Коментари - Зам.-главен прокурор: Затворите са пълни, няма място за шофьорите убийци | Днес.dir.bg

Зам.-главен прокурор: Затворите са пълни, няма място за шофьорите убийци

Прокуратурата не настоява за ефективни присъди и се съгласява на споразумения с шофьорите, причинили жертви на пътя, защото затворите са препълнени. Това заяви зам.-главния прокурор Валери Първанов.

Обратно в новината

Коментари - Зам.-главен прокурор: Затворите са пълни, няма място за шофьорите убийци | Днес.dir.bg

Коментари

Братя демократи, гербери, милиционери, Като търговец предлагам, след като няма места в затворите, пълни с мангали и откраднали по един хляб, за убийците на пътя, за побойниците с бухалки и агресивни селянчета, следното. Първо - да натоварите на влака контингента кандидат затворници псевдошофьори, за които няма място в нашите затвори модел 1856 година, и да ги шътнете на западноевропейските държави. Там да мачкат пешеходците, да ги бият, да си псуват и прочее. Второто - да ги натоварите на един бракуван параход и да ги издавите насред Черно море.

За човек,хванат от КАТ с малко над допустимото алкохол е съден за това.На пътя няма жертви,не е карал с превишена скорост.Осъден е 3 год.условно и 6 месеца без книжка.А какво става с шофьорите-убийци?С жертви на пътя,с нарушения в правилника за движението по пътя имат същите,даже и по-малки присъди.Възмутена съм от наглостта на управляващите и законодателите.

Еми всеки да си прави , каквото иска , щом няма място в затворите за тях и за нас няма да има явно ! То БГ и без това наподобява затворите по филмите - по-силния печели , дали си вън или вътре все тая...

1chovek

Абе тоя луд ли е? В затворите е пълно с хора за по една кокошка. Нямало било място за убийците... Що за безумие? Да помилват 1000 дребни крадци и готово. Ще се намери място бол. Явно воля няма. Там е проблема...

ТОЗИ ПЪРВАНОВ ТРЯБВА ДА ГО ОСЪДИ ОБЩЕСТВОТО И ТАМ ДА ИЗГНИЕ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ. НАХАЛНАСТ ,БЕЗОЧИЕ ,ПРОСТОТИЯ ОТ ВИСШ ПРОКУРОР , ВЕЛЧЕВ СПРАВИ СЕ С НЕГО , НО И ТИ СИ КАТО НЕГО. .

осъден за кражба на кокошка и патка на 1г6м.?! А за истинските престъпници нямало място според господина зам.главен прокурор,смях в залата...

ми дайте да гърмим и да газим който ни лази по нервите, щото държавата няма ресурса да се справи

С това изказване г-н прокурора трябва да си резервира "стая" в централния, че може да му потрябва, а да няма свободна...

Всички пропускате момента, че ако тротоара беше почистен, нямаше момичето да ходи по улицата. Не че защитавам шофьора, но вината НЕ Е САМО и ИЗКЛЮЧИТЕЛНО негова.

прокyрор или по-скоро клатикyрец. от такива типове парво да се отарвен преди да реshаваме дрyго

Стваме каубойска държава.Ако убият на някой роднина на пътя грабва пушката и убива шофьора.След това се прибира,защото няма място в затворите и чака отмъщение от роднини на убития и така... :D

Всеки прокурор си има харчове и кредити! Издържа ли се на заплата без бонуси!

Адски успокоително е, че няма място в затворите! Значи можем да си газим наред! Лелее, каква тъпотия...!

Просто постройте нови, вместо да правите пътища убиици. Пожелавам му горещо на този прокурор да му се случи случка с птп!?

