Коментари - Промениха мярката на Банева в подписка, заради здравословни проблеми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е до тук беше наказанието.Сега ще продължи охолния живот с откраднатите пари.

Като се замисля малко, тези които им дадоха куфарчетата с парички и ом разрешиха безнаказано да съсипват предприятия и да крадът не са ли за съд и те?

Проблемите са на съдиите и не са здравословни, а финансови и престъпни. Тези изроди продават кривосъдие, а законите ги защитават като независими и над законите.

Жената си е платила на лекарската мафия да я изкара тежко болна, и на съдийската мафия да я пусне.

Трябва всички да ги пуснат. От декември в ареста, преди това ги издирваха и времето докато бяха в френския арест то почти година се събра. Ако има доказателства за вина какво чакат та не ги осъждат? Няма спор, че са виновни, но ми се струва, че пак не са изпипали нещата и ние ще плащаме. Имам усещането, че и те като другите приятели на ББ ще ги оправдаят и ще станат едни такива чисти и неопетнени като Маргините, Трактора и т.н. Май сделката е полежаваш малко в ареста и после излизаш от там почтен бизнесмен.

Имаме най кекавите мутри в света. Раз попаднали в затвора, два веднага се разболяват. Или дископатия ще хванат или друго нещо

Смешници! Защо не се оперира във Франция докато беше... Тези отдавна трябваше да са обесени публично! Не са само те за съжаление...Аз се сещам и за по крупни ликвидатори които са си на свобода и са със силните на деня!

Банева е перфектен юрист и ще им разкатае на каунчетата "апартаментчетата" в Европейския съд по правата на човека. Каун#1 на Републиката е 18 ОСЕМНАДЕСЕТ ГОДИНИ на власт и сега се сети да се "бори" с Баневи. Ареста на Баневи мирише точно както съсипването на собственика на най-големият руски автосалон "Рольф"....от путинските олигарси чрез съдебната с-ма.

Хайде и тая се разболя....

Започна се : уволниха началник заради тази, а сега е и освобождават - БОГАТИТЕ СЕ НЕВИННИ ...

Арестът и изпит на неподготвен ученик си приличат по внезапните заболявания

става...с много пари...

Това е поредното доказателство, че няма никаво превосъдие, за справедливост да не говорим. Живеем под робсто на всякави престъпници и гадняри.

Толкова време не е акала в позлатената си таолетна че е хванала хемероиди ...това ли е "здравословната" причина ?

Как става така че след като влязат в ареста здрави персони с пари се разболяват и после изчезват?

Банева трябва да е с постоянна полицейска охрана и в дома и в болницата ,на улицата,с кой се среща,какво пидписва,без достъп до интернет или под наблюдение!Сега на свобода ше се окупира с телефони ,интернет,помощници,адвокати ,без никакъв контрол.Тя е от породата безкрупулни ,нагли и безчовечни индивиди!29 работетещи предприятия съсипани !Може да има здравословен проблем,но е подсъдима за пране на пари,и множество други документни престъпления и съучастие и е наясно какво я очаква!Условията в затворите и условията на работа на полицаите в сградите по какво се различават!Освен,че в полицията имат повече светлина в стаите ,всичко останало е овехтяло,включително и техниката!И нямат безплатна храна!

Всеки има някакъв здравословен проблем и те използват това за да ги измъкнат от затвора.Баневи няма да бъдат осъдени,никой в БГ няма достатъчна смелост да реже решително тумора.

Наблюдающите прокурори......тва си е златно дело,ве! Захлебили са добре! Дай боже всекиму такъв джак пот!

Не ми е жал. Всичко се плаща. Ако не на хората, на Господ.

Да бе....Ако беше така, нямаше да има толкова боклук около нас, пък да си отиват добре, почтени, съсипани хора.

Нали знаеш, че човек се обръща за възмездие към Господ, когато не намира другаде справедливост.

Дано да са истински здравословните проблеми на този унтен меншен

Червена чума

пак ли я пуснахте бе ....докога тези изроди ще се разхождат на свобода, въпреки грабежите които са извършили!

Тая и мъртво пиян да съм няма как да искам да я изчукам.Подобие на жена е и ме отвръщава.

Как изобщо го обявявате, явно искате да дразните хората нарочно, като че ли тенденциозно набутвате в лицата на всички обикновени хора, че сте недосегаеми, но всяко нещо с времето си!

