КЗД проверява прокурора по делото за 13-те имами

Комисията за защита от дискриминация (КЗД) образува производство срещу наблюдаващия прокурор по делото срещу 13-те имами Недялка Попова.

Обратно в новината

Коментари - КЗД проверява прокурора по делото за 13-те имами | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

някой попитал ли ни е нас, данъкоплатците, дали искаме да се плащат заплати от нашите пари на безсмислените търтеи в кзд???!!! кзд е едно долнопробно и анти-българско мешаре, едно второ бхк, но на държавна издръжка, на наша издръжка!!! браво на прокурорката, ако го е казала наистина!!! ще й накривят капата от кзд-мешарето...

По религиозен признак ни разделят онези, които се взривяват в името на Аллах, а не тези които казват истината.

има един доказан закон...??? ,,количественото натрупване води до ,,качествени,, промени...,,??? прокурорът го е казал по свои начин...!!!

,,...Според него, заради поетите ангажименти към международни организации затворниците имат повече права от надзирателите си...,,??? о.ф.-организациите,, на ,,нео-либералите,, налагат своите закони...???

КЗД май гледа само дела, касаещи цгани и анадола. Ами той съставът е все анадолостанци и гербери- мултикулти либерасти. Жената е казала истината и търсят под вола теле. Що не се занимаваха с радикалния ислям и как той противопоставя хората?!

КЗД защо не погледне смешната присъда от 1 г. вече излежана от човека, откраднал мозъците на десетки жители на ромската махала в Пазарджик. Това е истинското престъпление, престъпление към бъдещето на народа ни.

на прокурор Недялка Попова,като изказване на български патриот и гражданин.А Сотир Цацаров,да обърне повече внимание на имиджа си,като Главен прокурор и да става след ядене от трапезата си ,леко гладен,за да няма здравословни проблеми.

КЗД е поредната "Институция",с немалко членове,на отдих,след политическа и обществена "кариера".Доминирана е от ДПС. Недялка си го е казала съвсем точно. Имамите са абслолютни джихадисти. В определени махали,се внася,платен от вън,радикален и нетрадиционен,ислям. Нищо против нямам Религията на хиляди български турци,които тихо и кротко си спазват традиционните обичаи и вярвания,нямащи общо с уахабизма и салафитите. И аз съм подовал жалба до КЗД,против държавна институция-естествено,че "не съм бил дискриминиран".

Според мен прокурор Недялка Попова трябва да бъде наградена с най високата държавна награда орден "Стара Планина" за това че си е свършила работата и е осъдила ислямски фундаменталисти-имами, подстрекаващи населението към джихад. Дано да има повече такива като нея в прогнилата от корупция цацаратура.

Цацаро е дебела депесарска свиня, а тази "Комисия за защита от дискриминация"- смехотворно творение за репресии срещу правомислещи хора. Аз отправих сигнал до тази комисия срещу моя началник-тежък хомосексуал чрез адвокат с доказателства, а т.нар. Комисия заключи че няма данни за дискриминация срещу мен, без дори да проведе открито изслушване, както е по закон. Пълни мизерници.

те и сега когато са 14 % пак са застрашаващи държавата ни. не малко партии и фирми действат на националистически принцип. в смисъл че преимуществено вземат членове и кадри от турски произход. Това е - разделиха ни по религиозен признак, а преди това го нямаше. При социализма казваха-религията е опиум за народите - и нито имам пееше, нито църкви толкова се тачеха, нямаха такова влияние, в съзнанието на хората. Сега религията стана фактор-

Когато мюсюлманите станат 30 процента трябва да се понижи цената на свинското месо.

Лицемерието на една държава под евро гей робството . Кажеш ли истината всякакви измислени противобългарски институции те подгонват ! Ако утре стане война , ще видите как цигани и турци са срещу България и българите , никой от тях няма да защитава българското ,нищо че днес всякакви антибългарски институции и представители на властта се скъсват да обясняват за правата им и как са български граждани , които имат само права , но не и задължения . Но тогава първи на фронта трябва да са точно тези българи от правителства , парламенчето ни на тюфлеците и всякакви олигарски и представители на гей Европа , те имат какво да бранят , ние останалите не . Подобна държава не си заслужава труда , нека за нея мрат тези които днес я създадоха подобна .

Ами съждението е логично.защо съд?

Ако мюсюлманското население в България стане повече от 30%, то КЗД ще я има ама през крив макарон. Да сте видели в мюсюлманска държава такава комисия, която работи без намеса от страна на имама, май не. ЕЕЕЕ що ще ку...а ми защитавате от дискриминация, тия дето ще ви затрият ли ????

Ще дойде време да правим нова КЗД - Комисия за Защита от Демокрация

Прокурортката е казала една истина-навсякъде по света мюсюлманите са в конфликт с местното население заради нетърпимостта си към други религии-в християнска Европа, в будистка Азия, а същевременно в самите си техни държави те непрекъснато воюват поради религиозни мюсюлмански различия-в Сирия,Ирак, Йемен, Афганистан, Пакистан и други.

А за 13-те измами, кога??? 1. Винетките 2. Санирането 3. КТБ 4. ЧЕЗ 5. Оградата 6. Е-правителството да продължавам ли?!?

прокурора по делото срещу имамите, след като заради два пъти наложените глоби от тази комисия на Бойко Борисов предишният й състав от професионалисти и българи, хора известни дори в Европа, света и ООН, бе разпердушинен и с помощта на Атака и ДПС ГЕРБ чрез парламента одобри, а Плевнелиев издаде указ и назначи некадърници, но цигани и турци по произход и "българи" членове на ДПС?! А срещу кого работеха тези имами?! Работеха срещу националната сигурност на България и в интерес на ислямизацията на страната ни! А кои стоят зад тези интереси?! Стоят вече официално ликвидираната, но все още твърде силна ИД и страните от ислямския свят които имат интерес от ислямизацията не само на страната ни, но и на Европа! Точно казани стоят тези, които имат териториални амбиции към населени места и региони от държавата ни и тези, които изпълняват плана за ислямската дъга (ислямският меч, от Турция, през териториите на балканските държави та до сърцето на Европа! В крайна сметка няма нужда от пояснение чии интереси обслужва в сегашният си състава назначената от ГЕРБ, ДПС и Атака КЗД?!

Няма да има проблеми. Проверката е майка на доверието.

Дайте на недоволните иммами Новичок или свинско за закуска. Изродите от Муфтийството на бесилото.

voknid

Когато станат 30%, ще си търсят булки по чалготеките, а там роднини от женски пол е срамота да се предлагат. По пазарите за булки - много скъпи бате, многу крадене иска!

Цаца, виж Косово - заради него НАТО демократично избомби Сърбия. Има анклави в България. където бълрарска реч не се чува. Джамиите са много повече от единични църквици тук таме, останали за спомен от вековете, когато сме имали държавност. Не е дискриминация да констатирап факти. Аз мога да кажа, че вследствие на ниско производителната работа на прокуратурата, до 70% от заслужилите наказание не влизат в затвора. Нещо неверно????