Изследване: 85% от българите подкрепят протестите

85% от българите подкрепят протестите срещу избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС, 23% е доверието в кабинета на "Орешарски". Плевнелиев е единственият политик с ръст в доверието.

Обратно в новината

Коментари - Изследване: 85% от българите подкрепят протестите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с тези маниполации, глупости 85 % подкрепали протестите, странно мен защо никога не са ме питали, подкрепят протестите които не си мръднаха крачетата да отидат да гласуват, а сега псуват. Който иска да стачкува да стои пред парламента, а не да ми блокирват транспорта и да ходя пеша. Да се налагат глоби на седенките вечер по Цариградско шосе и полицаите да си влезнат в ролята и да не позволяват спиране на движението.

Лъжеш, мазнице умална. Аман от подлоги, аман от перверзни труженички на почтената професия "блюдолизец" В семейството ми няма и един с подобно искане!

Това показва проучване на агенция "Алфа Рисърч Това ли е Алфа Рисърч,която преди няколко дни се беше писала като неправителствена организация,която е против правителството? Какво очаквате от такива проучвания?

"51% настояват Делян Пеевски да напусне и парламента".....!? Две мнения няма. По закон трябва да излезе от парламента. Но и този път законът ще е за "коне", обзалагам се.

Не става ясно колко човека са участвали в анкетата. Все пак има значение дали са разпитани 100 човека, 1000...

ПОЗОР! Кабинетът Орешарски взе ТАЕН ЗАЕМ със СКАНДАЛНО ВИСОКА ЛИХВА: 3% НА МЕСЕЦ! link

Vibudhi

Не вярвайте на лъжите и слуховете на Герберите и монополите!

800 милиона /лева, евро или долари/ са взети от Олигархски. Лихвата е 3% месечно, но коя е БАНКАТА? /МВФ ли е?/

Хйе синя кранто скрий се? Мазна мутреса? Чудно ми е кой отговаря на въпросите ти? Предлагам бойкот на социологията? Отговори само срещу заплащане. Отговаряме им за да могат после да ни манипулират и да печелят стотици хиляди на наш гръб. Имам апел никой да не отговаря на социолозите за по малко от 5 лева.

Целта на Станишев е да обезличи протестите като изолира ГЕРБ от тях. ПО ТОЗИ НАЧИН НЯМА НЕПОСРЕДСТВЕНА ОПАСНОСТ ЗА ВЛАСТА ИМ. Уличните протести без консолидация около организационно ядро нямат ефективност.

На мен лично ми омръзна да слушам едно и също-а именно, че всеки работи за народа.Омръзна ми да гледам едни и същи муцуни да се сменят за 23 години, като на детска въртележка и да ни лъжат в очите-ОМРЪЗНА МИ!!!!!!!!!!!!!!!

От къде дойдоха тези 85%, това са може би гласувалите за герб. Престанете с наливането на масло в огъня, кокво искате пълен хаос, с това си поведение особенно бтв в сутрешния си блок- водещите действат като поставени лица на герб, толкова са прозрачни но палачинката се обръща добре е да се знае, а кликата на борисов и физкултурника се надявам да загубят, както загубиха изборите, те са готови на всичко само и само да не загубят кокала който така са оглозгали, осъзнайте се докато има възможност за диалог, и спрете да нагнетявате етническо напрежение

Ей, мръсна комуняга, проста сган, далеч съм от мисълта, че имаш и най-малка представа от история (всъщност от каквато и да било наука), но ако прочетеш малко (ако можеш да четеш) исторически факти ще разбереш, че България след първата световна война започва невероятно бързо икономическо развитие а и във всякакво отношение. И така до момента в който тъпия, братски, комунистически и до днес народ не ни освобождава и не посява черната, гнила семка на комунизЪма. Гадната гнилоч се е загнездила в душите ни и ни е омерзила до безкрай, но най-гнила е сволач като теб. И като казваш, че Българите са прост народ си прав, само че това са такива като теб и като пияндурника-баща ти, дето се е пиянски изцепил на рогозката а майка ти ушната кал (че и по-долу) те е събирала от пода да те натъпче в гнилата си комунистическа утроба. За да има оправия трябва семката на такива като да изчезне от тоя свят родители, прародители, деца внуци и правнуци!!!

Много правилно за БТВ. Трябва всички да са обективни като бареков и телевизията му.

"обективни" нали :)

Абсолютно точно.Двамата водеши са като дрогирани-повтарят едни и същи тези против правителсвото и гледат налудничево.

