Прокуратурата пусна СРС-та с Радев за съпругата му, в дело за ВВС имало вероятност за престъпление

С висока степен на достоверност може да се предположи, че проверка на КПКОНПИ за "г-жа Д.Р." е осуетена, заявиха от обвинението

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата пусна СРС-та с Радев за съпругата му, в дело за ВВС имало вероятност за престъпление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе господа журналисти, оправете заглавието- ГешА каза, че това не били СРС-та!!!! Иначе май някой го чакат 5 годинки

Кажи дали това ако е вярно е правилно.Ако не е вярно, защо Радев не излезе и да каже -това е лъжа.Иначе това с имунитета си е голяммм чадър, можеш да правиш каквото си искаш и не носиш оговорност.Това само дядо Боже го има.

Тези СРС-та дето ги размятат по медиите са използвани по престъпен начин с цел за осъществяване на държавна измяна – точно това, дето не му е ясно на главния прокурор. Пък той за да няма съмнения по този въпрос и да не се тормози, докато се произнесе Конституционния съд, да му поясним с едно изречение: Държавната измяна включва всички престъпления, които са насочени против националната сигурност и държавните органи, определени от Конституцията, с цел да се попречи на нормалното им функциониране. Като се знае това, всеки може да прецени какво представлява подслушването на държавния глава (недопустимо по никаква правна норма) и оповестяването в медиите на противозаконно придобита неясна информация с единствената цел, да се принуди президента към нещо и да се уврежда авторитета му. Това са правните отговори, пък другото е политика, в която прокуратурата по конституция и по закон не може да се меси по никакъв начин.

На престъпните комунисти им е вродено, в кръвта, генетически заложено да крадат. Независимо на какъв пост са и с колко пари разполагат...те искат още и още както окрадоха и съсипаха 45 години България. А техните деца и внуци продължават да крадат и лъжат до ден днешен.

Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай!

Гешев,Гешев чак на мен ми е жал за теб.....Трябва да го кажа....Нали разбираш?

Много ми е жал за прокуратурата, че се злепоставя по такъв глупав начин. Значи най-напред нарушават грубо закона и огласяват материали и способи, които представляват държавна тайна. При това е видно дори от космоса, че въпросните „материали“ са събирани противозаконно с конкретна цел – в някакъв по-късен момент да се урони престижа на държавния глава (чисто престъпление). Вместо да предприемат светкавични мерки за привличане към отговорност виновните за тази противодържавна дейност, те си правят „експерименти“ с Конституционния съд и искат тълкуване на пределно ясни понятия, като забележете – използват като повод случай, по който не са си свършили работата - собственото си бездействие и неизпълнение на закона поставят като основание за искането си. Е, как при това положение да не се направят изменения в Конституцията, които решително да променят статута на прокуратурата като държавен орган?

Колко сили, средства, време на екипи от прокуратура и прочие за едно банално административно нарушение! АКО има такова разбира се, а не се тика теле под вол! ТОВА не е национално предателство или тежко криминално престъпление! За такива се предвижда разследване на Президента! Като няма си изсмукват каквото могат, за да го окалят! Но рейтингът му не ще падне, защото е последователен, справедлив и истински образован български патриот! А и е ПЪРВЕНЕЦ на випуска си във най-висшата авиационна академия на САЩ, като е единствен в историята и НЕ АМЕРИКАНЕЦ! Защото е боен офицер и генерал, а не паркетен лъв, получил лампазите си по система кенгуру!

А какво се случи с онези записи-"Ало Танов,виж там...",но Танов го няма вече,лека му пръст.А със записа Вие си го ибрахте...

Атаката срещу президента Радев много наподобява на тези срещу Лозан Панов, както и срещу Росен Плевенлиев, когато бе президент и призна публично грешката си около промяната на закона за ДАНС, за да пасне на стройната снага на Пеевски - атаки от Цацаров и Гелев, когото ТОЙ, тоест ТЕ си назначиха, но се правят на непричъом, на ни лук яли, ни лик помирисали... При всичките ми забележки и към Радев, и към Плевенлиев! Поредната много долна скалъпена история на дежурната шайка - бухалка за сплашване на властта.

