Промени в движението в София заради откриването на Мото сезон 2023

Организаторите очакват в шествието в събота да се включат над 10 000 души

Обратно в новината

Коментари - Промени в движението в София заради откриването на Мото сезон 2023 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм моторист от 2005г., но никога не ходя на тази просташка сбирка, която тормози целия град, квартал Павлово е като главен булевард в Индия. Що за простотия от страна на КМЕТА, КАТ-СОФИЯ И МВР да разрешават подобно безумие и простотия? вЪРТЕНЕ НА ГУМИ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО ПРЕД ИСТОРИЧЕСКИЯ МУЗЕЙ - ЩО ЗА ПРИМЕР И кой ще чисти тия следи от гумите??? Да го правят откриването на Божурище или друго безконфликтно място. Колеги мотористи, спрете да ходите на тая грешна и вандалска сбирка! Не бъдете съучастници в този лош пример за децата ни! Има си места за тези работи! Живи и здрави и безаварийно каране през сезон 2023!!!

" Мотосезонът ще бъде открит в събота и тази година ще е под надслов "Пази мотористите, и тях някой ги чака в къщи" А от тях самите кой ще ги пази!

Евентуално Господ! За съжаление голяма част са безхаберни участници в движението, форсират за щяло и нещяло двигателите на мотоциклетите,когато да на светофар, дане говорим колко рисково карат! Ей, хора, Животът е безценен, осъзнайте това!

https://www.youtube.com/shorts/sJ9NCasx7-8 Той човека го е казал..... Автомобилистите са в пъти по-голями нарушители и ежедневно статистиката не ме опровергава

Преди години, бях на около 18. Няма да забравя как двама на един мотор нарочно минаха на 5 см от мен и нещо ми подвикнаха като неандерталци. Аз бях на тротоара, а те на булевард с павета. Така ли се прави с млади момичета?! Ако им беше поднесла бангията можеше и да нямам възможност да ви го напиша това.

съдйки по името ти са искали да те впечатлят, защото си мадама, а дали това е начина .... не мисля

Добре де, как по форумите само примерни мотористи, а като изляза все побеснели ги виждам!? Пък ако не карат като луди изпреварват коли от дясно... Никъде в закона не пише, че като си с мотор може да се буташ между колите, пък нито един не съм видяла да чака зад кола на светофар.

Здравейте! За мое голямо съжаление виждам, че както обикновено, нашето обществено мнение е разделено на два противоположни полюса! Карам мотор от 2000 година, старая се да спазвам правилата за движение, както с мотора, така и с авомобила си. Не съм перфектен шофьор и със сигурност понякога допускам грешки, за които си плащам глобите. Не одобрявам неразумното шофиране, превозните средства, които надвишават нормите за шум, без значение автомобили или мотоциклети. От коментарите тук, виждам, че за съжаление, промяна в пътната обстановка няма да има, или поне не в обозримо бъдеще. Озлобени хора, които воюват на пътя! Пожелавам на всички безаварийно шофиране, по-малко злоба и повече толерантност! Приятен ден!

Един нормален човек. Може някой ден да надделеем.

Те самите мотористи са разделени - едните карат като идиоти, бутат се навсякъде, форсират в 2 през нощта в квартална уличка на 20м от червен светофар. Другите карат нормално - от вторите нямам един познат който е фен на такива "откривания". Пази моториста - как да пазиш някой, който сам не се пази? Сигурен съм, че в София има повече от 10 хиляди моториста, но нормалните не ходят на такива места. Другите ще се "броят".

Не знам къде го виждаш това, че "общественото мнение е разделено" ... Ако се зачетеш поне отгоре-отгоре в коментарите, ще забележиш, че почти на 100% общественото мнение е СРЕЩУ присъствието на мотористи в градовете и изцяло ги възприема като шумови замърсители и основен нарушител на правилника за движение, чести причинители на смърт на пътя ... за щастие предимно собствената им, но често и на невинни хора! Е ... за да бъда напълно честен, ще добавя и единствената полза от тях - като постмортем дарители!

Аз съм моторист от тези като колегата чийто пост си позволяваш да коментираш. Дори мога да кажа, че когато карам мотор съм в пъти по дисциплиниран и спазвам закона отколкото зад волана на кола. И да, между нас има идиоти, но някакъв неандерталец да ме възприема като донор на органи???? Още повече, че статистиката показва, че в момента шофьорите на коли са в пъти по големи "донори". А ненормалниците дето карат пияни и дрогирани са ежедневие и убиват не само на пътя, а и извън него. Така че "колега" когато се изказваш вкарай в употреба поне още една гънка от мозъка си иначе заприличваш на поредния хеътрър, дето всички са му виновни за несретния му живот!

