Коментари - Промениха мярката на Банева в подписка, заради здравословни проблеми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

разбирам утре-вдругиден заминаваш за известна южноафриканска държава и няма да се връщаш. Е, исках да те видя обесена, но явно ще почакам - както винаги.

Горката! Дано се оправи, че да може после спокойно да си излежи присъдата! Дай, Боже!

скоро ще освободим и другите наши спон.сори: Очите, Миньо, Стайко, Вълчо, Арабаджиеви ... кураж другари!

Ауууу, каква изненада !!! Направо съм ш0киран !!!

Веднага повярвах!

Мафията изнуди Баневи да прехвърлят на Маргина хотел Виктория в Слънчев бряг и резултата не закъсня.

Кога ще излезе и кога ще я оперират?

И ще ги заменим с шайката ГЕРБ и бизнесмените им.

Показаха пътя към свободата, и банковите им сметки. Банев също е тужко болен и сега готвят подписката. БСП нямаше пари за изборите. Вече ще има.

ако трябва нещо кръв, органи да даряваме - свиркайте

да я оперират. Ще си сменя силикона.

А такааааа - Иванчева с пранги, Баневи с подписка :) Не, никаква мафия няма тук :)

Царица - парица....Ако няма престъпници и престъпления кой ще пълни гушите на правозащитните органи? Престъпниците са ДОЙНАТА КРАВА на юристите и те си я пазят с всички сили и методи. Поради множество субективни и обективни причини, нормална съдебна система в България не може да има. Ако съдебната система заработи нормално, тя ще срине из основи цялата държавна структура на България.

Колко странно, нашите богаташи навън пращят от здраве, но влезнат ли в затвора веднага ги налягат тежки, много тежки заболявания. Това дали има връзка с това, че някои лекари забогатяха? Могат ли съдиите да искат втора, трета експертиза или и те получават?

Да бе - то затова цялото кеч от преЦедателството спеше в Маринела...

Как щяхме да се ИЗЛОЖИМ пред Европа , да им изпратим ''болен'' депутат ?! Тези ПРОСТОТИИ НИКОГА НЯМА да престанат и зтова ВИНАГИ ще сме в дъното на клсациите за една от най- НЕнадеждните и КОРУМПИРАНИ държавички в света , наред с Африканските , което следва че ще СКИМТИМ на прага Еврочакалнята ВЕЧНО , и няма какво да се сърдите на Холандци или който и да е !!!!!

Какъв адравословен проблем има? Прическата ли и се е развалила? Или е напълняла 500 грама? Казваше ми едно време мама - "Стани сине прокурор, няма да имаш достатъчно стаи да си складираш пачките!" Ама на, като не слушах родителите си, сега само на заплата живея...

sawo

Иванчева не излезе и за ден от ареста, тази веднага се разболя?

Money talks :-) Съдиите и те са хора, харчове имат, мераци :-)

"Адвокат Дончева заяви, че Евгения Банева има здравословни проблеми в ареста. Тя трябва да консумира само сурови ядки заради щитовидната жлеза, но към момента има достъп само до печени." е са ще може сама да си бере жълъди

силиконо ли се разтече?

Изненада-а!!!!

Айде, парите потекоха в правилната посока. Защо прескочиха "домашния арест" и направо "подписка"?! А , ясно - тая се казва Банева, а не Иванчева!

Горката...понеже ду-пето и не е ака-ла в златната таолетна и ето хвана хемероиди ! Веднага я пускайте да си върши нормално "работата"

Можеше поне 100 000 лева парична гаранция да определят,а то от стража директно на подписка.

Някой май вече е станал спонсор по новия закон. Освен това с приближаването на максималния срок на задържане цената пада и накрая може както при футболистите да я изпуснат като свободен агент без трансферна сума.

Ще оповестя заболяването на Банева - ХЕРНИЯ поради пренасяне на тежести /пари в огромни размери/ Заболяването на Банев е същото -двустранна херния. .

Много болнави всичките ни престъпници. То да се чуди човек как развиват дейността си ...

Имаш пари за цяла банда лъжливи адвокати, "разболяваш се", нямаш пари, оставаш си "здрав".

От десетилетия си въртят един и същ сценарии... магистрати и пладнешки разбойници в единно опг . Майната му и на справедливоста и на правосъдието . Ама ние сме си виновни , че още ги търпим и едните и другите . До кога , драги ми сънародници ?!!!