Ето такива боклуци са на власт и почит в родината ни... И то почит не от народа- а от мутренско-полицейското управление на БГ.. Защото това което казва този полуидиот- е музика за ушите на мутри престъпници в България... Срам и позор- тъжна и безизходна картинка която може само да отчайва и така отчаяния до безкрай среден българин... Но всичко това идва само защото министър-председател на БГ е един паляч , който обича само себе си и парите... И който за своето его - е готов да обрече на смърт цяла България... Ето затова никога повече няма да дам гласа си за този нещастник- и ще презирам всеки който направи обратното.... Боко РАПОНА Е БЪЛГАРИНА С НАЙ- ДЕБЕЛОТО ДОСИЕ В ЦРУ... За неговите дела нямат представа дори и един на 50 000 в България... Но дано някога истината за тоя престъпник излезе наяве- ДАНО , ГОСПОД ВСЕ ПАК СИ ЗНАЕ РАБОТАТА............

НАГЛА ПРОКУРОРСКА МУТРА!НО ТАКА Е КАТО ОБИКНОВЕН ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА ЗАВЕДЕ ДЕЛО С/У АДМИНИСТРАЦИЙ И МУЦУНИ КАТО НЕГОВАТА.

Г-н Валери Първанов, Вие сте бездушен и нагъл човек! Срам ме е, че съдбата на хиляди хора и справедливостта зависят от такива като вас. Вие не заслужавате да заемате поста, на който сте назначен! Подайте си оставката! ОСТАВКА!

Дааа, в Германия един го блъснаха като пресичал не на пешеходна пътека и плаща на шофьора щетите.

Нагъл и бездушен човек, а облечен с власт! Каква справедливост, какво подобряване на живота и спокойствието на хората като такива твари са на най-значимите държавни длъжности?! СМЪРТ ЗА НЕГО, СМЪРТ Живеят си на широко с добри заплати от нашият труд, а работят против нас. Как колко души да влязат в затвора - ами всички които са виновни.Такива като този не трябва да живеят. Дано се намери някой да започне да ги отстранява за да се замислят останалите дали ще работят против народа си!

Предлагам престъпниците да лежат на смени, по график!:)))) Така и така сме страна на абсурдите, следователно и решението на въпроса може да бъде абсурдно.

Като става връзка за затвори и стадиони, има толкова скапани стадиони, един от тях поне да превърнат в затвор от открит тип - само за такива шофьори, килите на открито решетки и от към небето. Могат да съберат поне 5000 мръсника. Справка при Пиночет, на който не му е ясно!

абе.. реално погледнато за какво са ни затвори, като имаме стадиони (това по повод Пиночет). ;-))) тъкмо някои служители ще упражнят боравенето с оръжие.

Ох, отдавна това е моята теория - за стадионите пълни с престъпници от всякакъв калибър и всякакви тежки престъпления!

е ефективно да намалеят пострадалите от птп пешеходци и пътници,завършващи с инвалидност,смърт,страдание и загуби на трудоспособност ,здраве и стандарт на живот .БЪЛГАРИЯ ИМА МНОГО ВИСОКА ЧЕСТОТА НА ПТП И ПОСТРАДАЛИ ОТ ПТП,НА ПЪРВО МЯСТО В СВЕТА ПО БРОЙ ПТП И ЖЕРТВИ Е АФГАНИСТАН -ТАМ 70% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО Е НЕГРАМОТНО И НЕ СПАЗВА ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ ,НЕ СПАЗВА ЗАКОНИТЕ.ТУК ИМАМЕ СЪЩО МНОГО НЕГРАМОТНИ РОМИ И ИВИГРАНТИ АЗИАТЦИ. В ДРУГИ ДЪРЖАВИ ПТП ВЕЧЕ ОТДАВНА СА РЯДКОСТ И СА НАМАЛЕЛИ В ПЪТИ,НАПР ИМА 3 ПТП ЗА 3 ГОДИНИ,И В СЛУЧАЙ НА ПТП ПЪРВО СЕ ПОДОЗИРА КОНСПИРАЦИЯ ЗА ПРИЧИНЯВАНЕ НА ПТП ВКЛ ЖЕРТВИ Т.Е ПТП Е НАЧИН ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ДА УБИВА , И ТОВА ГО ЗНАЯТ В ЧУЖБИНА,ИЛИ ,ПЪК СА НЕГРАМОТНИ ,КАТО В ТОЗИ СЛУЧАЙ ТРЯБВА ДА ИМА КАМПАНИИ ЗА ШОФЬОРИТЕ -ДА СЕ НАУЧАТ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНА, И ,РАЗБИРА СЕ ,Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ И ПРАВОСЪДИЕ ОТНОСНО ЖЕРТВИТЕ,КОИТО СА ИМАЛИ ПРАВО НА ЖИВОТ ,КОЕТО ИМ Е ОТНЕТО ОТ ПРИЧИНИТЕЛИТЕ НА СМЪРТТА / В САЩ за птп и смърт по непредпазливост ,а не нарочно сгазване,ПРИСЪДАТА Е 20 ГОДИНИ ЗАТВОР,ИНАЧЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ УБИТ ОТ РОДНИНИТЕ ТОЗИ ШОФЬОР ТАМ/