Вече няма нужда от съд - нито конституционен, нито какъвто и да е друг. Беше обявено и на населението му беше обяснено, че президента е извършил някакво престъпление и това е достатъчно за целите на тези сили и вътрешни, и външни, които управляват държавата.

Ами то така става винаги с неудобните за магията! И с Иванчева, и с Цветан Василев, и с много други... Докато всички жертви не се обединят, независимо от различията си, и народът не застане твърдо зад всяка жертва на шайката, няма да има оправия. И вече всички отлично го разбират и знаят!

Тези записи директно уличават в престъпления властимаши, и дори имаме и публични самопризнания, ако си спомняте, и Цацаров, когото ТОЙ си назначи отново се направи на убита лисица... Сега всички трябва да си спомним и как Борисов и Цветанов масово подслушваха дори и собственото си правителство - превантивно?!?, тоест НЕЗАКОННО, и дотолкова се бяха самозабравили, ме ТЯХ НЯМА КОЙ ДА ГИ НАКАЖЕ, че не се посвениха и да си признаят и дори Борисов гордо публично да се изцепи, да обещае, че ... с Цецо Голямото Ухо ЩЕЛИ ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА СИ ПОДСЛУШВАТ?!? дори и хората си?!?!? И Цацаров отново пусна голямата баданаека. подпука Цецо Многоапартанентния с частния асансьор с 6 онеумения, за да миже Катарзиса да “обясни” на Борисов да не забравя КОЙ всъщност кара влака, и после пак покри всичко, когато тези се разбраха за порциите и сферите за крадене...

Гл. прокурор - ШРЕК, ама много, много прост.

От известно време прокуратурата доста произволно нарушава законите и Конституцията. Такъв е последният случай, целящ не толкова държавния глава, а държавността. Първо, прокуратурата няма право да огласява СРС-та, защото те представляват държавна тайна (вж. Закона за защита на класифицираната информация). В НК са предвидени тежки наказания лишаване от свобода за издаване на държавна тайна, което означава, че срещу виновните трябва веднага да се образува наказателно производство. Второ, с публикуването не са предоставени никакви доказателства за автентичността на материалите – те съвсем спокойно могат да бъдат манипулирани. От нищо не личи държавният глава да има някакво отношение, но прокуратурата прави внушения в тази посока. Трето, кой, кога и защо е разрешил използването на специалните средства и с какво засяга националната сигурност назначаването на работа на една служителка. Ако прокурорите се заинтересуват от това, най-вероятно ще стигнат до престъпления извършени от лица, на които е предоставено използваните на тези средства, както и до злоупотреба с власт. Четвърто, защо до сега лицата, случайно попадналите в подслушването, не са уведомени за това, както изисква законът и защо тези средства не са били унищожени по съответния ред, след като не са послужили за конкретното производство (ако въобще има законно такова)? Има още много подобни въпроси, на които прокуратурата трябва да отговори.

“ От известно време прокуратурата доста произволно нарушава законите и Конституцията...” От известно време?!?

Какво право има смешната ни прокуратура да подслушва и да следи президента на държавата??? Президент и прокуратура не трябва ли да работят заедно - за благото да държавата???

СРС-тата са поставени да подслушват този от ВВС - Станко Стойков, който се е обадил на президента да му докладва за проверката на КПКОНПИ

Хайде сега да се уволнят още 50000 секретарки, ПР и любовници назначени по-разни институции…та това е практика, защо се чудим сега Иначе само някоя друга баба ще остане

държавна измяна е подслушването на държавният глава и командващият ВВС. без значение кои са като личности. Публикуването на тези данни още повече, да не говорим за 20 те закона които нарушава публикуването на каквато и да е информация за трети лица.

Хайде Бойко- покази си рефлекса за оцеляване. Кажи нещо. Виждаш накъде отиват работата ...

