Прокуратурата проверява взета ли е българка за "заложничка" в Охрид

Един от туристите с провалена екскурзия разказа за кошмарната новогодишна нощ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз затова не разчитам на агенции да ми организират пътуванията - чета, гледам картите, обмислям, консултирам се с другите пътуващи (всеки има мнение и дава съображения, с които всички се съобразяваме). Досега разочарование по организацията не е имало. Освен това, няма пешеходни обиколки, където да търчиш като кон и да ти правят физиономии за това, че искаш да се спреш да огледаш нещо по-дълго. Една приятелка миналата година за първи път се присъедини към нас и каза, че за първи път "екскурзия" не я напряга и се е върнала отпочинала от почивката си.

Само така! Това да не им е българската съдебна система и да си чакат парите десет години.

Прокуратурата да се самосезира , що въпросната крадла не е в пандиза !!! А потерпевшите да се организаират и да й направят живота по-цветен ;))))

Прокуратурата да подхване измманичката дето се прави на ''заложничка'' защото безплатен обяд няма и човека не си намира парите по улицата , Да я държат там докато изработи дължимото или осъждане за измама..

Ранни Записвания 2019. Организирам почивка за вярващи , за Великден . Цена 50 евро на човек , цената включва самолетни билети и олинклузив . Хотела е 5 звезди на божи гроб в Саудитска Арабия .

Вечно губешата пари екскурзоводка трябва да я върнат и арестуват за измама!Тя се надява собствениците в Македония да я съжалят, както и туристите и да платят два пъти!Ресторантьора в Македония да заведе дело за дължимите суми ,има и бързи производства и отделно туристите в БГ!Не може повече да се измъква!През година две едни и същи номера!И най гадното,че го прави при свършен факт ,на място когато туристите нямат избор!Голяма излагация!Изобщо не я интересува ,че ще разтрои цяла група и съсипе празника на Нова година ,както и на хотелиерите които на тези доходи разчитат!

Всеки , който не си плаща - да чука камъни в някоя кариера, докато си изплати борчовете!!!

Защо не е в затвора?? Ако това беше Иванчева, вече да си е излежа;а присъдата.

Ташака прикриватура шъ покрива с ОСРАНИЯ СИ от подкупи задник измамата на излъганите хора. Оф някой зверски се изпърдя и замириса на СУДЖУК да не е от прикриватурата.

Прокуратурата да забрани сайтовете за групово пазаруване да продават екскурзии за 80-100 лева и ще се отсеят нещата.При положение, че куверт в ресторант е 100 лева за НГ за 155 лв какво искате, драги зрители. Който търси за без пари - намира каквото му де полага. Едно нищо!

ок -> около ?! Колко спестихте от това съкращение? 50 милисекунди? Също така "ѝ" и "й" не са взаимозаменяеми! Ако изпитвате трудност за изписването на "ѝ", може да потърсите в Google как това може да стане в зависимост от клавиатурата и езика който използвате. Може да започнете от тук: obekti.bg/chovek/kak-da-pishem-udareno-i