Коментари - ГЕРБ също поиска промени в Изборния кодекс | dnes.dir.bg
назад

ГЕРБ също поиска промени в Изборния кодекс

ГЕРБ иска спешни промени в Изборния кодекс. Целта е да се спрат спекулациите от страна на опоненти и нагнетяването на изборната обстановка.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ също поиска промени в Изборния кодекс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако ли не,закриваме България след 5 години. Последния ще гаси лампата! Помнете думите ми.......... Българино, събуди се! Всеки божи ден населението на страната се увеличава средно с около стотина афганистанци на възраст от 16 до 35 години. И всичко това става с благословията на СИКаджията от Банкя, който за това получава благодарствени писма от люксембургския мошеник Клод Юнкер.

НЕЦЕНЗУРИРАНА ВЕРСИЯ:)) ТРИ ПРОЕКТА ЗАКОПАХ В ООН-ТО СЕ ИЗСРАХ .... В СЕЛО БЪЛГАРИ В САКАР ЩЕ ИЗДИГНА ТАЛИБАНСКИ ХРАМ ... НА ДОГАН КЮЧЕК ТАНЦУВАМ С ЧЕРНА ПИШКА ДРУГАРУВАМ .... МЕРКЕЛ БАРАМ ЗА БАДЖАКА ГАЛЯ ЮНКЕР ПО ТАШАКА ... С ЕРДОГАН СЕ ЗАПОЗНАХ В ИСТАНБУЛСКИ ГЕЙ ХАМАМ .... АЛ БАГДАДИ МИ Е БРАТ НАТАНЯХУ СВАТАНАК .... АЗ СЪМ ПРОСТИЯ УФЧАР НА ЛОШИЯ МАТРИАЛ :)))

Та те няма да са гербераси ако не си променят мнението по няколко пъти.. До вчера се хвалиха с постижението в техния ИК ама днеска ще го променят сякаш са бавноразбиващи и толкоз време не си видяха произведението. Само да попитам като ме задължават да гласувам защо не ми признават гласа че съм против тях???ама ме броят като участник та субсидийките да си вдигнат дето са на брой гласували

турско гаджалски мекерета... искат да отворят повече от 35 секции за гласуване във турско гаджалската кочина... гроб и деформаторските мекерета са ГАДЖАЛИ.... Подкрепете> ВМРО,АТАКА,НФСБ или България УМИРА!!! Дерзайте БРАТЯ БЪЛГАРИ!!!

ГРОБ и останалите каквото и да гласуват все е дърво за хората в тази държава. За съжаление отдавна сме роби и кукли на конци на коварните сили зад Новия световен ред. Докато не се откубнем от силната хипниза в която ни държат няма никакаъв шанс да оцелеем в големият им план за съкращаване на населението до 500хияди роби на господарите от НСР. Сега схемата е жени на челни места. Причината е доста извънземна и указва смяна на гобалната власт.

Тия се сетиха....Егати грозното животно, а освен това, долна партийна секретарка.... Ако тая годзила ще ми е президент, ужас...

Слагам си я на десктопа мамата-ГЕРБел ;-)

А къде бяха всички преди това ,та сега се сетиха да правят промени.За тези ли хора да гласуваме

Ако мине,добре,ако не мине ще се отметнем и ще обвиним други.Такава ви е цялата политика още преди да помиришете власт.

Виж в GOOGLE: Размисъл върху нивото на интелигентност на нацията

НЕ ВИ ЛИ ИДВА ВЕЧЕ ДА ДРАЙФАТЕ ОТ ТЯХ?!НЕ СТИГА,ЧЕ СИ ПРЕДСТАВИХА КАНДИДАТА В ДЕНЯ НА ОТКРИВАНЕТО НА КАМПАНИЯТА,АМИ ДВЕ СЕДЦМИЦИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ЩЕ ПРАВЯТ ПРОМЯНА В ИЗБ.КОДЕКС?!КАЖЕТЕ ПОСЛЕ,ЧЕ ИМА ПО-ГОЛЕМИ НАГЛЕЦИ!!! ЗА ПОДПРАВЕНИТЕ ДО СЕГА ИЗБОРИ ВЪОБЩЕ НЕ СПОМЕНАВАМ!!

