Прокуратурата обясни защо отказа да разследва Боил Банов

Постановлението за отказ не било обжалвано от Елена Йончева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защото ако разследва за "Ало, Банов", трябва да разследва и за "Ало, Ваньо", а това вече би било крайно недопустимо.

Банов остава както и порожанов.За сега.

А бабите за 1,50 лв. ГРОБ ги разпъна на кръст!

Прокуратурата дъх не може да си поеме от разследвания, проверки и обяснения че всичко е точно.

Цяла България занимавате с глупости... Снемете само решението на Прокуратурата...иначе се превръщате в глашатаи на комунистите

SU-152

Освен къщи за гости, Евросъюзът дали финансира и гости за къщи? С удоволствие бих усвоил някой грант, за да погостувам в нечие имение.

От колко време я претопляте тая помия...ами яжте си я

Специализираната прокуратура отказа да образува досъдебно производство по сигнали срещу министъра на културата Боил Банов поради липса на данни за извършено престъпление, а народният представител Елена Йончева не е обжалвала постановлението, което е от дата 11 април 2019 г. Това съобщиха от държавното обвинение по повод изявления на Йончева, след като не бе образувано досъдебно производство по сигналите срещу министъра на културата. Ало, Банов съм БСП занесе в запечатан плик оригинала на "Ало, Банов съм" в прокуратурата Ако получи нов запис от Йончева,прокуратурата може да възобнови проверката по казуса "Ало, Банов съм" Елена Йончева дава на прокуратурата оригиналния запис на Боил Банов От прокуратурата допълват, че предвид засиления обществен интерес, с разрешение на наблюдаващия прокурор и след заличаване на личните данни, пресцентърът на Специализираната прокуратура е публикувал пълния текст на постановлението, а преписи от него са изпратени до Елена Йончева, Корнелия Нинова и до Григор Здравков, като представител на НПО „Българска легия Антимафия“.

елементарни процедури не знае и не се учи,евродепутат ще ми става.То бива,бива дебелащина и гьонсуратлък,да ходиш по студията,да говориш гръмки недоказани лъжи и фалшификации и да смяташ,че някой ти вярва.Все документи,папки размахва в студията,накрая все не са приемливи от прокуратурата да отправи обвинения.Тази руско-българска другарка живее още във времето от преди 1989 г,когато смешно се защитава,ама иначе се възползва с две ръце от капиталистическите облаги след 1989 г.

Айде отново греда за Йончева

Лъжливото овчарче

KAKVO SE ZANIMAVATE S KORNI LUJATA I LUDOTO LENCHE.NA TIA BOLUZI KAK MOJE DA IM VERVATE.

Специализираната прокуратура отказа да образува досъдебно производство по сигнали срещу министъра на културата Боил Банов поради липса на данни за извършено престъпление, а народният представител Елена Йончева не е обжалвала постановлението, което е от дата 11 април 2019 г. Това съобщиха от държавното обвинение по повод изявления на Йончева, след като не бе образувано досъдебно производство по сигналите срещу министъра на културата. Ало, Банов съм

Йончева ОСЪДИ "г-жа лъжа" ОКОНЧАТЕЛНО! борисов наистина е госпожа лъжа!

Какво толкова има да обяснява , просто наш човек .

SU-152

Гигинския манастир върви точно колкото 30 пейки.Напрау комунизъм .................

То бива,бива дебелащина и гьонсуратлък,да ходиш по студията,да говориш гръмки недоказани лъжи и фалшификации и да смяташ,че някой ти вярва.Все документи,папки размахва в студията,накрая все не са приемливи от прокуратурата да отправи обвинения.

На Ленчето райето много ще й ходи.

Според прокуратурата ,,Ало Банов съм" е невинен. Какво значат някакви си 800 000 лв.... Но кметицата на Младост е виновна. И получава 20 години затвор, защото искала да има градинки и детски площадки.

Гьонсура

Флашките на БСП... Но срещу БСП флашка не може да се извади, първо защото те са чисти и почтени хора, и най-вече защото "имат стая, защитена от подслушване, в която искат парите" - цитат от Марешки.

