Прокуратурата поиска СРС да промени мярката на прокурорския син

В момента Васил Михайлов е под "домашен арест", но обвинението настоява за "задържане под стража"

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата поиска СРС да промени мярката на прокурорския син | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе важното е да оправим перемогата за окрайна.Другото е вятър работа.

Съдебната система трябва да се възползва от подобни случаи и да дава възможно най-тежките наказания,за да изчиства петната по репутацията си ! За съжаление всички знаем как завършват подобни истории родината ни!

Бате, пуснете го момчето ве, както пуснахте нашите разбивачи на автобуси в майлата.

При такъв сценарий, в нормална държава, си отива Правителството. След като цяла седмица не могат да си укротят корумпираната прокуратурата.

Всички може да са равни пред закона, обаче това е в София. В Перник всички са равни пред винкела.

Явно върши работа на някого

Абе перничани , абе пичове какво ги бавите тия двамата и татко прокурор и синчето фекалнит. Смачкайте ги от бой да не могат да си седнат на задника ...Насилниците само от бой разбират., няма смисъл да им се четат Шекспирови сонети.

Как пък за 5 месеца не можа да внесеш обвинението срещу това леке в съда?!? То като видите роднина на колега и документите отиват на трупчета докато свят светува. После и той и Гешо ще говорят за морал и за това, че всички били равни пред закона. Равни сме, но някои сте по-равни.

Какво точно има за разглеждане ? И за слепеца е ясно, че това леке трява да изгние в затвора и да му пръснат задника там, иначе скоро ще убие някой. Нима не се вижда дори по телевизията, какъв малоумник е синчето, а предполагам и баща му, щом е позволил такова възпитание на този урод, сина си.

На тиква мяза!

Днешната действителност е пряко отражение на състоянието на правосъдната ни система !!!

Гешо беше прокурор в Перник! Твърди се, че е бил наказан, оттам му идват приятелствата с бащата и детето уродливо! Гешев, въви си ти!

Абе докато народа не излезе с камъни и тояги да утрепе това семейство, прокурори и съдии няма да се вразумят!! Ама след това да не ги подпукаме и тях!! Щом законите са толкова калпави какво ще ни направят??

Законите не са калпави. Калпави са тези дето трябва да ги прилагат.

народ да излезе д тояги? Този ли дето от време оно винаги чака друг да му реши проблемите ?

Как ще го уволни все едно боко да уволни Гешев нема как.

Баща му ,трябва да бъде уволнен от прокуратурата! Незабавно ! А,копелето.......въдворено,каквото и да им струва на прокурорите!!!

Аз бих отстранил от живота и сина и бащата. Какво толкова му се церемонят? Трябва да има "отстранени", за да можем да започнем на чисто!

Синчето толкова насериозно се е взело, че напълно съзнателно искаше да предизвиква обществото в разговора си с журналистката! Даже не съм сигурен, дали не си и измисляше някои неща, за да бъде още по-предизвикателен!

И що бащата да подава само оставка?? Та той не е ли човека осъществявал чадъра над сина си?? Или за такива ще има само "оставка" и преместване на друго място, по-добре заплатено за "постигнати виски резултати в борбата с престъпнста"!!

Какви свидетелски показания, той сам си каза че е ходил по заведения, какво още очаквате да ви прати и снимки и да се огради на тях ли ?

Аман от показност и ПР!!! Престанете да съставяте нарочно калпави обвинителни актове, които с лекота да падат в съда и ще си говорим пак.

Много са бързи, като се вдигне дандания.

Я, Гешев сега разбра, че в Перник имало прокурорски чадър. Ако не беше се вдигнал шум, синчето нямаше и да излезе от дискотеката.