Лидер на ГЕРБ в ареста. Подстрекавал ултраси

Общинският лидер на ГЕРБ в Сапарева баня Росен Тимчев е задържан в столичното Пето районно управление на МВР, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Лидер на ГЕРБ в ареста. Подстрекавал ултраси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ле,ле-е-е, каква огромна сила, мощ и армия е впрегната срещу тоя Бойко, брей-й-й. Чак от чужбина докараха какви ли не консултанти,на и т.п. и до изборите що пара ще се похарчи само и само тоя Бойко да не дойде на власт - Голем страх....брей-й-й. А ако ме питате, според мен той вече май и не иска да дойде на власт. Ако е умен по-добре ще е да направи една много сериозна опозиция в следващия парламент та да дръпне малко държавата....иначе е зле. Коалиция с който и да е от досегашните партийки е пълно фиаско. Тогава и ГЕРБ ще загуби както досегашните десни.

Така и не разбрах в коя държава на земното кълбо е позволено да се псува, бие и рита полицай,при изпълнение на служебните му задължения?И още нещо не разбирам,в коя държава на земното кълбо когато се провеждат избори,избирателите пият,пеят,правят туй..онуй и неходят до урните да гласуват с логиката- Ще им гласувам аз на тия,...ми то няма за кой!,пък после свалят правителството с мирни протести?

Какво друго може ГЕРБ, след като знаетe миналото на ББ. BSP FOR EVER!

ББ ли искаш да те оправя? Мутрата почна да се оправдава. Ако искате мутрио да ви управляват, протестирайте и гласувайте за тях. Тогава не знам, кой ще остане в БГ?

ББ ли искаш да те оправя? Мутрата почна да се оправдава. Ако искате мутрио да ви управляват, протестирайте и гласувайте за тях. Тогава не знам, кой ще остане в БГ?

То е ясно- всичко е плод на комунистите (провокацията с скин-хед) за да може така да се развържат спокойно ръцете на полицията !!! Да може тия провокатори да послужат за оправдание за гоненията от страна на полицията (вкл. и на мирните и обикновени хора в тълпата) и да помелят народа, с което целят да уплашат хората да не си позволяват лукса да надигат глас срещу свещената БСП и нейното обречено от към провал управление. Страха ги гони и зяпайки от вътре, подсмихвайки се ехидно, искат да кажат на собственият си народ: не забравяйте, че ние сме на власт и каквото кажем на Миков и полицията ще бъде изпълнено, нещастници и наивници, мислещи си, че ще ни свалите от власт с вашите нещастни протестчета. Нещо такова. Поне така изглеждат нещата и ни се подиграват тия мръсници от вътре. Е как, те са недосегаеми и тъпи и упорити, и няма да сдадат власта току-така.Все трябва да ни докарват до просешка тояга. Хем грозни, хем нахални са тия. Това си беше чиста провокация а ла комунистически стил от близкото минало. Те за това са учили и на това са тренирани от бащите си-комунисти. Нищо не е забравено, искат все така да си крадят, да върнат комунизма пак и все те да са на власт. Вечните, несменяеми. По комунистически. Тоя глупав народ трябва да се осъзнае вече, че няма нищо по-хубаво от мъртвият комунист и че трябва да се изритат тия с шутове от властта и да бъдат един път за винаги забранени със закон. Само това е решението за тая толкова много изстрадала вече страна.

В Англия нападаени на полицай се съди както се съди напдадение към кралицата.В САЩ гледах по ТВ как един глупак го арестуват за агресивно поведение той рита леко полицая докато задържания е легнал и с белезници обижда го и получи 2 години затвор !А не като при нас не лъжете не бяха само 50 маймуни дето правеха глупости видях от всякъде замяраха полицаите просто онези бяха най-агресивни.Това показва колко малко е мозъка на голяма част от протестира ите и немогет да разберат че полицията получава заповеди и трябва да ги изпълнява ако си бяхте организирали протеста като хората а не беще тоя супер хаос нямаше да има подобни неща

Комунистите са виновни.....виновни са и за това, че вместо да правим нещо пълним тоалетните по къщите, виновни са за газовата криза, за спада на долара, за глобалното затопляне, за.... и за това че сме родени сигурно и за това са виновни. Като дойде готиния ББ - спасителя на нацията, ще гледаме как той не знае, той не е участвал и не е виновен. Но не забравяйте, че това са НЕГОВИ ХОРА, ИЗБРАНИ С НЕГОВО СЪГЛАСИЕ, защото това е лидерско движение.

