Столичен полицай се е прострелял в главата

Столичен полицай е намерен прострелян в главата в кв. "Младост".

Обратно в новината

Коментари - Столичен полицай се е прострелял в главата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само български ченгесар може да се простреля в главата и пак да не успее да се убие. Типичната за тях некомпетентност, братко.

той не е един от нас, той е престъпник, всички полицаи се занимават с контрабанда и проституция

Вижте в сайта на 168 часа кой е и за какво се е гръмнал.

Пари, жени или двете са довели до опита за самоубийство? Напоследък доста полицаи посягат на живота си, за съжаление все по-млади. Дано се оправи.

оздравее човека без последствия, иначе това е много лош "късмет", ако се превърне в жив труп!

Дано се оправи. Кой знае какво му е било, явно нещо се е чувствал виновен. Понякога са груби без причина.

От самоизтъкващите се тук комплексари не става дори и полицай!Да стоят там- при коконите ,които ги издържат!

Ей, че не става за полицай! Ти, предполагам, си пропуснала изявлението на МВР, че ченгесарите масово не можели да минат теста за интелигентност! Пък и малцина могат да сътворят бисери като Ханко Брат в официален документ! Иначе може и да има истина в думите ти де - не всеки умее да бъде дебелокож, нагъл, корумпиран и склонен към продажба на дрога!

Е какво му е похвалното ...не се е уцелил...ами не са свикнали да правят нещо сами...

Как не ви е срам! А вие по добри ли сте. Само пред компютъра сте силни. Човека бере душа,а утре не дай си боже може да пострада ваш роднина,пак ли така ще говорите,че и лекарите ще плювате

Ми като начало не продаваме дрога, не си затваряме очите за пари, не искаме още и още привилегии и заплати за нулева свършена работа и не застрелваме жени със служебното си оръжие. Да, мисля, че сме по-добри.

Похвално! Нека да служи за пример на всички останали!

като е разбрал за новите заплати на полецайте се е гръмнал от яд че се е пенсионирал !

Мдаа и народа чака от тия бездарници да го пазят и да спи спокойно?!?

Негодувайте...какъвто народа това е политици полиция и всичко останало малко му е на това заспало стадо.

Известни са случаи когато човек прострелян с боен пистолет от непосредствена близост в главата оцелява без остатъчни последствия. Франк Костело известен и уважаван бизнесмен на излизане от ресторант в НЙ получава 9мм куршум в главата изстрелян от разстояние 1 метър. Пада и остава в локва кръв. Учудването на стрелеца обаче е голямо , когато научава, че след няколко часа Франк с бинтована глава сам излиза от болницата и си поръчва такси. Докторите установяват феномен от случилото се: Куршумът е влязал над лявото ухо, заобиколил е мозъка и е излязъл над дясното, без да засегне жизненоважна точка. На делото килърът е изправен пред Костело , който казва, че никога не е виждал стрелеца въпреки, че добре са се познавали.

За пореден път се убеждавам, че сме се превърнали в чудовища. От тези, които са готови да се самоизядат.. Освен, че сме тъпо, чалгализирано и завлистливо племе, сме станали и човекоядни.. Един от нас да се нарани, и сме готови да го "изядем". Всички тук сте много оригинални... Що за простотия, що за човещина ви е останала? Човек е, ранен... Защо го нападате? Защо го иронизирате? Слагате си грях на чалга- душите- тъпаци тъпи! Ако това момче беше ваш близък, пак ли така щяхте да се ебавате с нещастието му? Гнусари български!

++++++++++++++++++++ И аз съм отвратен. Нищо човешко не виждам в коментиращите тук. Апък се редят да оправят, съдят, критикуватживота, политиката, морала човешки. Погнусен съм, но си давам сметка, че това ни незавидно положение на народ се дължи на народопсихологоята. Не случайно бившите-ДС ни ограбиаха до девето коляно и продължават да ни яздят. В КГБ-школите и в ДС- са изучавали психологията на народа ни. Затова са му и посегнали. Гнусен народ сме.

Отчаян ще да е бил, че му повишават само с 15% заплатата ...

....да се самоубие,или да го самоубият-не е ясно,май......

Как не ви е срам! Първо това е човек, нечий син, съпруг, и на последно място е полицай!!! Жалки сте до мозъка на костите си.

така е!

Гадовете са си гадове независимо от семейството.

Този е бил от по- некадърните милюцинери, даже не може да се застреля като хората.

