Простреляната русенка е в критично състояние, търсят се кръводарители

Мъжът, с когото е живеела на семейни начала, я е ранил. Той е румънец с присъда за трафик на хора

Обратно в новината

Коментари - Простреляната русенка е в критично състояние, търсят се кръводарители | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо само версията за ревността? Този е спрял да се занимава с трафик на хора? Не продава наркотици? Не му се е сдухал умът от тях?

Тя си е мислела че мамалигата ще лежи 6 год.и здравей животе, а он се върнал ненадейно и авария.

Ромлянски истории, направете отделна секция в сайта да знам да не ги чета направо... Се убави хора едната нек'ва проститутка се зпознала с оня покрай сводничеството, па тоя лежал 6 години - честно по-добре тия двамата че ги няма, след тях идват децата им да стават контингент на МВР... Колкото и да е грозно - това е!

не е точно така както го казват. Най-често ситуацията е следната - мъжа бачка здраво,купува жилище, което е на кредит и изплаща, жена му обаче както винаги не е доволна, хваща си някой любовник и решава, че ще се раздели с мъжа си и ще живее с любовника си. Жената получава децата и жилището, което го изплаща мъжа. И какво се получава . Мъжа плаща за жилище, в което идва някой друг да спи в неговото легло с жена му. И ако дотук голяма част от мъжете все още са ок. То следващата стъпка на жената е да започне да не дава на децата да се виждат с баща им, започва да заплашва мъжа си с това , че ще лъже и ще вземе ограничителна заповед да не може да си вижда децата. Започва да не ги пуска в отредения час да се видят с баща си. Та, какво се получава от страна на мъжа . Човека бачка и изплаща жилище, в което жена му спи с друг, а отгоре на всичко и децата си не може да види. Само че някои мъже не могат да позволят това нещо, някой шматка да се подиграва с тях и да не им дава да си виждат децата и следващото е побой и като не помогне стрелят. Но в крайна сметка всичко това се изопачава и се казва, че жертвата е жената, а на мъжа се гледа като на някой, който е лошия. А реално в случая , мъжа е жертвата. Някои от мъжете решават, че няма да бъдат развъртани от някакви шматки и от време на време четем в новините как някой е пребил и застрелял някоя жена.

Мъжът бачка здраво, тегли кредит -за да развие бизнеса си, който в случая е трафик на хора и тя пак недоволна и си хваща любовник певец с очила в хора :)))Ти нормален ли си , бе момче?

аз обясних какъв е общия случай и какво точно става при повечето ситуации. Сега, за точно този случай е ясно. Жената се е развела, хванала си е любовник, който е бизнесмен(мутра със съмнителен) бизнес. Няма как да не е знаела, с кой се хваща, особенно в някакъв такъв по малък град, където се знае кои са мутрите и кои се занимават със съмнителен бизнес. Много добре е знаела че е бандит този, ама и е харесало да я водят в мола, да и купуват парцалки и най-вероятно че и мъжа и нищо не може да и каже, защото ще му прати любовника мутра , който ще го пребие. Само дето не е предвидила, че такива хора са свикнали да не им противоречат и се е стигнало до драмата.

Общият случай описва теб и твоето обкръжение! Дал не е общ по смисъла на държавата. така че не ни информирай за себе си! Не си интересен!

Абе, моче и от десет кладенеца вода ще донесеш и пак ще я разлееш..;)))

към този дето се пише "ахъм' и "хахахха". Незнам хахо ли си , или нещо подобно. Но като не ти харесва моя коментар, напиши нещо смислено. Кажи как са според теб нещата, как ти ги виждаш. Кажи какво точно е станало в тази ситуация , какво се е случило според теб. А не да дрънкаш глупости и да пълниш коментари с плява от сорта на "ахам, ахъм да,хахъм хахха, кладенци с вода"., неможейки да напишеш едно изречение.

Под слънцето - нищо ново! Дано Господ да помогне да оживее жената и да си гледа децата! Всички много добре знаем, че никой не си е отишъл с една/ един от белия свят. Има грешка, има прошка. Ако единият от партньорите счита, че съжителството е невъзможно, има си законен ред. Да пази Господ!

Мъжа вика -дай ,Боже, жената вика - дай ,мъжо!

Жената на 40 или се кротва зарази децата или къса синджира и няма спиране.

Абсолютно вярно! 90% късат синджира и с едни си лягат, с друг стават!

Разведена с две деца и ревнив тъпкач.Дано оцелее заради децата.

Ганьо не се научи да чете. Децата са негови.

Всеки, който желае да дари и отговаря на условията, може да го направи, независимо, че кръвната му група не отговаря на тази на жената.Ако кръвната група не е О (универсалната група за всяка друга)и не отговаря с тази на жената, това няма да й помогне, а само ще е повод да си заредят запасите с кръв, която явно не достига и която ще бъде изхвърлена като й мине срока на годност.

Това сега домашно насилие ли е, или улично?

Е, ти пък сега... Нали знаеш, колко месеца официално и регистрирано трябва да е съжителствала, че да е домашно...

