Прокуратурата изненадана, че Божков е бил в ареста в ОАЕ повече от 2 седмици

В понеделник преведените материали постъпват в Министерство на правосъдието и ще бъдат изпратени незабавно в ОАЕ

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата изненадана, че Божков е бил в ареста в ОАЕ повече от 2 седмици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- днес едно утре друго. Първоначално имаха неофициална информация за задържане. След това Гешев се похвали, че официално е задържан. Сега се учудват, че е бил задържан. Цели две седмици. Та чак следят да не се накърнят правата му за задържане...:))))

Отправили спешно запитване дали бил пуснат от ареста, без да имат официално потвърждение, че е бил в ареста. А доказателство, че е в ОАЕ изобщо имате ли?

прокуратурата нещо се оплете лично Гешев съобщи, че Божков е арестуван ОАЕ със някакъв друг човек после два дни ни обяснява как Божков бил виновен от изнасилване до заграбване и второто пришествие и сега изведнъж хоп изненадани да не мислехте че емирите ше си пуснат златната кокошка веднага и как като емирството не е в Европейският съюз а вие го издирвате с Европейска заповед вие го намерихте го арестувахте мисля , че най голяма изненада ще има когато откажат да ви го пратят

Не е лошо между прокуратурата и Гл.прокурор да има някаква връзка. В началото на м. Февруари , на една хайка за престъпници, запотен след дългото гонене, гл. прокурор обяви, че има официална информация, че Божков е арестувян в ОАЕ и е в ареста. Сега разбираме, че другата част от прокуратурата е изненадана, че Божков повече от 2 седмици е в ареста.

Пълен цирк.

Прочетох до тук "По рано днес стана ясно, че Васил Божков е освободен от ареста в Абе Даби."Толкова нескопосано написана "статия",че даже не си заслужава да си я разпечатиш и да си изтрие гЪза с нея!!!

Като е ''изненадана'' нищо че до вчера се репчеха ''Божков е задържан в ОАЕ'' за какво събираха изрезки от жълите медии та и телефони за ''една жена казала'' да ги ипревеждат за да изпратят за екстрадация????? Сийката и тя като каскета незнаят къде се намират ама сигурно знаят чия поиръчка трябва да изпълняват за да са там дето незнаят за какво иде реч..

Мисирките пишат,народа им вярва.Накрая се окаже че всичко е измислено от мисирките.

Само дето мисирките пишат това дето менторите им кажат защото едва ли имат куража сами да мислят и измислят.

Няма такава прокуратура

Това е щото не четат Дира. Дирниците знаят всичко.

Докато Борисов чоплеше семки и пазеше паркинга на Маргините, Божков учеше икономика и чужди езици.

съм от прокуратурата ни.

Кво била казала Сийка Пъпката ?

Божков не само не е глупав, а е и много умен. Все пак той е отличник на НПМГ, има завършине 2 висши образования с пълно отличие. Може да се обобщи, че Божков е по-умен от цялото ГЕРБ, съставено от клоуни и калинки.

Отличната диплома изобщо не е гаранция за умност, а ако са купени изпитите - съвсем...Ако обаче господинът успее да надиграе тиквите и каскетите, ще му сваля шапка, даже да няма никаква диплома за каквото и да е! Не знам истината каква е, но поне някаква част от парите му са отивали за развитие на спорта. Иманярите пък изнасят всичко извън страната, така че въпросът за иманярството също е интересен...Много въпроси има и не е сигурно. че ще научим отговорите някога. Въпреки това, трябва да се дава думата и на двете страни, а не само на тиквокаскетите!

ги хващат, те ги пускат.

До този момент няма нито едно изявление от което и да е официално лице от ОАЕ. Прокуратурата си смени версиите 4 пъти за две седмици. Еми... не вярваме на сийка, гешев и компания.

Криза, Суша, Язовир, Бойко, Медии, Ефир, Лилето, Стена, Проект, Водолаз, Лъжа, Дефект, Премиер, Идиот, Дебил, Вот, Доверие, Резил, Божков, Антики, Хазарт, Гешев, Рекет, Милиард, Турция, Поток, Пари, Изкопи, Тунел, Тръби, Чуми, Вируси, Ваксини, ТЕЦ-ове, Боклук, Токсини, Фалш, Измама, Документ, Цирк, Държава, Парламент, Еврозона, Борд, Инфлация, Години, 30, Демокрация ...

