Висшият мюсюлмански съвет осъди изказване на прокурор

Висшият мюсюлмански съвет осъди остро изказването на наблюдаващия прокурор по делото срещу 13-те имами.

Обратно в новината

Коментари - Висшият мюсюлмански съвет осъди изказване на прокурор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо висшия мюсюлмански съвет не осъди остро действията на тези имами, заради които гледахме клип, как малки мюсюлманчета се учат да режат глави на християни? Казахте, че това било пиеса. Как едно невръстно дете осъзнава кое е пиеса? Имат ли имамите някакви други пиеси? Такива, които не проповядват "дискриминация на религиозна и етническа основа ксенофобия, християнофобия, реч на омразата и дори подбуда към действия за ограничаване броя на християнското население. " ?

Бъркаш мюсюлманите в България с циганите от Пазарджик и другите 12 Имами с Муса. Циганите от Пазарджик, казаха, че това е библейска пиеса, свързана с Божият пратеник Авраам, който Бог изпитал, като го накарал да принесе в жертва първородният си син (Според Християните и Евреите това е Исхак, според мюсюлманите - Исмаел). Дали е било постановка или тренировка, да се произнесат компетентните органи.

Ислямът е най нетолерантната и агресивна към друговерците религия ! Нетърпимостта към другите религии е заложена в корана! В мюсюлманските дхржави другите религии са забранени или негласно преследвани! Затова ислямът трябва да се забрани както в Япония!

е законната и представителна организация на българите - мохамедани. Всички други ислямски организации са антибългарски и антиконституционни дори за днешната Конституция.

Талибана ЗАВЬРШИЛ Уахабитския У-т ЗАРКА в Иордания кьдето се прошовядва ШЕРИАТА /тоес НЕпризнаване наСВЕТСКАТА ДЬРЖАВНА власт иНЕ зачитане законите и Конституцията на РБ/ В ЗАРКА е бил СЬСТУДЕНТ сьс 3/4 от полевите командири на ИДИЛ да говори за омраза и заплаха е ЛЕКО КАЗАНО цинично смешно

Много нелепо изказване на мюфтията. Всяка държава е в правото си да ограничава прииждащо населения на верска, расова или каквато е да и основа. Това даже е заложено в уставите на ООН, но няма кои да чете. Също така в изказването му проличава сериозна омраза срещу българите.

И потомствените мюсюлмани, които са родени тук, от къде прииждат?! Между впрочем, прокурорката се изказва не за прииждащите, а за всички мюсюлмани.

Дошли са отнякъде. Ако майка ми ме беше родила в Индия, нямаше да бъда индиец а българин.

Не доумявам как е възможно да сте оглупели толкова много , и да се възхищавате на няакави глупости казани от някой който не е мислел какво казва , или някоя медия го е изсмукала от контекста ?! Проблемът не е в религията , която човек изповядва , а в отношенията между хората , и уважението към другите !!!! Мислите ли , че ако няма нито един мюсулманин , Вие ще сте по-добри хора , че ще крадете по-малко , или ще се биете по малко по кръстовищата !!!! Ще изчезне ли корупцията и простащината, и всички свинщини , в които сами учасвате, и животът ви ще стане песен ????!!!!! Знаете ли защо Ви питам : Токущо гледах по Нова тв , едно 13г момиченце с Турско име и баща Турчин и пее по-хубаво народна музика от много от Вас чалгаджии !!! Това дете е бъдещата България , на хора с национално самосъзнание без значение на религията , и поколения с мечти как да направят тази държава едно прекрасно място за хора които се уважават взаимно !!!! Няма начин да заживеем като нормални хора , докато не проумеете , че НЕ става с омраза , а с отношение и уважение и към хората , и към Родината !!!!!

БЛАГОДАРЯ Ви за минусите , макар че не смятам че съм казала нещо нередно !!!! Това само потвърждава процентното Ви ниво на интелигентност ,за което толкова много се дискутираше ! Именно затова сме една лесноманиполируема нацийка в дъното на всички класаций , защото никога не можем да сме единни по никой въпрос ! Вечно сме разделени на ние и Вие , и всеки дърпа само за себе си ! Искате ''забрана '' за една религия , но НЕ искате забрана за хилядите други простотии , които правят живота ни кошмар : Невежество , простотия , цинизъм, двуличие , чалга във всяко едно отношение ?! Не искате забрана да участвате във всякакви схеми и схемички , да грабите и унищожавате собственният си дом , но се биете в гърдите какви ''вярващи и праведни '' , хора сте ?! Истинската вяра и чистото Християнство , не е само за пред хората , и по празниците , когато ще се яде и пие , а всекидневната грижа , уважение и търпимост към всички !!!!!

Бог заповяда на евреите доста неща като им каза, че не трябва да променят нито една заповед и дори да дойде ангел и да им говори, пак да не го слушат. Защо вие следвате някой послушал ангел и изменил много от заповедите на Бог ?

