Прокуратурата: Не е вярно, че обвиняваме тримата заради рублевата схема на "Газпром"

Обвиненията са за това, че почти месец нищо нее направено, за да се намерят алтернативни възможности за доставка на газ, заяви държавното обвинение

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата: Не е вярно, че обвиняваме тримата заради рублевата схема на "Газпром" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако откраднеш 100лв. лежиш 10 години в затвора. Ако откраднеш 100 млн. правото е на твоя страна.

Куе ?

А КОГА ще повдигнете обвинение на Вл. Горанов, като министър за "пропуснатите" 800 милиона данъци от "Черепа"??????

Всички знаят кога - когато назначеният от мутрите Гешев или някой като него и Цацаров (друго тяхно назначение) не е главен прокурор! Тоест, когато имаме истински главен прокурор, прокуратура и съд!

Я камиларите

Е че то тези пари Гешефта ги навъртя само от плащане на обезщетения бе. Него защо не го съдят.

да си спомним песента на Добри за главата на мъничката змия. До сега прокуратура и следствие се занимават с кокошкарски истории. Питането е кога Главният прокурор и подчинени ще заобикалят "главата". то сега всички "операции" саа завършвали с "опашката на гущера" докато се занимават с нея на гущера му изниква нова опашка. И това не е от вчера дори вероятно не е и от 10.11.1989. Това с газта е направо смехотворно една и съща смес се разкарва по тръбите от Азия до Гринуич -то е като с тока дали е от кюмурена централа, от ВЕЦ, от ВЕИ -кино вино. А цялата история и истерия е междините звена прекупвачи и потребители

На този трябва да му откъснат главата без да го питат ! На колко домакинства направи вреда този изрод от ИТН , на мен лично за 590 лева ! От къде ги намери Трифонов такива Боклуци и онзи Крокодил външна министърка ! Слави да ти ЕПМ !

Бе то убаво, и аз -само дето става проблем с това ЕПМ; бе множат се гадините, размножават се

Няма го между обвинявмите Кирил Петков. Той с гордост отказа да плаща в рубли и ни набута в посредниците.

Явно от посолството има вето за някои, за други зелена светлина. Не било контролирано всичко?!

Всички прокурори в Европа да заведат дело срещу енергийните си министри за туй че отказаха да плащат на маломерния плашепутарник в кАпейками...

Милиционерчето с щръкналите уши беше фотнато със съветски часовник със съветския герб... Дори преди няколко години беше в говняшка на среща с техният прокурор чайка... Явно сАвецските методи се внедряват ударно в задунайская...

Няма значение в какво са ги обвинили! Просто трябва да се знае, че който посегне на съветските интереси страда дълго, силно и много!

От изнесените факти, приемаме, че прокуратурата действа законно и в национален интерес. Чакаме да го докаже, обаче! Имайки предвид скорошния случай с Бобоков (пушилка и светлинни ефекти при ареста, едно голямо нищо накрая и поредното дело срещу БГ у Еуропата), както и още по-фрапантният случай с Черепа (ако се докаже, че Черепът е поръчан от Доган, както пише у жълтата преса, вероятно най-мразеният човек в БГ, Черепът за милисекунди става всенароден любимец!), не е учудващо, че хората са предубедени към прокуратурата. Понеже съм обещала да бъда обективна към прокуратурата, пак им давам шанс да докажат правотата си. Още повече няма начин да няма виновен за резачката с цените на енергоносителите, при положение, че руснаците не са вдигнали цените на суровия петрол ли беше! Мисля си, че за прокуратурата това дело би трябвало да е ниска топка (или поне в сравнение с Нексо) и да може да си докаже обвиненията. С нетърпение чакам/е това да се случи и както обикновено имам изискването да е без лов на вещици, би трябвало да има достатъчно доказателства, за да спечелите чисто! Успех!

Защо прекратихте делата срещу Бобокови и Узунов?Тогава не дадохте брифинг,а го направихте тихомълком .Радев ви наби канчетата и клекнахте.Не ви е лесно ,да обслужвате ГЕРБ и ДПС,а вече и президента.