Спешните промени в Изборния кодекс, кога смятат герб да бъдат вкарани в пленарна зала в Народно събрание - след едномесечната почивка ли, т.е. СЛЕД ИЗБОРИТЕ ли?!

е епична..ама от много мераци избирателя може да иде за гъби.

цецка или радев е все едно - слуги на козяк и двамцата

Госпожо Цачева,защо ще искате Вие промяна на един все още не заработил закон. Значи ли това ,че Вие признавате ,че сте произвели некачествена стока.Поне замълчете.Всеки греши.Но това не е за пръв път. Издигат Ви за президент защото виждате ли сте много добра в работата си И ето Вие се изтъпънихте и казвате искаме промяна в изборният кодекс.Ами кому .. държахте та не внимавахте какво гласувате.За коя сметка е вашият брак.-Вие като стругар,помните ли в завода.Който произведе не качествена продукция,бракът е своя сметка.

вече има закон срещу бурките-иначе тоя крокодил е само за бурка!!!??? Страховито, подло, долно изражение-тя всеки стряска с външният си вид, да не говорим за робската покорност към Сатрапчето!!!

Те няма да са гербаджии ако не се извъртят на 180 градуса от това което са говорили преди час.. Нали те си ги предлага одобряваха гласуваха????Поредното отчличане на внимание от фалшификациите които правят. Искам да мога да проверя дали съм гласувал на изборите ама това елементарно нещо ми се отказва??ама за някаква регистрация от която не зависи нещо може????

Целта на ГЕРБ е много ясна - при спечелване на президентските избори, поради това че не е добре всички власти да са в ръцете на една парти я, ще подадат оставка на правителството. Новият "Орех", (който бъде набутан със съгласие от бсп) отнов0 ще върне страната с 10 години назад в развитието и тогава вече ГЕРБ ще водят с 13:0 на БСП, а ние ще си духаме заедно борша

Другарят от снимката гледа много строго!

Цецка ще спечели Лоста на Президента, ако висне съсгз нагоре, от балкона на Парламента!

Красавице , обичам те от пръв поглед

ТОЯ НА ФОТОТО ЩО НЕ НАМЕРИ КОЗМЕТИК ДА МУ ОПЕРИРА КОЖИТЕ И ДА ГО РАЗХУБАВИ ЧЕ ДЕТЕТО ГО ВИДЯ НА ТЕЛЕВИЗОРА И НЕ СПИРА ДА РЕВЕ

Цецка и да си свали противогаза и стриптиз да направи, няма да стане президент.Хората искат промяна на статуквото.Стига вече ,,мъдреца" на нацията да ни налага волята си, а да отиде и да си гаси пожарите, че България изгоря.

ДОЛУ ГЕРБ

Ще гласувам за който ми падне, само и само ГЕРБ да не спечели, защото Българя ще изчезне като държава!

"НЕ ГЛАСУВАМ ЗА НИКОГО",ТРЯБВА ДА СЕ РАЗГЛЕЖДА КАТО "КАНДИДАТ"КАТО ВСИЧКИ ДРУГИ И: 1.АКО НА ПЪРВИ ТУР СЪБЕРЕ ГЛАСОВЕ КАТО ЗА ПОБЕДИТЕЛ -ПРЕЗИДЕНТ НЕ Е ИЗБРАН И СЕ ОРГАНИЗИРАТ НОВИ ИЗБОРИ. 2.АКО НА ПЪРВИ ТУР СЕ КЛАСИРА ПЪРВИ И ЛИ ВТОРИ СЕ ЯВЯВА НА БАЛОТАЖ. 3.АКО НА БАЛОТОЖА СЪБЕРЕ ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ-ОТНОВО" ГЛАС НАРОДЕН"-ОРГАНИЗИРАТ СЕ НОВИ ИЗБОРИ НО С НОВИ КАНДИДАТИ!!! ПО-ДОБРЕ ИЗБОРИ БЕЗ КРАЙ,ОТКОЛКОТО БЕЗКРАЕН УЖАС!!!" ТОВА Е МОЕТО МНЕНИЕ.

