Прокуратурата повдигна задочно обвинение на Петър Петров - Пепи Еврото

Бившият директор на Столичното следствие е привлечен към наказателна отговорност за заплахи и използване на СРС

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата повдигна задочно обвинение на Петър Петров - Пепи Еврото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕМА ЛИ ЕВРОТО , жена му да скочат от десетия като едни бизнесмени на Путкин?

Що не я закрият за 10 години цялата съдебна система? Всичко в ръцете на МВР?

От какво тесто е замесено това Евро? Кои са родителите му? Службите от пре

Защо ДАНС арестуваха човек който искаше да говори против магистрати и политици от осемте джуджета?

Браво!!! Само да не пропуснеш и Рашков!

Дремещия министър ши ми арестува вълната къде я обръснах

А като влезем в Еврозоната след месец, Еврото ще влезе ли или ще излезе?

Ами реално и двете - ще излезне от България и ще влезне в Дубай !

Наши бяхадружки с

И на тази изведнъж й просветна????? Курв.

Тя България се оказа огромна ченгелейница! И всичко това от нашите данъци...

Обаче, Червена мафия БСП БКП е най отгоре и дърпат конците

Не знам къде е Пепито, обаче явно има силни психически отклонения. Да снимаш жена си в порно с още 3-4, а тези глупаци да знаят че ще ги изнудват. Нито тя, нито той са за съжаление, а само детето им. Тя яко се е кефила на ебачите си, щото дътьото не е можел.

един мафийот който да излижава присъда в БГ затвор. Всички ги пуснаха да избягат. Маргините Галеви Цветан Василев Емил Божков Брендо списъкът е много много дълъг. Сега шефа на следствието, представете си, се оказа в мафийтски заговор за което са знаели преди. Той беше оставен да избяга също. Има ли някой който да каже че службите нямат нужда от прочистване? Те са част от мафията.

Бегаха, Чакат да се пооталожат нещата, Да дойде БСП на власт, та да се върнат на бял кон!

Помните ли Красьо Черния? ..е, сега ви разяграват същата циркова сценка. Със същия финал.

Щом изпълзя в нета....пиши го бегал

КОЙ ще разгледа престъпленията на този рецидивист Петьо Еврото - от мафията - като шеф на следствието! Като прекратеното от него лично разследване на Ахмед Доган за едни милиони още преди години! И за покровителството му над младия тогава перач на Доган - Делян Пеевски “Магнитски”…

Какъв изрод трябва да си c да пуснеш жена ти да бъде оправяна от няколко мъже а ти да снимаш и после да качиш клиповете в нета. Изгледах ги и двете видеа. За мацката нищо не мога да кажа, обаче е*бачите й много слаба работа. Пълен провал на мъжката част. Срамно е тяхното представяне а не че решила да си прави кеф с няколко едновременно. И някакъв страпон се подвизаваше, та явно я карат да ги оправя с играчката. Отделно единия си го надена по едно време…..

Ами дори и друг изрод - Началникът му Делян Пеевски казва на хората си: “Този Петьо е наистина голям изрод!!! (За бутилка уиски ще направи всякакви мърсотии) Чуй какво казва мутресата му - дето предвождаше мутрите с кървави главички и запасан пистолет в подкрепа на Гешев в центъра на София с простотиите им “Гешев е радост”, и плюеха Христо Иванов заради опитите ву да разбута това блато поне малко!

Те там се надпреварват кой е по-голям изрод и какво още по-гадно и долно да измисли, така се показват и доказват колко са велики и недосегаеми и страхуват всички! Изроди! И след това си назначават големи охрани… И по това - по наглостта и откровената им изродщина и циничност (и простотията им) безпогрешно ще ги познаете!

Дай линк

“ ГДБОП задържа приближен до Пепи Еврото ПРЕДИ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА !?!?!?!пресконференцията за „Осемте джуджета“ Още веднъж - ТОЧНО ПРЕДИ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА за “Осемте джуджета” на Антикорупционния фонд, който още преди години публикува престъпленията на тази МАФИЯ в държавното следствие и … ПРОКУРАТУРА!!! И който Антикорупционен фонд публикува и интервюто с Любена - мутресата на този изрод, след което не можеше повече да го крият!

Обаче, Червена мафия БСП БКП е най отгоре и дърпат конците

тоя авер на Сарафа толкова години си разиграва коня , сега изчезнал , а тия тъпанари тръгнарли да го търсут . До сега къде спаха ?

Те не са спали. Просто умишлено не са го търсили толкова време досега, а и не им е било наредено да го пипат...засега. А виж, бившата жена на Пери Еврото, същия изрод като нея, сега друга песен пее и явно иска да се измъкне суха от всичката помия, която тя, и пепи еврото, франтишек, пеевски, и още, и още замесени са сътворили и са се гаврили с потърпевшите за техния бизнес и то извън правомощията им описани в закона (защото всички тия са били в системата на мвр, следствие, прокуратура и съд)

Той и Къро се криеше....

Прокуратурата отвлича неудобни за нея хора пред БТА ! Тук не е Москва, другари Гешев и Радев!

Ей не се спря тъп трол еййй

ППрастите почнаха да си късат ризите да бранят Бойко. Кеф.