Бъдещето е в това да забременяваме дъщерите на мюсюлманите, че да раждат качествен материал. Мюслитата толкова сте дефектирали, че 99% са уроди и физически и умствено.

Некъф урод пише за уроди... Адолф, избръсни си мустачките под носа.

Мюсюлманите как сами се издадоха какви лицемери са и как подкрепят ония терористи. Исляма била мирна религия няма що.

Шериата/Змииското Учение/ ги УЧИ на ТАКИЕ/на арабски ЛИЦЕМЕРИЕ 2ЛИЧИЕ КОВАРСТВО ЛЬЖА за ЗАБЛУДА на ХРистияните/писано е в Корана как да го прилагат

Адолф, я ми цитирай, къде го пише това в корана!

Един смел "Закон за насърчаване на висшето образование" би могъл да бъде и закон за насърчаване на обмислената раждаемост. Ето основните моменти: 1. Всеки родител, осигурил на своето дете /деца разходите за завършване на висше образование в България, има право на 30% (примерно, но процентът трябва да е висок) по-висока пенсия за всяко дете, тъй като е заплатил по-висока "социална вноска". 2. Премахват се всички детски парични помощи. Който иска дете, първо да си прави сметката. Мисля, че много сериозни млади хора, обмислящи дали да имат второ или трето дете, биха се замислили по-сериозно над това предложение.

Това за 30-те % е абсолютно доказан факт. Това е % над който местните почват да се изселват било то по религиозни, етнически или други подобни причини

Тук е територия, на която истината се брои за престъпление. Факт. Впрочем, кога изтича мандатът на кръглият отвсякъде Цацаров?

Службитееее,явно сте еничари наитинааа!Защо още диша на българска земя тази сган????!???

Ми дайте едно референдумче. Да видим какво мисли народа по въпроса. Съмнявам се, че мнението на хората ще е по-различно. Религията си е отрова на обществено и интелктуално ниво. Страните в света и Европа с най-висок стандарт са с най-високо ниво на атеисти.

"В момента по статистика мюсюлманите са 10-12% в България. И нямаме основание да мислим, че те ще станат по-малко. Точно обратното. И с пристигането в България на мюсюлмани от чужбина, и със завръщането на част от изселилите се в Турция, с поощряването на раждаемостта процентът ще се увеличава. Когато стане 30%, държавата ни вече е застрашена. Те са монолитна маса, лесно се манипулира и на избори. Те са почти като военизирана структура. Като им се каже отивайте и гласувайте, те отиват" "И ще дойде време, когато ще видим как в парламента повече от 50% са от друга религия, президентът ни ще стане от друга религия, министър-председателят, кметът ни ще е от друга религия. Знаете ли колко още много кметове има в стара християнска Европа с друга религия? И тези християнски европейски ценности, които сме приели, мислите ли, че ще ги отстоим? И тогава точно това, което най-ценим в себе си, точно това ще ни убие. Ето това е сигнал към здравомислещите хора. Колко хора сега си дават сметка и разсъждават по тези въпроси? Засега ние действаме само по законен път. Ще стане лошо, когато се излезе от закона". "Мисля си, че понякога общественото мнение и гражданите се ангажират с много по-маловажни въпроси и проблеми. А в случаите, когато се касае за национална сигурност и за важни въпроси, всички мълчат и се спотайват. Пазят се от мнения и от изразяване на становище. Като че ли се върви по линия на най-малкото съпротивление. Уж имаме гражданска позиция, уж искаме да се чуе гласът ни, но в същото време всеки гледа като изрази някакво мнение дали това би се отразило върху неговия живот, цели и амбиции. Всъщност по истински важните въпроси не се дебатира".

А не е ли вярно? Или е неудобно да се говори истината в ЕВРОПЕЙСКА и ДЕМОКРАТИЧНА България? А колко християни избиха и продължават да избиват ислямистите?

бъдещето е в исляма

Ислямска ДЪржава ЗАПОЧВА от Джамииите. В БЪлгария трябва да бъде ЗАБРАНЕН Исляма и Съборени всички джамии. Хората които взривяваха бомби през 1984 г направиха партията ДПС и почнаха да ЛЪЖАТ че не е имало Турско робство и да приказват за ВЪзродителен процес. А тоя процес беше- Осъждането и Изгонването на турците взривявали бомби. Мюсюлманите араби и турци нека бягат към Саудистка Арабия или да умират. В БЪлгария управляват Българския Президент, министри и църква, а НЕ техните джамии( Реджеб Ердоган).

АКО си мислиш , че ДПС са го създали тези дето берат тютюн, значи си наистина Дебил и може би с теб започва 81-вият % ?!

Апропо : Я виж в парламентарното представителство на ДПС , колко процента са мюсулманите , преди да се набираш !!!!

някои господа трябва да се запознаят добре с талмуда и да разберат откъде идват опасностите ,а не да се оставят да бъдат манипулирани през 21 век .