Вие, колега, сте изключението, което потвърждава правилото. Когато останалите мотористи се научат, че правилата важат и за тях, тогава може да имат уважението ми. Дотогава си запазвам правото да бъда непримирима към ежедневните им простотии.

В София на похода за мир и срещу включването на България във войната в Украйна - 5 000 На мото шествие - 10 000 Ценности...

Да, ценности. Както да караш мотор и да ти е кеф е ценност, така и човешкия живот е ценност и похода срещу включването на България във войната в Украйна е бил посетен от 5000 дебили :) Останалите одобряват ...

Като човешкия живот е ценност какво правят в чужда държава тия ватенки?Колко майки и съпруги останаха вдовици заради амбициите на един комплексиран гном?

аман па и от тия .. не стига, че и така проблемите с трафика са абсолютни, а сега и допълнително идиотщини

Може и една дарителска кампания за кръв да направят.Да има някакъв смисъл от откриването на мотосезона.

Безумие

Мотористите правят само за мину,ти толкова нарушения, колкото аз правя сигурно за месец. Така че ДА си СЕ ПАЗЯТ САМИ!

АБСОЛЮТНА ИДИОТИЯ!!! Сигурно е копирана от Вашингтон, Лондон, Париж, Рим, Берлин... Или е патент на нашенските малоумни политици?!

Предлагам да затворят Сливница за откриването на летния сезон, а Цариградско да го превърнат в ски писта за откриването на зимния сезон. След успехите на тези начинания да последват и други и всяка събота да се затваря някой основен булевард за "откриването" на някоя простотия

Карам мотор, гледам да съм примерен. На такива събори не ходя, защото не виждам смисъл в тях. Както беше писал някой по-долу , по-добре това да се прави извън София. Защото наистина прилича на гей парад. Излишна показност

!

"Пази се от мотористите, че те чакат вкъщи"

За статистиката трябва да се преброяват при откриване сезона и после при закриване сезона.

Ние винаги правим всичко възможно да ги пазим, а те пазят ли се сами, и те пазят ли хората по пешеходните пътеки, дори и по тротоарите, въпреки всичко ще сме горе на Бояна, ще има скара, бира и метъл

Шумови терористи и донори

Всички сте сменили дограмата на панелките. Нищо не чувате не се правете на интересни! "Донори" казвате, има десетки донори от автомобилните катастрофи и 0 моториста! Как се събуждате и започвате хейта в 7:30?

Значи трябва да спя през лятото на затворен прозорец, за да може някакъв индивид, който нищо смислено не е направил през жалкия си животец, да избива комплексите си, така ли? Не те ли е срам, бе? На какво учиш децата си? На простотия, на наглост, на безнаказаност - това ли са великите ценности на мотористите - важното е да си направя кефа, за другите не ми пука. Ами като не ти пука, неуважаемий, защо очакваш на другите да им пука за теб? Набийте си в кухарниците, че не сте нещо изключително. ПРАВИЛАТА ВАЖАТ И ЗА ВАС!!!!

Т.е. мотористите дори за донори не стават ... още по-тъжно!

Събудили сме се още в 6:30 и няколко пъти през ноща от излитащите по булеварда твои колеги мотористи.

Тия "шествия" са точно като гей парадите. Шумни, нежелани и демонстративни. Педераси, сър.

Кога ще забраните тези малоумници да се движат по улиците на София? Вдигат шум до небесата с постоянното си форсират и замърсяват и без това достатъчно отровния въздух.

Парадът на донорите ще е грандиозен, но не трябва и да се открива пред Пирогов и ВМА?

Там се закрива... за някои.

Защо всяка година 200 хиляди души жител, гости и преминаващи през този маршрут трябва да са заложници на тези хора!? Защо 3 квартала в непосредтсвена близост трябва да търпят безобразния шум вдиган от тях! Защо не го откриват сезона на пистата в Божурище, например? Защо все някой друг трябва да ги пази тях, а правилата за движение по пътищата да не важата за тях??

Защо не го "откриват" на някоя писта извън градовете?

Пази се сам за да те пазят и другите!

Така е, ама откъде толкова акъл в дребно.п.ишковците с пистарките? И кога най-после тия комплексари ще проумеят, че всички останали имаме право да спим през нощта, а не да слушаме дебилните им изпълнения? И кога Фундупковица и вся остальная герберастка ... ще престанат да ги толерират само защото са им избиратели?