Коментари - Прокуратурата и МВР влязоха в частния клуб, свързван с убития Мартин Божанов | Днес.dir.bg

Коментари - Прокуратурата и МВР влязоха в частния клуб, свързван с убития Мартин Божанов | Днес.dir.bg

Коментари

Атанасов като депутат (в законодателната власт) от къде има достъп до веществени доказателства свързани с активно разследване на МВР (изпълнителна власт). Или вече ще си затваряме очите когато няма разделение на властите?

Ми що чак сега бе милички? Да не мислите, че нещо е останало за вас? Кьорфишеци!

Варненски мушенници във клуба. Хасковски дилъри във клуба. Столични мутри във клуба. Пловдивски играчи във клуба. Търновски крадци във клуба. Сутеньори от Русе във клуба. Силистренски джамбази във клуба. Бургаска вест е във клуба. Ръцете вдигат Ямбол във клуба. Дори и Фидел Кастро във клуба.

... в клуба.

По тв-то съседите казаха, че готвачите се били изнесли още преди две години и от тогава никой не стъпвал в този клуп. Отишли при червената шапчица.

Е, най-после и те да влязат в клуба, както се казва "Добре дошли, в клуба!"

... как е правилно : - Прикриватура или прокурватура ?

И двете .

Най-големият терорист е самата ДС-арска паразитна мафиоткса псевдодържава, която лъже и краде от съдби, от природа, от влогове, от бъдеще, от всичко.

Частната организация "Прокуратура" влезе в частният клуб СС. Що не го кръстиха ДС Райх?

Добри позьори и артисти са тия.

То и преди си влизаха....Ама сега да разберат телевизиите колко са важни мутрите...реклама....

пиха по няколко уискита и се смяха до посиране

Точно!

И кво? Пиха по една боза от 6 и си излязоха.

Тоя го ликвидираха, да не се разприказва, а сега замитат и следите.

Защо сега,а не веднага.Страх ги е,какво ще открият,направиха комисия,типична групова безотговорност.Резултат от разследвания и комисия голяма кръгла О,някой съмнява ли се в резултата.

Имаше един Красимир Черние с едни тефтер от тогава до сега нищо

още през 2020г. ми беше ясно, че прокуратурата реже пипалата на този адвокато-съдийски октопод и затова се дигнаха да правят съдебна реформа с кастрация на прокуратурата. За масите, матрияло или дебилите не говорим, но другите за обща култура би трябвало да са прочели , че корупцията е точно в съдилищата, а не в прокуратурата. Кой гражданин е излязъл от съдебна зала доволен, кой не е срещал по две еднотипни дела противоположни решения. По чия съвест решават делата съдиите. Мунчо с юмрука не знам дали е предполагал, какво прави,но агентурата зад него прекалено добре е знаела в какво блато тикат държавата

О, да , и в прокуратуата всички са света вода ненапита. И в полицията също. За политициите да не говорим - всеки е един прероден светец,

А защо за този клуб се знае от две седмици и влизат чак сега?! Толкова жалко имитират дейност, че то вече е унизително.

Те, същите тези влизаха в този клуб преди с карти, сега вече си влизат там без карти. Циркаджии.

А къде бяха досега всички гадове, извинете - служители и пак ли не бяха информирани? Както винаги след дъжд качулка!

Между другото като става въпрос за брокери на търговия с влияние в съда и просуратурата, за наглост, измами, корупция и рекет и същевременно и за имотни измами на тия, и да приликите, са припомня и това - за незапознатите: “ Неизвестен до момента епизод от живота на “българския Цукърбърг” Делян Пеевски и майка му Ирена Кръстева изскочи от документи, запазени в съдебните архиви. През 2000 г. Кръстева сключва предварителен договор за продажба на семеен апартамент от 92 кв/м. в кв. Изток, София за 70 000 лв. Тя получава изцяло сумата от купувача, за да финализира продажбата. Вместо това обаче продавачката неочаквано прехвърля апартамента на сина си Делян Пеевски. Купувачът, шокиран, се жалва в Софийски градски съд и иска запор над имота, защото е платил реално парите на Кръстева. В искова молба, подадена от адв. Ивайло Данов, най-подробно са описани всички събития по прехвърлянето на апартамента… https://bivol.bg/krasteva-peevski-imot-uzhilvane.html

Освен да изпият доказателствата, за друга полза не се сещам. Ама пак е по-добре отколкото да си пешак, или патрулка, на кафенца. Да работиш в по-престижна дирекция носи привилегии. 100% е останало нещо старо на бара.