някак си много бързо и ентусизирано данс, следствие и прокуратура успяха да спретнат обвинение по сигнал на герб, обаче за ония 60 млн.лв., дето с чували ги изнасяха от банките вече нищо нищо не се говори!? Големият проблем на прокуратурата не е че не работи, а че по някои дела работи прекалено усърдно, а по други никаква я няма ....

Ясно е че акцията да се удари Асен и Киро ,защото кошмара на мутрата почва да се сбъдва,а то е обединението на демократични сили. С тази акция се потвърждава че герб и каскета защитават путиновите интереси в бг.

Да ни е честита 15-тата годишнина от делата "Вальо Топлото" и сегашното продължение с този сериал.

Преди 15 г. главният прокурор се казваше Борис Велчев . БСП!

грижата за каскета, основна грижа на герб , без него те са изгубени, и той е изгубен без тях

След последното му фиаско, когато пусна чрез приближените си кафяви медии внушението, че бил “поканен” на молитвена закуска с президента Байдън, а се оказа, че двамата с влиятелния депутат Хламид Хламид от ДПС се разходили до Вашингтон, за да се срещат с трима дискредитирани конгресмени-тръмписти и путинджии, които отричат изборната победа на Байдън, разпространяват конспиративни теории, категорично се противопоставят на помощта за Украйна, а единият е разследван за нерегламентирани връзки с Русия и Венецуела - аз много се съмнявам, че той може да служи за нещо друго, освен тихомълком да “губи” доказателства срещу мафията, да бави и дерайлира дела и други такива чиновнически опущения.

Държавна сигурност с пееффски (ДпС) не сме върнали "гласуването" с чували, с изпонадраскани протоколи и под строй за да бъдат тия неща "контролирани". Ние сме се подготвили да опраскаме 160 - 200 ХИЛЯДИ уж "невалидни" бюлетини за ПП и ДБ и така да се върнем във властта. И каскетурата е с нас!! да се знай, че всякакви сигнали, жалби и т.н. са от сега обявени за "невалидни". И никакви "наблюдения" и "камери" няма да ни спрат. Щото нещата са сериозни - тука става дума не за някви си "избори" , а за МИЛИАРДИТЕ ни на НАС комунистите, дето чакаме да идват от ЕС към чекмеджетата ни. И Каскета чака на тях също! Толкоз.

Кирчо и Кокорчо също да се обвинят, инпийчмънт за Муньо.

Ей ся! Специално за теб, ха ха ха!

ДАНС са събрали материалите и са ги внесли в прокуратурата. Сега е ред прокуратурата да реши дали има достатъчно основателни материали за повдигане на обвинение. Ако такова се повдигне ще решава съда. Как отсъжда българския съд за чедата на нашите хора, разбирай партийната номенклатура е ясно на българския народ или по точно 70 % от него който номенклатурата не го бръсне за слива. Защото така наречените народни съдии охарактеризирани правилно от САЩ гнили ябълки са избрани да не защитават правата на тия 70 % ,а на номенклатурата. Освен ако тези три бушона или по точно лапни шарана не се размислят и да осветлят баш тарикатите кирчо и кокорчо.

Оставете ги на мира хорицата! И те имат нужда от пари!

Не е ли редно да отговаря и премиера, както и финансовия министър, който нерегламентирано е водил преговорите с Джеймкор? Едва ли, министърът и неговият заместник са действали без знанието на премиера Кирил Петков и финансовия министъ Асен Василев..

Няма желание за разкриване на престъпленията. Крадат като за последно и не ги е страх. Затова сме на това дередже!

след посещението си в САЩ,Ако има и осъдени министри ще даде много добър пример!

На всички ни е ясно от името на кого действат от Прокуратурата. От името на ГЕРБ и ДПС.

А нещо за магистралите? А за кюлчетата ? А за телефонните записи на ББ? много избирателно действа ОТНОВО гешефтурата …..