Да... банален казус ... Отявлени престъпници , ограбили милиарди и съсипали стотици хиляди Българи и цели региони от прекрасната ни Родина , принудили Хората да търсят спасение далеч от дома . В съучастие с други не по-малко зловредни престъпници , прокълнатите продажници в тоги , които са си повярвали , че са над Закон и Морал . И двете категории едноклетъчни организми тотално грешат . Ще срещнат Възмездието челно и милост няма да има . Нарушилите Вселенските Закони на Добро и Справедливост ги очаква само безкраен кошмар . И откраднатите милиарди , не само , че няма да им помогнат , ще ги завлекат като воденичен камък към Бездната .всичките им съучастници - аналогично ! Адът ги зове със страшна Сила . Амин . В

Базедовата болест или казано по народному "гуша" е подуване на щитовидната жлеза. Гушата се подува видимо и не е нужна експертиза за да го видиш. Имах съседка с такава болест. Под брадичката бе много подута. Тази на снимката не виждам да е подута. Но знае ли човек...

Та по този случай да попитаме - Арабджиева Прескочи ли ТРАПА , че и тя нещо се беше влошила :-D :-D :-D ??????

Добре , че има такива като тези , та да разберете колко ни е Европейска и ''ДЕМОКРАТИЧНА '' държавицата , та да не храните излишни илюзии , че ме нормални ''европейци'' !!!!

PEYTSCH

Айде, почна цирка с болничните...Ще си оперира силикона...

за седем месеца време, в нормална държава, присъдите щяха да са произнесени осем пъти!

Много е важно - ''НОРМАЛНА ''държава - Нали да сме наясно !!!!!!

Какво се чудите

Голяма пачка е платила на ръководството на Пирогов ! Тяхната политика е да грабят от където могат и то най вече от болните и нуждаещи се хора ! Браво, браво на пироговци ! Нямате съвест и срам ! Нищо няма да отнесете с вас !

Само подписка изглежда много лека мярка ,дори и по здравословни причини!Е ще ходи да се подписва,но можеше и парична гаранция.Освен операция, не се знае какви трансфери може да направи и към кое посолство ще се насочи!

За тия пари - Толкоз !!! Ако е за теб може и парична гаранция да сложим - Така като се съди по това което си написал , си доста по- наивен така че минаваш тънко !!!!

Точно! Сега всичко ще бъде подписано в банки и при нотариуси!?

Днес Банева,утре и Банев ще се разболее и отново няма да има осъдени за разграбването на държавата,защото всичко е пиар! Затова и заводи,.като Фолксваген никога няма да инвестират тук,защото тук няма правосъдие!

Тази от какво е болна? Нейните саученички берат малини в Холандия защото тука продадоха държавните заводи на скраб. А тя от немай къде е богата. Баба й да не е граф? Айде да разбереме какво стана в мьтните години на демокрацията! Мисля че изтормозения български народ го заслужава.

Да я бяхте оскубали още като ученички , защото тя и тогава си е била същото първеню , а колкото до народа - НЕ заслужавате нищо , защото толкова Ви е акъла , и затова сега берете нмалини , а оправните са ''бизнесмени /дами '' !!!!

Вас с конкурс по неграмотност ли ви избират?

Е, другарко Банева,защо не си се лекувала преди да те арестуват,нали този проблем не е възникнал за няколко месеца! Или може би искаш да се разплатим с хората на които забравихте да платите заплати????

Никакви заплати няма да ви плаща - Тя дори не знае че съществувате , пък толкова и я интересува !!! Ще се разплати с тези , които ще извършат ''ПРОВЕРКИ'' , за да се установи че всичко е наред и те са чисти като светена вода , и после да пуснат мъжа и - И Общо взето е това - Както казваше един виден наш сега ''бизнесмен'' : '' Общо взето - Всичко общо е взето '' !!!!!

съдебно-медицинска експертиза, и te da ia posledvat v zatvora. Koroumpirana sgan

Прехода беше удобно време за всякакви шмекери да грабят държавни неща. Само че не са очаквали възмездие. Господ забавя но не забравя

Ами така става, когато се помислиш за прекалено голям и започнеш да не с плащаш такса спокойствие...

Явно ще прехвърля имуществата на когото трябва...

Да не вземе някой да протестира свободата срещу подписката, и да развали търговията.