По-голяма глупост не съм виждал! Дори за децата е ясно, че не можеш да обвиняваш в държавна измяна, някой, който е назначил на работа НЯКОГА СИ, много преди да стане президент, бъдещата си любовница или приятелка, както се казва когато става дума за "наши хора". Започвам да се съмнявам дали Главният прокурор наистина е завършил право или е просто калинка.

В случая с Гешев не става дума за образование. Гешев беше тикан така упорито към поста на гл. прокурор от определен задкулисен кръг, не защото притежава юридическо образование, а защото най-добре отговаряше на критериите за изпълнител на политически поръчки.

А, ГЕРБ-ерските нагли престъпници и тяхната кукла на конци Гешев,кога ще бъдат разследвани? Радев, сатанистките изчадия на Дедо Сорос няма да престанат с атаките си срещу нормалните хора! Затова изкарай армията от казармите на улицата и въведи "военно положение". Вземи пример от Путин,Си Дзинпин,Ердоган,Мадуро и Башар Ассад! Народът е с теб!

личи колко са прости, не знаят дори български

Едва ли има наивник, който да не е разбрал, че прокуратурата в България се използва за изпълнение на мръсни политически поръчки на ГЕРБ .В момента в България има три огромни проблема : 1. Проблема с питейната вода , не само в Перник но и в още пет области на страната . 2. Проблема с боклука – България беше превърната в боклукчийското кошче не само на Европа, но и на третия свят и това нагнетява голямо недоволство сред раюните засегнати от това. . 3. Проблема с чистотата на въздуха, който обхваща не само София но ипочти всички останали градове. 4. Има и един четвърти проблем, който в момента е в зародиш, но има потенциал да се превърне в най-големият проблем защото засяга всички българи. Това е предложението на ГЕРБ за промяна на курса лев-евро при влизане в чакалнята на еврозоната. При тези огромни проблеми и коалиционно правителство, което само се клати, ГЕРБ пристъпи към любимият си номер за отклоняване на вниманието на обществото . Най-често за тази цел се използва прокуратурата. Никак не е случайно, че точно в този момент се подхвърля въпросът с хазарта и се организират акции срещу фирмите на Божков. Специално с тази акция се преследват две цели – отклоняване на вниманието на обществото и отнемане на печеливш бизнес под предлог за неплатени данъци и ограничаване на хазарта. Това не е нов метод. Спомнате ли си кога се разбра за отравянето на Гебрев ? Когато започна борбата за разпределението на остатъците от имотите на КТБ , в случая “ Емко” Тогава ГЕРБ, чрез министерството на икономиката се опита да отнеме бизнеса на Гебрев. Другото средство, чрез което се цели отклоняване на вниманието от истинските проблеми на обществото е искането на гл. прокурор до КС за тълкуване на имунитета на Президента срещу съдено преследване. Никак не е случайно , че този въпрос се поставя точно сега. Тук отново се преследват две цели – отклоняване на вниманието на обществото и нанасяне на ущърб върху личността и рейтинга на Радев.

А какви очакваш да са поръчките на един мръсен, самозабравил се мафиот?

Ма много червени прасета са излязли от кочината бе,и квичът ли квичът.

Поредната "буря в чаша вода", отвличане вниманието на раята от ОГРОМНИТЕ ПРОБЛЕМИ. Това ли е най-важното в момента??. Вижте какво става с ВОДАТА, ВЪЗДУХА, ЕПИДЕМИИТЕ, ВАЛУТНИЯ БОРД И ЕВРОТО, ИКОНОМИКАТА И САМО ТОВА ЛИ?? !!!!. Предполагам, че любимите ми "приятелчета" от сайта веднага ще го изтрият. ТАКА ТЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА "СВОБОДАТА НА СЛОВОТО".

А прокуратурата има ли право да разгласява публично СРС, "Секретно от особена важност"?! Що за правова държава е това?!