Няма да има бити, пребити и убити жени, ако те не кръшкат на половинките си. Жените по природа са неверни, развратени и не мъжете са виновни както те обичат да се оправдават, ЗАЩОТО ! Докато една жена не си вдигне краката, няма как да има изневяра, другото е изнасилване, тоест престъпление и мъжа ще лежи в затвора. Нужна е спешна промяна на либералния сатанистки закон и изневерите да бъдат криминализирани. Хванеш ли я, викаш полиция, адвокат, прави се протокол, съда поема случая и жената отива в сливенския затвор. Само това ще сведе до нула насилието над жени, защото при сегашното положение закона е в ущърб на мъжете, затова те взимат нещата в свои ръце.

100+

Ние жените само с един мъж не можем и вие мъжете много добре го знаете! Когато един мъж тръгне с една жена, той трябва да е наясно с това.

Пусти шамари Таноо. После що мъжете ва биели? Защото устите ви хем са големи, хем и мръсни.

Така е Танче,дай някакви координати.

Бай Митьо, знаем че това го пишеш ти нагласен в рокля, за да можеш сам да си отговаряш. И това ти е единствения вид комуникация с противоположния пол.

Пише го в рокля ами хахахаха и с розова прашка обут. Нещастник

Ти си за психиатър. Брак/съжителство е договор писмен/устен, писани / неписани правила. Като се наруши договора единия си тръгва, но да нараняваш , биеш и издевателстваш, дори убийство, това е недопустимо от закона. Сядате и се разбирате кой от къде е дошъл и къде ще замине.

не е точно така както го казваш. Най-често ситуацията е следната - мъжа бачка здраво,купува жилище, което е на кредит и изплаща, жена му обаче както винаги не е доволна, хваща си някой любовник и решава, че ще се раздели с мъжа си и ще живее с любовника си. Жената получава децата и жилището, което го изплаща мъжа. И какво се получава . Мъжа плаща за жилище, в което идва някой друг да спи в неговото легло с жена му. И ако дотук голяма част от мъжете все още са ок. То следващата стъпка на жената е да започне да не дава на децата да се виждат с баща им, започва да заплашва мъжа си с това , че ще лъже и ще вземе ограничителна заповед да не може да си вижда децата. Започва да не ги пуска в отредения час да се видят с баща си. Та, какво се получава от страна на мъжа . Човека бачка и изплаща жилище, в което жена му спи с друг, а отгоре на всичко и децата си не може да види. Само че някои мъже не могат да позволят това нещо, някой шматка да се подиграва с тях и да не им дава да си виждат децата и следващото е побой и като не помогне стрелят. Но в крайна сметка всичко това се изопачава и се казва, че жертвата е жената, а на мъжа се гледа като на някой, който е лошия. А реално в случая , мъжа е жертвата. Някои от мъжете решават, че няма да бъдат развъртани от някакви шматки и от време на време четем в новините как някой е пребил и застрелял някоя жена.

А те жените с други жени ли кръшкат или с пропаднали мъже? Въпросът е реторичен! Боклука си е боклук независимо от пола. Това не е оправдание някой да бъде бит или убиван! Неадерталският ти мозък не вдява, нали?

Не ти е хрумнало, че могат да изневеряват и с ергени, а?

Кифлите си търсят татуирани батки, които да им наместват кокалаците редовно, че и напоследък им правят нови прически, а кифлаците като теб си търсят пеперудки, които ходят от цвят на цвят. Ми намери си нормална жена бе, кой те спира? Като видиш че иска други, що се тикаш да останеш с нея? Куфарчето и на борсата за друга, ама искаш някоя с 2 санта маникюр и с 3 кг макиаж на лицето и после що ходела с други.

Типичен ориенталски обичай.

В Ориента мъжете се грижат за жените си, женят се за тях и ги държат у дома, където жените отглеждат общите им деца и нямат друга работа. В случая имаме самотна майка, простреляна от любовник, който се е самоубил, нещо в стил "Декамерон" ще да е по-скоро.

Какво самотна майка, бе, дебил? Пише "Двамата имат две деца - на 10 и на 11 години.".

Мутра ли е бил любовникът? Отчаяна мутра?

Не можеше ли първо келешът да се самоубие?

Лелята е 40 годишна, майка на 2 деца, да си е хванала млад, потентен любовник, който я ревнува от всичко живо? Може ... Ана надали.

Ето до къде водят ракията, чалгата и комплексите... Горките дечица!

Тц! Изброените са елексира за младото поколение. Виновен е МОЧА и го бутат..

Човекът като е видял какъв тунинг си е направила половинката му и си е помислил, че го налазва зверище и е дръпнал спусъка...

Този е егати малоумният индивид. Самоубил се е, а преди това е застрелял майка на 2 деца. Сега тези 2 деца ще останат вероятно сираци, защото някакъв не е могъл да си превъзмогне егото. Тотална деградация. НИЩО за тоя дето се е самоубил.