Смешници, когато е трябвало да влязат са си затваряли очите, Сега какво очакваха да намерят като влязоха. НАП няма ли и те да отидат?

Не бе, колега, бъркаш - те пак са си ходели най-редовно там (и са влизали), но от скромност са го правили дискретно а не са се хвалели като сега!

Обява - спешно търся помещение за нов клуб на магистрати със специален достъп. Трябва да е на стотина-двеста метра от сградата на ВСС или главна прокуратура! За оферти се обаждайте в Банкя или в сараите! Може и бартер - срещу постове на добри позиции във НСС и/или прокуратурата, или в БОП и ДАНС (за съпрузи, любовници и отрочета)… Но това е тайна!

поздрав за калмуците от ПП и ДБ, да им го слагам устно на всички на устата вътре целия

и като са влязли - какво??? Ще стане точно това, което е ставало винаги до момента: НИЩО. НУЛА. Никакъв резултат няма да има.

Не разбрах - как се влезли този път в клуба - с картите са ли? А барманката на Нотариуса, дето е под прикритие в ГДБОП обслужила ли ги е добре?

Прокуратурата и МВР влязоха в частен клуб “SS” Че те не са излизали оттам! Поредния цирк за отвличане на внимание! Пълни глупости...

Методи Лалов много точно го каза - най-големият мафиотски клуб на съдебната система е те този СС на Нотариуса, или 8-те джуджета на другия негодник и рецидивист Петьо Еврото, а … ВСС! Какви ли не протести гледаме, но не видяхме досега най-важния - нози пред ВСС и за незабавното им изпитвате, защото всъщност те са големият злокачествен тумор на България и заради тях страната е на това депедже, изключая политиците!

ха ха прав е Путин с денацификацията

Той и когато е изправен не е и не може да е прав, затова ви а до гол линията и когато е на висок ток:)

ха ха нещастна дребна душицееем бего чакат те за смяна на пола

Не, мерси, не си падам, ще те оставя ти да продължаваш да го правиш, измекярче:)

И Нотариусът, и Петьо Еврото всъщност не са правили нико по-различно от това, което правеха преди години Пеевски и Борисов - просто на различни нива! Брокери, които търгуват чрез рекет, компромати и подкупи за власт и злоупотреба с врастта! Вижте например как бившият шеф на СПС Методи Лалов разказва за негова среща за обсъждане на кандидатурата му и как “изведнъж” се появил Пеевски и подметнал - да не стане както с назначението на Пенгезов - аз го водих при Доган, а той после…” Спомните си многото скришни срещи на времето и на Цветанов като вътрешен министър и Пеевски, където пък Цацаров то бе довел Пеевски в кабинета на Цветанов. Мисълта ми е, че няма особено знамение КЪДЕ де срещат, а за какво - за да назначават удобни и отстраняват и удрят неудобни! И още нещо - някои мисирки, а и хората дето им се връзват много раздуват кой с кого и дали се бил срещнал на някакво публично място! Като е пределно ясно, че мафиоти с посредници могат да си се разберат И СИ СЕ ДОГОВАРЯТ безпроблемно и без да си уреждат непременно лични срещи - има много начини! Просто Нотариуса и Еврото дотолкова се бяха самозабравили и изнагляли, че се изживяваха като недосегаеми (и защото дълго бяха) - както Тодор Живков например, или като Цацаров и Гешев. Като Борисов и Пеевски? Като Луканов, Трактора и много други подобни!

