Прокурорът по делото срещу Ембака бездействал 7 м.

Георги Качорев, прокурор по делото срещу Емил Първанов - Ембака за убийството на магистрала "Струма", е извършил множество дисциплинарни нарушения.

Обратно в новината

Коментари - Прокурорът по делото срещу Ембака бездействал 7 м. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дисциплинарни нарушения , печещи на правораздаването са си чисти престъпления!Ама този прокурор началници няма ли?Отчет за свършената работа не дава ли?Сега и началника му трябва да бъде уволнен за слеб контрол върху дейността на подчинените си!А в нормалните държави и Цацаров трябва да си отиде!Ако е един добър началник -през ден ще иска статус и резултати!

А ние чакаме някакво правосъдие.

ибрика на боико магнолията пак излезе от нелегалност,санитаря,вържете му ризата и в единична стая.

нормално,нали ембака е роднина на прокурора Качорев,ще прекратят делото по давност.

Опитайте се да погледнете на тази ТИПИЧНА ЗА БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА (и точно в това е огромния проиблем при и с нея) история от друга гледна точка. От гледна точка на решението на Конституционния съд за рефереднума, инициитран от "Щоуто на Слави Трифонопв", и оо-точно от МОТИВИТЕ ЗА НЕГО!, Тоест, опитайте се да апликирате разсъжденията на конституционните съдии към тази история, към работата на този прокурор и въобще на българската прокуратура и съдебна система, КОИТО ПО ЗАКОН, КОНСТИТУЦИЯ (и прословутото РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ И НЕЗАВИСИМОСТТА ИМ) и съвсем ясно лъсват противоречията и несъстоятелността на аргументите им! Те канат, с две думи, и то "НАУЧНО И ПРАВНО ОБОСНОВАНО", ОТ "НАЙ-ДОБРИТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, ПРАВИСТИ И МЪДРЕЦИ", ЧЕ ... НАРОДЪТ НЯМА ПРАВО ПРЯКО ДА СЕ НАМЕСВА, И ДОРИ И ДА СИ КАЖЕ ДУМАТА ПО ПОВОД НА ТЕЗИ, ТАКИВА И ПОДОБНИ ОЧЕВАДНИ БЕЗОБРАЗИЯ, КОИТО ТЕКАТ С ... ГОДИНИ, С ДЕСЕТИЛЕТИЯ, И СА КАТЕГОРИЧНА ОБЩЕСТВЕНА "ТАЙНА", макар и с години упорито крити и отричани и от съшата гилдия, И ОТ СЪЩИТЕ КОНСТИТУЦИОННИ СЪДИИ! КОИТО НЕ СА ДЛЪЖНИ, НЕ МОГАТ И НЕ ТРЯБВА ДА "СЕ НАМЕСВАТ" И "ИЗКАЗВАТ МНЕНИЕТО СИ" ПО ТОВА И ПОДОБНИ ПРЕСТЪПЕНИЯ, НО ... МОГАТ ДА ПАСИВИРАТ И СПИРАТ ...НАРОДА И ВСЕКИ, КОЙТО НЕ ГИ ПРИЕМА И Е ЕДИНСТВЕНАТА ЖЕРТВА НА ТЯХ, ДОРИ И ДА ПИТА И ДА СЕ ИНТЕРЕСУВА, ЗАРАДИ НЯКАКВА СИ "СВЕЩЕНА КРАВА", НЯКАКВО СИ ХИПОТЕТИЧНО, НО НЕРЕАЛНО И НЕСЪЩЕСВУВАЩО, НО ВЕЧНО ПРОКЛАМИРАНО РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИ И НЕЗАВИСИМОСТ!!!

Колега, може ли малко по-сбито, по-кратичко.

Простаците така я карат. Разводнено и крещейки...

външната и вътрешната политика на Бг има само един +. Даже без армия и граница , няма кой да ни окупира. Просто не ни искат.