Уважаема еди коя си... ОТКЪДЕ ГИ НАБРАХТЕ ТЕЗИ ПРОЦЕНТИ БЕ??? Я по-добре кажи колко получи вашата агенция за тези ЯВНО НЕВЕРНИ ДАННИ! Или това е резултат от БЕЗДЕЛНИЦИТЕ, ДРОГИРАНИТЕ, БЕЗРАБОТНИТЕ, ЛУМПЕНИТЕ И ВСЯКАКВИ БОЛНИ МОЗЪЦИ КОИТО ХОДЯТ КАТО МУХИ БЕЗ ГЛАВИ ПО ПЛОЩАДИТЕ!! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ И НЕ ПИШЕТЕ ТАКИВА ОПАШАТИ ЛЪЖИ!!!!

Моля, моля, бъдете по-точни, 85% от герберастите подкрепят протестите е по-правилно да се каже!!!!

Те и толкова според вас подкрепяха Тиквата ама май толкова НЕ излезнаха да гласуват..Много бъркате понятията в тези "ваши изследвания"..

Как направиха това проучване което звучи параноично. Аз съм за пълен контрол на действията на управляващите, но без закони не става. Тази Камелия Воче обяснява нещата по толкова безумен начин, че май няма нормални хора които да управляват държавата ни. Само пълен контрол на което и да е правителство, а не непрекъснати избори защото на хоризонта има достатъчно инилигентни хора, но без видим коефициент на полезно действие за управление на държавата.

не вярвам, ако излязат да гласуват когато му е времето няма да се стига до просташки вече протести! те незнаят какво искат и защо са на площада...никои не се замисля за икономическата страна на нещата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Уважаеми социолози, ако наистина подкрепяте протестите и сте за една модерна и европейска България, най-учтиво ви моля да направите един социален профил на протеста. Сигурен съм, че 99,9 % ще се окажат или работещи в световно известни компании, които са в България или с успяващ собствен бизнес, т.е. хора с добро материално положение.

Тройните некадърници и измамници се оказха и тройни мръсници. УНИЩОЖЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВА С ПЪЛНА СИЛА. Главните заличители на държавността са ,,лидерите" на БСП, ДПС и Атака и техните най-близки обкръжения. След изборите на 12 май, тройната коалиция тласка страната и нарида към бездната ...

Моля се на Господ, още по-зле да стане. По-добре ужасен край, от колкото безкраен ужас ... в "Деветият кръг" на Адът "България".

УВАЖАЕМА ЗАБЛУДЕНА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ, НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ВАШИТЕ НОЩНИ РАЗХОДКИ ПО НАГОРЕЩЕНИТЕ УЛИЦИ НА СОФИЯ, НО ПРОСТО ЛЕКСИКАТА ВИ НЕ СТРУВА. ОТ ДАЛЕЧЕ ЛИЧИ, ЧЕ ТОЗИ, КОЙТО ВИ ПЛАЩА НЕ Е СЛОЖИЛ ПОДХОДЯЩИГЕ ДУМИ ВЪВ ВАШИТЕ УСТА. НАСАЖДАНАТА ОТ ВАС ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА ТВЪРДЕ СКОРО МОЖЕ ДА ЕСКАЛИРА, НЕ СЕ ЛИ СЕЩАТЕ ЗА ТОВА. В КРАЯ НА КРАИЩАТА НИЩО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ. ЩЕ ПОВИКАТЕ ПОВИКАТЕ И ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ЛЕТНИТЕ ОТПУСКИ И НЕЩАТА ЩЕ УТИХНАТ. ДАЙ БОЖЕ БОКО И ЦВЪКИ ДА ОТИДАТ ТАМ КЪДЕТО ИМ Е МЕСТОТО В ПАНДЕЛАТА, НО С ПЪЛТА КОТФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО

Реалисте, явно не си чел книгите на Карлос Кастанеда. Затова "ОГЪНЯТ ТИ ОТВЪТРЕ" хич го няма. Ти си прост, Бойко е прост, за това сте се разбрали с него той да богат и прост, а ти беден и повърхностен.

Той е чел трудовете на Ленин.

Може! -но първо крадците от Позитано?С загубилия 12 милиона евро в Кипър , Станишко.

като част от тази "заблудена интелигенция" - само да напомня, че причината разходките ни да са нощни е че сме заети да ходим на работа и да си плащаме данъците за да пълним хазната...(това трябва да е мнооого лошо, нали?)

