Прокуратурата опроверга Порожанов за участниците в проверката на къщи за гости

Проверяват се държавните органи по програмите, финансирани от Европейския съюз

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

са малък, но много прост народ. Вечно недоволните мрънкала, за които всички са мошеници, освен тях самите. Как пък не прочетох един да каже сериозно добра дума за тази проверка! А тя очевидно е необходима.

Е няма такива нагледци като гробарите, но пък ще ги избират за да продължат с корупцията и да се задават с къщи и евтини апартаменти.

Е щом Цацата се е захванал значи много ама много е окрадено и сега Цацата трябва да замита следите и да крие крадците...бах ти тъпата нация са булгарите, знаят и виждат коу са крадците и никой в затвора, а само оставки и после тези си живеят като царе.

Г-н Борисов ма кефи изключително категорично и достолепно! Мужик, та дрънка! Разни папагали искали среща с него да се изяснявават.Впечатлена съм силно и безкористно! Всичките да са вътре в гювеча-лудото ленче, цацаров,цветанов, оня кибик порожанов, ангелкова от пилона и катето с рошавият шарен сукман.......като батько Махно е. вън гадовете дето пречат на прогреса, вън измекярите! Кефа се, пич е!

Пречат на прогреса (т.е. на незаконното забогатяване) на апартаментаджиите, но не и на бъл. народ.

Паружанов,май трябва да си ходи. Синът Му проверява, Той отпуска и разпределя-къщи за тъщи и т.н. Порожанов,всичко има начало и край,само саламът има два края. Сега иде видов ден. Нали? Хайде сега на съд,конфискация на имотите и така се носи отговорност, а не маха се от поста и отива да си живее богато,охолно и на широки тераси,а жената с балкони от силикони.

Орел, рак и щука - що е то? Държавна администрация.

Офффф, проверки, проверки и никакви конкретни мерки;) - и така цял мандат! Цацаров, стига си тупал топката! Ако искаш да си някакъв фактор и след изтичането на мандата ти на главен прокурор, само с пушилка няма да минеш!

То е като къщите които снемаха от вертолет и уж щяха да събарят.Всичко е предизборна пушилка !

Седнете и се разберете кой ще да е бушона за да не приказвате разнопосочни глупости на които никой нормален не се връзва.. Всичко е време предизборно за замитане на далавери, нищо че хората ги знаят и ги виждат...

Публична тайна е 20те процента на проект които взимат в министерството . Ще подат оставки и ще си харчат евро милиончетата .

Ясно, щом и прокуратурата личино се е заела с тези проверки, работата е сериозна. Много далавери трябва да се покрият, много доказателства трябва да се унищожат.

Искам Бойко да забрави приятелствата си с Порожановци, Цветановци и Сие...Да работи за справеливостта, чистотата, прозрачността и думите ми, че се бори с корупцията да не са само думи. Искат се дела! И съд!

Боко да се бори с корупцията е като пчелите да се борят с меда...

Гнусни герберастки крадци. Борисов, на нас ни се повръща. А на теб?

...поредното пушечно месо, което разбира се, няма да спаси главата на борисов.

Порожанов прикрива къщите за гости, Бойко прикрива апартаментите за гости, а Европа осигурява парите за гости за апартаментите и къщите! И накрая Прокурорът...няма сигнали!!!

Синът на Порожанов, Антоянчо, пък е проверяващ на изразходването на европейски средства. Бащата ги разпределя, а синът работи като инспектор и доказва, че няма нередности.

А защо само по мярка 311? По мярка 312 също се финансираха къщи за гости, при това доста повече проекта минаха там. Кога ще проверите и тях?

Аз имам по м312. Яд ли те е? Не съм давал на никой рушвети! Давал съм си 120 Хил за самоучастие. Ти виждал/а ли си толкова пари на куп? Инвестирал/а ли си в нещо освен в домашна ракия? Рискувал/а ли си 5 лева или най-големия ти риск е да платиш на Дебелия за търкащи талончета? Има естествено и крадци, но не всички са маскари. Не съм давал 20% на никой! Смешни хора в смешна държава, на които най-големия кеф е на Вуте да му е зле!

Къде ти е къщата ? Свободни места за 24.05. ?

Вчера по bTV, а днес по NOVA TV, министър Порожанов хънка-мънка като двойкаджия, който не чул, не разбрал и после излъга че не е негова работа да помни за някакви проверки! Абе некадърници, които перат пари и са прикривани от власта!

Кандидатите за евродепутати и особено някои видни водачки на листи са си самодостатъчни и житейските проблеми на страната не ги засягат.Те меко казано витаят в облаците и кражбите и далаверите не са достойни за тяхното внимание. Ми те може би не са българки най вероятно.

Наистина на някои въобще не им е станало ясно че това са кандидати за еврогейския а там никой не се интересува от такива далавераджии като нашите властващи защото им изпълняват поръчките одадени от там.. Ако ще като магаре ежедневно някой евродепутат да реве за нередностите в страната му, ако властващите там са изпълнителни подлоги на еврогейските заръки никой няма да го уе..

Вярвате ли, че са правени повече проверки, отколкото е необходимо, както твърди Порожанов? Да се престарават чак толкова, аз не вярвам. Колко пъти сме свидетели на засилени проверки чак когато някоя далавера или бездействие излезе наяве, безброй. Дават пари, но не от своя джоб, тъй че какво ги интересува за какво се харчат. Ако Европа изиска България да върне парите, кой ще плаща?

България е в нещо като Национална катастрофа само за избирателите и членовете на Герб нищо.

Хора кога най после ще проумеете че зад грабежа и катастрофата на страната и народа стой съдебната власт и прокуратура!те "законно" продадоха всичко на крадците и бандитите.

Къде е Румен П. ??? От прокоратурата го търсят да го бият.......

нямало да го бият други намерения имали не го плашете човека

А така значи към всички нередности меко казано се прибавя и лъжата но на лъжата краката са къси.

Т.е. прокуратурата се дистанцира от Порожанов, като от прокажен. Какво трябва да ни говори това?

че беше изпълнителен директор на фонд Земеделие, министър на финансите представи си и че все още е министър на Земеделието

Имаше една пиеса - "Много шум за нищо". Такава е и работата на прокуратурата и останалите герберски органи. Ще се вдигне пушилка около кражбите и отново всичко ще се забрави.