На времето учехме Пеньо Пенев, който сега е малко позабравен. Той има стихотворение за милиционерите : Е-и си майката момче е-и си майката ти казвам защото ти си прост милиционер и с теб не искам да приказвам

Предложили са му 50-тачка рушвет, а той разглежда това като обида към достойнството му на български полицай. Не е издържал човека.

Sm3hurk0

Тия наш'те полицаи и това не могат - да гръмнат к'ат хората, ама искат кинти... .. и пият вода и кафе пред парламента... докато протестират, ама то и протеста им един вял...

Де сте бре отворковци?Нали щяхте да ставате полицаи,айде да ви видя кви сте еркеци.В тази държава е фрашкано с кибици,дето си отварят устите, колкото да не заспят.Хайде, наръгайте се там,свободни места бол.Ама, не ви стиска-а-а-а!

не всеки е роден за бияч и изнудвач

Ей, не се научиха тези самоубийци, че трябва да се стрелят в сърцето.

Sm3hurk0

Дядо.., тия нямат сърце... :)))

Дядото

Що, да не би да имат мозък.

не бе, това си е комунделска некадърност бе!

И моята ми изневерява, но все не мога да я хвана. Но и да я хвана на калъп, никога няма да се гръмна, защото после в панделата ще ми скъсат гъза 20 години.

Да, но един милиционер това не може да го понесе.

Аз моята я шпионирах поне телефона и 1г и неможах да я хвана ? Сигурно с някой шеф на работат се ръгаше. Пробвай и ти с някоя програма за мониторинг на телефона аз бях с андроид Монитор програмата е добра и в началото има пробна безплатна версия

Отишъл е в един по добър свят!Не му завиждайте,че още 1 млрд ще трябва да изплащате!

Мда-а-а, и тъй като бликате от акъл, затова сте на куйрука и ви се смеят даже и сомалийците!

А ти като си умен, стой си при сомалийците които така добре си опознал.

И при нас в Гео Милев се самоуби един ама близките му го писаха, че си бил чистил оръжието.

и да се самоубият не могат.....от упор да не се улучиш е голям срам!

Аз ще ти пръсна гъза и да знаеш че ще го уцеля

съмнавам се

.....с език, нали? Сладур!

наденици за 20 месеца

полицаj няма как да се самоубие...

....главата .

Вероятно е намесена жена, или жена му, или курвата около него. Проблемът на този тип мъже, е че страдат, вместо да разстрелят боклука с тъпкача.

Какво толкова? Каквото у царицата, това и у магарицата. Все отвесно цепена, напреки никъде няма.

При Цвъки и Кафявият Бабек от Банкя по-вероятно е да е самоубит.

И да стрелят, вече, не могат.

ама не могат да улучват.

че нещо се е разсмърдяло около него. За мен всеки полицаи се занимава с престъпна дейност в различна степен. Този се е уплашил, дори не е могъл да се самоубие. Нищо няма да се разбере, ще решат че достатъчно се е самонаказъл. А и да не се рови повече, че ще се размирише повече.

епа кво? то и българия се простреля в главата като се фана с европата и натото! и още живурка! ама докога ли, а?

Наистина си кенеф, както си си написал ника.

този не е успял да вземе участие на протеста и се е самоубил.

Е това е пореден случай да се простреля в главата и да оцелее, бас лова че е с Макаров. Като е решил човека край и край.

Ако беше с Колт половината му глава щеше да липсва ...

странно,как така още не е започало следствие и вече решиха че е самоубииство??

"Пазят" ни унифорнени психопати и разбойници, мафиоти, наркодилъри, крадци, телефонни кзмамници, убийци,.. които искат за престъпленията си по високи заплати.

Няма да коментирам тази тема.

Съвестта се е разбърборила?

маитапчия...

някой от последните арестувани за ало измами и наркотици полицаи е пропял.

"Шерше ла фам", както казват французите! Ама изродите тука веднага съзряха ръката на Световний капитализъм или Путин! Жалко за поредния прецакан мъж.

некадърници, искат по - високи заплати, а дори и едно самоубийство като свят не могат да направят

Скрий се!

некадърен е баща ти ,че направил още един нещастник

Ей, голям боклук си! И боклук ще си останеш!

N. S.

И с какво оръжие се е прострелял, бе господа, с тапешник ли е стрелял ? Може ли да се простреляш с 9мм или с cal .45 и да останеш жив ?

Може,ако е кал.22 или по малък И е минал покрай мозъчната обвивка...,мозъка плува в течност.

Много свестен народ го "самоубиха"!

В България се води война по пътищата и гражданска война с циганите и арабите! България се циганизира и разграбва от араби и турци! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!