Коментари - Прокуратурата разследва много жалби на британци за измами от страна на "Нексо" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Британските граждани нямат доверие на британската прокуратура и за това са се обърнали към българската хахахахахахахааха

Сийке, не се оправдавай. Пак станахте за смях с Каскета

Нали разбрахме колко са тия жалби - три, на трима британци, двама братя и един братовчед.

аз ако съм на мястото на тези несковци...кеширам мангите затварям кепенците и изчезвам като Ружата.

Кака Сийка изглежда добре, но не си падам по жени....

Не че Нексо са невинни ангелчета, ама са голяма хапка за Гешев и сие, просто нашите нямат квалификация и акъл, за да поставят на място подобни крипто-мошеници. То и на американците не им се занимава много в тази сфера, затова предпочитат споразумение и глобичка, та какво остава за нашите органи, които сравнение с американските са си направо некомпетентни и маргинални.

Почнаха оправданията. От глупави по-глупави. Накрая ще се окаже, че няма никакви "партньорски служби" и е чиста проба прокурорска бухалка. Познайте кой ще плаща сметката накрая.

И аз !

та повече и да се замислят да правят далавери за 94 000 000 000 пари

И какво се оказва? В САЩ няма криминални обвинения към „Нексо“. Подписали са споразумение за глоба, че техен продукт прави нарушение на местните регулации. А тукашната прокуратура иззема картини, арестува и прочее пиар акции. Вече сме го виждали и с други.

Жалко . сие и анонимници , когато фактите говорят и Боговете мълчат, но не и вие! Щом са толкова честни и работят нормално защо искат да платят 45 млн долара в САЩ за да се птекратят съдебните дела? Защо Каймановите острови им отнеха лиценза? Та помислете малко и тогава говорете , вижте това са наследниците на бившите комунисти!

На всички е ясно, че не разбираш от нищо ! Девалвацията на институцията е общо известна !!! Държавата се управлява и мутри, милиционери и джебчии !

Горките англичани щом разчитат на гешевтурата... Още по голяма глупост не измислихте ли. Нещо за пръскачки...

Не милиционери полюции

Отново говорят глупости ! Нексо не е развивал дейност на територията на БГ ! Кой им виновен на някои , че са се свързали с други офиси на Нексо и са били измамени ! Да си търсят там правата , а не тук !

Занимават публиката със подобни шитни за забавление на елита. Елита си прави гаргара със публиката /стадото/ и им гледа сеира. Panem et circenses .

Ами тук така се действа, защото вярват, че всичко ще мине ей така, без последствия, докато в САЩ за подобни действия после съда ще отсъди не 45 милиона глоба в полза на държавата, ами 450 милиона обезщетение да плати държавата за нарушени човешки права, нанесени материални и морални щети и т.н.

Тъпа селска кифла! Българската прокуратура - присъдружна организация на ГЕРБ и ДъПъСъ! Колко ли ще ни осъди Нексо и познайте кой ще плаща. Една подсказка - няма а е Гешев ...

Сега, някои хора не могат да прочетат 200 стр. превод от испански и да проследят 5 млн. евро от Кипър до Барселона, но разследват движението на 94 млд. долара.

каскетурата! Пак ще ви осъдят! Пак всички ние ще плащаме,а вие ще си гласувате ента заплата и огромни бонуси. Никаква полза за България от измислената ви прокуратура,вредни сте.

Криптовалутата не е призната за пари , тъака че съм скептичен за финансови престъпления извърпени със стоки, а не с пари. Освен ако прокуратурата не признае криптовалутата за пари. Това ще е международен прецедент.

Изумително некомпетентно изявление от страна на говорителката на прокуратурата - Нексо се били признали за виновни като сключили споразумение.

Всеки гражданин на света може да пусне жалба и прокуратурата да я разследва. Разследване у нас се води за престъпление, а не срещу лице, още по-малко срещу фирма. Тази тъпа гъска манипулира общественото мнение!

що не се продава и у нас, да изкараме и ние некой лев

Нексо не беше ли регистрирана в Швейцария?! Гешефтурата какво точно разследва? Или всичко е политическа драма предизборно!

Прокуратурата се справи с нашите проблеми и помага на английската и американска такава. Похвално. Вероятно споделя и челния руски опит, попит лично от Гешев на място в Москва...