Уважаеми"реалист", нали се сещаш, че керванът за каторгата е много по-дълъг от този, с тези двамата, които искаш да заточиш. Защо забравяш този мъжкар, дето не събра кураж да стане премиер, а набута един наистина свестен човек. Е, да той трябва да е винаги чист за съветските си другари и европейските си съпартийци...

САМО НАГЪЛ КОМУНИСТ С 20% ПОДКРЕПА ЩЕ СЕ МЪЧИ С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО ДА СЕ ЗАДЪРЖИ НА ВЛАСТ

Само отговорен и компетентен човек ще има смелостта да ръководи правителството под натиска на тълпи без конструктивни искания и цели. Ясно е, че политически, те изразяват интересите на ГЕРБ и непредставените в парламента партии. И, средствата им са, да задълбочат кризата в страната, като не допуснат промени на статуквото.

Точно така?-Хората протестират срещу КОМПЕТЕНТНОСТА на гйон сурата Олигарски?Трети уволнен преди да си види дори кабинета!!

Най-голямата манипулация я изрече Сидеров и се самоподдържа в мрежата! Тя е, че хората отиват на протестите срещу пари. Извинете! На протеста са млади работещи хора, които няма да продават свободното си време за 40 лв.!

Калинки

червените гумени глави повтарят мантрата, че някой е платен , но се крият като мишоци от народната омраза ТЯ Е БЕЗПЛАТНА

Ега ти манипулацията. Питани били хората, кои хора. Мен никой не е питал. Ако хората искаха да махнат правителството, нямаше да излязат няколко хиляди платени от ББ да викат като малоумни. Е никога няма да дойде герб на власт, никога. И защо ЦЦ е още в парламента, след като е подсъдим, питам аз.

аз не съм платен и протестирам безплатно, промит мозък!!! не съм гласувал за ГЕРБ и няма и да гласувам!!!Изкарвам достатъчно пари, за да мога да си позволя след работа да вися на площада. Мишок!!!

Не съм платен - гнус ме е от тях!

Понеже явно неразбираш кои хора са питани и кои хора са по площадите да ти кажа. Хората с малко повече знание и мисъл в главата си. А не елементарните хора без грам образование действащи само по инстинкт или от страх!!! Сигурен съм че тези "САМО както казва твоя приятел Станишев" 10 000 или 20 000 човека по площадите хранят поне 100 000 - 200 000 хиляди неграмотни социално слаби и т.н. НЕ Е ВАЖНА БРОЙКАТА ВАЖНО Е ОТ КОЯ СТРАНА НА КАНТАРА СИ!!!

Платен си ти, освен че си случаен. Хората имат собствено мнение и го изразяват както се полага в едно гражданско общество.

А мога да те уверя също, че на протеста е пълно с работодатели даващи хляб на бая народ, които лично познавам, работещи чесно, изградили бизнеса си с труд!!!

тия 85%вместо да подкрепят протестиращите ако бяха гласували сега ситуацията щеше да бъде съвсем различна нямаше да има протести нямаше да има проблеми с дпс парламента щеше да бъде съвсем друг затова следващите избори по добре отделете половин час за гласуване вместо дни на ред да висите по площадите

Когато при Тодор Живков живяхме, 99% гласувахме "ЗА", изборът ни беше свободен? Нима тогава не живеехме в "социалистически лагер", ограден с кльонове? От 1990 година, до сега, ВСИЧКИ ИЗБОРИ БЯХА ФАЛШИФИЦИРАНИ. Не харесвам Бойко Борисов, но на 12 май т. г. , нали той е прост, "изпищя". Вероятно е чул от някого, че "тарикат мъж не писка". Когато го направят пИдИраст в ЦСЗ, вероятно поради тази причина ще започне да поумнява. Висенето ни по площадите днес е, защото "богоизбраните" ни мислят за ТЪЛПА и СТАДО. Те ни мразят, за това ни прилагат геноцид, на нас лошият мат'риял. А нашият народ обича да си има душмани, защото е мазохист. Нека още малко време да се поддържат надменно с нас ... и тогава НАЙ-СЕТНЕ СЛЪНЦЕТО ЩЕ ИЗГРЕЕ И НА НАШАТА УЛИЦА.

здрава е само за отзат......

АМА НЕ БУДИСТКА ДИКТАТУРА, А ДИКТАТУРА НА ПРОЛЕТАРИАТА.

аз повече различни коментари няма да правя! За 20 дни обърнаха държавата на ТОТАЛЕН ЦИРК! По ПРОТИВНО, НЕКОМПЕТЕНТО, МАНИПУЛАТИВНО, БЕЗДАРНО, ПОПУЛИСТКО, ПРОДАЖНО ПРАВИТЕЛСТВО НИКОГА НЕ Е ИМАЛО!!!! ОСТАВКА, ВЪН, ВНС, НОВИ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ!!!