Отделно, че от публикувания материал не се чува и вижда нищо компрометиращо, нищо което да съставлява престъпен състав. На всичко отгоре това са гражданско-административни отношетия отпреди 8-9 години!? Боже мой, с какви ивтини номера искат да отвлекат обществения гняв от бардака в държавата, от грабежите на ГРОБарската ОПГ! Това е злоумшлена безправна постъпка, облечена във власт с големи букви и тия негодяи някога ще получат заслужено възмездие!

престъпление да прост на такъв пост

Значи чрез вероятности слугите на факяните, безродниците, искат да правят импийчмънт на дойстоен президент?! Много отрано сте се уплашили, че на вашата безпардонност й се вижда краят!

Точно като в евтин сериал,точно повторение на историята,за да оцелеем трябва някой да ни зароби,иначе ще се самоизтребим.

Абе къде е Стойков, генерала

Отклоняват ни вниманието от най важното:курса на ЛЕВА Правят ни на хамсалаци къде тука е държавната измяна,че и гласът не е негов

Странна е модерната напоследък практика да ни запознават със записи - къде от охранителни камери, къде от СРС, преди да е формулирано и предявено обвинение, преди съд да е произнесъл решение. Такива материали признават ли се в хода на евентуален процес? Спомням си сериала с нападжийските течове: точно под охранителна камера с микрофон се водеха поверителни диалози... Всъщност защо заглъхна този случай, защо не ни държат в течение на хода на разследването, виновните за теча на данни, посегателите и т.н.?

какво стана с ала банов където загубихме седемстотин и шесет милоналева

На амбразурата , другари , че нещата загрубяха. Днес 2 хиляди коментара , утре 3. Петилетката за четири години и малко ордени за храброст.

Защо хленчите и рИвете бе путински помияри ? Никога нищо не сте успели да промените с долните си лъжи и инсинуации. -Нито спряхте България да избяга от червената фашистка руска кочина и робство... -Нито спряхте влизането на България в Европейският Съюз... -Нито спряхте влизането на България в НАТО... -Нито спряхте сделката с Ф-16... -Нито ще спрете влизането на България в Еврозоната... -Нито ще спрете България да приеме Еврото... Вие сте жалки смешници... Щом не ви харесва , защо не си заминавате в путинското блато ? Но не - русофилът е получовешко същество в наведена поза с задни части на изток и очи на запад. Живеете в Европейска държава, ползвате всички привилегии на такава държава в Европейският съюз , а заради дребните копейки , продажни гниди величаете путлер и руският концлагер... Вашият китайски идеен другар Мао Дзе Дун имаше само една умна приказка: „Когато врагът те такова, не шавай. Колкото повече мърдаш, хем по-голям кеф му правиш, хем ти влиза още по-навътре“. Така че не мърдайте и не грухтете от кочината си… Вие правите точно обратното, и то пред целия български народ. Червените фашистки кучета си лаят, а керванът си върви. Жалки са руските подлоги в безуспешните си мъки, с които никога няма да променят НИЩО. Единствено губят и без това от ограниченото си количество мозъчни и нервни клетки. От вас руски мърши НИЩО НЕ ЗАВИСИ. ВИИ СТЕ ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА.

''...задни части на изток и очи на запад '' Това е цялата истина в 2-3 думи. Добре казано !

А ти кой си и за какво се бориш?! Коя дупка на кавала си... Къде живееш... Какво зависи от теб.... А ще спреш ли кражбата на 20 милиарния ни валутен резерв, към който са се засилили еврогейските ти либерасти...??!!! И за което е цяла пушилка!!!....

SirBob

Абе нещастник, четеш ли въобще Евростат понякога?!? Да те ограмотя малко - България е най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС. А, и тази с най-топящо се население! И този тренд не е от вчера. Ма сигурно и затова ти е виновен Путин, а??? Аман от нефелни коментари!

