Скандален клип с шофьор, блъснал колоездачка (видео)

Клип на скандал между шофьор и колоездачи взриви социалните мрежи и възмути десетки хора.

Обратно в новината

Коментари - Скандален клип с шофьор, блъснал колоездачка (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отвратена съм от тия уроди в България, те са всички друго, но не и мъже, българинът от мъжки пол днес е деспотичен, комплексар,, стиснат, контролиращ, мързелив, курвар и лъжец....това са преките ми и непреките ми впечатления от мъжете е България....

а жените от липса на мозък са станали агресивни кокошки

А мойте наблюдения са че жените в българия са станали недоклатени ялови проститутки с големи усти. липсата на мозък се отразява очевидно. няма изненади. буклука мирише

Щото нормална жена до вас никога няма да се доближи...

а защо не пишете за оня велосипедист дръглив който сряза гумите на една линейка. за него какво?

а, той тоя даже не е мутра, а най-обикновен комплексар... Макар че като му видиш злобната и опулена физиономия директно ти става ясно какъв е...

Прави са хората, дето правят констатации, че само свини и дебили са останали на територията... И да се опитваш да си човек - не ти се позволява...

Една приказка, без да се зъбят и да налитат на бой тия идиоти в България не могат да кажат вече не. Психиката на нормалния човек също има граници, затова всички масово изтрещяват

Само едно не разбрах?тези дето с тия каски мязат на големи мравки само в града ли карат седнали на седалката или извън града я свалят и се нахлузват на???????????????? тръбата

Ти май си пробвал това със свалянето на седлаката.

прав е шофьорът. То и аз не намирам разлика между шофьор и прокурор, дори да е и някаква цаца. Ама тя се мисли за много голяма риба.

А кой ще дойде да снима поведението на велосипедистите по т.н. "алея за велосипеди" на Цар Борис III? Там пешеходната алея бе разделена с една черта на две. Велосипедистите си карат спокойно и в двете половини, карат без ръце, на тумби , с голяма скорост и без да се съобразяват с пешеходците. Те не спират на пътека тип "зебра".Същото е и на бул Гоце Делчев, където "велосипедната алея" е по средата на тротоара, и на бул "Иван Гешов". Но виновна е малоумната ни столична община, която плаща на котараци ли , на обръчи ли за това безумие. Тротоарите стават опасни , както и улиците, заради наглостта на велосипедистите. И никой не ги закача. Затова на такива като тях трябва да им се отвръща с техните манаиери на наглост и нахалство.

От клипа не става ясно, точно за какво е разправията. Така че, статията е доста манипулативна, както винаги - дали шофьорът е блъснал колоездачката не става ясно или тя е нарушила правилата за движение. Уважаеми пишещи новините и т.н., не си мислете че хората са толкова тъпи. Престанете да манипулирате като качвате разни клипчета от мрежата с неясни доказателства и факти, и да правите от това бомбастична новина!

Много нахално племе са урбан велосипедистите. Направиха им много спец. алеи, но те са вече на всякъде. Най-ги обичам тези по Цариградско, които карат в средата на бус лентата. За пешеходците в парка е неприятно, защото тези с колелата изскачат от всякъде като хлебарки. Много права им дадоха на тези нахалитети, които си мислят, че спортуват, като въртят педали в мръсния, прашен град.

няма я културата на пътя от много които го ползват и резултата в най-добрия случай е -кавга, в най-лошия -да пази господ. Много глоби ще трябва да платим докато се научим....

Много сте цивилизовани бе. Тоя е извадил късмет, я на мене така да ми се беше издървил... Прекалено са културни някои хора.

и ти си едно малко чикибойче.....

и ти си едно малко чикибойче.....

Поредна лъжа в заглавието на статията. Мислех, че е блъснал колоездачка по време на движение. Няма такова нещо. От клипа не става ясно, каква е причината за разправията. Колоездачите нямат право да го задържат, той се ползва от правото на свободно придвижване.