Франция и Гърция това ли са ви идеалите, там е пълно с лумпени, които трошат и бият! Като ти строшат колата и ти оберат апартамента или уништожът работното място ще видим дали пак ще мислиш така... Слаба полиция имат съседката ни. По нова годиня бях на гости. Хората се оплакват кражби и престъпност, и там е като тук. Преди няколко години беше добре и бяха за пример. Но глада води до това... Полицията им е безпомощна. По безредиците малко бият, а тея дето протестират са повечето престъпници и хулигани, които крадът и пребиват невинни хора. Правителството им е слабо, като нашето и те лижат газът на ЕС, като нас. На автогарата на Солун, фенове на ПАОК чуепеха пейки, знаци, табелки, обръщаха кофи, и всеки се прави, че невижда, полиция нямаше въобще. Това не е Гърция от преди 5 години. Тогава за такава проява отиваше в затвора, а за удар на полицай не ми се говори... Анархия... Радвам се, че живея тук!

Комунистите са виновни.....виновни са и за това, че вместо да правим нещо пълним тоалетните по къщите, виновни са за газовата криза, за спада на долара, за глобалното затопляне, за.... и за това че сме родени сигурно и за това са виновни. Като дойде готиния ББ - спасителя на нацията, ще гледаме как той не знае, той не е участвал и не е виновен. Но не забравяйте, че това са НЕГОВИ ХОРА, ИЗБРАНИ С НЕГОВО СЪГЛАСИЕ, защото това е лидерско движение.

полицейска партия ,простоватия и нарцистичен лидер е слугинажните му медии са за съд.

Бойко борисов се прави на мутра от началото на 90-те години. Като хванеха някоя мутра в провал всички от ВИС и СИК се отричаха от нея. ББ нищо ново не е научил и нищо старо не е забравил. Мутрата си е мутра дори когато случайно е избран за кмет от други загубеняци като него.

сички гледахме протестите на гърците. Да сте видяли полицията да действа като нашата. Плътно един до друг, думкат и удрят. С какво ги хранят тези дебелосерковци не знам, но пък може и да ги избират по дебелината на вратове и задници в полицията. В Гърция полицията отстъпваше и се пазеше, като хвърляше сълзотворен газ. А във Франция запалиха стотици коли, но такова действие на полицията няма. Защо не хванаха още в самото начало на протеста хлапетата, които им хвърлиха в краката огражденията, ами само ги гледаха. Няма защо да се пише повече за тези комуноидни изроди. Просто трябва да се изметат.

Туй не го вярвам. Щом шефа на пожарната е кажал, че не протестира това значи НЕ! Тоя са го докарали комунистите заедно с кой знае колко откачалки като него за да компрометират ББ-балон с въздух под налягане.

Бойко Борисов не е хванал никой за ръчичката и да го заведе на протеста..Защо винаги той ви е в устата ??Дали пък той не е спрял газа,а обвиняват Украйна ??Я го набедете и за това и да го пратим на ешафода !!!

Комунягите ни спретнаха активно мероприятие, полицията е пред разпад, народа може би сега, да не успее, но след месец ще е много неприятно за управниците, ще ги гонят с колове от нардното събрание.

Прав си! Източния блок винаги ще го има, това е начин на мислене и не се променя!

Незнам в коя Франция си бил, но там бият доста. А в никоя държава нормална, вкючително и наща не се бият невинни. И на протеста не видях да яде бой невинен. За водните струй си прав, за сълзотворния газ също, ползват и гумени куршуми, но ако си мислиш, че това са безболезни методи значи си силно зъблоден и си гледал протести по телевизята. Да тактиката е да си изулират агресивните, и тук го направиха, ала късно, поради политически причини. Ти даде пример с Франция, аз пък ще ти дам пример в САЩ, първият ми братовчет е сбъркан екозащитник (платен) ходят навсякаде, точно във Вашинктон, полицайте така са го били, ще икука съвсем, живота му го скапаха (той си го скапа) ударил шамар на полицай. Освен, че яде бой, беше и една година в затвора. Да кръв ми е, ужажавам семейството му, но мисля, че си го е заслужил.... А до теб и другите, най-лесно е да видите в youtube, ако неможете да си позволите да патувате...