Ти приятелче, мислиш ли какво пишеш?. Какви русофили и русофоби, а,бе хубавецо НЕ УЗРЯ ЛИ НАЙ-ПОСЛЕ, ЧЕ ВСИЧКИ СА ОТ ЕДИН КЮП, КАКТО ЛИЦЕМЕРНИЯ И ФАЛШИВ МЕНШЕВИШКИ ЗАПАД, ТАКА И БОЛШЕВИШКИЯ ИЗТОК!!!. ВСЕ ДРУГАРИ ОТ КЛАСА, А,БЕ ВЛЕЗ В САЙТА ДИАГНОЗА И ВИЖ КАКВО ГОВОРИ ЖОРО ИФАНДИЕВ, А И НЕ САМО ТОЙ. СТИГА СТЕ СЕ ВОДИЛИ ПО АКЪЛА НА ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ИЗМИ... НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ ТЕЗИ ГОСПОДА --ДРУГАРИ РАБОТЯТ ПО ПРИНЦИПИТЕ: DIVADE ET IMPERA, ИЛИ QUI BONO.

Вместо за публикувате телефонни разговори , по-добре отговорете на въпросите : 1. кой , кога и на какво основание е дал разрешение да се подслушва главнокомандващият на ВВС? 2.кой и с каква цел разрешава подобни записи да се разпространяват в публичното пространство ?

Ало , този Гешев преди да стане главен прокурор приказваше , че ще разследва престъпленията на прехода. Вместо това, сега се е захванал с някакви стари дъвки за жената на Президента. Явно много бърза да се докара на тези което го сложиха на този пост.

1520 коментара - това е рекордна тема!

Гешев отмъщава за ветото при избора му

Това повече подхожда на папараци, а не на прокуратура.

... да видим всички какъв " грамотен президент" ни управлява...!!!!!! А Десите е търкулнало се гърнето и си намерило похлупак от Слави Трифоновите "Феи"...

Мъ-хъ,едно разбрах от диалога че ген.Радев е мъж който се консултира със другият участник в диалога относно бюрократичните формалности на КП КОНПИрите засягащи съпругата му гжа.Радева и нищо конкретно,филми-Minority report имало вероятност за извършване на престъпление?????Бързо КОНПИрите при врачки,гледачки,феномени,контактьори да им разяснят бъдеще минало и насMinority reportтояще ООММММььь от чакра в чакра,тинтири минтири,фокус мокус,БОКУссс,ПУБЛИКУВАЙЕ РАЗГОВОРИ ЗАПИСАНИ ОТ СРС МЕЖДУ ПОЛИТИЦИ,Д ЕПУТАТИ,ПАРТИЙНИ ЛИДЕРИ И МУТРИ,ОЛИГАРСИ И ЧУЖДИ АГЕНТИ????ТЕ ТАКИВА РАЗГОВОРИ ЩЕ СА ИНТЕРЕСНИ НА НАРОДА,а некви въпроси относно формуляри,деклараци БЪ-ХЪ

След "Ало, Ваньо" , където всичко беше очевадно нищо не се случи. А пардон после трима се споминаха.

Радев назначил жена си по втория начин, що това не е изненада за никой. Ако имаше възможност и министър можеше да я направи. Или секретарка на нещо, тя има опит

И какво толкова е станало.Някой е ходатайствал за някого да бъде назначн на работа.Нима Гешев не е назначен с протекция от някого.Колко народ От ГЕРБ назначиха на работа например в РВД и без подходящо образование работят в администрацията и взимат големи заплати.Гешев дали и той не е уредил някого на работа,а на колко народ раздадоха апартаменти.Почти на всеки любовницата му се е уредила,но понеже народа обича президента си,искат да му подронят авторитета.Как не те е срам бе.

"вероятност", "може би", 'ама може да се предположи"- всичко това са формулировките на Цветанов! А Гешев се опитва да преглътне "голям залък", на който го насади "менторът му", , но не се знае дали това няма "да му изяде главата'! Може много бързо и безславно да приключи кариерата му заради подслушване на държавния глава и незаконно огласяване на СРС-та! Имаше един, дето ги четеше от трибуната на Народното събрание и сега знаем къде е !