Еднокнижните преводачи на Тиквата и Тракториста преведоха ли най-после тия 200 страници. 1 МЕСЕЦ ги превждат.

Сиьо иди при доктор Пъпкотрепач малко да те тунингова

ела при на с в юар всички които бягаме от герб сме тука

Щом е написал "По рано" и "Абе Даби" така, както го виждате! Оставаше и да пусне "праведните" вместо "преведените" и картинката щеше да е пълна, но нищо, другия път.

Тракториста с каскета и перхидролената корва отново станаха за смях.

ало машиниста по по лека да не влезеш в кауша

Ами като ви трябват бройки за пиар що да го ненаправите..

в прокуратурата явно са залагали на сигурен мач 1х2. 'Незнаех,че играят тото !'

всичко бе измама нямаше печалби в лотарията

Няма да го съдим. 2016му издадохме лиценз. Нашу момче е. С Горанов са партия от 10 години вече

ей комунде

вече свърши хубавото време и дъждът вали...

В ОАЕ се работи на английски. Комуникацията със страна от Европа става на английски. Какво точно превеждат на арабски и защо?

Нещо не си наясно с нещата и не пиши глупости.Всички официални документи изисквани от институциите трябва да са на арабски и англииски.

Не знам какви документи превеждат и щели да изпращат или да не изпращат, но проверих издирваните лица на страницата на Интерпол от български произход и не открих Васил Божков. Намирисва много. Имаше един лаф на времето “той се криел, но никой не го търсил”. :)

Не се очаква от маТрЯла да чете и знае истината а да бЛеее в един глас, каквото му поднесат.

Да така е който не вярва да провери https://www.interpol.int/en/How-we-work/Notices/View-Red-Notices

От цялата работа разбирам че не става въпрос за лотария а се разчистват олигарсите които са инсталирани от Русия и са нейно средство за влияние над посоката в която се движи България.На главния прокурор е отредена от американците ролята на добрия чичко а задачата пред него е именно да разгони подопечните на КГБ олигарси и така да лиши руските интереси в България от значителен финансов ресурс.Според мен следващ в списъка е онзи от рафинерията.се подготвя голям сблъсък на Запада с Русия и се разчиства територията като България твърдо преминава в орбитата на Запада.Само не мога да вържа ролята на кгбейци като Доган и Дебелян които явно са искали лотарията на Бежков който явно също си е момче на Масква.

Един човек си личи, колко струва, най-вече от действията и постиженията си. Когато от първият си ден сам се хвалиш и харесваш тези, които ти ръкопляскат, значи за нищо не ставаш. Гешев тръгна по стъпките на Борисов с пушилките, журналистките и медийната активност. Нов сезон на стар сериал? Не благодаря, ГЛЕДАН е вече!

Тези в прокуратурата са болни от шизофрения.

Прокуратурата....Не Знаела че Божков е бил в Ареста досега ....Обаче... ..Прокуратурата Е Знаела...че Руснаците,и лично шефа на Руското разузнаване....са посетили Божков в ... ...В Ареста ..и са ходатайствали да бъде Освободен ????? ..въпреки че Бокоратурата днес разбрала че е арестуван ???? Циркът на клоуните Гешов и Боко е Евтин и Блудкав !!! Ще ги сменим!

Ще го арестуват ли преди да направим база на Марс и да избяга там?

Черепа не е арестуван,щот ниту за миг в сайта на Интерпол никога не е качвана инфо за издирването му. Гешу и Боби Боклука Суджука са праят на мъже за пред матряла!

Гешев бил поискал политическо убежище в ОАЕ?

Прокуратурата трябва да се обърне към руските служби с молба, Божков да бъде докаран в София.

Те не могат да го намерят, ама той да не ги намери!

Божков не е в ОАЕ, но това ние не знаем, но знаем, че му е взет паспорта, от кого не е ясно. Всъщност кой от всичките паспорти е взет? Не знаем, но сме сигурни, че има руска връзка относно Божков, те са му ходатайствали да бъде пуснат, но от къде не знаем. Изобщо какво ли знаем ... Подпис Гешев. Звучи шизофренички някак.

черепа престъпник комунде руски служби агент пета колона

И той като Карлос Гон ще се измъкне с някой самолет в калъф на музикален инструмент.