На България, засега и трябва точно такъв човек като генерал Борисов!ЕТ ли е?! Не просто такъв трябва да е стила на управление!Принципа на единоначалието.Комун не го ли снаят??Партията трябва да има един лидер! ГЕРБ и Бойко Борисов са единствената алтернатива засега в милата ни пълна с мижитурки хорица!

Нe си си спомнил добре. В разказа на Й.ЙовковШибил се размахва бяла кърпа.А във филма изигра ролята на Шибил великолепният актьор П. Слабаков.Иначе за нас обикновените хора пези протести си бяха жива анархия и простотия. Малко им е на тия дето ги прибраха-не им е мястото там. Защо не са на училище по това враме-рано им е да оправят политическите бакии на БГ.Но и полицайте са в правото си да се защитатат.Тия дето драскате ид форум,че не трябвало да ги бият ,се поставете за момент на тяхното място.Сеерджии и подстрекатели колкото щещ, но те си бяха на тотло в кабинетите зад бюрата, а вие зад екрана на компа си. Така че по-леко и премерено.

Както я е подкарал пожарникаря, май ще остане без хора до изборите. ГЕРБ ЕООД.

ББ е велик вожд и учител. Той наля нафта на селенията, осигури транспорт на студентите и хапчета за децата.

Защо лъжете? Не са бити всички подред! Бити са хора, които хвърлят разни предмети, сняг, чупят знаци, автомобили и други подобни. Бити са хора, които са псували и крещяли по полицай, които изпълняват заповеди и опазват обществения ред. Браво за първи път на полицайте. Полицията си свърши работата, повечето пъти си я върши. Проблема е съдът, за пореден път смешни присъди. Докато няма тежки присъди, ще е така. после защо полицяте не им пука и са немотивирани, затова, защото хващат някой лайнар, а след 24 часа той им показва средн пръст. Затова и аз да съм полицай, ще бия до припадак, та след 24 часа поне още 72 да е в Пирогов... А за запад не пишете живейте, разходете се, напсувайте или по добре ударете полицай и ще видите сами последсвията. Само ви саветвам, ако го правите го правете само в ЕС защото тук са по мили и няма много да ви бият, защото например във вашата любима Америка може и да ви изчука някой негър полицай...

Почеркът е на БКП! Другарят Станишев е потомък на висш другар от БКП, другарят Борисов пък е членувал в БКП. Другарят Костов е бил кандидат-член на БКП. Със съпруга партиен секретар.

Столетната мърша БСП вони и заразява българското общество. След побоищата над невинни граждани през 1997 година не беше потърсена отговорност от ръководителите и изпълнителите и сега се получи рецидив. Оставката на Миков няма да реши въпроса. Необходимо е еничарският корпус/катилите от МВР/ да се съкрати.

Преписано ФУНДАМЕНТАЛНО:Още веднъж се вижда колко малко знаете за цивилизованите държави. Тези хулигани там щяха да бъдат бити яко и в полицейските участъци, а преди това щяха да ги обливат със струи студена вода и щяха да им пуснат сълзотворен газ. И най-важното: нито един журналист нямаше дори да помисли да говори в тяхна защита, да не говорим, че сборище около 1000 души, никой не би привлякло цялото внимание на телевизията и радиото. Докарайте си сега бат Бойко и пак Иван Кастов, да видим как ще оправят държавата. А най-вече ви пожелавам шизофреника Волен Сидеров! Тъп народ, който позволи да му разсипят държавата и сега се жалва, не заслужава нищо. После пак ще питате: Кой ми сра в гащите? Чао! Аз се изнасям!

Тук някои си мислят че ако ченгетата бият по-яко държавата ще стане нормална...До Оооо и другите лайнари:Ще спрете да цоцате народа вече, и ще ви махнем от слаткиша, оси гадни, колкото и да ви е тъжно.

Niama kakvo da prikazvate prazni prikazki-deistviata na politziata sa nezakonni!Uprajniava izkliu4itelna jestokost,koeto e nepozvoleno!Vtoro:na grajdani,koito ne naru6avaha reda!Treto:Deistvaha neprofesionalno,amat deistva i tehniat ministar-palen profan!

По принцип протестиращ няма право да доближава полицай повече от 2 метра. Второ, това че полицията бие е нормално, не могат да ги оставят да влезнат в Народното събрание. И лекарите не са доволни, но да спрат да оперират хората ли ? Всеки има задължения които трябва да изпълнява,дори и вътрешно да е от другата страна!