Американски журналисти разследват Делян Пеевски във филм за мафията в България 12.07.2019 Американски разследващи журналисти са направили филм за мафията в България. Основна роля е отредена на депутата от ДПС, бизнесмен и медиен магнат Делян Пеевски. ”Сенките на София” (Shadows of Sofia) се разпространява онлайн, а огромната му популярност извън България е показателна. Режисьорът от Тексас Кевин Буут и екипът му търсят отговори в България за появата на нов тип студена война. Страната ни е избрана, защото е бивш съветски сателит, където се смята, че руският КГБ е вградила мафия, която се е превъплатила в сегашното правителство. Чрез поредица интервюта, кадри от протести и ромски гета се разкрива случващото се в България. Във видеото са включени разговор с бившата румънска топ прокурорка Моника Маковей, бившият премиер Симеон Сакскобургготски, следователят Бойко Атанасов, бившият банкер Цветан Василев и много други. Популярността на филма е и заради специалното участието на руските активистки от Пуси Райт (Pussy Riot), които прекараха известно време в затвор заради критиките си към власта. . Сникма: Кадър от филма, в който се вижда как от Пуси Райт питат българска медия кой притежава медиите в България. Ето какво споделя автора за филма си: Десетилетия след падането на Съветския съюз една престъпна мрежа успешно заграбва цялата държава. Ще станете участници в едно неочаквано приключение в подземния свят на сянката. Постепенно осъзнаваме, че руското влияние в българската политика е явен предвестник на неотдавнашната намеса на Русия в американската и британската политика, избори и референдуми. Това, което се случва напоследък на Запад, се случва от дълго време в България, където Русия отдавна практикува и развива техниките и стратегиите си. Филмът се разпространява във платформата iTunes, може да го намерите на следния линк. Вжте трите трейлъра към филма: SHADOWS of SOFIA trailer 1 from Kevin Booth on Vimeo.

А Иванчева ше търка нара за 20 год.

Темидо Българска, освен очите и ушите са ти запушени.... Те е меко казано смешно да пуснеш такъв човек от ареста... Спите ли спокойно, господа съдии?!?!?!? Не ви ли гризе съвестта, че тази и тоя са грабили от родителите ви, вас, децата ви, а може би внуците ви също ще плащат лукса и високомерието на тези двамата?!? Само обществено полезен труд до живот трябва да им е наказанието!

Аз лично съм си заложил срок до 31.08.2027

Защото не е от назначените червени бизнесмени или метресите им, откраднали десетки и стотици милиони. А пречеше на такива боклуци и капиите им във властта!

Щом авторите искат "компетентно" мнение от Пу.ки Райът (а не "райт" умнико малък) силно се съмнявам и в останалата част на филма.

Заради тая Данаилов уволни шефа на затворите. Сега я пуска. Да не му е обещала 1 мес. сфирки безплатно.

Сигурно си пият редовно лекарствата ?!

Съдия и съвест ...

Не само лекарите забогатяха ..... - А втората и третата експертизи идват в куфарчета !!!!

Щитовидната жлеза :D :D :D ?!?!?

Отидете утре в пол1иклиниката искайте мед. Удостоверение и кажете прегледаха ли ви..

В мътните години много хора забогатяха под въпрос сега ще го пазят тоя въпрос като задника си

Да не вземе някой да протестира свободата срещу подписката, и да развали търговията.

Явно ще прехвърля имуществата на когото трябва...

Ами така става, когато се помислиш за прекалено голям и започнеш да не с плащаш такса спокойствие...

Възмущението ви е правилно. Само не са точни цифрите. Червените мафиоти задигнаха стотици МИЛИАРДИ. Разрушиха и опустошиха цялото Национално богатство на България, изграждано десетки години с труда на обикновенните българи.

Прехода беше удобно време за всякакви шмекери да грабят държавни неща. Само че не са очаквали възмездие. Господ забавя но не забравя

Проблема е там, че в момента съда нарушава закона и ги задържа извън разрешените 8 месеца. Те така или иначе трябва да бъдат пуснати, ако не иска държавата съдебни дела в Страсбург.

През оная работа ми е дали се съмняваш или не, шъ знаеш.