Държавата ни се управлява от безродни русофилски мърши Вика ми Костадинов , че сме били колония на САЩ. Питам го — ти в коя американска фирма слугуваш?! Колко американски коли те накараха да си купиш насила? По времето на соца — за американски коли ли чакаше ред?! На кого плащаш скъпото парно заради скъпия руски газ?! Къде ти отиват паричките, когато зареждаш гориво в колата и то с най-висока надценка в Европа?! А имаш ли избор?! На кого плати тиквата 1 милиард за два реактора, модел 1953г.?! Знаеш ли, че КТБ, от която източиха 4 милиарда лева, е руска банка, в която наливаха парите на българските държавни предприятия?! Като си плащаш мобилния на БТК – руска собственост, на Виваком – руска собственост, къде ти отиват парите?! Кой бетонира и завзе Черноморието ни, американците ли?! Защо в България има 50 000 руски фирми, и почти нито една от тях не плаща данък!?! Защо имат вече над 400 000 имота тук?! Знаеш ли, че за 10 години Лукойл е декларирал тук приходи от над 60 милиарда лева и не е платил и стотинка данък печалба? Като си купуваш цигари на Булгартабак, къде ти отиват паричките — при руските собственици или при американците?! Знаеш ли, че над 30% от икономиката ни е в руски ръце?! Колко американски има?! Та да ви кажа, има такива примати, които си вярват, че живеят в колония, защото са примати и роби по душа. Утре такива примати няма и да се замислят защо децата им бягат на Запад, в държави, в които не е стъпвал руски ботуш, в които не управляват мутри и крадци. Няма да се замислят и защо утре няма да има кой да им припикае гроба, на който пише „Тук почива един русофил“. Други пък дори ще пратят детето си в САЩ, за да го направят колонист. Като Корнелия примерно. А познавам много такива хора, вярвайте ми. Те са сред нас и те определят живота ни. Те ни теглят към блатото — беззъби с пречупен гръбнак. Нищо, че държавата ни от 70 години се управлява от безродни русофилски мърши. Те гласуват за тях, докато си дават последните пари на Лукойл и Газпром… Евелина Въртигорова

Няма значение какви са важното е че крадат демократично вкупом! Були американци ,били руснаци -бай ганьовци и крадци толкоз .А такова като тебе им носят ибрика!

а къде отива българското злато?! Питам и отговор не искам!

Сам ли го измисли или...

"То Прокуратурата освен да обвинява напушени тийнейджъри друг обвинявали ли са?" Ами да, обвинявали са. Има осъден бивш министър на ГЕРБ. Както и кметицата на Промяната Иванчева, която влезе в затвора за подкуп. Божков избяга в Дубай, а Цветанов в Белград, но са обявени за международно издирване. Криптопирамодата Нексо, спонсорите на ДБ, тепърва има да ги съдят. Прокуратурата много добре заработи в последно време.

Мошениците на Слави Трифонов се опитват да се измъкнат ! Влезнете в Затвора и си изкупете Греха !

Накратко : - началото на април ПП+ДБ+БКП са знаели, че ГАЗПРОМ иска плащане в рубли за газ през май месец - до 26 април не са търсили алтернативи, нито са организирали търг - платили са половин милион лева за консултации с английска правна кантора и не са последвали съветите й - купили са газпромска газ през газпромски посредници, но с 30% по-скъпо, ощетявайки държавата и крайния потребител - прибрали са тлъсти комисионни Това си е директно за затвор.

То "Прокуратурата" освен да обвинява напушени тийнейджъри друг обвинявали?

Баневи, Барбукови, Арабаджиеви, Василев, Божката......

изброените си карат скъпите колите и всяка вече вечерят в скъпи ресторанти.

Прокуратурата повдигна обвинения на всички.Съдиите са тези,които не приеха обвиненията.Не ми казвай,че прокуратурата е повдигнала фалшиви обвинения срещу всеки от изброените.Да са сбъркали процесуално в един или два случая е възможно,но съдиите да отхвърлят всички обвинения е малко странно като се има в предвид за кои хора става въпрос.Че прокуратурата има дертове съм съгласен,но колко обвинения бяха отхвърлени от съдии в последните 30 години и то при различни главни прокурори.

Да се готвят Кирчо и Кокорчо. Чакам ги.

Това са три двукрилни гардероба с кюлчета и Три двукрилни гардероба с евра. Тези здраво задминаха Баце, и то само за 6 месеца. Промяна, а?!

Тук сте 90% герберски и руски тролове. Няма смисъл толкова да се напъваш,всички сте от един отбор.

Само тук. България са 90% гербери.

Сашо-Кеша, Изгоре!

Не е вярно, че разследваме. Някой ви лъже.