ти си виновен щото незнаеш какво искаш.

ПЪРВО ДЕЙСТВИЕ - МОЛЯ ИЗБЕРЕТЕ НИ, НИЕ ЩЕ ВИ ОПРАВИМ; ВТОРО ДЕЙСТВИЕ - ИЗБРАХТЕ НИ -СЕГА ЩЕ НИ ТРАЕТЕ, ДО КАТО ХУБАВО ВИ ОПРАВИМ ОТВСЯКЪДЕ; ТРЕТО ДЕЙСТВИЕ - КАТО НЕ НИ ТРАЕТЕ И ПРОТЕСТИРАТЕ - ЩЕ ВИ БИЕМЕ; ЧЕТВЪРТО - ПАК НИ ИЗБЕРЕТЕ ......... ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ДО КОГА БЕ МАМКА ВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Ами организаторите на стачката казаха по радио Хоризонт, че от чержената младежка партия са им се обаждали за сътрудничество в протеста. Думите бяха: младейката организация, близка до Позитано. Студентите отказали, като им препоръчали да си изкайат съпричастност в медиите и чрез саита си /с име от рода на 'cherveno.bg' или подобно/. Така че някой си луд отишъл да вика... да си вика. ГЕРБ наистина няма никакво участие. Ако имаше, поне отстрани стеше да има агитка от тях. В постингите си тук птиятелчетата се лигавят буквално. Я да се погледнете в огледалото какви лигльовци сте! Приличате на разпуснато дете, което се гърчи, плюе и приказва всичко, което му дойде на устата, щото се е изтървало и се лигави. Малко е срамно, щото имате вече лични карти. Малко достойнство, ако знаете какво значи тази дума. Обиждате интелекта си по този начин.

axaxax glasuvaite posle za pleshiviq pojarnikar

Типично диктаторско управление - който се провини го отстранявам - това да не е казарма бе бойко, нали беше демократ - или бъркам ? Всеки е невинен до доказване на противното - или панически режеш живо месо, за да спасиш малкото останало доверие у тебе ! Нали сте екип - дащо не застанеш зад него или си ги изпуснал от контрол ? А и като гледам - насрани от страх не са комунистите - те си имат твърд електорат и са 100% в парламента - отчаяни са дсб и сдс, че няма да влезнат и герб - че няма да са мнозинство ! Те имат интерес от хаос и безредици - другите са си опекли работата ! На наш гръб разбира се, ние сме спонсорите на целият този евтин цирк !

Не знам кой е крив и кой прав, но знам само едно - Във всички западни държави всичко е направено за да е удобно на хората за живеене. Там нямат грижи дали парното, ток и т.н. се вдига. Дали газта е спряла, защото правителството това му е задължението да осигури тези неща. Там като се издъни някой политик подава оставка. В бившите и настоящи комунистически държави тактиката е постоянен терор над хората. Бедност, опашки, постоянно вдигане на цените и ако някой реши да протестира се използват методи за репресия - лагери, арести и побоища и т.н. Дори в някои по-изявени държави изкарват и танкове, срещу собствения си народ. Сами си правете изводите.

До До гражданин (15.01.2009 г. 22:10ч.) (15.01.2009 г. 22:51ч.) Аз съм бил във Франция по време на протести и съм видял с очите си какво става. Така че не ми говори глупости. Това полиция да тръгне да бие хората наред не съм го видял все още. Ако не си в запознат, в учебниците по тактика за борба с безредиците пише да се изолират активните групи, но никъде не пише да се бие наред. А това е логично защото да тръгнеш да биеш наред изисква големи ресурси и не е оправдано като резултат - разпръскване на безредиците. Да не говорим че предимно се използват водни струи и сълзотворен газ, а не палки. Но тук май всички видяха какъв беше търсеният резултат - да се сплашат гражданите. Така че не обяснявай кое, как, какво и къде било!

Ти за Китай или Боливия говориш? Да, прав си там и танкове изкарват. Нов нормална държава не съм видял полицията да бие в джипове и по РПУ-та граждани!