Хора внимавайте,че не знаете какви идиоти са зад волана и никой не ги наказва.

и идиотите на велосипеди също

като се замисля нещата биха могли да бъдат и с друго продължение - бутнали се, харесват се и хепи енд, но агресивните и колеги са попречили на такова щастливо приключване на случая. жалко за момичето и прокурора.

след цялата тази истерия очаквам велосипедиската да иска да го осъди за сексуален тормоз.

явно е имало съприкосновение и той трябва да си плати, дори и ако тя го е бутнала.

Купувайте спрейове с боя и всеки да му се разпише на колата какво мисли за него. И така всеки ден. Като смени колата - и на другата. После ще го видим.

внимавай да не започват да ти се разписват на физиономията всеки ден.

а аз имам рдна железна палка която плаче да опъне някое теме. може и твоето да е.

Има един в болницата, бере душа прострелян в корема, той също беше с палка. Имаше един голямата рижа, и той беше като тебе лош, ама и той си намери майстора и сега теменужките ги мирише откъм корените. Айде стига се дърви, допълнителни сантиметри няма да ти порастнат.

Някой ако има адреса му на тоя прокурор да го даде. Ще го разстрелям. До 2 дни ще го пишат по вестниците.

По полека дрисльо,не разтрелвай така да не си намериш майстора.

Тия колоездачи са много глупави. Трябваше да му счупят шофьорското огледало - да го видим как ще тръгне. И трябваше да го ритат на земята докато изпадне в кома. Така се действа, а не да се лигавят като п*чки.

Колкото и да е тъжно си прав/а.

Заедно със злобата върви и тъпотата. Въздухар!

трол. Не използвах нито една обидна или цинична дума. Написах, че обществото трябва да осъди подобно поведение като неприемливо, защото е недостойно както за участник в движението , така и за служебно лице. Изразих учудване от липсата на реакция у жена му, която очевидно е напълно лишена от право на собствена реакция.

А защо ли не се възмути от поведението на велосипедистите за които не важат никакви правила на движение? И които на троара са агресори спрямо пешеходците, а на платното всеки трябва да им трепери, зашото не спазват наикакви правила? Или ти си седиш в колата и кавото и да се случи няма ти да си пострадалият от велосипедист!

Мамка им прокурорска! Курумпирани говеда са всичките. Това дори и циганите го знаят! И старите баби... Дори и ПРОКУРОРИТЕ знаят, че ВСИЧКИ ПРОКУРОРИ са изроди и са корумпирани. Да прегази момичето??? ИЗРОД!

От клипа се видя само че, колоездачите на пътя са циреи, които почти винаги, създават предпоставки за пржоизшествия!!! Първо, колелетата им не бяха оборудвани според ЗДП и подлежат на санкция.Нито бяха на състезание, нито имаше някаква "маркиравка", че провеждат организирано тренировка.Второ, кои са те , че ще препречват пътя на човека, който и да е той? Всеки, имащ достойнство, ще мине през колелетата на тия пиклювци и ще си замине.Все едно да се обвинява машиниста, че някой скочил пред влака! И трето, най-важното:НЯКОЙ РАЗБРА ЛИ, ВЪОБЩЕ, ЗА КАКВО Е СПОРЪТ? Защо защитавате колоездачите, без да знаете кой е прав и кой крив, във случая? Знам, че коментарът ми няма да се хареса на по-вечето празноглави писачи, но това е истината, не зависимо дали им харесва , или не!

Мамка им прокурорска! Да прегази момичето??? ИЗРОД! И ти си изрод! Полицаи убиха момичето в Перник за откуп... Полицай застреля посред бял ден момиче в центъра на София - свтрелял си по служба изверга: оправдаха го! Полицай разстреля демонстративно момичето в Ловеч. Предишния ден отишла в РПУ Ловеч и казала, че полицая я заплашва с убийство защото не иска да спи с него и на другия ден копелето с униформа я застрелва със служебния си пистолет пред приятелите и в колата... Изроди!!!

