Коментари - Прокуратурата протестира домашния арест на прокурорския син от Перник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудя се потърпевшите какво се занимават с "властта" в тази страна. Да си намерят биячи и някъде да го ступат подобаващо.

Съдиите са червени гниди и играят срещу прокуратурата. На никой до сега не му стигнаха силите да ги разкара тези комунисти. Дано новата коалиция се справи…

Обръснати, татуирани и напомпани. С два пръста чело. Светлото бъдеще на България. Опсааа.

Стига сте протестирали бе прокурорчета! Не го крийте у дома! Не разбрахте ли че само ако е навън някой може да го светне тоя!

цирк у Перник! Татето прокурор приятетел със съдията и адвоката и правят на маймуни системата хахахахаха ИДИОТИ

Запалето го тоя цървул бе

Много яка прокуратура имаме. 1. Прокуратурата осира (вероятно умишлено) документите които праща в съда 2. Съдът работи по документи, а не по медийни статии и пуска маймуната в по-ниска мярка. 3. Прокуратурата протестира с праведен гняв - съдът, неговата мама... Ама споко. Това е само мярката за неотклонение (маймун и по-леката не спазва ама такъв е животът). За присъдата ще направят същия цирк.

Съдиите че не са стока е ясно ама тук белята е в прокуратурата. Съдът не може по медии и слухове да затвори някого, трябват документи черно на бяло. Документите в съда ги внася прокуратурата.

А от тия биячи кой ще ни пази после?

Що бе?

Това са локални проблеми, ние трябва да се фокусираме върху глобалните, че цените на бирата и салама вече са непоносими. Трябва да си гоним интереса, който избяга много далеч и стигна чак до Сибир.

Предлагам и тоя да го пратим заедно с оръжията за украйна, докато свърши конфликта. Може да се завърне в България само и единствено в чувал.

Законът на Линч е създаден в дивия запад, за да се противодейства на ширещата се битова престъпност - кражби, отвличания, палежи, убийства и т.н. По този закон, заловените получават процес в неофициален съд, след което биват обесени и им се отнема цялото имущество, включително дрехите от гърба и обувките. Мисля че на тази наша територия, кой знае защо някой в миг на лудост е нарекъл държава трябва да севъведе имено този закон. За около 10 години мисля че и съзнанието и манталитета ще бъдат променени а и доста такива "хулигани" и подобни отрепки ще поизчезнат.

10 пъти гривничката губи връзка? Дали хюмненцето няма гсм заглушител? Тати е прокурор, сигурно има достъп до такива неща. А и на свободния пазар ги има.

Тоя няма да има читав живот. Благодарение на тате. След 15 г го виждам постоянно в затвора а тате няма вече да може да помага.

Ако и ти си като това Леке, няма кой да те пази. Ще си го отнесеш и ти.

Не пипайте малкото идиотче, което разплака цял Перник, щото ако ви хване големия идиот-баща му ще ви се види тясна териториата наречена България !

Той и полковник Колт е създал умиротворителят, ама тотално ни забраняват достъпа до него !

Абе не го бавете това татюво л*йненце- пандиза яко и така, да стане булка на някой от дъртите затворници.

Хехе ти на коя планета живееш. Смешник. Чакам баща му ама нещо не идва, май е поомачкал чаршафите дъртака. Дърт и стар, скоро няма да е прокурор, ау тогава какво ще стане кеф, кеф. Умните умеят да чакат. Хаха Хаха

Нали махнахте спец съда и спец прокуратурата, СЕГА ЯЖТЕ БОЙ И МЪЛЧЕТЕ. ЕТО ЯРЪК ПРИМЕР ОТ ПЪРВИТЕ БЕЗ СПЕЦ СЪДА. ЕТО КАК ЕДИН ЛАЙНЯН ПРОКУРОР ЩЕ ОТЪРВА МЕСТНИТЕ БОКЛУЦИ. И КОЙ ИСКА ЕДИНСТВЕНО ДА БЪДЕ ОСЪДЕН И ПРОКУРОРА ВЪН, ГЕШЕВ, КОЙТО ИСКАТЕ ДА ЗАТРИЕТЕ. ТОВА СА ПЪРВИТЕ ПЛОДОВЕ БЕЗ СПЕЦ СЪДА И ПРОКУРАТУРАТА!!!!!! БЛАГОДАРЕТЕ НА: РЕДНИК ЛАЙНЯНОВ РАДЕВ, НА КАНАДСКИЯ ЛЕШПЕР НА ХРИСТО ИВАНОВ ПИПЕРА НА БСП. БЛАГОДАРЕТЕ ИМ И ДА НЕ СТЕ СЕ ОПЛАКАЛИ. ПУСНЕТЕ ЛАЙНОТО НА СВОБОДА ДА СЧУПИ ОЩЕ ОТ ВАШИТЕ ДЕЦА ОТ БОЙ. ХАЙДЕ ЛИЦЕМЕРИ ПУСНЕТЕ ЛАЙНЬО!

100%

Човекът е кучкар, от най-долните

Тези лешпери, с един лайнар не могат да се оправят, тръгнали държава да оправдават