Вместо в затвора, могат да работят години обществено-полезен труд в болниците и да изплащат кръвнина на родните.

Отново хубаво се е изказал Цветанов, само не разбрах какво предлага. Конкретно! Щото ми писна от общите му приказки от които полза има точно никой.

Как така няма място за убиците бе смо....як такъв! Ми направете затвори , издигнете китайски стени около тях ! Толкова много сгради на военни поделения стоят пусти и необитаеми. Щом войници са могли да живеят в тях , ..и за убиици-затворници стават!

Ами при построяването на нови затвори най-напред да се тикнат всичките такива прокурори (за нисък морал, съучастничество и укривателство в/на тежки престъпления), финансовия министър и кой ли не още... Ами възстановете трудавата повинност, за да могат пандизчиите да построят нови затвори. Дори бившият партиен дом може да побере доста нови затворници - барабар с депутатите....

Горните коментари явно са от злобни олигофрени, които никога не са карали кола и няма и кои да им даде. Никой няма да убие умишлено.Инциденти стават, но злобарите няма да разберат.Такива трябва да ги обозначат като евреите при Хитлер и да ги събираме от тротоарите.

Качиш ли се след употреба на алкохол, която изрично е забранена от закона - умишлено е. При обозначена пешеходна пътека да убиеш човек на нея - също е умишлено. Това са случаите, които трябва при всички положения да получават сериозни присъди, не потупване по рамото за направеното геройство!

АБЕ ПЪРВАНОВ КАТО ТЕ ГЛЕДАМ ТИ СИ ЛИЧНОСТ ЗАЩОТО СИ ОТКРАДНАЛ МНОГО ПАРИ , А ИНАЧЕ БЕЗ ПАРИ ТИ СИ ЕДНО ЛИЧНО ЛАЙНО И ДАНО ЛИЧНО ПОСТРАДАШ ОТ ЕДИН ПИЯН ШОФЬОР

При такава действителност в България как от нея няма да бягат млади и стари?! Има ли мислещи хора в това ръководство на страната? Има ли КАТ и безброй комисии, които да се захванат с пътищата и нарушителите по тях, а не да "отбиват номера" с кръгли маси?

а за крадци на буркани с трушия има място в затвора ? за з0 годишен дето маструбирал пред тинейджърки в интернет има място в затвора и то 3 години. за обикновени изнасилвачи има място в затвора. обаче за убийците няма място ? убийците на свобода ??? ехаа че прост народ

махнете снимката на тоя мизерник,от погнуса ще повърна!

Махнете го този. Направете го гробар за да види че и гробищата са препълнени.

А за тебе, жмудьо прокурорски, дали няма да се намери едно местенце в затвор? Бас ловя, че ще. Боклук нещастен.

По тая логика като се понапълнят още затворите може и за друго убийство да не вкарват, а само ако си утрепал поне двама, после трима и .... Другия начин е да се усвоят едни европари, да се добави от България, да се хванат затворници да строят за без пари и да има достатъчно места за затворници. Ако не за друго, за затвори пари от Евросъюза ще ни дадат, вервайте!