мдаа гнилоч навсякъде

Ами така стават работите в България.

Боко тиквата нали щеше да прави рИформи? Какво направи? Изхарчи едни 20 млрд. КТБ капут пари няма. Тиквата ще се покрие с откраднатите пари ако не го изберат за президент и това е. Матряла лош....

за всяка тиква идва халоин и спасение не дебне от никаде за магнолията.

Хубаво е да се живее в България....

За да има чадър над някого, е достатъчно да не правят нищо - просто и ефективно...

Ами,тя работата е ясна като бял ден!

Отнемане правата да упражнява "професията" 5 год. и забрана за "работа" в системата за 10 год!!!! Това е заслуженото ваказание!!! За съжаление МНОГО колеги , като него и 60% от съдиите са СЪЩИТЕ!!!!! А искат 7% увеличение на заплатите!?!?! КАКВО са свършили ????? Н И Щ О !!!!!

26 години народа повтаря едно и също, че СЪДЕБНАТА СИСТЕМА Е КОРУМПИРАНА ! Глухите чуха и слепите видяха, тежко на този народ, с тази съдебна система !...

Колеги, знаете ли - някой да ме поправи, ако греша - КОЛКО СА РАЗСЛЕДВАНИЯТА НА ПРОКУРАТУРАТА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ, КОИТО СА ЗАВЕДЕНИ И В ОГРОМНОТО СИ МНОЗИНСТВО ПРЕКРАТЕНИ - СРЕЩУ ... ОТЛИЧНО ИЗВЕСТЕН "НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ"? (спомнете си например какво стана с Марковска, срещу която, тоест срещу "неизвестното й извършителство" прокуратурата е "работила" и "разследвала" дълго време, години наред, и изведнъж, когато се съдаде ситуация и присъствието й в Конституционния съд стана ПОЛИТИЧЕСКИ НЕУДОБНО (а бе избрана от Народното събрание с голямо мнозинство от почти всички парламентарни групи, без реформаторите... В ДЕНЯ, В КОЙТО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ЗАКЪЛНЕ ПРЕД КС И ПРЕЗИДЕНТА, ТОЙ ... СЕ ОТТЕГЛИ, като изведнъж много удобно ПРОКУРАТУРАТА СИ ИЗЯСНИ КОЙ Е НЕИЗВЕСТНИЯ ОТ ГОДИНИ ИЗВЪРШИТЕЛ, И ЧЕ ТОВА Е ТОЧНО ТЯ!!!) И така - СТОТИЦИ ХИЛЯДИ РАЗСЛЕДВАНИЯ СА ВОДЕНИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА СРЕЩУ "НЕИЗВЕСТНИ ИЗВЪРШИТЕЛИ" В България, вкл. СРЕЩУ ИЗВЕСТНИ НА ВСЕКИ И ВСИЧКИ ТАКИВА!!! И ... СТОТИЦИ ХИЛЯДИ РАЗСЛЕДВАНИЯ СА ... ПРЕКРАТЕНИ ПОРАДИ... ИЗТИЧАНЕ НА ДАВНОСТНИЯ СРОК!!! Това означава, че СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В МАЛКА БЪЛГАРИЯ СА ОСТАНАЛИ НЕСАНКЦИОНИРАНИ, НЕРАЗКРИТИ И НЕНАКАЗАНИ - ясно послание към престъпниците, че имат зелена светлина за нови и нови! Но има и нещо още по-отвратително, и това е, че всички факти и събития показват, че ... ТЕЗИ РАЗСЛЕДВАНИЯ СЕ ВОДЯТ ЗА ДА ... СЕ ДЪРЖАТ И ШАНТАЖИРАТ, ИЛИ ДЪРЖАТ НА КЪСА КАИШКА ХОРАТА И ОСОБЕНО ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА, И ДА ИМ СЕ ИСКАТ СЪОТВЕТНИТЕ "УСЛУГИ", КОГАТО ДОЙДЕ МОМЕНТА! Тоест, става дума за ОРГАНИЗИРАНО ИЗНУДВАНЕ ОТ ОПГ В ПРОКУРАТУРАТА И ВИСОКИТЕ Й ЕТАЖИ, ЕСТЕСТВЕНО, където изнудването става с тези разследвания срещу неизвестен извършител, както бе с ... ДОСИЕТАТА НА ДС ОТЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!