Ако трябва да съм честен досега не съм виждал някой да дава по-хубави идеи от тези на ГЕРБ! БСП са комунисти и нямат никаква предстева какво се прави когато си на власт, нали? Ами тогава, по най-бързия начин да се омитат там, където им е мястото - в Русия!

Абе охлюв, ами това чучуло от снимката, какво е ?

Няма как да се надскочи интелектуалното ниво на герберасите от феновете им та и за това сме на дъното като развитие. Направо си кажете че не ви се ходи при безработните защото едва ли някой нормален ръководител би търпял такава посредственост

Мръсни герберисти, на всички им е ясно , че отваряте газа за ДПС по този начин. И затова ще бъдете бити този път яко .!. Резаците винаги са играли подмолно и сега пак. Мислите че хората са толкова малоумни като вас. Да го духате няма да гласужаме за "ващата Майка" Таз майка , Майка ли е на ДПС -то ? Дано пропаднете пропаднете, предатели .

Гейберастите се легитимираха и дойдоха на власт с антиДПС кампания. След като се осраха тотално и на Мутрата гащите треперят, ще се съюзят с ДОСТ и ще разчитат на гласовете от Турция. Но сметките им са криви. Доган ще отвърне на удара и ще прати предателската партия ГЕРБ в историята.

ЕЙ ТРОЛ ПРОСТ ......... ДОГАН Е НАРЕДИЛ ТУРЦИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ - ЗАТОВА ПРОМЕНЯТ ПРАВИЛАТА

Представете си, че сте на мач и съдията след 10 минути игра ви съобщи, че променя правилата защото старите не му изнасят и ще си свири както си ще. Как мислите ще изтърпи ли публиката такова нещо? Боко се изгаври с избирателите веднъж като им предложи да гласуват за това нещо от снимката, втори път като ги задължи да гласуват и трети път като 20 дена преди изборите тръгна да сменя правилата на играта. И ако сега не получи наказание за това, значи българи вече няма. Останала е една тор, която подхранва мафията и марионетките и. Вие решавате какво сте- хора или червеи.

Герберастите се ос*раха и сега е най- добре феноветв им да мълчат. Простотията дава плодовете си- горчиви и гнили. Идиотщината задължително гласуване +тъпотията с квадратчето+олигофренията със секциите в чужбина= нежизнеспособно недоносче на име изборен кодекс, дебилно по рождение като мама си траверса и бащите си туквун мутраджийски и компанията му пишман патреоти, интриганти риформатори и дърти селски камунисти. Сега спешно ще се събира екип от доктори с купени и собственоръчно написани дипломи да спасява отрочето, като му направи козметична операция. Да ви е честит, другари герберасти, новия ви стар кодекс, прекрасната ви кандидатка и мъдрият ви вожд, дето си сменя мненията през ден. И помнете НДСВ! Чака ви същата съдба.

Много ми харесват Реформаторите,които в името на оставяне във властта правят всякакви безпринципни политически пируети.По принцип самия блок е сбирщина от всякакви диаметрално противоположни политически платформи , само в името на оставяне във властта.Спокойно Борисов може да не обръща внимание на тяхните желания и искания,защото при следващите избори те ще гледат парламента от външната страна.Като цяло тази безпринципна коалиция е вредна за България ,защото това правителство се явява гара разпределителна на евросредства,както и на всякакви вътрешно държавни далаверки.