е ти се изказа - затвор, построен от затворници, пълен купон. че то всеки с кеф ще влиза там - храна и спане безплатно и без данъци, а като ти писне - излизаш за малко - тайните изходи се знаят от строителите на всяка сграда. Развесели ме.

Ти пък ме отчая,я си построй затвор,аз да те пазя,а ти бягай да видим как ще стане!

Очаквам да се самосезира етичната комисия към всс , другата яко смърдяща клоака. И да посмъмрят самозабравилия се ... колега. Никаква оставка , а дисциплинарно уволнение и разследване на финансовия статус на индивида. Като нищо може да изскочи я хотелче , я друго китно имотче. И финикийски знаци с много нули. Такива като първанов не живеят с едната заплата , била тя и голяма. Паразит , при това супернагъл .

Щом има пари за построяване на МОЛ-ове,ще има пари да се строят и затвори,г-н прокурор!Нека Европа види какво става в БългарияЕвропа да знае,а такива като тебе да помнят,г-н зам.прокурор!

Оставка, незабавно! Позор!

Абе,тоя Тапънар да си даде оставката веднага.Утре се качвам на колата и почвам да газа на ред,и после няма присъди.Първанов да отиде да се прегледа на Психятар,то е КУКУ.

Значи, предпочиташ убиецът да се разхожда на свобода, така ли?И без да пътува в чужбина той ще си живее живота, но жертватаму няма шанс да живее.

ако така отговори зам.главен прокурор например в друга страна,тои веднага трябва да си подаде оставката!...оставка трябва да му се иска на този селянин ояден *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Този господин Валери Първанов прави глупави изказвания и се изложи много. Отдавна не бях слушал такива глупости - нямало място в затворите и няма да има осъдени ефективно! Що за мислене от неговата позиция!? Наистина трябва да си кръгъл глупак и нихилист!

Още един НАГЪЛ ВИСШ ЧИНОВНИК - край нямат! Предлагам на НЕуважавания от мен зам.гл.прок. следния експеримент: той стъпва на пешеходна пътека, аз го отнасям като куцо пиле домат, и докато се гърчи прегазен, му казвам: сега, понеже няма места по затворите, аз отивам да си допия, а ти - в "Пирогов" или с попа напред - както дойде!

Ти нормален ли си? какъв Пирогов бе момче , не си и помисляй. ако се стигне до Пирогов , ти цял живот ще плащаш , че и на внуците му дори. Натискаш педала , и за всеки случай можеш да върнеш на задна 2-3 пъти- те такава гад лесно се не гътне.

Разбрах, вземам си бележка - за другаря Първанов никакви опции! Само с попа напред!;о)

В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е СТЪКМИСТИКА. ОБКОИЗВЕСТЕН ФАКТ. РОБА ИСКА ДА ГО УПРАВЛЯВАТ И СТАВА РОБ. КРАДЕЦА ИСКА ДА ПРИТЕЖАВА И СТАВА ДЕПУТАТ. САМОЗВАНЕЦА ИСКА ДА ПРИСЪЖДА И СТАВА МАГИСТРАТ.

За да се реши този проблем трябвя да се тръгне в съвсем друга посока-вината на шофьоря не е единствената причина. Но на никой не му изнася да каже истинсите причини, а така е най-лесно - всички в затвора. Такова решение не е взимано и от ЦК на БКП. ХОРА РАЗБЕРЕТЕ - Журналистите и МВР в момента ви манипулират защото така им е изгодно.

Е толкова ли е скъпо да се построи един по-голям затвор?

КАКВИ ИДИОТИ, КАКВИ БОКЛУЦИ, КАКВИ.... СА НАЧЕЛОТО НА ДЪРЖАВАТА, ИНСТИТУЦИИТЕ. БЪЛГАРИ, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ....

Като няма място в затворите-няма нужда от прокурорите.Ние ще ги съдим и бог,ако останат за него.Брех,че аргумент!УБИЕЦЪТ НА СЪД-И ОТ ТАМ В ПАНДЕЛА."Това е толкоз просто и логично..."

