Променя се движението по бул. "Симеоновско шосе" заради ремонт от 10 август до 11 септември

Заради ремонт се забранява влизането на пътни превозни средства по западното пътно платно на булеварда, в участък с дължина 150 метра при кръстовището с бул. "Д-р Г. М. Димитров"

Обратно в новината

Коментари - Променя се движението по бул. "Симеоновско шосе" заради ремонт от 10 август до 11 септември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този ремонт тече от няколко месеца и се прави по най-бавния и некадърен начин. Ако бяхме в нормална държава щеше да е построен космодрум за толкова време. Опашките в момента са километрични, представям си през септември какво ще е. Некадърното управление на ГЕРБ дава своите плодове...

То ремонта си тече повече от месец. Това, което пишат отдавна е факт и не е новина за минаващите от там

Прав си - ремонта тече отдавна, но на източната част. Сега ще копаят в западната. Задръстването ще продължи. По интересно ми е кога ще отворят 8-ми Декември. От година не съм виждал никого да строежите наоколо, а той си седи затворен.... Май трябва минат изборите и да се смени кмета.

8-ми декември никога няма да го пуснат, щото строежа е спрян за неопределено време заради нередности, част от които са ПРОПАДАНЕТО на 8-ми декември.....на общината не и пука.

Б.ах тоя ремонт цял месец заради 150 м улица, наречена гордо БУЛЕВАРД !!! Тука във Лас Вегас преасвалтираха целия център ( има няма 20 километра булеварди и улици ) заради Формула 1 наесен, и то барабар с милионите туристи , и на всичко отгоре никъде никакво движение не се спря ! А...и няколко моста събориха и ги преправят сега ! Е, имаше си тапи и трафик, ама съвсем поносимо !

Само такива идиоти ли сте в тоя град или ти си изключение?Чукча писател,чукча не читател но да се изхрачи като не разбира как се РЕМОНТИРА УЛИЦА С ПОДЗЕМНИТЕ СЪОРЪЖЕНИЯ

Ами хайде де, направете го, че да видим малко рахат. А пък ако го вържете и с Каблешков .. леле!