНЯ КОЙ УБИ? ВСИЧКИ КОИТО КРИТИКУВАТ МЪРСОТИИТЕ НА КОМУНЯГИТЕ СА ФАШИСТИ! ИСТИНСКИТЕ КОМУНИСТИ ГИ ИЗБИХА СЛЕД 09.09.1944 Г. ПСЕВДОКОМУНИСТИТЕ! И СЕГА СА ТЕХНИТЕ КРАДЛИВИ ДЕЦА! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ, ПОНЕ МЪНИЧКО?

Истинските комунисти не са във властта 21 години. Те ви гледат сеира и броят глупаците ще се върнат, когато му дойде времето. Ако си въобразяваш, че единствения комунист е Горуня, значи си не само глупав, но и изперкал. А писането с главни букви означава хистерия. Лекувай се!

Горуня беше маоист,това е истината. На кокардата му залепиха СРС и всички го чуха какви глупости планира. Той сам е сложил край на живота си,защото е разбрал,че е подвел не само себе си ,но и своите другари.

Че е нужен протест нужен е.Гласувах за ГЕРБ но сега след като виждам какво сътвориха съжалявам.Може би наи слабото правителство което е имала България!Това правителство трябва незабавно да подаде оставка но не под натиска на БКП а под натиска на едно гражданско общество което като че ли се заражда.След това служебен кабинет пък после ще видим!

измислица, която никъде не се случва, но отклонява вниманието , за да печелят управниците. Чакай "гражданско общество" и гледай как ще ти изтече животът напразно.У нас даже и профсъюзи няма, а протестите си играят на деполитизирани. Само че ако страната ни се разпада и ние измираме , това в следствие на антибългарската политика,и подчинение на чужди интереси - колониални. Ако някой ти каже, че на Запад има гражданско общество - да знаеш че се подиграва с интелекта ти. Хайде помисли, синдикалните, "гражданските" протести на Запад миналата година, какво промениха? Отговорът е: нищо.

измислица. Затова системата трябва да бъде сменена с политически, военни, и бойкотиращи икономически средства. Знаеш ли как Индия е завоювала независимостта си от английските колонизатори? С политически протести, водени от Махатма Ганди и икономически бойкот, като индийците са спряли да плащат всякакви данъци. Така са прогонили и англичаните и тяхната администрация без да пролеят капка кръв. Те са били единни, защото Ганди ги е организирал, а въпросът с управлението са решили по-късно. Това е мирният начин. Сега Индия е напът да стане световна сила.

Тази мишка Станишев кога трябваше да се изказва мънкаше на собствения си нос,а сега когато следващото правителство се мъчи да му оправи бакиите много многословен и всезнаещ е станал!Съветвам го да се види на запис какъв е мазен и гаден,пък и му личи по сурата що за човек е!Айде вземи се скрий като не помагаш!!!!!!

Тази мишка Станишев има волята да оглави тройната коалиция и да вкара България в ЕС.Има силата да отстой финансовата стабилност на България.Правителството му остави 8.2 милиарда резерв.Реши редица социални въпроси-пенсии,ръст на доходи,майчинство и т.н.Винаги е говорил ясно и конкретно,никога не е лъгал.Само,че някой не искат да слушат и не проумяват нещата които им казват.Станишев не е светец,но не е демон както се опитвате да го изкарате.Сравнение с него Бойко е много по зле в управлението.Засега няма видими резултати.Шенген!!!

БСП иска да слее техния измислен протест с реалния, който се очаква на 27ми, ако не се лъжа и който няма да е политически, по-скоро точно обратното - ще е анти-политически. Обаче е малко трудно да се прикриеш като овца, когато си вълк :)

не политически протест няма.Всеки протест е срещу някаква неправилна политика и значи е политически.Дори и социалните са силно политически.Важно е обаче кой ги оглавява ,за да има резултат.БСП е реална политическа сила и това е безспорен факт.Само БСП.

Този на снимката и плюнката ми не заслужава - тръгнал протест да прави - точно той от всички. Червена наглост.

ТОЯ НАГЛЕЦ ПЪРВО ДА ОТИДЕ ДА СИ ИЗКАРА ВОЕННАТА СЛУЖБА КАТО ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ! И БРИГАДИТЕ СЪЩО... ПОСЛЕ ДА НАПРАВИ ДВА ДЕНА ТРУДОВ СТАЖ. И ДА НИ РАЗКАЖЕ КОЛКО ГОДИНИ СЕ КРИ ПО КЬОШЕТАТА С ЖЕНАТА НА ДРУГАРЯ СИ.., ДОКАТО Я ЗАБРЕМЕНИ.. И КОЛКО ГОДИНИ ЛЪГА? НЕ Е ЗЛЕ ДА НАПИШЕ НЕЩО И ЗА БЪЛГАРСКИТЕ УНИФОРМИ. ИЛИ ЗА ПРАШКИТЕ НА АЗЕРЧО...

Хаха, а тоя Кадиев е като тая Поли Генова. Явява се всеки път "на инат" барем спечели. Нея я огря, ама тоя ще почака още 200-300 години.

Става

На 26 ти. хамстера станиШеф ще раздава червени карто-фи.

Сега ще платят по 20лв. на една камара безработни и после ще кажат,че са събрали страшно много привърженици btw Станишев докога ще го показват в медиите

защо не побликувахте комехтара комуняги такива *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Стига де!!!Че нали и те ни управляваха/БСП/ и до по-добро не стигнахме!!!Тези партий са невероятни!!!Само се дебнат да си мятат едни на други балтийте!!!Ей тази политика е невероятен бизнес ,само лъжи и измами към народа ни от партийците!!!Всички партий в БГ.,ви изтече мандата,та надеждата ми е в някой ново създадена партия да дойде на власт , тези сега сме им яли дръвцето,та по-добре неизвестното да е,друг начин не виждам аз поне!!!

И то не защото БСП организира протестите, а защото искам правителството на Сорос и Светвната Банда да падне. Стига геноцид, стига експерименти! Ние не сме опитни мишки, а държавата ни не е експериментална лаборатория за тестване на човешката издържливост. Искам истинска социална държава, в която се живее и работи нормално, а правата и живота на всички граждани са висша ценност. Искам петата колона на ционистите - Сорос и Отворено общество да напуснат България! Знам че нито БСП, нито която и да е от партиите на криминалния преход ще направи това и няма да гласувам за тях, но в момента най-важното е да падне това правителство, преди да е загробило всички ни. Искам да живея добре СЕГА и ТУК. Затова ще подкрепя всеки, който даде червен картон на управниците. От мен го имат.

абе тоя що не си гледа мутрата...хали тои ни докара до това положение 20 месеца бил страдал а това което са открали с неговите мутри каде е ? защо не го дадат на хората...наглистта им няма граници..но нали растуриха седянката кого се опитват да заблуждават *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Партията, в най-голяма степен отговорна за краха на страната ще протестира против себе си.. хитро!

Тежкия експеримент го правихте вие 20 години. Станишев искал оставка, аз пък искам някой да ви забрани и изгони от България, ама нейсе. И двамата със ще си останем с мечтите.

...боко тиквата.....хора,е природно тъп......осазнаите се......моля Ви....

Ако алтернативата и на най-тъпия е умен като Овчаров, предпочитам още по-тъп!

А мундиров, природно малоумен.

От името ти се вижда ти колко си умен!!! Такива с твоето име са готови за доносници и само поради тази причина, мястото ти е при Първанов и крадливата му шайка. Стой си там. Такива с незнайни имена са нужни само на агентите на ДС и БСП.......фъфкай си нещастно създание.....