Ужасно. Ровят да изровят нещо срещу президента. Понеже той по закон е защитен ровят доноси срещу жена му. И между впрочем - държавна измяна е ако заплашиш суверенитета, т.е. ако както Живков навремето обявиш че ще ставаме 16 република/53 щат (или ако си шпионин продаваш информация на врагове на държавата.)

Гешев - новото момче за поръчки на Шиши и Тиквата. Колко е читав беше ясно още от контрапротестите, където тумби цигани и наркомнизирани примати от агитките, показваха платената си подкрепа към него. Но, както и при всички предишни атаки срещу президента, единствения губещ остава Боко - хората не са слепи.

Милиционерите са по-прости от военните

... а бе като гледаме и слушаме как "говори" Рйадев с другия пилот генерал, май по прости от генералите от авиацията няма - това са май изводите...!!!!!!

Като им гледам махленския език, ако тези двата ги нарека генерали, то ще обидя армията! А летеца много добре знаем кой и как го катапултира на Дондуков 2. И да не забравяме как Корнела разправяше, че го видяла някъде, харесала го и го предложила за президент.

Катапултираха го 2 000 000 българи и никакви мръсници не могат да го окалят

Ами Корнелия може да го е видяла и харесала, но поне го е видяла на хубаво място. А не като Бойко Борисов да си събира министърките по магистралите, както той сам обяви за една от бившите вече министърки.

Ах каква изненада, Деса я назначили по втория начин и сега разни се опитват да покрият нещата. Мен лично, щеше да му учуди обратното. По-интересно е ако има някой запис около Грипените. Тамън да разберем мотивите на льотчика така страстно да се застъпва точно за този модел. Иначе прецедента е много морален, ама сега нещо се ослушва.

Пак ще го изберем.

Тук става въпрос за подслушване на държавния глава. До къде я докарахме и какво си позволяват да вършат в нашата страна някои хора?! Крайно време е всеки да разбере докъде се простират неговите задължения, какво може и какво не бива да се случва по никакъв начин. Що за държава имаме, щом президентската институция е нищо и никой!?

Тук става въпрос за корупция и шуробадженащина. На запад за такова подават оставка и чакат решение на съда. Не се крият зад имунитети.

Тук става въпрос за активно мероприятие бе галфон. Ако ти имаше връзки нямаше да замърсяваш форума, а щеше да бачкаш.

Това се знаеше преди да стане Президент и нямаше данни за нарушения

Паляк,като на запад подават оставки,ние трябваше да заправим за бб че съществува още след "Мишо бирата". Интересна "западна "логика вкарваш-за нашите няма проблем,за другите-оставка. Не случайно почнах с паляк..........

Като не слушате,ще бъдете подслушвани

Другаре и каква стана тя, ревахте като не знам какви срещу апартаментите на герба а сега си траете, тук не става дума за държавна измяна става дума за злоупотреба със служебно положение и прикриване на истината от държавен глава, което в нормални страни се нарича корупция и следва напускане на поста и съд. Но в случая едва ли ще стане трябва човека да има чест и по всияко изглежда че тук случая не е такъв. Да ви е честит президента с който толкова се гордеехте и продължавайте да наричате Бойко тиква.

За каква държавна измяна става въпрос?

Държавна измяна е тихомълком да пробуташ възможността да стопят паричките на хората

costa, costa, "антикомунистче",нали така е модерно да се наричате всички поклонници на тиквата,голям моралист се извъди,къде на м.йка си г... беше да коментираш "Мишо бирата" за злоупотреба със служебно положение...

Най-сетне случихме на главен прокурор "пич"!!! От десет години за първи, повтарям за ПЪР-ВИ ПЪТ разследващият орган се интересува от съдържанието на СРС. Така и трябва да бъде. Не като във всички останали случаи като " Ало, Ваньо". Гешев е "пич" нищо, че нарушава Конституцията!! Некаква си там хартийка Конституция!?!? Да не би да е нещо повече от Главен прокурор, завършил Симеоново!?!? Все повече ми се струва, че "усилено" се подготвя " автогол със задна ножица" !!!