Прокуратурата протестира освобождаването на шофьора, прегазил и убил Паоло

Държавното обвинение внесе протеста в Апелативния съд в Пловдив часове след решението

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи тоя келеш му омръзна в затвора,замислял ли се е този изрод какво е причинил и ,че и първоначалната му присъда е нищожна.

Всички сте еднакви. И на вас да ви се слуи, едва ли доброволно ще идете в пандиза. Не с еправете на таквиа герои и мъченици, защото не сте. ВИие сте точно като този щофьор.

За убийство на дете 6 г. За опит за убийство 18 г.?!?!

Абе, тоя все пак полежа, за разлика от Стависки... Защо пияния бляд отърва панделта, след като затри два млади живота !??

този не е лежал изобщо

Някой все още да не е разбрал къде е главният проблем на България - това са политиците които пишат законите така, че да се заобикалят и това е съдебната система., която прилага заобикалянето срещу съответното финансово стимулиране. Без строга и справедлива съдебна система, и без ясни и точни закони сме загубени.

Глупости. Проблемът на България са простаците, които населяват този полуостров.

Кога най сетне депутатите ще пишат справедливи закони. Тях ги охраняват, а останалите българи кучета ги яли.

око за две ,зъб за чене основен закон ненаписан, но ИЗПЪЛНИМ законно.точкаважи за всички в БГ от - ДО .и настаня мир и спокоиствие в тази държава няма мутри няма НСО няма мвр и Т .Н.ии министри и чиновници ЛЕНТЯЙи заживя народа спокойно.

Иде ми да утрепя съдията, разрешил предсрочното излизане, де се призная за виновен, да мина "блестящо" курс по плетене на една кука в затвора и след две-три години да изляза.

Кой е съдията и как се казва.

Тази сутрин съдът реши, че молбата му ще бъде удовлетворена, тъй като не е имал провинения в затворническото общежитие и е работил във външна фирма. Че той е длъжен да няма провинения,щото ако има ще му се удължи присъдата.

Ти да видиш.....

Да живее двмокрацията и свободата на словото,по добре не сме живяли и по комунизма при гадните,долни комунисти .Предлагам да гласуваме пак за ГЕРБ така ще се промени закона и утре убийците ще могат да съдят жертвите си и техните наследственици за щети по мпсто

На всички аморални и безсъвесттни адвокати и съдии участващи в този позорен акт им пожелавам роднините им да умрат в адски мъки, а те да живеят дълго, за да страдат. Дай Боже ! Амин !!!

Ако навляза с автомобил или джип в някоя пешеходна зона и случайно прегазя депутат, дали ще ме пуснат предсрочно след 2-3 годинки ? За един приятел питам

Ако депутатът е от опозицията,даже ще те оправдаят.

Защо криете коментари, бе Дирове? Какво е останало на българина освен свобода да се изразява, че и това право му отнемате, след като му е дадено по закон. Или и свободата на изразяване е като всичко останало, можеш да говориш, да пишеш, да псуваш, нооооо не когото трябва, т.е не рекламодаторите и управляващите.

Преди години точно прокуратурата се съгласи на бързо производство, при положение че имаше толкова много свидетелства и доказателства срещу този убиец. Сега какви панаири правят. С подобни действия в България се узаконява убийството !!!

Зависи кой прокурор. Знаеш ли защо освобождаването е протестирано? -Защото още по време на следствието, Сапунджиев се държа КРАЙНО НАГЛО. Ето затова.

Този убиец още преди да убие това детенце на няколко пъти съм го засичал по улиците на Стара Загора. Караше винаги като свиня. Спускането по Руски от военният клуб надолу му беше писта.

123, мога да ПОТВЪРДЯ.

Този човек е извършил умишлено убийство,макар и с непряк умисъл,не може да го обвинявате за по-леко наказуемото убийство по непредпазливост. Ако това се случи в друга европейска държава, ако някой нахлуе с превозно средство в пешеходна зона и убие човек, могат да го обвинят и в тероризъм. А вие му намаляте наказанието наполовина, пращате го на курс, не по какво да е, а по шофиране,ами вземете му подарете и една нова кола,да гази по-образовано хората.Срам!

А Московски кога ще бъде съден за погубване на човешки живот ?

Тези които са цъкнали минуси, напишете защо ги цъкате, какво като е министър , той не подлежи ли на съд и ако не , на какво основание ? Или равни, но някои по-равни над другите ? За жена оставила детето си и отишла на работа я арестуваха, а този дори на са го призовали като обвиняем!

Да прегазиш дете и след това да можеш да живееш в мир със себе си...това си е чиста психопатия!

Не се притеснявайте за неговия душевен мир, за него е важно, че стоя в затвора много малко. Питайте съдиите, те с какви очи дават ниски присъди и за капак - ги намаляват.

Да се чете "прокуратурата иска да и кихнат още мъни"...

Браво господа съдии или просто да кажа "Долни продажни ла*нари"! Чудесна съдебна практиа прокарвате... Вие съвест нямате ли? За пари и бъдещето на децата ли ще продадете? Ами ако някой от вас беше на мястото на почерненото семейство, тогава щеше ли решението ви да е такова. Ама гокато се дава власт на всевъзможна зган и други подобни изруди да решата ще е така. Трябва явно народна тояга за вас, ама яка тояга и то до строшаване, за да се оправят нещата в тая държава! Иначе все така ще е!

Колко пъти от ЕК отправяха забележки по глава правосъдие но резултати няма !

Дано да му увеличат присъдата и дано да не духне, примери бол.

И да протестира и да не протестира - все тая! Щом има вратички в закона, трудно ще бъде задържан в затвора! А и ще е нагледен пример за останалите - каквото и да направиш, 3 години и си на свобода...

Не е така - ако си бедна акушерка в мизерна болница, лесно може да влезеш в затвора за много дълго, не за 2-3-4 години

Не разчитай те на съдебната система,те работят за себе си!роднините на загиналото момче сами да раздадът правосъдие зада са спокойни.

Гласувайте пак за нас, за да не лежат изобщо такива шофьори