Прокуратурата разследва закани с убийство срещу магистрати

"Законът казва смърт за вас", гласят част от заплашителните имейли

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата разследва закани с убийство срещу магистрати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прокуратурата от много дълго време не прави нищо друго освен да се занимава преди всичко със себе си и то така, че все едно ако бъде закрита никой обикновен няма да забележи липсата и. Ето например месеци наред някъде потъва инсулина и опъва живота на косъм на десетки хиляди, НО НИКОЙ не е открил къде и защо.

Някой имал ли е съмнения, че не е клошар?! :))))

"Това продължава вече седмица. Заплахите пристигат от неделя на официалната поща на Районен съд Плевен, като вече има близо 50 подобни съобщения. Не са посочени конкретни имена на съдии, по-често е споменавано това на Владислава Цариградска." Първо казват, че не са посочени имена, веднага след това пишат, че споменават Цариградска. Малоумна работа...

Аз се чудех кой е виновен за прогнилата съдебна система и чак сега разбрах - това е поредният клошар.

Шило

Тва пак оня идиот от Стара Загора ли е? Де "плаши" Ива Митева?

В Стара Загора който и съдия или прокурор, а и разследващи да заплашат, все ще са с основание заплахите. Там е дълбока корупция!

А тия араби, нахлуващи в Европа, кой ще ги разследва ??? Онези прескачат турската граница ( все едно да прескочат през прозореца ти) и викат- """ Ние сме бежанци.. Искаме да ни дават БЕЗПЛАТНИ къщи, Работа, Пари, Земя """ И данъчните трябва да ги подгонят такива !!!

И защо не да им дадем къщи, работа, пари земя?! На украинците как даваме? Или едните са по-различни бежанци...

занимавайте се с червение пират, докато двете свни управляват кочината.

Гръмнаха им "нотариуса" и се разсмърдя.

Клошарите враг номер едно на българската съдебна система :)

И тях сигурно някой клошар ги изпраща... Абе толкова скапана държава сме и толкова скапано търпелив народ... Тези до сега трябваше да са пребити с пръчки на стадиона!!!