След дъжд качулка

Е това е вицът на деня - че прокуратурата била влезла в частния клуб за магистрати на убития Мартин Божанов - обиски и разследване” Шегаджии! Че това е техен клуб (както и онзи на Петьо Еврото), тоест те никога те са излизали от там откакто си го спретнаха. 07.02.2024 Прокуратурата влезе в частния клуб за мегистрати на убития Мартин Божанов - обиски и разследване Кв."Гео Милев" Прокуратурата влезе в частния клуб в столичния квартал "Гео Милев", свързван със застреляния миналата седмица Мартин Божанов, съобщиха БНР и БНТ. На мястото има полиция. За съществуването на такъв клуб стана ясно след убийството на Божанов, известен с прякора Нотариуса, припомня общественото радио. Вчера прокуратурата съобщи, че от 2023 г. работи по досъдебно производство за организирана престъпна група, част от която е Божанов, създадена с цел оказване на натиск на магистрати, за имотни измами и пране на пари. В рамките на това дело се проверява дали този клуб е бил посещаван и от магистрат. По-рано днес парламентът създаде комисия, която да се занимае с казуса с клуба на убития Мартин Божанов - Нотариуса. Първоначално предложенията бяха две - на ПП-ДБ и на ГЕРБ и ДПС. Преди началото на дебата обаче стана ясно, че ''сглобката'' е обединила двата законопроекта. Комисията ще работи три месеца, а Никола Минчев от ПП-ДБ ще я оглави. В мотивите на обединеното предложение на ПП-ДБ и ГЕРБ и ДПС се казва, че има основателни съмненията за чадър над дейността на Божанов от страна на институциите. Целта е да се установят всички факти и обстоятелства относно наличието на лица и организирани групи за влияние в правораздавателната система, във връзка с публично изнесената информация за дейността на Мартин Божанов. По-конкретно става въпрос за частния клуб за магистрати на застрелания. Клубът се е използвал за неформални връзки с магистрати от средно и високо ниво, стана ясно от разследване на "Антикорупционния фонд''. В заседанията на комисията ще се разгледат и данни за бездействие на Висшия съдебен съвет, Инспектората към ВСС, прокуратурата и другите компетентни органи за наличие на нерегламентирани обвързаности между Мартин Божанов и други лица с представители на съдебната власт. Комисията се състои от 17 членове: От ГЕРБ-СДС това са Рая Назарян, Марин Маринов, Александър Ненков, Маниол Манев, който е и зам.-председател, и Росица Кирова. От ПП-ДБ за председател бе избран Никола Минчев, а за членове на комисията - Людмила Илиева, Настимир Ананиев и Мирослав Иванов. Александър Арангелов и Ивайло Чорбов са от квотата на "Възраждане". От ДПС бяха избрани Артен Анисова, Хамид Хамид (зам.-председател) и Гюнер Ахмед. От БСП в комисията влезе Атанас Зафиров и Гроздан Караджов от ИТН. Хората на Слави Трифонов предложиха комисията да се занимае и с това каква е ролята на убития през август Алексей Петров, съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков и баща му в съставянето на правителството. Предложението не беше подкрепено. От БСП пък предложиха след приключването на комисията да се направят законодателни промени. И това предложение не срещна одобрението на пленарната зала. ''Възраждане'' подкрепиха комисията, но изразиха съмнение, че ще даде резултат, "защото цялата държавна система е прогнила". Според бившия МВР шеф и настоящ депутат от ПП-ДБ Бойко Рашков ''такива комисии са неефективни заради намесата на разни интереси''. Той заяви, че ''един парламент не може да се използва само за някакъв си клуб, посещаван от магистрати''. "В проекта вниманието е насочено към клуба, но клубът се явява само малка спирка по пътя на корупцията в страната. Какво като установим кой е минавал през кулба? Какво ще направим? Ще ги установим поименно?", попита той. И предложи комисията да разследва и дейността на Петьо Петров, известен с прякора Еврото, тъй като докато е бил министър на вътрешните работи в кабинета ''Петков'', при него са идвали хора, които са се оплаквали не само от Божанов, но и от Еврото. В крайна сметка всички парламентарни групи се съгласиха да се създаде комисия за дейността на Мартин Божанов, с изключение на един депутат от ИТН, който гласува ''въздържал се''.