Оставкаааааааааа, нека си я подаде този нагъл Зам.-главен прокурор-СМЕШНИК

Коментари - Зам.-главен прокурор: Затворите са пълни, няма място за шофьорите убийци | Днес.dir.bg

Зам.-главен прокурор: Затворите са пълни, няма място за шофьорите убийци

Прокуратурата не настоява за ефективни присъди и се съгласява на споразумения с шофьорите, причинили жертви на пътя, защото затворите са препълнени. Това заяви зам.-главния прокурор Валери Първанов.

Обратно в новината

Коментари - Зам.-главен прокурор: Затворите са пълни, няма място за шофьорите убийци | Днес.dir.bg

Коментари

Братя демократи, гербери, милиционери, Като търговец предлагам, след като няма места в затворите, пълни с мангали и откраднали по един хляб, за убийците на пътя, за побойниците с бухалки и агресивни селянчета, следното. Първо - да натоварите на влака контингента кандидат затворници псевдошофьори, за които няма място в нашите затвори модел 1856 година, и да ги шътнете на западноевропейските държави. Там да мачкат пешеходците, да ги бият, да си псуват и прочее. Второто - да ги натоварите на един бракуван параход и да ги издавите насред Черно море.

За човек,хванат от КАТ с малко над допустимото алкохол е съден за това.На пътя няма жертви,не е карал с превишена скорост.Осъден е 3 год.условно и 6 месеца без книжка.А какво става с шофьорите-убийци?С жертви на пътя,с нарушения в правилника за движението по пътя имат същите,даже и по-малки присъди.Възмутена съм от наглостта на управляващите и законодателите.

Еми всеки да си прави , каквото иска , щом няма място в затворите за тях и за нас няма да има явно ! То БГ и без това наподобява затворите по филмите - по-силния печели , дали си вън или вътре все тая...

1chovek

Абе тоя луд ли е? В затворите е пълно с хора за по една кокошка. Нямало било място за убийците... Що за безумие? Да помилват 1000 дребни крадци и готово. Ще се намери място бол. Явно воля няма. Там е проблема...

ТОЗИ ПЪРВАНОВ ТРЯБВА ДА ГО ОСЪДИ ОБЩЕСТВОТО И ТАМ ДА ИЗГНИЕ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ. НАХАЛНАСТ ,БЕЗОЧИЕ ,ПРОСТОТИЯ ОТ ВИСШ ПРОКУРОР , ВЕЛЧЕВ СПРАВИ СЕ С НЕГО , НО И ТИ СИ КАТО НЕГО. .

осъден за кражба на кокошка и патка на 1г6м.?! А за истинските престъпници нямало място според господина зам.главен прокурор,смях в залата...

ми дайте да гърмим и да газим който ни лази по нервите, щото държавата няма ресурса да се справи

С това изказване г-н прокурора трябва да си резервира "стая" в централния, че може да му потрябва, а да няма свободна...

Всички пропускате момента, че ако тротоара беше почистен, нямаше момичето да ходи по улицата. Не че защитавам шофьора, но вината НЕ Е САМО и ИЗКЛЮЧИТЕЛНО негова.

прокyрор или по-скоро клатикyрец. от такива типове парво да се отарвен преди да реshаваме дрyго

Стваме каубойска държава.Ако убият на някой роднина на пътя грабва пушката и убива шофьора.След това се прибира,защото няма място в затворите и чака отмъщение от роднини на убития и така... :D

Всеки прокурор си има харчове и кредити! Издържа ли се на заплата без бонуси!

Адски успокоително е, че няма място в затворите! Значи можем да си газим наред! Лелее, каква тъпотия...!

Просто постройте нови, вместо да правите пътища убиици. Пожелавам му горещо на този прокурор да му се случи случка с птп!?