В мътните години много хора забогатяха под въпрос сега ще го пазят тоя въпрос като задника си

Отидете утре в пол1иклиниката искайте мед. Удостоверение и кажете прегледаха ли ви..

Щитовидната жлеза :D :D :D ?!?!?

Заради тая Данаилов уволни шефа на затворите. Сега я пуска. Да не му е обещала 1 мес. сфирки безплатно.

Темидо Българска, освен очите и ушите са ти запушени.... Те е меко казано смешно да пуснеш такъв човек от ареста... Спите ли спокойно, господа съдии?!?!?!? Не ви ли гризе съвестта, че тази и тоя са грабили от родителите ви, вас, децата ви, а може би внуците ви също ще плащат лукса и високомерието на тези двамата?!? Само обществено полезен труд до живот трябва да им е наказанието!

Съдия и съвест ...

Проблема е там, че в момента съда нарушава закона и ги задържа извън разрешените 8 месеца. Те така или иначе трябва да бъдат пуснати, ако не иска държавата съдебни дела в Страсбург.

А Иванчева ше търка нара за 20 год.

Защото не е от назначените червени бизнесмени или метресите им, откраднали десетки и стотици милиони. А пречеше на такива боклуци и капиите им във властта!

Възмущението ви е правилно. Само не са точни цифрите. Червените мафиоти задигнаха стотици МИЛИАРДИ. Разрушиха и опустошиха цялото Национално богатство на България, изграждано десетки години с труда на обикновенните българи.

Лудото й пиарче пак започна да пише под различни имена. Петърчооо, вземай си хапчетата.

И Иванчева маха къси гащи по софийските улици, лудо пиарче. Не се прави на съвестен гражданин. Секна ти далаверата.

Американски журналисти разследват Делян Пеевски във филм за мафията в България 12.07.2019 Американски разследващи журналисти са направили филм за мафията в България. Основна роля е отредена на депутата от ДПС, бизнесмен и медиен магнат Делян Пеевски. ”Сенките на София” (Shadows of Sofia) се разпространява онлайн, а огромната му популярност извън България е показателна. Режисьорът от Тексас Кевин Буут и екипът му търсят отговори в България за появата на нов тип студена война. Страната ни е избрана, защото е бивш съветски сателит, където се смята, че руският КГБ е вградила мафия, която се е превъплатила в сегашното правителство. Чрез поредица интервюта, кадри от протести и ромски гета се разкрива случващото се в България. Във видеото са включени разговор с бившата румънска топ прокурорка Моника Маковей, бившият премиер Симеон Сакскобургготски, следователят Бойко Атанасов, бившият банкер Цветан Василев и много други. Популярността на филма е и заради специалното участието на руските активистки от Пуси Райт (Pussy Riot), които прекараха известно време в затвор заради критиките си към власта. . Сникма: Кадър от филма, в който се вижда как от Пуси Райт питат българска медия кой притежава медиите в България. Ето какво споделя автора за филма си: Десетилетия след падането на Съветския съюз една престъпна мрежа успешно заграбва цялата държава. Ще станете участници в едно неочаквано приключение в подземния свят на сянката. Постепенно осъзнаваме, че руското влияние в българската политика е явен предвестник на неотдавнашната намеса на Русия в американската и британската политика, избори и референдуми. Това, което се случва напоследък на Запад, се случва от дълго време в България, където Русия отдавна практикува и развива техниките и стратегиите си. Филмът се разпространява във платформата iTunes, може да го намерите на следния линк. Вжте трите трейлъра към филма: SHADOWS of SOFIA trailer 1 from Kevin Booth on Vimeo.

Щом авторите искат "компетентно" мнение от Пу.ки Райът (а не "райт" умнико малък) силно се съмнявам и в останалата част на филма.

През оная работа ми е дали се съмняваш или не, шъ знаеш.

От десетилетия си въртят един и същ сценарии... магистрати и пладнешки разбойници в единно опг . Майната му и на справедливоста и на правосъдието . Ама ние сме си виновни , че още ги търпим и едните и другите . До кога , драги ми сънародници ?!!!

Аз лично съм си заложил срок до 31.08.2027

Имаш пари за цяла банда лъжливи адвокати, "разболяваш се", нямаш пари, оставаш си "здрав".

Много болнави всичките ни престъпници. То да се чуди човек как развиват дейността си ...

Сигурно си пият редовно лекарствата ?!