Прокуратурата разследва закани с убийство срещу магистрати

"Законът казва смърт за вас", гласят част от заплашителните имейли

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата разследва закани с убийство срещу магистрати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тях сигурно някой клошар ги изпраща... Абе толкова скапана държава сме и толкова скапано търпелив народ... Тези до сега трябваше да са пребити с пръчки на стадиона!!!

Клошарите враг номер едно на българската съдебна система :)

Гръмнаха им "нотариуса" и се разсмърдя.

занимавайте се с червение пират, докато двете свни управляват кочината.

А тия араби, нахлуващи в Европа, кой ще ги разследва ??? Онези прескачат турската граница ( все едно да прескочат през прозореца ти) и викат- """ Ние сме бежанци.. Искаме да ни дават БЕЗПЛАТНИ къщи, Работа, Пари, Земя """ И данъчните трябва да ги подгонят такива !!!

Шило

Тва пак оня идиот от Стара Загора ли е? Де "плаши" Ива Митева?

Аз се чудех кой е виновен за прогнилата съдебна система и чак сега разбрах - това е поредният клошар.

"Това продължава вече седмица. Заплахите пристигат от неделя на официалната поща на Районен съд Плевен, като вече има близо 50 подобни съобщения. Не са посочени конкретни имена на съдии, по-често е споменавано това на Владислава Цариградска." Първо казват, че не са посочени имена, веднага след това пишат, че споменават Цариградска. Малоумна работа...

В Стара Загора който и съдия или прокурор, а и разследващи да заплашат, все ще са с основание заплахите. Там е дълбока корупция!

Някой имал ли е съмнения, че не е клошар?! :))))

И защо не да им дадем къщи, работа, пари земя?! На украинците как даваме? Или едните са по-различни бежанци...

Прокуратурата от много дълго време не прави нищо друго освен да се занимава преди всичко със себе си и то така, че все едно ако бъде закрита никой обикновен няма да забележи липсата и. Ето например месеци наред някъде потъва инсулина и опъва живота на косъм на десетки хиляди, НО НИКОЙ не е открил къде и защо.