Прокуратурата: Разрешението за строежа на Алепу е нищожно

Делото за т.нар. "подпорна стена" влиза във Върховния административен съд през есента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А стига бе! И как стана тая работа баш като падна на толупа правителството? Случаенос?

Миналата ли година беше или началото на тази когато инвеститура заяви че има разрешение и за подпорна стена и за хотела си?! Тогава как именно сега им просветна, че не може да е законно второто разрешение? Не трябваше ли да е очевадно когато е представил документ за едната дейност и втори за другата?! От друга страна защо не се споменава защо след като има разписано от институциите разписание за нужда от изграждане на подпорна стена се е заел частен инвеститур с проекта, а не примерно общината или които отговаря в държавата за това?!

"Подпорната стена" трябва да се срине, но и тези, които са дали разрешение за строежа, трябва да понесат солена отговорност!

И сега като се почни едно събаряне, подпорни стени, сарай, хотели.............

Добър ден за българската демокрация.

Сега Влади Калинков да издава предписание за разрушаването на този тумор.. Но , дали така ще стане

Чест му прави на Гешев, това решение! Колкото и да го плюят Рашков и компания, Той взима правилните решения!

То Радев ги подклажда, тези простотии

Все тая бе пич. Аз се чудя тия хора дето подписва и разписват, мислят ли че един ден и техните деца ще се дават в същия тоя бетон. Що за нищожество трябва да си, че една къща, вила или кола да те накара да вземеш такова решение - да блеснеш, да те видят другите селяни и да цъкат ееее издигна се и тоя. Комплексарщината няма край и струи най-вече от Боко и Радев, но също и от Славун и другите подлоги. Не разбраха тия кухи кратуни, че място за лична гордост в парламента няма! Там трябва да направиш така че да се гордееш с родината си, пък ти и на подлога да станеш все тая.

« Шефе, взех правилното решение.” «браво Ванъо, голямо момче си.» Поука: Да, ама е кАсно! Гешев, пътник си. Дори и дипломата ти е за милиционер, прост.

В случая да, но защо си мислиш че Гешев е взел това решение? от едно правилно решение, според обществото, следва ли всичките останали решения да са правилни...

да ви чета безвремието.

Че някой карал ли те е?