КАКВО ЩЕ ГЛЕДАТЕ СЛЕД ЕДНА СЕДМИЦА БЕ ПЕНДЕЛИ ,КАМЕРИ ИМА КАРТИ ЗА ДОСТЪЪП С ИМЕНАТА СЪЩО . ДА ДОЙДАТ ОТ FBI И ЩЕ ГИ РАЗНИЩЯТ ЗА 5 МИН . АМА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И ВИЕ ЩЕ СТЕ В КАПАНА. ПЪЛЕН КОРУМПАЖ ОТ ВСЯКЪДЕ !!!!

Каква прокуратура,то държава няма.

Как да няма нали данъци събират? Друг е въпроса къде и за какво ги харчат. Виж и Денков искал да пътува по света, и да изнася фашистки речи пред празни зали, да ходи до Америка без някой да го желае или канил дори на майтап там, да се свива като плъх в дупка, когато в Европа се разминава с Орбан за не му запали врата.

Черпиха ли ги по една курва и тях? До кога ще се имитира дейност?

За пръв път са отишли там по служба...

Ква прокуратура, бре??? България няма прокуратура, а ПРИКРИВАТУРА!

я кажи нещо за съдиите. Тоя е купувал съдии, а не прокурори

Тъпотия!!!! Точно по милиционерски!!! Снощи си пихте водката, а днес ще се проверяваме..... Ай сектир бе мутри!!!!!!! Главорези и поръчкови убийци!!!!!

По полицейски, не милиционерски! Когато имаше милиция, такива неща нямаше! Забийте си го в кухите глави!

една неделя след убийството те претърсват..... всичко е скрито вече и камери и прочие

Хората от клуба, си подреждат нещата. Всичко, което не е както трябва вече е прикрито.

Спирт , белина , бензин , дизефектанти да почистят хубаво , нищо да не остоне , няма данни за престъпление , всичко е законно ,

Аз слагам нафта. По- добра е от бензина.

Как гнома има папка кой е имал карта за клуба? Едва ли на някой в ДХ пише да докладвам първо на гнома. А той обича да събира и държи компромати ли?

Имат си карти,. влизат .

По подобен начин, на 10 септември 44 бай тошу и неговите съратници се втурнали към управлението на полицията, та да си нямерят досиетата. Преди да ги намери някой друг.

За все още неразбралите. SS клуб т.е. за елитните нацистки избранници. Алоооо на пъпа на столицата неонацистки свърталища. Я сега да проверят тия с картите за достъп с какви унформи са пребивавали вътре. Какво разследване ,какви 5лв. То ,че е мафия е ясно . По- страшното е , че мафиятя в България е фашизирана. Сега да чакаме кафявите униформи и кристалната нощ. Явно всичко се повтаря. Господ да ни е на помощ. Амин.

Алоу, влезлите, върнете си клубните карти, бе.

Ти пък - как ще влизат тогава?!?

и кво има огнена вода.

и ще си излязат. Нищо не очаквам да открият. Те са там за да скрият.

Те за това толкова късно влизат...

Алоу, неуки цървули от МВР, вие Ломброзо чели ли сте бе, калтаци от кол и въже? Влиза се веднага, на момента, иначе всички улики, доказателства и факти след няколко дни вече ги няма. Да ви шибам в тъпанарите нещастни. Дадохте време на свързаните с нотариуса да изчистят следите, а? Боклуци нещастни, кекави корумпирани утайки.

Това беше целта, казано им е да влизат когато всичко вече вътре е почистено.

че те и преди са влизали там .