Няма смисъл да се спори за очевидни неща с теб. Ти по-скоро си болен!

Кое е очевидно , бе др..ьо? кое в една снимка или видео може да е "очевидно" ? Единственото очевидно е, че си малоумен и нищо не разбираш.

Прав сте!

Павлин Деспотов се казва шофьорът на голфа, който в събота се опита да убие моторист в района на Кресненското дефиле. Това разкри приятелят на потърпевшия Ангел Ангелов - Антони Карданов във Фейсбук. Павлин е на 26 години и живее в столичния квартал "Младост", добавя още Антони заедно с регистрационния номер на голфа - СА3384НА. Мотористите се обадили на 112 веднага след инцидента, но преди полицията да го задържи Павлин засякъл и друг моторист. В социалната мрежа вече е публикуван и клип от второто произшествие. Павлин беше задържан с мярка за неотклонение 24 часа и вече е освободен от ареста. /БЛИЦ

"Преди да дойде полицията обаче, друг шофьор успял да настигне Golf-а, засякъл го и в същото време на мястото пристигнал патрулен автомобил. Полицаите задържали хулигана." Тестът не показал съдържание на алкохол, но самият шофьор не се държал особено любезно. Ангел Ангелов разказа, че е успял да го попита защо е правил така. Можеше да ме убиеш, имам дете на три годинки, казал той, а отговорът на шофьора бил: Братле, то всеки ден умират хора, какво толкова.

Нормална простотия !Лошото е че е широко разпространена.Все пак градската управа може да направи повече велоалеи поне в София! Заслужава публично наказание обаче ако е прокурор .

Публично наказание за КАКВО? Кажи ми какво е прегрешението на шофьора?За велосипедистите е ясно - на тях им трябва един як бой. Шофьора какво е прегрешил?

наистина ли не разбираш?! В такъв случай, каквото и да ти се обяснява е БЕЗНАДЕЖДНО късно при теб.

Егати ОВЧИЯ пример , с лилипута ганчев !!!

Що за нахалство е това в България? Разни сульопедисти да се "пречкат" на богопомазани прокурори ,полицаи ,политици и тем подобна властимаща продажна сган!

Написал си го иронично, но си е самата истина!Велосипедистите (и мотористите) са едни от най-недисциплинираните участницеи в движението и са рисков фактор за автопроизшествия!Които шофира редовно, и то в градовете, няма как да не се съгласи, че е така!

Рисков фактор били за произшествия? Все едно велосипедистите трябва да внимават да не ти одраскат колата ти като ги блъснеш. Велосипедистите са винаги тотално потърпевшата страна в една катастрофа. Ако всичките хванете по едно колело и карате из градовете няма да има нито замърсяване нито задръствания. Ела ме блъсни в UK и ще полежиш в затвора дори да имам изкълчена ръка. Също ще платиш глоба от 5000, ще ти вземат книжката за 1 година и след като ти я върнат гражданската ти отговорност ще бъде х4 за следващите 5 години.

Аз видях едни крещящи хора заградили с колелетата си един крещящ човек. Не му пишеше на челото какъв е, по-скоро те излъчваха усещане за нахални селяни. Като заградят Гриша Ганчев така и започнат да го заплашват него, тогава ще ги приема за мъже. Дотогава са п..ки криещи се зад полите на колежките.

Ivo

Бай ти Ганя спорт не харесва! Колоездачи не му хвали! Тва са едни абдали, които нямат друга "работа", че и пътя му заемат!!! Муахахахахаха :)))). Единствения спорт за него е маратонското пиене на ракия със съседа.

Aз мисля ,че за нас и по магистралите трябва да трагнем с колела ,та дано понамалеят катасрофите!!!!B München стотици улици са за колоездачи и нямаш право да ги изпреварваш-караш с 30 км/час!!!Mного толерантност ни е нужна!!!