Между прочем няколко медии публикуваха статии и цитираха факти, че ... ТАКОВА РАЗСЛЕДВАНЕ ИМА И СРЕЩУ БОРИСОВ, ЗАВЕДЕНО СРЕЩУ "НЕИЗЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ", И СРЕЩУ ДРУГИ АКТУАЛНИ ПОЛИТИЧЕСКИ И ДРУГИ ФИГУРИ (ДЕПУТАТИ, ПОЛИТИЦИ, ДОРИ МАГИСТРИ), които разследвания са поверени на ... много близки до главния прокурор Цацаров прокурори, които един техен колега нарече "шпицкоманда"! И всички факти и събития (спомнете си онзи гербер, който за един ден три-четири пъти смени партията си - от ГЕРБ при Капута и обратно..., или Болен Сидеров, Христо Бисеров (чието мълчание бе много важно за някои хора, и той ... МЪЛЧИ!, разговорите между "двете каки",...) ПОТВЪРЖДАВАТ ТЕЗИ ПОРОЧНИ И ПРЕСТЪПНИ ПРАКТИКИ В ПРОКУРАТУРАТА!!!

Понеже това далеч не е изключение и единствен или рядък случай на безобразно и престъпно поведение на прокурор, а ТАКИВА СЛУЧАИ ИМА МНОГО, то е ясно, че е повече от наложително - и да бъдем съвсем конкретни - ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ЦАЦАРОВ, както и останалите релевантни органи МНОГО ПРЕЦИЗНО И ДЕТАЙЛНО, И ТО В СРОЧЕН МАНИЕР, ДА РАЗСЛЕДВАТ ТОЗИ "ПРОКУРОР" И ДА ОТГОВОРЯТ НА ОБЩЕСТВОТО: Тук за престъпна небежност ли става дума, която очевдино граничи с идиотщина и дебилност - и тогава веднага възниква въпросът А КЪДЕ СА СПАЛИ АДМИНИСТРАТИВНИТЕ НАЧАЛНИЦИ И КОЛЕГИТЕ НА ТОЗИ, ОТОРИЗИРАНИТЕ И ИМАЩИ ОТНОШЕНИЕ КЪМ ПОДОБНИ НЕЩА ОРГАНИ И ИНСТИТУЦИИ - или ... СТАВА ДУМА ЗА УМИШЛЕНО ВИНОВНО ПОВЕДЕНИЕ, И ТО РЕЦИДИВ, ЗА МНОГО ДЪЛЪГ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ (тук идва и въпросът за ПОДБОРА НА ПРОКУРОРИТЕ, ОТЧЕТА НА РАБОТАТА ИМ, АТЕСТАЦИИТЕ ИМ,...) И ДОРИ ЗА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА В ПРОКУРАТУРАТА!

Сигурно е бавил разследванията, защото е искал да се подготви по-добре...Сценична треска, един вид...:-D:-D

Не корете чУвеко,явно е зает;с хотелчето,вилата,лозето,с нещо специално и с какво ли не.Но дава лош пример на мой Благой и той взе да кръшка.Гона го от утре.

Приятел, този твой подчинен е играл - ПАРИ, ПОДКУП, ПАРИ, ПОДКУП и така нататък.

ЧЕ ТЕ ДВЕ ТРЕТИ ОТ ПРОКУРОРИТЕ СА ТАКИВА. НЯКОЙ моля да напише ако познава прокурор който да не е корумпиран. Аз поне не познавам такъв.