Ето такива боклуци са на власт и почит в родината ни... И то почит не от народа- а от мутренско-полицейското управление на БГ.. Защото това което казва този полуидиот- е музика за ушите на мутри престъпници в България... Срам и позор- тъжна и безизходна картинка която може само да отчайва и така отчаяния до безкрай среден българин... Но всичко това идва само защото министър-председател на БГ е един паляч , който обича само себе си и парите... И който за своето его - е готов да обрече на смърт цяла България... Ето затова никога повече няма да дам гласа си за този нещастник- и ще презирам всеки който направи обратното.... Боко РАПОНА Е БЪЛГАРИНА С НАЙ- ДЕБЕЛОТО ДОСИЕ В ЦРУ... За неговите дела нямат представа дори и един на 50 000 в България... Но дано някога истината за тоя престъпник излезе наяве- ДАНО , ГОСПОД ВСЕ ПАК СИ ЗНАЕ РАБОТАТА............

НАГЛА ПРОКУРОРСКА МУТРА!НО ТАКА Е КАТО ОБИКНОВЕН ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА ЗАВЕДЕ ДЕЛО С/У АДМИНИСТРАЦИЙ И МУЦУНИ КАТО НЕГОВАТА.

Г-н Валери Първанов, Вие сте бездушен и нагъл човек! Срам ме е, че съдбата на хиляди хора и справедливостта зависят от такива като вас. Вие не заслужавате да заемате поста, на който сте назначен! Подайте си оставката! ОСТАВКА!

Дааа, в Германия един го блъснаха като пресичал не на пешеходна пътека и плаща на шофьора щетите.

Нагъл и бездушен човек, а облечен с власт! Каква справедливост, какво подобряване на живота и спокойствието на хората като такива твари са на най-значимите държавни длъжности?! СМЪРТ ЗА НЕГО, СМЪРТ Живеят си на широко с добри заплати от нашият труд, а работят против нас. Как колко души да влязат в затвора - ами всички които са виновни.Такива като този не трябва да живеят. Дано се намери някой да започне да ги отстранява за да се замислят останалите дали ще работят против народа си!

Предлагам престъпниците да лежат на смени, по график!:)))) Така и така сме страна на абсурдите, следователно и решението на въпроса може да бъде абсурдно.

Като става връзка за затвори и стадиони, има толкова скапани стадиони, един от тях поне да превърнат в затвор от открит тип - само за такива шофьори, килите на открито решетки и от към небето. Могат да съберат поне 5000 мръсника. Справка при Пиночет, на който не му е ясно!

абе.. реално погледнато за какво са ни затвори, като имаме стадиони (това по повод Пиночет). ;-))) тъкмо някои служители ще упражнят боравенето с оръжие.

Ох, отдавна това е моята теория - за стадионите пълни с престъпници от всякакъв калибър и всякакви тежки престъпления!

е ефективно да намалеят пострадалите от птп пешеходци и пътници,завършващи с инвалидност,смърт,страдание и загуби на трудоспособност ,здраве и стандарт на живот .БЪЛГАРИЯ ИМА МНОГО ВИСОКА ЧЕСТОТА НА ПТП И ПОСТРАДАЛИ ОТ ПТП,НА ПЪРВО МЯСТО В СВЕТА ПО БРОЙ ПТП И ЖЕРТВИ Е АФГАНИСТАН -ТАМ 70% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО Е НЕГРАМОТНО И НЕ СПАЗВА ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ ,НЕ СПАЗВА ЗАКОНИТЕ.ТУК ИМАМЕ СЪЩО МНОГО НЕГРАМОТНИ РОМИ И ИВИГРАНТИ АЗИАТЦИ. В ДРУГИ ДЪРЖАВИ ПТП ВЕЧЕ ОТДАВНА СА РЯДКОСТ И СА НАМАЛЕЛИ В ПЪТИ,НАПР ИМА 3 ПТП ЗА 3 ГОДИНИ,И В СЛУЧАЙ НА ПТП ПЪРВО СЕ ПОДОЗИРА КОНСПИРАЦИЯ ЗА ПРИЧИНЯВАНЕ НА ПТП ВКЛ ЖЕРТВИ Т.Е ПТП Е НАЧИН ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ДА УБИВА , И ТОВА ГО ЗНАЯТ В ЧУЖБИНА,ИЛИ ,ПЪК СА НЕГРАМОТНИ ,КАТО В ТОЗИ СЛУЧАЙ ТРЯБВА ДА ИМА КАМПАНИИ ЗА ШОФЬОРИТЕ -ДА СЕ НАУЧАТ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНА, И ,РАЗБИРА СЕ ,Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ И ПРАВОСЪДИЕ ОТНОСНО ЖЕРТВИТЕ,КОИТО СА ИМАЛИ ПРАВО НА ЖИВОТ ,КОЕТО ИМ Е ОТНЕТО ОТ ПРИЧИНИТЕЛИТЕ НА СМЪРТТА / В САЩ за птп и смърт по непредпазливост ,а не нарочно сгазване,ПРИСЪДАТА Е 20 ГОДИНИ ЗАТВОР,ИНАЧЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ УБИТ ОТ РОДНИНИТЕ ТОЗИ ШОФЬОР ТАМ/