Тая Йончева що лъже толкова много бе

SU-152

Важното е че газ ще се лее яко от хамерика и врабчета нема да могат да прехвръкнат над Черно море,друго на ръка е ,че врабчетата изчезнаха.....

...защото е социалистка,защо.

Йончева не е виновна...що и обръщат внимание и цяла България занимават Медиите са по-лоши от Йончева

Свекъра на Йончева има 3 къщи за гости на морето построени с 400 000 лева от еврофондове. Тя самата е закупила земя в Панчерево с адвоката на КТБ. Има имоти за 2 милиона, а носи някъв телефон в прокуратурата с манипулирана информация

Не прокуратурата решава дали някой е виновен или невинен

Ако тази лъжкиня отиде в европарламента значи всички си заслужавате управниците

Ако прокуратурата беше независима, до сега Банов да беше в оставка и на съд! Ноооо, някой да е видял обвинение и наказание към управляващите?? Само приказки за проверки и до следващ скандал за да се забрави първият!

Вчера Нинова каза че съжелява дето е сложила Йончева първа в листата

Според прокуратурата ,,Ало Банов съм" е невинен. Но кметицата - виновна

на този свят ,за да ви кажа : вие сте едни долни и непоправими мошеници !изключения няма !

Така само изкарваш гласове за ГЕРБ СДС

Всичко тоова е добре!!! НО и набеждаването е ПРЕСТАПЛЕНИЕ!?Вярно е и друго!!! На др Йончева и се насъбраха доста обвиненея , та едно повече или по малко не е от голямо значение!?

tonk11

Само не разбрах схемата с записа на диск дето го презаписала на флашка, унищожила диска а после предоставя мобилен телефон. Това са един и същи запис ли е или за отделни неща?

Пак нещо не си разбрал/а/. Говорят ти някакви други гласове

Йончева ако не е доволна от прокуратурата - да я съди Тъй само мръсотия се лей без нищо реално Цветанов го изгониха без съдъ да каже виновен лии Утре мой убият някой по бляяя, бляяя сигнал

Лъжкиня!

съжалява ?

tonk11

Щото,,,,? Щото йончева така казва, че трябва?

Ако някой е разбрал нещо от това многословие, объркано и замотано по килифаревски, моля да ме светне.А колкото до това,че прокуратурата откадва разследване, ние си го знаехме предварително. Нима някой е очаквал нещо друго? ТОВА Е НАШАТА ПРОКУРАТУРА!

Прокуратурата стои като скала зад ГЕРБ. Отбранява ги, без значение колко Глупави и Корумпирани изглеждат. ЕС и САЩ преди месец изпратиха Унищожителното доклади за Зависимост на Съдебната система от Управляващите=ГЕРБ. Тази Иванчев я разпънаха на кръст защото се противопостави на Олигархията ГЕРБ. Ето за това сме на 111 място по свобода. Затова сме в пълзяща Диктатура..

Банов все някога ще отговаря. И не само той ... А аз ще гласувам за Йончева

Така и не ми стана ясно сега, след като се е сдобила с телефона, разпечатката и т.н. , прокуратурата ще разследва ли Банов или ще лежи на кълката няма да разследва, защото липсва обжалване на отказа?!;)

Сега Банов ще я осъди поне за 1 милион

Къде сте бе, троли гербави? Що ви нема толкова време, та сега сте се разписали? Нещо къщи за гости, апартаменти - хич ви няма :) Ще ви намалят заплатите май -май :)

гробарите си защитават плановите интереси !

Йончева и Нинова се надпреварват в лъжите като махленски клюкарки!!!

tonk11

Пак не си разбрал нали? Нормално! Чакай да ти обясня - прокуратурата не казва дали е виновен или невинен. Прокуратурата казва, че не може да обвини някой по предоставен презапис на запис щото не може да се установи дали е истински или е нагласен. Разбираш ли? Или и това не разбираш?

Йончева ако доживее до 26 май ще стане евродепутат и тогава край с България