Не знаем къде е, не знаем дали е задържан, не знаем дали шени го дадат. 3 седмици превеждаме постановления на арабски...Негодници! Сега ше се окаже, че не е в ОАЕ ами е в Заир. Смотаняци смотани. Аз избегах вече от тая кочина!

ОАЕ е екстрадирало каскета на Божков, вероятно става въпрос за грешка в превода на арабски в искането за екстрадиция на прокуратурата.

Абе, след това интервю със Стив Ханке какво правим с Костоффф? А, Гешев или чакаш Баце какво ще ти каже....

Сега ще пуснат обществена поръчка за превод на арабски.

Чистката на руските мекерета явно започна. Дали ще го върнат и осъдят няма значение. Тръмпи и компания ограничават влиянието на Москва на балканите.

Ясто е, че не си наясно! Това е чистка по комунистически - ликвидиране на опозицията както след девети септември. Начинът на управление на герберите все повече заприличва на диктатуата на пролетариата.

Прокуратурата докато преведе 200 страници на арабски език Божков ще се изнесе, ако реши, в друга държава по света. Направете превод на 40-50 езика за да имате готовност.

В социалната мрежа като коронавирус се разпространява текст, за който се твърди, че е написан от Васил Божков. В него бизнесменът задава 6 убийствени въпроса към Бойко Борисов, Иван Гешев и Валери Симеонов. До този момент няма доказателства, че автор на текста е най-богатият българин, затова всеки читател има право да избере дали да го приеме като достоверен. Публикуваме написаното без редакторска намеса: "Казвам се Васил Божков и съм реално беглец от България, но с тези редове, които ще се появят няколко седмици след последното ми публично изявление в медиите, искам да задам няколко въпроса на така наречените политици в България и те няма да са пряко свързани с мен, а като цяло ще се опитам да получа отговори, защо едни селяндури без образование, но с власт вече 30 години управляват България, правейки се на демократи. Години наред седях настрани от политиката, защото не ме вълнуваше, но когато бандити представящи се за политици са тръгнали да ме унищожават искам да знам, всичко за така нареченият преход в България и така нека си задам въпросите пък вие, ако наистина сте честни, както твърдите, ще отговорите пред цяла България на въпросите ми. Въпрос номер 1: Бойко Борисов, докато е главен секретар на МВР, участвал ли е в уговорки за разчистване на конкуренцията в ъндърграунда на България в полза на една групировка с три букви? Искам да подчертая, че аз лично знам отговора на този въпрос и мога даже да представя доказателства за това, че е било така. Въпрос номер 2: В първият си мандат като министър председател Бойко Борисов беше ли предоставил кабинет на Румен Николов Пашата в министерски съвет и реално заради него ли се арестуваха всички така наречени силови босове в България, които после се откупиха с огромни суми в полза на двама човека? Естествено и че за това имам доказателства, но искам да чуя отговорите. Въпрос номер 3: Вярно ли е че Валери Симеонов само от строежа на българската ограда по границата с Турция е получил 4 милиона лева комисионни? Въпрос номер 4: Покровител ли е Валери Симеонов на канали за трафик на бежанци през България? Въпрос номер 5: Иван Гешев дали някога като прокурор е осъдил някой? Защото имам информация, че всичките му дела срещу определени хора са завършвали със споразумения, но не само в съда? Има и на още едно място споразумение и други неща. Въпрос номер 6: Иван Гешев как точно е завършил школата в Симеоново на МВР, много ми е интересно да знам за втората му година учене и какво точно се е случило тогава? Засега мисля, че тези шест въпроса са достатъчни, за да разбера дали срещу мен седят честни и достойни хора или едни бандити, облечени във власт. И не забравяйте господа политици, че Васил Божков никога не е бил жертва, винаги е бил ловец…“

Кака Сийка оплеска работата.

Друга работа си бе Арна утка-та...С тези очилца и неизменната палава прическа през тези 7 годинки...

Божков никога не е бил арестуван в оае...лъжат като цигни!!

За всеки прокурор това трябва да е за урок.Когато се подведеш по акъла на хора, които си нямат хал хабер от право и от доказателства , това е резултата.

Той си изпълнява политическите поръчки. Не е назначен да запазва правото и да го прилага.