3-ма британски МУЛТИ-МИЛИОНЕРИ решават да печелят от биткойн, ама цената вместо нагоре тръгва надолу и АЙДЕ ДА осъдим тая българска компания и да си вземем парите от тях.... Защо защитавате британци, а не интересите на БГ фирма с 600+ човека, която си плаща даниъци ???? Чии интереси обслужвате ГЕШЕТАТУРИ???

Европейска работа, върховенство на закона, нулева толерантност към престъпността. А те най-големите акули в Европа. Корупция имало в България. А то най големите корумпирни акули са в Европа при големите пари. За американците няма да говорим, те са си отатък океана.

Това няма да мине

на прокуратурата българите ще и платят издънките а британци бъдете сигурни че не саа подавали никви сигнали Нексо са си оправили лицензите в САЩ излиза че нашата прокуратура се е престаравала да ги гони щото Асен кокорчо им е бил консултант.

тая прокуратура определено не работи за българите дори напротив

Няма такива идиоти. Това не е като да гепиш дребния бизнес на някой пич.

Тъжно е колко милиона ще платим заради глупостите на Каскета ....

колко компетентни плямпачи има? Всичко знаят, защитават престъпниците!

Тъй тъй британци измамени. Пуснете навсякъде новината,че ги съдят ще се появят още ужилени. Ония цигани у нас мамеха с телефоните на дребно, а тия Българе на едро...ох котьооо... Айде милиардите им за държавата.

тая прокуратура да отива във великобритания да чисти макдоналдса са видят как се изкарват пари и да станат повече отговорни хора и независими професионалисти

Прокуратурата 32 години спи!

ми що бе дразнят се хората че прокуратурата е неподготвена и зависима, що е нужно да си суперкомпетентен да виждаш прости неща

Губят си парите със спекула и после обвиняват брокера, че ги бил измамил.

Дайте случая на Петьо Еврото, той ще ги оправи

сте се ядосвали и стига празни коментари! Ако са виновни и тук на Земята не ги накажат, оня отгоре си знае работата! Я някоя яхта потъне, я катастрофа с ламборджини, я инцидент със сърф или ски в луксозен курорт... Тъй ами....

бе тоя Гешев толко ли е глуповат да схване че единственият му шанс вече е да скъса зависимостта от Бойче и да работи за правдата за народа който всъщност представлява на този пост.

До вчера Нексо твърдяха, че нямат нарушения на регулаторните изисквания в държавите, в които работят. Твърдяха, че еднолично Гешев ги разследва и те само по чисто съвпадение не са стъпвали в Европа от 6 месеца.... И днес, само за една нощ, извадиха 45млн, ей тъй - от невинност...

Нексо,като те са регистрирани в Швейцария?

е то хубо ама ко да правим, неработиме Гешев и Бойче убиха стимула у нас за работа коментираме и чакаме големият удар или искаме да станем следващият каскет или Влади Горанов или ПиАр Севи

Абе незнам ама цената на токъна на Nexo се е вдигнала със 17% за последните 24 часа

Гешефтурата много бързо почна да дава на задна

ма четете бе хора, 45 мильона... ами имат хората регистритали се ся и в САЩ си оправили лицензи и бакии а наще глупави прокурори не са дочели и недоразбрали къде влизат даже. те България немогът да оправят нахълтали у компания с чуждестранни клиенти и чужбинска регистрация, само офиса им тука

Пирамиди... фараони... и балъци... за милиони... Куче влаче, рейс, диря няма няма хей. Куче влаче, рейс, диря няма няма хей... Човека взе парите, каза: "Чакай малко.", хвана самолета, дръжте му петите... Човека взе парите, каза: "Чакай малко.", хвана самолета, чакай да се върне... Пирамиди... фараони... и балъци... за милиони... Куче влаче, рейс, диря няма няма хей. Куче влаче, рейс, диря няма няма хей... Я подай ми мале тенката пушка! Кукувица гука под зелена бука, няма да ни стигнат още 100 години... Нагоре е високо, надолу е дълбоко, в София е тесно, няма вече лесно... Пирамиди... фараони... и балъци... за милиони... Куче влаче, рейс, диря няма няма хей. Куче влаче, рейс, диря няма няма хей...

Оставете хората да работят! Какво са виновни, като има балъци!