Коментари - Прокуратурата и МВР влязоха в частния клуб, свързван с убития Мартин Божанов | Днес.dir.bg

Коментари - Прокуратурата и МВР влязоха в частния клуб, свързван с убития Мартин Божанов | Днес.dir.bg

Коментари

Атанасов като депутат (в законодателната власт) от къде има достъп до веществени доказателства свързани с активно разследване на МВР (изпълнителна власт). Или вече ще си затваряме очите когато няма разделение на властите?

Ми що чак сега бе милички? Да не мислите, че нещо е останало за вас? Кьорфишеци!

Варненски мушенници във клуба. Хасковски дилъри във клуба. Столични мутри във клуба. Пловдивски играчи във клуба. Търновски крадци във клуба. Сутеньори от Русе във клуба. Силистренски джамбази във клуба. Бургаска вест е във клуба. Ръцете вдигат Ямбол във клуба. Дори и Фидел Кастро във клуба.

... в клуба.

По тв-то съседите казаха, че готвачите се били изнесли още преди две години и от тогава никой не стъпвал в този клуп. Отишли при червената шапчица.

Е, най-после и те да влязат в клуба, както се казва "Добре дошли, в клуба!"

... как е правилно : - Прикриватура или прокурватура ?

И двете .

Най-големият терорист е самата ДС-арска паразитна мафиоткса псевдодържава, която лъже и краде от съдби, от природа, от влогове, от бъдеще, от всичко.

Частната организация "Прокуратура" влезе в частният клуб СС. Що не го кръстиха ДС Райх?

Добри позьори и артисти са тия.

То и преди си влизаха....Ама сега да разберат телевизиите колко са важни мутрите...реклама....

пиха по няколко уискита и се смяха до посиране

Точно!

И кво? Пиха по една боза от 6 и си излязоха.

Тоя го ликвидираха, да не се разприказва, а сега замитат и следите.

Защо сега,а не веднага.Страх ги е,какво ще открият,направиха комисия,типична групова безотговорност.Резултат от разследвания и комисия голяма кръгла О,някой съмнява ли се в резултата.

Имаше един Красимир Черние с едни тефтер от тогава до сега нищо

още през 2020г. ми беше ясно, че прокуратурата реже пипалата на този адвокато-съдийски октопод и затова се дигнаха да правят съдебна реформа с кастрация на прокуратурата. За масите, матрияло или дебилите не говорим, но другите за обща култура би трябвало да са прочели , че корупцията е точно в съдилищата, а не в прокуратурата. Кой гражданин е излязъл от съдебна зала доволен, кой не е срещал по две еднотипни дела противоположни решения. По чия съвест решават делата съдиите. Мунчо с юмрука не знам дали е предполагал, какво прави,но агентурата зад него прекалено добре е знаела в какво блато тикат държавата

О, да , и в прокуратуата всички са света вода ненапита. И в полицията също. За политициите да не говорим - всеки е един прероден светец,

А защо за този клуб се знае от две седмици и влизат чак сега?! Толкова жалко имитират дейност, че то вече е унизително.

Те, същите тези влизаха в този клуб преди с карти, сега вече си влизат там без карти. Циркаджии.

А къде бяха досега всички гадове, извинете - служители и пак ли не бяха информирани? Както винаги след дъжд качулка!

Между другото като става въпрос за брокери на търговия с влияние в съда и просуратурата, за наглост, измами, корупция и рекет и същевременно и за имотни измами на тия, и да приликите, са припомня и това - за незапознатите: “ Неизвестен до момента епизод от живота на “българския Цукърбърг” Делян Пеевски и майка му Ирена Кръстева изскочи от документи, запазени в съдебните архиви. През 2000 г. Кръстева сключва предварителен договор за продажба на семеен апартамент от 92 кв/м. в кв. Изток, София за 70 000 лв. Тя получава изцяло сумата от купувача, за да финализира продажбата. Вместо това обаче продавачката неочаквано прехвърля апартамента на сина си Делян Пеевски. Купувачът, шокиран, се жалва в Софийски градски съд и иска запор над имота, защото е платил реално парите на Кръстева. В искова молба, подадена от адв. Ивайло Данов, най-подробно са описани всички събития по прехвърлянето на апартамента… https://bivol.bg/krasteva-peevski-imot-uzhilvane.html

Освен да изпият доказателствата, за друга полза не се сещам. Ама пак е по-добре отколкото да си пешак, или патрулка, на кафенца. Да работиш в по-престижна дирекция носи привилегии. 100% е останало нещо старо на бара.