почва се октопод 2; запасете се с пуканки

“ Прокуратурата повдигна задочно обвинение на Петър Петров - Пепи Еврото Бившият директор на Столичното следствие е привлечен към наказателна отговорност за заплахи и използване на СРС” Прокуратурата да спре да се прави на паднала от Марс. Тук става въпрос за трайно създадена - те от години, а от десетилетия, ОПГ във ВЛАСТТА, в прокуратурата и следствието и то на най-високите им етажи! Този изрод, рецидивист и дегенерат е бил шеф на Националното следствие, той е приел и покровителствал Делян Пеевски “Магнитски” като “млад следовател”, преди са стане приказно богат за една нощ а да е инсталиран от ДС доносника и терорист Ахмед Доган и за шеф на ДАНС, за един сен! И сега и тук искам да попитам президента Радев и началниците МУ на служби, които ронят крокодилски сълзи и се вайкат как американското посолство щяло да ни наруши суверенитета, като щяло то да назначи шефовете на службите МУ!!! А какво ще кажете за “суверенитита” и начинът - - КОЙ и КАК - е избрал тази човешка отрепка Петьо Еврото за шеф на следствието, бе! Или Пеевски - Магнитски за шеф на ДАНС! Или Гешев и Цацаров, а и другите преди тях като престъпника-психопат Филчев за главни прокурори, бе! Та да разполагат и рушат хиляди човешки съдби и да провалят държавата ни! Така ли служите на Родината и на българския народ, или наистина сте толкова тъпи и прости?!? Къде са обвиненията, работните обвинения срещу този рецидивист - за участие и лидерство в ОПГ във властта, за мафия, която краде, корумпира, изнудва, рекетира, шантажира, поръчва атентати и убийства, има хора и разклонения и в прокуратурата и съдебната система, и в МВР и службите и в политиката и на най-високите нива?!?!

Червена мафия БСП БКП е най отгоре и дърпат конците

Пепи Еврото е вече при Ружа Уанкойна! Така действат проруските проксита в прокуратурата и техните авери сред мутрите!

Кога ще правите протеста в защита на Бойко?

Е кой го информира като Черепа, да има време да избяга?

А бе чудя се, дали Гешев да не поостане, още малко, поне ;)

Направо командировайте един служител в Дубай да разследва разстрела му

Дубай -Другата България ЮАР - Другата България. България - Горката България

Ето ви едни двусмислие: Пепи е пътник ;)

Лазов най-вероятно също

Пепи Еврото; Цецо Апартамента; Боко Чекмеджето. Държава на ПРОЗВИЩАТА...

Къде удобно пропускаш - Костя Копейкин, Курни лъжата, Рублен радефф … вее на заплата при мутрофанова

Слабичко.....

Този ако си отвори устата пред медиите и ще останем без политици.

И всяка сутрин ще откриват по един труп в канавката. И така чак до нова година.

Нова година, ама коя година? 2032 или 2043? Щото годината има 365 дни, а па у България има за трепане на първо четене повече от 5000 свине.

Ами да си я отваря тогава, иначе е пътник.

в дубай никой нищо няма да му направи - те не случайно бягат натам

Гешев,Гешев, всички съмнения за овладяната прокуратура, за завладяната държава.., ти ги бетонира за два дена.. Вече никой не се съмнява, че си абсолютно зависим...

Пепи Еврото е там където е детето му. Ама службите пак се правят на ощипани и не знаят къде е докато чуждите служби не им го осветят.

PEYTSCH

Пепи Еврото да не би да е „командировка“ в Дубай ?

Пепи Еврото вече е в ЮАР

Верно си глупав

В Дубай е...

Много ме кефи всичко тези дни. Дано се избият взаимно.

Къде си седнал че охкаш

Седнах да гледам порното с любена ;)

Ши гледаш мъдури

Шило

През последните дни, НПК май не се спазва много,много! Кога пък го призоваха, не го намериха, извършиха всичко необходимо, кога го обявиха за издирване?

ХВАНАТ ЛИ ГО ТОЯ ПОДЪЛ ЛАЛУГЕР ЗА БАЙКА ВИ БОЙКА СТАВА УЖАС…… САРАФА ОТЕЧЕ С 200…..

Средна НЕТНА заплата по държави от Източна Европа на месец. Нормални ЕВРОПЕЙСКИ държави: Словения - 1480 евро Чехия - 1362 евро Естония - 1356 евро Литва - 1184 евро Полша - 1182 евро Латвия - 1126 евро Хърватия - 1106 евро Гърция - 1092 евро Словакия - 1067 евро неНормални проРуски кочини: Унгария на Орбан (най-високата инфлация в ЕС) - 1002 евро България на Мунчо - 773 евро Сърбия на Вучич - 730 евро Русия на Путин - 642 евро (6-дневна работна седмица) Беларус на Лукашенко - 532 евро Tурция на Ердоган (над 50% инфлация) - 443 евро Видно е, че нещата не вървят добре за народа при управления свързани с Кремъл. източник на данните: List of European countries by average wage

Какво става ?? За няколко дена прокуратурата повдигна повече обвинения отколкото за последните 5 години ! Не вярвайте на пушилката която вдига Гешев ! Всичко е за да си спаси кожата и тази на Пеевски ! Като се размине кризата и обвиненията ще бъдат прекратени !

И тоя е бушон, ама главен и знае много...

Хахаха не мога бе, задочно... Гешев вярно си много тъп, щом считаш, че сме дебили... Пътнико свиден...

Това е Томи Лий Джоунс на младини

мижи да те лажем, само прах в очите, вместо един контролен между тех..

Не повдигайте обвинение, защото Пепи "взема малко скъпо".

Целият израз е, и е станал нарицателно за него: - Взема малко по-скъпичко, но ще ти свърши работа! :)