този прокурор ще го накажат жестоко! Ще го уволнят, а след това съдът ще го възстанови на работа....!

Допълвам. При уволнението ще му бъдат начислени полагащите му се компенсации.

Не е бездействал. Харчил е едни парички.

Не става дума за дисциплинарни нарушения, а за Престъпно Бездействие (100% породено от корупция). Ако не могат да докажат корупцията, поне да го съдят за престъпно бездействие. Това, че трябва да престане да бъде прокурор се подразбира.

Тези не са просто "гнили ябълки" те са лайняни отрепки.

Ще измие срама от съвременните българи. Реки от кръв!

То това твойто значи кьорав българин да не остане, бе, брат...

Да върне 7 заплати!

а цацатурата се чеше по тумбака , в тая "държава" е хаос и анархия с дебели заплати и правомощия за всякакви престъпници ! на бойко и неговите мутри им трябват само магистрали , те са алергични към реда и законите !

Между двамата няма никаква разлика!!! Единият е бандит по пътищата, а другият е бандит с тога по коридорите на съда и прокуратурата!!!

Напротив, има разлика, при това голяма. Прокурорът е много по-голям престъпник, защото държавата му плаща да се бори с беззаконието, а той не го прави. И най-вероятно получава стабилни суми, за да не го прави.

прав си и не споря за това кой е по-голям престъпник, защото си прав! Просто отбелязах факта, че въпреки общественото си положение и статут и двамата са отявлени бандити! А за това, че прокурорът е по-голям бандит спор няма!

Заради престъпното бездействие на прокурора, ВСС реши да му се увеличи заплатата със 7 %. Това се казва реформа, приета след 9 родилни месеца от парламента.

деер

А, защо не предложите и атестиралите го за дисциплинарни наказания??? 80% от прокурорите са тотално неграмотници и 25% от съдиите.Куцо , кьораво и сакато става сега прокурор и съдия. Направете интервюта върху въпросите , на които са изпитвани новопостъпилите последните 3 години и ще установите, че 80% ще се затруднят да отговорят за 3...

Какво наказание ще му бъде наложено?! Потупване по рамото ли?

Заради такива хората нямат доверие в съдебната система. ВСС сега следва да го лиши от права,като го уволни дисциплинарно. И да върне заплатата за 7 месеца. Виж го ти гяволът македонски, нарочно е забавял внасяне на обв.акт.

Я веднага проверка на имоти и банкови сметки на тая мърша

Дали ще се намери честен проверяващ? Ще му вземат кинтите и всичко ще затихне:)

Много ми се струва, според мен строго мъмрене стига... А сериозно няма да е зле да му напишат на тоя заплатата, че като нищо и някой официален бонус (от доволния данъкоплатец) може да има. И да беше само той, ако се направи една истинска проверка кой знае колко такива отрепки ще излвязат...

Тези от правосъдната и прокуратурата и дру ги само си барат мъдурите по за 15-20 хлд евРА заплата.

значи ли това,че този богопомазан прокурор 7 месеца не е работил а е получавал огромната си заплата

Получавал си е заплатата за да си клати краката над половин година, а сигурно и някой бонус е получил за да не движи делото.

Въпросният Ембак нали се е отървал от едно убийство преди това, ще се отърве и сега.

И тоя "прокурор" е ясен. Я дайте да му видим движимото и недвижимото имущество и тези на роднините му и ще стане ясно всичко. Кога ще се криминализира това престъпно бездействие ? Главния прокурор явно само оправянето на маса го бива, иначе е гола вода....

Как ще е бездействал човекът 7 месеца!!! Той, неговите шефове и още куп по-нискостоящи служители какво ли не са направили, за да "убедят" лицето точно срещу какви суми, точно каква присъда ще получи и други подобни факти и подробности. Вие на това "бездействие" ли му казвате. Хората си заработват заплатите...