Това вече съм го чел по друга тема. Вземи да измислиш нещо друго. Стига с това копи-пейст.

Ако имаше толкова мераклии за ликвидиране на държавата щяха да са на улицата, а не няколко хиляди платени от контрабандата на Буда.

Бриго пред "Фокус" : "..Разцеплението на партията би довело да падане на правителството и хвърляне на страната в хаос..." Уважаеви граждани, какво е по-различното в мисленето на комунистите от времето на чл. 1 в старата конституция? Те се смятат за единствени и прави когато "съгрешат" дори. Тяхната надменност е историческа.

заваляха поръчките към социолозите за промиване на мозъци.не ви искаме проучванията,те са тенденциозни.

И по форумите се вижда,кои са комунистите, които ни пият кръвта, и речника е ясен на всички - злоба и мръсотия!Докога ще ги търпиме?Разчитам на младите и умни хора в тази нещастна България!

Пак манипулират. Не 33, а над 69% искат бърза оставка на ОЖрешарски.

На тая ГЕРБаджийска мастия пак са й захранили сметката. Сигурен съм, че са и написали и процентите, за които споменава, че е изследвала. А къде е неодобрението от улицата за ГЕРБ, кучко??!

Кочо, Кочо,сигурна съм, че в детството ти на село някой те е ритнал по главата и затова името ти е такова - сигурна съм, че ритащото животно е било КОЧ.Та, значи, отстрани от себе си онези, които са причина да злобееш толкова.Ти, КОЧО, не си в час и в училището на живота и историята не си си направил добре домашните.Инфантилизмът е болест, а името й идва от латинското инфант - смисълът му е приблизително такъв:недоразвит умствено човек.Така е, заразна болест, предаваща се по политически път.От тежък инфантилизъм боледува и батюшката Станишев.А колкото до мастия, да, има такова нещо, само че значението на тази дума е:кучка, която ходи по дворовете на хората и изяжда яйцата от полозите, а след това се разгонва.В селото ти на това състояние му казват разбесуване.Та, в този смисъл, разбесуваните мастии се намират на "Позитано",на "Врабча" и у вас, разбира се!!!

Вярва ли някой на тази статистика?1000-2000 души не са 60000 милиона българи за да определят правилата в България

По-полечка с цифричките де, навремето Другарката в трети клас не ти ли каза да не слагаш чак толкова много нулички? Или няма значение, важното е да ме забележат, както мислело магарето, като изревало на сватбата и стреснало булката?

Пълни глупости.На село си мислят ,че още бай Тошо е на власт.

Нека не забравяме обаче,че не всички имат достъп до интернет. .. тогава процента против щеше да е по-висок.

Това за 85%, изследване на избирателите на ГЕРБ ли е? Защото със сигурност не става въпрос за целия български народ.

Опять обосрался сволочь. А заодно МОИ деньги теряешь! Ну Серега... Ну... Погоди!

1chovek

Заглавието е сериозно подвеждащо. В момента протеста е само с 1 цел - оставка на кабинета. В статията пише: "За бърза оставка на кабинета "Орешарски" са 33%". Т.е. това са гласоподавателите на ГЕРБ и никой друг. Къде са 33%, къде са 85? Това прави реално одобрение ЗА кабинета от 67%, което е изключително висок процент на доверие.

Как комунист чете евангелието - като дявола, но винаги в края си плаща с лихвите.

Сега е времето на цоцолозите(социолозите) и агенциите! Който даде повече... по-висок рейтинг. Вижте кои цоцолози са мулти-милионери и "вервайте" на анкетите и изследванията им! Как ще има 23 процента, как? Кой може да вярва на Олигарси , мафиоти и откровено луди?!!!

това изследване, в някой щаб на РЗС или на ГРОБ го направиха тия?

процентите са толкова, понеже анкетата е проведена сред протестиращите.

Мен вече не ме бройте.В началото мислех каото всички нормални хора в БГ.Но сега след тия истории виждам че се обслужват нечии интереси.Никога не съм вярвал на Боко и Цоко,а сега не искам да наливам вода в мелницата им.

Не си гламав! Ти си комунист.

Arkadiy Andreev

Дори да си прав теб какво те боли?

Комунист... и нормален! Виж "лев" по-може.Терорист пак може(справка цялата история на "левите"). Но комунист/социалист и нормален - невъзможна комбинация!