или поне причинява значителни неудобства, но за "рязания" такова понятие няма. Той напира защото имал права. Това, че и дугите имат не го интересува. Щом той има, правата на другите се погасяват, а защо? Това го пише в Корана. Ето затова си мразят резнаците навсякъде. Иди си в Сирия, Йордания, и другаде на ПМ и не ми завирай правата си в очите. Като дойда в арабския сват спазвам томошните правила, ако не ми харесват си заминавам. А да ми налагаш тука ориенталски си правила и обичаи - ще имаш да вземаш. Затова не съм етничеки толератнен и никога няма да бъда, защото и другаде към мен не са.

Това което Османската империя не можа да постигне за 500г.ние си го направихме само за 25г.

Под "ние" САЩ, ЕС и техните тукашни слуги ли имаш предвид?

Че да не е излъгала? Що не 'оди чаршафосания да квичи за права в Германия? Там страшно им потъпкват правата, даже новини на турски си нямат ...

Главният Прокурор да вземе отнишение. В БГ къде е законът - в Съдебната система или в мюфтийството?

Прокурор Попова в този случай е казала ИСТИНАТА. БРАВО НА НЕЯ !!!! ЕДНА СМЕЛА жена!!! Истината, господа ислямоизповедници не изнася на МНОЗИНА от вас, но вие трябва да разберете, че живеете в 21 век не в 13.

Браво на прокурорката,това е истината...цацата-недопустимо било,кво толкова им се кланят на тия турчуляци,сигурно ще я накарат да се извинява,тъпаци,точно това е истинската им цел,да станат повече от 30 %..исляма е най ужасното нещо,което е видял света и тепърва ще му сърбаме попарата...

Може и да е права, ама е прокурор, а не политик и няма право да говори така.Разбрахте ли, неумници ?

Исляма е религия която проповядва Убийство на Православни . Няма какво да кажа повече .

ако след няколко месеца се збадне ч0,50% резняци каква песен би пхал зазаров,много ми е интересно много.

Прокурорката не е права , сериозно е занижила цифрите , всяка нормална държава е застрашена при над 10% ряз*ани маймуни в нея , тоест така наречените мюсюлмани ! За това всяка нормална държава трябва да започне сериозни мерки срещу това да се случи , първо имамите да се следят изкъсо и да се гонят незабавно !

Защо пък ислямофобията и ксенофобията да са нещо лошо?... Расизмът е нещо лошо, очевидно, защото не е правилно да се определят качествата и недостатъците на хората само по цвета на кожата им? Точно както по цвета на очите например, защото те са даденост и не могат да бъдат променяни. Докато ксенофобията и ислямофобията в частност са чисто човешко право, защото мога да съдя за човека по социалното поведение и политическите правила които следва, защото те са свободен избор и могат да бъдат променяни. А ислямът е античовешко и ретроградно политическо учение и напълно заслужава човек да мрази и да се отвращава от неговите носители. Примери за други политически учения които предизвикват омраза, страх и отвращение към техните последователи и са фашизмът и комунизмът.

Прав си като цяло с изключение но точката за расизма. Това е дума,(началото и идва от Лев Троцки) която се използва изцияло срещу белите хора за каквито и да е безкрупулни цели. Само виж какво става с миграцията. Например много индиици искат да емигрират в бедни, бяли държави като Молдова например, а Индия е сред 10-те най-богати държави в света. Защо? Хората обикновено харесват да живеят сред собственият си народ, но масовата миграция засяга всички бели държави.

на министър председател, президент, председател на народно събрание и главен прокурор. Направиха им кефа. Оказа се те обичат да ходят голи от кръста надолу - когато има мюсюлмани около тях.

Много е права жената. През последните години непрекъснато говорим за толерантност и етнически мир, както и за мерки за постигане на това. Но какъв е резултатът, мерките са само спрямо българите, а другите не само не са направили и стъпка в тая посока, а точно обратното почустваха се недосегаеми и доста по агресивни.

деер

България е продадена на Турция от 240-те проститутки на маэията и от 7-те милиона циганеещи се егн-та!

ла, ла, ла Вятър Ечи, Балкан Стене, ла, ла, ла Дорде Е Мъничка Змията Какво да чакаме?

За съжаление тя е права. А изказването на нашенския плазмодий С.Цацаров е симптоматично. Ужас!Е , патриотите, ако са патриоти...Но присъствието на оная смешка Болен Лидеров сред тях силно ме обезкуражава

ПАТРИОТИТЕ ДА ВЗЕМАТ ПОПОВА ПОД СВОЕ ПОКРОВИТЕЛСТВО И ДА Я НАПРАВЯТ ДЕПУТАТ В СЛЕДВАШИЯТ ПАРЛАМЕНТ. АБЕ ТАЯ ПРОКУРОРКА, ДА НЕ Е СЛУЧАЙНО НЯКАКВА РОДНИНА НА РАЙНА КНЯГИНЯ. ПРИЛИЧА ДА Е ТАКАВА.