СМ

Прокурор = Недосегаем В клипа човекът това подчертаваше.

Да му кажат името на потенциалния убиец.

на Голфаджията му имат вече име,адрес,години във ФБ...скоро ще даде обяснения,ако вече не ги е дал..има И 2ри клип,с друг мотоциклетист,където явно същия Голф му влиза в насрещното нарочно,за да го отклони и мотоциклета да загуби управление...

ЦАЦАРОВ, ВИЕ ЛИ УЧИТЕ ТАКА ПРОКУРОРИТЕ????????

деер

Въпросът не е какво се случило, а защо не им стиска на властите и на човека да излязат със сановище какво се е случило. Тук видяхме едната гледна точка и това е обективно, но е от втората половина на спора. Доколкото разбирам едните искат да направят граждански арест, а другият го е страх от неутрален полицай в процес на заснемане наслучката.

И прокурора,и Голфа ги пуснаха в БТВ новините...първия клип си е разправия,но на втория Голфа умишлено блъска моториста,при тази висока скорост,момчето е късметлия да се размине!!Верно по българските пътища е пълно с идиоти и убийци!

тия велосипедисти големи връзкари бе - форуми, телевизии..

ЩЕ СЕ СЕТИШ. МНОГО ЯСНО

пък аз познавам прокурор колоездач доста човечен помежду другото и кадърен вероятно - на добри позиции в йерархията

Pesh0

В коя държава това ?

В Neverland!

интересно защо не са заснели как изглежда момичето и колелото след инцидента ??

Какъв инцидент, бе градски?От клипа се вижда, как колелетата стоят пред колата или направо се блъскот в нея!

На тоя клип се вижда как едни нагли копелдаци не пускат 4овека да продължи по пътя си,а кой какво вижда си е негова работа.

Абе, "кик", ти да не си тоя прокурор от клипчето, бре? На оня копелдак ми мязаш! ;-)

а ти да не си оня велосипедист дето снимаше ??

В България като чуеш думата "прокурор" и се сещаш за изметта на обществото.

Може да съм прокурор, но това не означава, че нямам право да прегазвам хора и да се държа като каруцар. Съдебната власт е зад мен. Позволено ми е всичко, особено да нарушавам закона, давайки лош пример. Аз защо съм станал прокурор в крайна сметка?

а бой с помпата за гуми по главата де!!!

Подобна група от 11 колоездачи на тесен асфалтиран път със завой си караха заели цялото платно.Започнах да им свиря с клаксона да се преберат за да мога да ги задмина.Никаква реакция.Чак когато насреща се появи кола малко се прибраха и насрещно движещата се кола трябваше половината да излезе от пътя за да се разминат след това и аз по същият начин ги изпреварих.Сккъсаха ми нервите

бре бре :))) масово колоездачи тероризират шофьори по пътищата на републиката (които Бойко благосклонно изгради)

Колоездачите са страшилище. Преди като не си изяждах закуската, баба ме плашеше "Айде папкай всичко да не викна някой велосипедист".

ела да ги видиш в Южния парк как пият бира и после на колелото и кой от къде е по улиците!!

E и?

вие сте пълен кретен. какво очаквате - само щото сте се качили в кола всички да спират и да ви правят път? ако няма как да изпреварите ше карате след тях докато има- защо един колоездач трябва да спре за да направи път на некъв смотльо ?

Майко мила, колко сте прост.

а защо пък ние с колите да правим път на вас смотльовците с колела?

Има ЗДП, но и много неграмотни.

излизам да карам колло :) стига сти ма занимауали българи с вас :)

и как разбрахте от тоя клип кой е виновен?

абе каква му е работата на този тъпак да ги изтиква от платното?тая Мазда танк ли е,че не мозж да се размине нормално,или трябва да си начеше комплекса юнака?