Да можеш да не наливаш вода на Гроб, ама същевременно можеш да си купиш лубрикант защото ДПС са отгоре!!!

Arkadiy Andreev

Пич не сменяй никовете а кажи кое те притеснява това,че не съм глАмав или че не вярвам на Боко и Цоко.Това за комунистта все едно не съм го прочел,защото искаш да ме обидиш,а това не е нормално за добрия Материал

Значи 85 подкрепят протеста а другите 15 не можахте да ги намерите за да Ви кажат същото. Изключваме олигарсите които само стоят в ложите си и именията си и гледат сеира и съдбата на един цял народ

тона са пълни глупости, обзела Ви е носталгия по герба, идете и ще ги намерите не парламента,а в кафенето, защото са отговорни прид нацията и много обидчиви, да не кажа посрани....

И тоя го е страх от ГЕРБ.

Интересно колко процента ще одобрят пък правителството на ГЕРБ ако отново се върне на власт.То ще са Фидоски Цецки Лъчо Мозъка-консултанта.И с другият консултант Цецо шестака начело.Не виждате ли приятели че голямият проблем е че нямаме истинска алтарнатива.Пък и за каква алтернатива може да се говори в една тотално ограбена и обезверена България.Нова година идва.Стягайте багажа ако имате сериозни планове в живота и хайде на терминал 2.Мойте деца са вече в страната където казват че мечтите се сбъдват.Вярно било-не е шега.

Що не спиш?

Корнелия Нинова ти е внушила нещо лошо за ГЕРБ ми се струва :)

На Б.Б. беха калинки, ама на тоя са мухи-лайнарки.

Страната ни е ограбена. Но, не всички са обезверени! Протестиращите имат надежда, че ще могат да осъществяват житейските си планове в България и да живеят достойно от труда си. Отказват терминал-2. Затова протестират. Ако се пипне изборния закон и закона за партиите, алтернативата ще се намери.

Това че протестираме, не означава да идва ГЕРБ отново.....

известен е сценарият и режисурата, носталгията по властта е лоша болест дори и кръвно вдига....

Тогава кой да идва

Аз пък даже си мисля, че сме и повече тия дето сме срещу правителството, в подкрепа на протестите и президента. Лично мнение-не са взели предвид мнението на българите в чужбина.Така че успех, братя, не им вярвайте,с каквото и да ви залъгват!

маи ни вземат за балаци от тез агенциии , само манипулират народа под каква ли не форма. и самите уж недовните сачто са манибилирани за да правяат това шоу наречто протест . лоша имитация е това *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Vibudhi

Пълна подкрепа на 12 по-долу: ВИШТЕ КАКВО МИСЛИ ЗА ТЕЗИ14% НА ГЕРБ НАРОДА: За ГЕРБ има новина - казват, че била добра: И в Централния затвор има футболен отбор! Бойко ще е капитан, Цецко също ще е там! Миро мършата вратар, той на плонжове е цар. Лъчо Мозъка съдия, ще им свири със уста. Дянков там ще е защита, щот прецака тази свита. Селското моме Лилянка, магистрална куртизанка, там ще пляска със ръчички, та да са доволни всички. Там е пикльото Делянчо, той е мамин калпазанчо,

За Мафията/БСП+ДПС+Атака/ има новина - казват, че била добра: И в Софийския затвор има футболен отбор! Станишко ще е капитан, Лютви Ахмед също ще е там. Волен мършата вратар, той на плонжове е цар. Мимо Кулски съдия, ще им свири със уста. Пламен Дупнишки май ще е защита, та да брани тази свита.А пък Ангел с шинела ще подкрепя от тунела. Ляля Корчо с очилата, влачи кофата с метлата. А сестра Галева мажоретка, абе просто супер гледка.

Няколко глупаци са ти поставили минуси.Според мен ти заслужаваш най много плюсове-Независимо че са политически стиховете ти са много скопосни даже.Ако смениш темата с тая рима и ритмика спокойно можеш да пишеш текстове за песни.Някои казват че там били голямите пари.Аз бих разделил условно българите на две.Простаци които се отитват да разбират и правят политика.И нормални хора които пишат стихове даже при тия условия.Последните са много малко хора-има няма за един футболен отбор.Но без резервни играчи.И без рефер.Поетите сами са си рефери.Защото само те играят феър плей.

От се палиш на ГЕРБ? Познавам и други като теб- люти са че им спря кражбата.

Слагам + и на "Vibudhi " и на "666". И продължавам да търся...