Смешници, когато е трябвало да влязат са си затваряли очите, Сега какво очакваха да намерят като влязоха. НАП няма ли и те да отидат?

Не бе, колега, бъркаш - те пак са си ходели най-редовно там (и са влизали), но от скромност са го правили дискретно а не са се хвалели като сега!

Обява - спешно търся помещение за нов клуб на магистрати със специален достъп. Трябва да е на стотина-двеста метра от сградата на ВСС или главна прокуратура! За оферти се обаждайте в Банкя или в сараите! Може и бартер - срещу постове на добри позиции във НСС и/или прокуратурата, или в БОП и ДАНС (за съпрузи, любовници и отрочета)… Но това е тайна!

поздрав за калмуците от ПП и ДБ, да им го слагам устно на всички на устата вътре целия

и като са влязли - какво??? Ще стане точно това, което е ставало винаги до момента: НИЩО. НУЛА. Никакъв резултат няма да има.

Не разбрах - как се влезли този път в клуба - с картите са ли? А барманката на Нотариуса, дето е под прикритие в ГДБОП обслужила ли ги е добре?

Прокуратурата и МВР влязоха в частен клуб “SS” Че те не са излизали оттам! Поредния цирк за отвличане на внимание! Пълни глупости...

Методи Лалов много точно го каза - най-големият мафиотски клуб на съдебната система е те този СС на Нотариуса, или 8-те джуджета на другия негодник и рецидивист Петьо Еврото, а … ВСС! Какви ли не протести гледаме, но не видяхме досега най-важния - нози пред ВСС и за незабавното им изпитвате, защото всъщност те са големият злокачествен тумор на България и заради тях страната е на това депедже, изключая политиците!

ха ха прав е Путин с денацификацията

Той и когато е изправен не е и не може да е прав, затова ви а до гол линията и когато е на висок ток:)

ха ха нещастна дребна душицееем бего чакат те за смяна на пола

Не, мерси, не си падам, ще те оставя ти да продължаваш да го правиш, измекярче:)

И Нотариусът, и Петьо Еврото всъщност не са правили нико по-различно от това, което правеха преди години Пеевски и Борисов - просто на различни нива! Брокери, които търгуват чрез рекет, компромати и подкупи за власт и злоупотреба с врастта! Вижте например как бившият шеф на СПС Методи Лалов разказва за негова среща за обсъждане на кандидатурата му и как “изведнъж” се появил Пеевски и подметнал - да не стане както с назначението на Пенгезов - аз го водих при Доган, а той после…” Спомните си многото скришни срещи на времето и на Цветанов като вътрешен министър и Пеевски, където пък Цацаров то бе довел Пеевски в кабинета на Цветанов. Мисълта ми е, че няма особено знамение КЪДЕ де срещат, а за какво - за да назначават удобни и отстраняват и удрят неудобни! И още нещо - някои мисирки, а и хората дето им се връзват много раздуват кой с кого и дали се бил срещнал на някакво публично място! Като е пределно ясно, че мафиоти с посредници могат да си се разберат И СИ СЕ ДОГОВАРЯТ безпроблемно и без да си уреждат непременно лични срещи - има много начини! Просто Нотариуса и Еврото дотолкова се бяха самозабравили и изнагляли, че се изживяваха като недосегаеми (и защото дълго бяха) - както Тодор Живков например, или като Цацаров и Гешев. Като Борисов и Пеевски? Като Луканов, Трактора и много други подобни!