ти това къде го видя ??

Явно в дира нямат ден, затова пък трият ибирателно...Защо, бре хубвци? Да нямате проблеми с колоезденето? Ми мхнете седалките...повече ще ви хауеса.

Селянче, разбесня се нещо и забрави, че може да те снимат, а? Сега ще отговаряш. Няма да може те крият. Записан си на камери, разнасят те по медиите като кенефски вестник, и има свидетели, които щете накарат да съжаляваш. Прокурор бил. Айде да те видиме сега бе. Ха-ха! :-)

Заглавието е малко подвеждащо. Не се вижда нито как бута момичето, нито се чува да казва, че е прокурор. Жалко, че го няма началото на клипчето, истинската история, защото така изглежда малко нагласена работа или по-скоро "силата на тълпата".Всички знаем колко се спазва закона за движение по пътя от велосипедистите. А това, което ме учудва е, как поне един не чух да казва, че ще звъни на 112? Защо не звъннахте докато е там? По принцип това е законният ред за такива ситуации, а не измислени клипчета и статии в дира.Журналистите,първо проверявайте, после пишете, защото така излиза клевета!!!

Спокойно, не се прави на загрижен и учуден. Звъннали са на 112. Знае се кой е нарушителят, самозван прокурор, който се държи като нарушител и гази хората по пътищата. Очакваме да обявят самоличността на пишман-прокурора, вместо да го крият като плъх.

с въображенията - гази хората ?? а името го искаш за да го набиеш ли ??

Аз съм спокойна! НЕ съм за терора по пътя, без значение дали човека е с колело, танк, кола и т.н. Не ми е присъщо обаче да взимам решения и страна, без да съм проучила фактите. Съжалявам, че не мога да кажа кой е виновен и кой не от клипчето! Безпристрастна съм, защото винаги истината е по-средата. Искам шофьора на колата да излезе и по мъжки да вземе отношение за случилото се.Такива разправии по пътя не правят нищо повече от това да говорят за участниците!

викаш може безработни и актьори да са всички в сценката :)...Да живей България и гражданската ни съвест :))) и не забравяйте - Темида всичко вижда

и аз не видях да викат пътна помощ или линейка или как си е тръгнало после момичето.

Ясно е защо това дебеловрато създание се пени като бясно куче по пътищата и застрашава животи на велисопедисти. Прокуратурата и без това не прави нищо друго, освен да подпомага престъпниците. Така че клипът отвращата, но не изненадва.

Чл. 140. Водачът на велосипед е длъжен да се движи възможно най-близо до дясната граница на платното за движение. Чл. 141. На водача на велосипед е забранено: 1. да се движи успоредно до друг велосипедист Чл. 142. Забранено е движението на велосипедисти в група за тренировка, ако пред и зад групата няма придружители с автомобил или мотоциклет.

Който слага минуси на ПРАВИЛНИК ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА не е добре с главата !

valentor

Абе, нЪл разбираШ, нарушава се идиличната картинка при освестяващи писания.

и ти не си мноо добре май :))) пусни и задълженията на управляващия на МПС де ! ...

Кажете му името на тоя гнидав чобанин. Тоя не се знае дали е прокурор, но че е прост и злобен селянин, няма никакво съмнение. Заслужава най-тежкото наказание и трябва да се извини публично на колоездачите и българското общество затова, че се държи като овчар и нарушава закона.

Нека се уточним. В това да си селянин няма нищо лошо, но виж, това да си селяндур е съвсем друго нещо.

Мен лично същия ден една женичка пишман шофииорка за малко не ме удари за да заобиколи дупка на пътя. Имаше мято за две коли по принцип. Така че ако застрашиш човешки живот умишлено отнемане на книжката завинаги. Освен това загиналите с коли са хиляди повече челни удари и какво ли не. А ние с колелата внимаваме и икаме да внимават с нас. Така че господа офиори загивайте си сами без нас.