Вместо в затвора, могат да работят години обществено-полезен труд в болниците и да изплащат кръвнина на родните.

Отново хубаво се е изказал Цветанов, само не разбрах какво предлага. Конкретно! Щото ми писна от общите му приказки от които полза има точно никой.

Как така няма място за убиците бе смо....як такъв! Ми направете затвори , издигнете китайски стени около тях ! Толкова много сгради на военни поделения стоят пусти и необитаеми. Щом войници са могли да живеят в тях , ..и за убиици-затворници стават!

Ами при построяването на нови затвори най-напред да се тикнат всичките такива прокурори (за нисък морал, съучастничество и укривателство в/на тежки престъпления), финансовия министър и кой ли не още... Ами възстановете трудавата повинност, за да могат пандизчиите да построят нови затвори. Дори бившият партиен дом може да побере доста нови затворници - барабар с депутатите....

Горните коментари явно са от злобни олигофрени, които никога не са карали кола и няма и кои да им даде. Никой няма да убие умишлено.Инциденти стават, но злобарите няма да разберат.Такива трябва да ги обозначат като евреите при Хитлер и да ги събираме от тротоарите.

Качиш ли се след употреба на алкохол, която изрично е забранена от закона - умишлено е. При обозначена пешеходна пътека да убиеш човек на нея - също е умишлено. Това са случаите, които трябва при всички положения да получават сериозни присъди, не потупване по рамото за направеното геройство!

АБЕ ПЪРВАНОВ КАТО ТЕ ГЛЕДАМ ТИ СИ ЛИЧНОСТ ЗАЩОТО СИ ОТКРАДНАЛ МНОГО ПАРИ , А ИНАЧЕ БЕЗ ПАРИ ТИ СИ ЕДНО ЛИЧНО ЛАЙНО И ДАНО ЛИЧНО ПОСТРАДАШ ОТ ЕДИН ПИЯН ШОФЬОР

При такава действителност в България как от нея няма да бягат млади и стари?! Има ли мислещи хора в това ръководство на страната? Има ли КАТ и безброй комисии, които да се захванат с пътищата и нарушителите по тях, а не да "отбиват номера" с кръгли маси?

а за крадци на буркани с трушия има място в затвора ? за з0 годишен дето маструбирал пред тинейджърки в интернет има място в затвора и то 3 години. за обикновени изнасилвачи има място в затвора. обаче за убийците няма място ? убийците на свобода ??? ехаа че прост народ

махнете снимката на тоя мизерник,от погнуса ще повърна!

Махнете го този. Направете го гробар за да види че и гробищата са препълнени.

А за тебе, жмудьо прокурорски, дали няма да се намери едно местенце в затвор? Бас ловя, че ще. Боклук нещастен.

По тая логика като се понапълнят още затворите може и за друго убийство да не вкарват, а само ако си утрепал поне двама, после трима и .... Другия начин е да се усвоят едни европари, да се добави от България, да се хванат затворници да строят за без пари и да има достатъчно места за затворници. Ако не за друго, за затвори пари от Евросъюза ще ни дадат, вервайте!