След дъжд качулка

Е това е вицът на деня - че прокуратурата била влезла в частния клуб за магистрати на убития Мартин Божанов - обиски и разследване” Шегаджии! Че това е техен клуб (както и онзи на Петьо Еврото), тоест те никога те са излизали от там откакто си го спретнаха. 07.02.2024 Прокуратурата влезе в частния клуб за мегистрати на убития Мартин Божанов - обиски и разследване Кв."Гео Милев" Прокуратурата влезе в частния клуб в столичния квартал "Гео Милев", свързван със застреляния миналата седмица Мартин Божанов, съобщиха БНР и БНТ. На мястото има полиция. За съществуването на такъв клуб стана ясно след убийството на Божанов, известен с прякора Нотариуса, припомня общественото радио. Вчера прокуратурата съобщи, че от 2023 г. работи по досъдебно производство за организирана престъпна група, част от която е Божанов, създадена с цел оказване на натиск на магистрати, за имотни измами и пране на пари. В рамките на това дело се проверява дали този клуб е бил посещаван и от магистрат. По-рано днес парламентът създаде комисия, която да се занимае с казуса с клуба на убития Мартин Божанов - Нотариуса. Първоначално предложенията бяха две - на ПП-ДБ и на ГЕРБ и ДПС. Преди началото на дебата обаче стана ясно, че ''сглобката'' е обединила двата законопроекта. Комисията ще работи три месеца, а Никола Минчев от ПП-ДБ ще я оглави. В мотивите на обединеното предложение на ПП-ДБ и ГЕРБ и ДПС се казва, че има основателни съмненията за чадър над дейността на Божанов от страна на институциите. Целта е да се установят всички факти и обстоятелства относно наличието на лица и организирани групи за влияние в правораздавателната система, във връзка с публично изнесената информация за дейността на Мартин Божанов. По-конкретно става въпрос за частния клуб за магистрати на застрелания. Клубът се е използвал за неформални връзки с магистрати от средно и високо ниво, стана ясно от разследване на "Антикорупционния фонд''. В заседанията на комисията ще се разгледат и данни за бездействие на Висшия съдебен съвет, Инспектората към ВСС, прокуратурата и другите компетентни органи за наличие на нерегламентирани обвързаности между Мартин Божанов и други лица с представители на съдебната власт. Комисията се състои от 17 членове: От ГЕРБ-СДС това са Рая Назарян, Марин Маринов, Александър Ненков, Маниол Манев, който е и зам.-председател, и Росица Кирова. От ПП-ДБ за председател бе избран Никола Минчев, а за членове на комисията - Людмила Илиева, Настимир Ананиев и Мирослав Иванов. Александър Арангелов и Ивайло Чорбов са от квотата на "Възраждане". От ДПС бяха избрани Артен Анисова, Хамид Хамид (зам.-председател) и Гюнер Ахмед. От БСП в комисията влезе Атанас Зафиров и Гроздан Караджов от ИТН. Хората на Слави Трифонов предложиха комисията да се занимае и с това каква е ролята на убития през август Алексей Петров, съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков и баща му в съставянето на правителството. Предложението не беше подкрепено. От БСП пък предложиха след приключването на комисията да се направят законодателни промени. И това предложение не срещна одобрението на пленарната зала. ''Възраждане'' подкрепиха комисията, но изразиха съмнение, че ще даде резултат, "защото цялата държавна система е прогнила". Според бившия МВР шеф и настоящ депутат от ПП-ДБ Бойко Рашков ''такива комисии са неефективни заради намесата на разни интереси''. Той заяви, че ''един парламент не може да се използва само за някакъв си клуб, посещаван от магистрати''. "В проекта вниманието е насочено към клуба, но клубът се явява само малка спирка по пътя на корупцията в страната. Какво като установим кой е минавал през кулба? Какво ще направим? Ще ги установим поименно?", попита той. И предложи комисията да разследва и дейността на Петьо Петров, известен с прякора Еврото, тъй като докато е бил министър на вътрешните работи в кабинета ''Петков'', при него са идвали хора, които са се оплаквали не само от Божанов, но и от Еврото. В крайна сметка всички парламентарни групи се съгласиха да се създаде комисия за дейността на Мартин Божанов, с изключение на един депутат от ИТН, който гласува ''въздържал се''.