Вие май не разбирате,че Бойко е създаден от комунистите за да ги позамести малко-както си извикаха и царя на времето за да излъже цяла България така и боико сега.мислете малко по задълбочено не толкова елементарно

gerb se pogreba haha

Проблема е че задържан от полицията за ПОДСТРЕКАТЕЛСТВО КЪМ СБЛЪСЪЦИ С ПОЛИЦИЯТЯ И БЕЗРЕДИЦИ местен ЛИДЕР на ГЕРБ (кой го е избрал или/и одобрил) ,а не кой го е изпратил.Общинският лидер на ГЕРБ в Сапарева баня Росен Тимчев е виден представител на своята пария и е такъв по всяко време.

Сигурно имаш вътрешна информация нали със всеки твой пост се убеждавам че тва костовията е заболяване .А на гражданина и на другите дето говорят че полицията биела да им разясня че щом някой от тълпата напада полицаи и щом не бива окротен от същата тълпа значи цялата тълпа е виновна и носи отговорност .А организаторите ги слушах преди протеста как викаха всички са добре дошли ами дойдоха агитките и скинарите после полицията ви била виновна ... 3000 маймуни да бяхте правили мирен протест ама се правихте точно на маймуни то и затова никой не ви подрепя .Един баща много точно го каза за сина си той незнае какво прави е същата е и работата с останалите пешлемета на протеста види че тълпата мята топки и то мята и се чуди защо ги бият после .

Сещам се за Индже - някой отчаяно размахваше бяла кърпа. Та и сега. Къде бяха, докато се е разраствал студентският град. Как могат да хвърлят камъни, бутилки и други тежки предмети и срещу кого. Ама и Лафонтен го е казал - мътиш, не мътиш, ще те ям. Който искаме да ни е виновен, той ни е виновен.

Повечето присъстващи на митинга просто искаха да излеят върху някого насъбраната отрицателна енергия и агресия - който и да е, някой виновен.... Всеки трябва по-дълбоко да се вгледа в себе си. Опитайте! Е, харесва ли ви картинката?

Я идете в нормални държави и само посегнете към полицай пък да видим какво ще ви си случи?Там щом с в тълпата значи си от масата и носиш общата отговорност.Така че не говорете глупости.Идете живейте на запад и тогава казвайте как е там а не от това да гледате витрините.Участвайте поне на един митинг там и тогава давайте мнения.За реда отговарят организаторите,ако има ексцесии отговарят организаторите,а не като тук все някой друг е виновен.

mai niakoi mnogo gi e strah ot boiko

Престъпления против свободата на събранията, митинги и манифестациите Чл. 174а. (1) Който с насилие, измама, заплашване или по друг незаконен начин разтури или попречи да се проведе събрание, митинг или манифестация, допустими по Закона за събранията, митингите или манифестациите, се наказва с лишаване от свобода до две години. Дали пък накой не е нарушил закона.

Ако съм бил раздвоен между протестите, след масовите побоища над протестиращи, вече съм твърдо против това правителство. Дори ще бъда още по-краен вече съм на мнението, че БСП, ДПС и НДСВ трябва да бъдат забранени със закон! Това беше върха просто. Да пребиват всичко наред с измислени оправдания, го няма никъде! А днес за капак са записвали личните данни на протестиращите. Къде го има това? Хората не са доволни и протестират. Кой дава право на полицията да бият наред? Ами какво ще стане ако се въоражим и всички с каски, палки и щитове и излезнем? Кой ще има по-голяма чиленост? Били с пагон. Абе какъв пагон бе? По-голяма власт от народа НЯМА! Той плаща на полиция и депутати, ама май този момент се пропуска!

Още веднъж се вижда колко малко знаете за цивилизованите държави. Тези хулигани там щяха да бъдат бити яко и в полицейските участъци, а преди това щяха да ги обливат със струи студена вода и щяха да им пуснат сълзотворен газ. И най-важното: нито един журналист нямаше дори да помисли да говори в тяхна защита, да не говорим, че сборище около 1000 души, никой не би привлякло цялото внимание на телевизията и радиото. Докарайте си сега бат Бойко и пак Иван Кастов, да видим как ще оправят държавата. А най-вече ви пожелавам шизофреника Волен Сидеров! Тъп народ, който позволи да му разсипят държавата и сега се жалва, не заслужава нищо. После пак ще питате: Кой ми сра в гащите? Чао! Аз се изнасям!

На вниманието на широката публика: ако получи човек достъп до списъка с имената на провокаторите от първата демонстрация ще останете втрещени като разберети колко от 180-те са симпатизанти и членове на партийки към тройната коалиция! БСП ги финансира за да си платят глобите...Защото сме социалисти...