е ти се изказа - затвор, построен от затворници, пълен купон. че то всеки с кеф ще влиза там - храна и спане безплатно и без данъци, а като ти писне - излизаш за малко - тайните изходи се знаят от строителите на всяка сграда. Развесели ме.

Ти пък ме отчая,я си построй затвор,аз да те пазя,а ти бягай да видим как ще стане!

Очаквам да се самосезира етичната комисия към всс , другата яко смърдяща клоака. И да посмъмрят самозабравилия се ... колега. Никаква оставка , а дисциплинарно уволнение и разследване на финансовия статус на индивида. Като нищо може да изскочи я хотелче , я друго китно имотче. И финикийски знаци с много нули. Такива като първанов не живеят с едната заплата , била тя и голяма. Паразит , при това супернагъл .

Щом има пари за построяване на МОЛ-ове,ще има пари да се строят и затвори,г-н прокурор!Нека Европа види какво става в БългарияЕвропа да знае,а такива като тебе да помнят,г-н зам.прокурор!

Оставка, незабавно! Позор!

Абе,тоя Тапънар да си даде оставката веднага.Утре се качвам на колата и почвам да газа на ред,и после няма присъди.Първанов да отиде да се прегледа на Психятар,то е КУКУ.

Значи, предпочиташ убиецът да се разхожда на свобода, така ли?И без да пътува в чужбина той ще си живее живота, но жертватаму няма шанс да живее.

ако така отговори зам.главен прокурор например в друга страна,тои веднага трябва да си подаде оставката!...оставка трябва да му се иска на този селянин ояден *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Този господин Валери Първанов прави глупави изказвания и се изложи много. Отдавна не бях слушал такива глупости - нямало място в затворите и няма да има осъдени ефективно! Що за мислене от неговата позиция!? Наистина трябва да си кръгъл глупак и нихилист!

Още един НАГЪЛ ВИСШ ЧИНОВНИК - край нямат! Предлагам на НЕуважавания от мен зам.гл.прок. следния експеримент: той стъпва на пешеходна пътека, аз го отнасям като куцо пиле домат, и докато се гърчи прегазен, му казвам: сега, понеже няма места по затворите, аз отивам да си допия, а ти - в "Пирогов" или с попа напред - както дойде!

Ти нормален ли си? какъв Пирогов бе момче , не си и помисляй. ако се стигне до Пирогов , ти цял живот ще плащаш , че и на внуците му дори. Натискаш педала , и за всеки случай можеш да върнеш на задна 2-3 пъти- те такава гад лесно се не гътне.

Разбрах, вземам си бележка - за другаря Първанов никакви опции! Само с попа напред!;о)

В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е СТЪКМИСТИКА. ОБКОИЗВЕСТЕН ФАКТ. РОБА ИСКА ДА ГО УПРАВЛЯВАТ И СТАВА РОБ. КРАДЕЦА ИСКА ДА ПРИТЕЖАВА И СТАВА ДЕПУТАТ. САМОЗВАНЕЦА ИСКА ДА ПРИСЪЖДА И СТАВА МАГИСТРАТ.

За да се реши този проблем трябвя да се тръгне в съвсем друга посока-вината на шофьоря не е единствената причина. Но на никой не му изнася да каже истинсите причини, а така е най-лесно - всички в затвора. Такова решение не е взимано и от ЦК на БКП. ХОРА РАЗБЕРЕТЕ - Журналистите и МВР в момента ви манипулират защото така им е изгодно.

Е толкова ли е скъпо да се построи един по-голям затвор?

КАКВИ ИДИОТИ, КАКВИ БОКЛУЦИ, КАКВИ.... СА НАЧЕЛОТО НА ДЪРЖАВАТА, ИНСТИТУЦИИТЕ. БЪЛГАРИ, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ....

Като няма място в затворите-няма нужда от прокурорите.Ние ще ги съдим и бог,ако останат за него.Брех,че аргумент!УБИЕЦЪТ НА СЪД-И ОТ ТАМ В ПАНДЕЛА."Това е толкоз просто и логично..."

Оставкаааааааааа, нека си я подаде този нагъл Зам.-главен прокурор-СМЕШНИК