КАКВО ЩЕ ГЛЕДАТЕ СЛЕД ЕДНА СЕДМИЦА БЕ ПЕНДЕЛИ ,КАМЕРИ ИМА КАРТИ ЗА ДОСТЪЪП С ИМЕНАТА СЪЩО . ДА ДОЙДАТ ОТ FBI И ЩЕ ГИ РАЗНИЩЯТ ЗА 5 МИН . АМА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И ВИЕ ЩЕ СТЕ В КАПАНА. ПЪЛЕН КОРУМПАЖ ОТ ВСЯКЪДЕ !!!!

Каква прокуратура,то държава няма.

Как да няма нали данъци събират? Друг е въпроса къде и за какво ги харчат. Виж и Денков искал да пътува по света, и да изнася фашистки речи пред празни зали, да ходи до Америка без някой да го желае или канил дори на майтап там, да се свива като плъх в дупка, когато в Европа се разминава с Орбан за не му запали врата.

Черпиха ли ги по една курва и тях? До кога ще се имитира дейност?

За пръв път са отишли там по служба...

Ква прокуратура, бре??? България няма прокуратура, а ПРИКРИВАТУРА!

я кажи нещо за съдиите. Тоя е купувал съдии, а не прокурори

Тъпотия!!!! Точно по милиционерски!!! Снощи си пихте водката, а днес ще се проверяваме..... Ай сектир бе мутри!!!!!!! Главорези и поръчкови убийци!!!!!

По полицейски, не милиционерски! Когато имаше милиция, такива неща нямаше! Забийте си го в кухите глави!

една неделя след убийството те претърсват..... всичко е скрито вече и камери и прочие

Хората от клуба, си подреждат нещата. Всичко, което не е както трябва вече е прикрито.

Спирт , белина , бензин , дизефектанти да почистят хубаво , нищо да не остоне , няма данни за престъпление , всичко е законно ,

Аз слагам нафта. По- добра е от бензина.

Как гнома има папка кой е имал карта за клуба? Едва ли на някой в ДХ пише да докладвам първо на гнома. А той обича да събира и държи компромати ли?

Имат си карти,. влизат .

По подобен начин, на 10 септември 44 бай тошу и неговите съратници се втурнали към управлението на полицията, та да си нямерят досиетата. Преди да ги намери някой друг.

За все още неразбралите. SS клуб т.е. за елитните нацистки избранници. Алоооо на пъпа на столицата неонацистки свърталища. Я сега да проверят тия с картите за достъп с какви унформи са пребивавали вътре. Какво разследване ,какви 5лв. То ,че е мафия е ясно . По- страшното е , че мафиятя в България е фашизирана. Сега да чакаме кафявите униформи и кристалната нощ. Явно всичко се повтаря. Господ да ни е на помощ. Амин.

Алоу, влезлите, върнете си клубните карти, бе.

Ти пък - как ще влизат тогава?!?

и кво има огнена вода.

и ще си излязат. Нищо не очаквам да открият. Те са там за да скрият.

Те за това толкова късно влизат...

Алоу, неуки цървули от МВР, вие Ломброзо чели ли сте бе, калтаци от кол и въже? Влиза се веднага, на момента, иначе всички улики, доказателства и факти след няколко дни вече ги няма. Да ви шибам в тъпанарите нещастни. Дадохте време на свързаните с нотариуса да изчистят следите, а? Боклуци нещастни, кекави корумпирани утайки.

Това беше целта, казано им е да влизат когато всичко вече вътре е почистено.

че те и преди са влизали там .