От дълго време прави впечатление оитрицателнатъа селекция сред цполитическият ни "елит". Още откакто оня презокеански френд с черната превръзка на окото даваше инструкции на наследниците на червените богохулци. Традицията продължава. ТАка се събаря Божият порядък в една държава за да се установи папската богохулна власт на човекът на греха и погиблета.

като изтрезнея ще гласувам за ГЕРБ

Както вече бях заедно с Приятеля Боко има вече ново мнозинство и ще открие секциите в Турция - а в другите страни да го духат . Съд за виновниците на третата национална катастрофа -

Както вече бях казал заедно с Приятеля/ козел/ Боко има вече ново мнозинство и ще открие секциите в Турция - а в другите страни да го духат . Съд за виновниците на третата национална катастрофа -

НАСТАНЕ ПЕТЪК , СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ ЧАЛМИ СЕ ДУПЯТ БОГУ ГОРЕЩО ЗМИЯ ИЗПЪЛЗИ , ХОДА ЗАПЕЕ СОФИЯ СЛУША МУТРЕНСКА ПЕСЕН .... . ... ПОСВЕЩАВА СЕ НА ИСЛЯМСКИЯ КУЛТУРЕН ПАМЕТНИК БАНКЯ ДЖАМИЯ ДЕТО Е В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ДО ЦУМА И НА ХОДЖАТА ОТ БАНКЯ :))

Закъсах го, и Куче, ще ям! Но за Цекца, не го давам! За Бюлетина, ми е, думата !

Баба Цецка, вдига летвата! До нивото, на своята дърта Парти- секлецарска вагена.

Проектът ГЕРБ е в историята. Бяха изконсумирани и използвани . Не им се сърдете , простете им - те не знаят какво правят като за себе си така и за България. Просто им кажете- Вън!

Човече, напуснахме България през 1989 и кацнахме в Монтреал, но ако трябва пак да го направя ,откровено ти казвам - ще тичам натам. Всяка година се прибираме за 30 дни и сме живи свидетели какво направиха от България всички правителства и депутата.

Този на снимката и Яне ли са любимци на спеца по комунистическите фамилии ? Какво мисли по въпроса симитлийският кмет ?

Само така.Нормалните,интелигентни и трезвомислещи хора не участват в такива форуми смърдящи от бесни,гладни,вонящи позитански хиени.Смрад.Нека се пенат и кефят на "невероятните"си бисери!

За Бога братя, мнного моля, да не си топнете бюлетина В Хуйната* на тая одъртела гробарка- Партисеклецарка

Виц: Б.Б. - Цецке ма, що ревеш? Ц.Ц. - Ами, щот ми викат, че приличам на мъж. Б.Б. - О, я стига! Хич да не ти е през хя!

Не плашете децата с травестита от снимката!

Единствения напън който ще видим от ГЕРБ в тая кампания ще е да ни убеждават в искреността си. Очевидно подкрепят Радев, нямаше да сложат за кандидат неизбираемата Цачева ако не беше така. И сега ще хвърлят агит усилия да не се разчуе много, че и те като всчки останали са в джоба на КГБ.

Жив е той , жив е, там на бюрото, подпрял се тежко плямпа и плещи акъл ни дава, а той го няма гангстер охранен във власт облечен. И Малки Тиквета, нахилени тъпо, тихо нагазят в килими дебели, мазно го галят със погледи влажни и му се вричат във кучешка вярност ..... Браво от Детройта ( нерегистриран ) 17.10.2016 00:03 ... Настане вечер , Полумесец изгрее чалми се молят богу горещо Змия изпълзи , Ходжа запее София слуша МутреНска Песен

Какво им е виновна жената, ако това, наистина е Жена? Плевен, така казват, за оная която му "стругова" пишката на Об-секлецар на Партията таваришча, Сава Далбокава!

Протестърите ведно с Цонева и техните хора от РБ, ГЕРБ и ПФ измислиха ЕДНО КВАДРАТЧE 3X4, но негативите са главно за ГЕРБ, като най-хитра сврака - в капана с двата крака.