За страничния наблюдател напъните на простите каскети и троловете им стават все по-смешни.

Марк Твен!

Пфу и над мене въздух!

Черепухата Искахте фигурант, на ви Фифурант. Гешо е аут!

Кире, и Каскета може да му хрумват арести на две ракии със салатка вечерта. Трябва да ти кажа, че и аз ако съм на ваше място на две ракии същите дивотии ще ги правя. Не се изисква много акъл.

То е ясно, че ги обвиняват, защото отказаха да плащат в рубли! Преди това Борисов направи чудеса от храброст да ни направи енергийно зависими от Русия. А тия му развалиха достиженията.

"Обвинението е по сигнал на ГЕРБ, които, вместо да защитават българските интереси, защитават тези на Путин и поставят под риск българския иск срещу "Газпром". Когато правителството на ГЕРБ харчи 3 милиарда български средства за една тръба (преминаващият през България газопровод на "Турски поток" - бел. ред.), която не дава никаква диверсификация, тръба, която има единствена цел да заобиколи Украйна, тръба, която даже няма капацитет да достави и една молекула газ за България, и тръба, която се построи от руски подизпълнители, които оставят луксозни джипове по гаражите на бившите управляващи за благодарност, българската прокуратура беше спокойна и не гъкна дори", пишат от "Продължаваме промяната", припомняйки случая с открития в дома на пиара на ГЕРБ Севделина Арнаудова автомобил на фирмата строител "Аркад".

Ха ха ха ха Лампата свети червено, от главната бензиностанция е забранено да се купува, идва един с туба и ми продава на двойна цена. Ама що не съм организирал търг, да видите? Всеки месец се случват такива форсмажори, че сме запознати Ха ха ха ха Ха ха ха ха

И ОЩЕ ВЕДНЪЖ ДА ОБЯСНИМ НА ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ БОКЛУЦИ, ЧЕ НЯМА ГАЗ ОТ ГАЗПРОМ ЗА РУБЛИ !! СЛАВА НА АЛЕКСАНДЪР МОРФОВ !!!!

Я сега да преброим, кой им плаща на "Русофилите" да обичат "Руззия" Векселберг Ротенберг Абрамович Дерипаска Фридман Миллер Шеломов

Ха ха ха ха Ами то се получава много сладко Ако бяха платили на на Газпром, тогава ЕС щеше да ни накаже. С колко незнам Х а ха ха ха ха

Гешев,защо се страхуваш да арестуваш Киро и Кокорчо-те са знаели и всичко е ставало с тяхно съгласие!?

Браво на прокуратурата, много добре си вършат работата.

Къде е Свирка Милева? Да не би да върти кавали в Америка? Изложи се с бухалката Nexo и сега я е срам да се покаже? Смех,смехххххх....

Кой се е изложил, бе скъпи? Криптопирамодата Нексо тепърва има да ги съдят. Не само в България, а и в Америка и Германия.

Колкото осъдиха бобоковци! Хайде стига писахте глупости! Всичко е кьорфишек!

Ако има и осъдени министри ще даде много добър пример

Щом не им сложи пранги че офейкат в Дубай. Само стойте и гледайте.

Дано не си прав.

Гешев беше в Щатите и явно получи картбланш да започне да ги гърби.

Това не е прокуратура,а някаква сбирщина от зависими боклуци! През определен интервал от време и в точно координирани моменти,се хвърлят някакви димки,три дни се правят гръмки изявления и ... до там! Осъдени,наказани - зеро! То не бяха божковци,бобоковци,миньовци,ветковци,нексовци, мустаци и т.н. ! Нито един осъден,но за сметка на това всички съдят България!

Има осъден бивш министър на ГЕРБ, тъпчо. Както и кметицата на Промяната Иванчева, която влезе в затвора за подкуп. Божков избяга в Дубай, а Цветанов в Белград. Нексо тепърва има да ги съдят.

Виж сега,тъпчо е оня импотентен, дето се води за твой баща! Кметицата е ясно, защо я осъдиха, нали? Знаеш ли,кой е съдружник на Ваклин? Ще ти кажа - гешевица,бивша танцьорка на пилон! А,въпросния министър беше от партньорите на тиквата - пишман патреотете! Изгоря един бушон! Това са фактите, педалче платено!