Прокуратурата: Бенчев не се е наговорил предварително с Очите да го укрива

Паричната гаранция от 50 хил. лева е съобразена с финансовото състояние на обвинения, обяви Георги Чинев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този бай Ганьо да се разледва за луксозния начин на живот, който не отговаря на умствения му потенциял!

не Бенчев се е договорил с "Очите", а че Митьо е уговорил Бенчев.... С колко пачки и бойни патрона не е ясно, но то е без значение. Ледът се пука, господа съдебни заседатели.....Но лед няма..... Поради доказването на климатичните промени и всесветовното затопляне на климата, Съдът установи: 1. Лед няма, дори за един коктейл 2. Двамата подсъдими са виновни, че не са черпили по един коктейл с лед 3. Утежняващо вината обстоятелство е, че не са забъркали за съдебния състав по 2 коктейла, въпреки че разполагат с необходимите възможности- ледарка в "Ролс-Ройс", фризери и бутилки в близко охранявани заведения , хотели и парламентарни питейно-хранителни обекти. 4. В хода на делото се доказа, че двамата не се познават, което ще се промени. Във връзка с гореизложеното и във връззка с чл...., ал...., точка.... ,буква ...., парграф....от КДЕ /Кво да е/ СЪДЪТ намира подсъдимите за безусловно и категорично виновни по всички обвинения, с изключение на укривателство и на притежание на незаконни боеприпаси, за което няма надлежни доказателства. СЪДЪТ осъжда обвиняемите на Принудително екстрадиране от 3 до 6 години извън територията на страната- Срокът ще зависи от доброто поведение на осъдените. Следва да се извърши в районите на остров Барбадос, Палма де Майорка, Сейшелските острови, Бали и други туристически дестинации с цел превъзпитание и опознаване. Тъй като на осъдените не може да се вярва напълно, то те ще бъдат денонощно ескортирани от този отговорен наш съдебен състав. Разходите по делото и бъдещите такива са присъдени в тежест на осъдените. Тази присъда може да се обжалва в по -висш съд до 11 дни, но обвиняемите вероятно няма да пожелаят, освен ако нямат многоо места в яхтите си, че ще дойде и още охрана. Чукче. "Дрън-тряс"

Щом липсва умисъл при престъпното деяние, а то е лично укривателство, значи няма мотив да бъде извършено и е непредумишлено. Трябва да се види в съдебната практика дали някъде изобщо е прочетена по такъв наказателно-правен казус осъдителна присъда. На първо четене звучи абсурдно!

или според някой техен приятел юрист дето са питали,това да не е катастрофа,че да е по непредпазливост.

всяка година има няколко десетки осъдителни присъди и много малко оправдателни.И представа си нямаш какви бисери си написал като разсъждения ли въпроси ли.

след като е употребен израза предварителен сговор,независимо дали липсва или не деянието е винаги умишлено,но в случая този израз е част от състава на деянието,за да бъде съставомерно по чл.294 от НК се изисква Бенчо да не се е сговорил предварително Преди Очите да извърши престъплението,в което е обвинен,т.е. да не му е казал "Ти прави каквото си наумил,пък после ще ти помогна",а не да се е уговарял или не с него след като е извършил Очите престъплението,в което е обвиняем.На практика това означава,че Бенчо не е помагач на Очите в престъплението,което Очите е извършил и за това ще бъди съден само за помагачеството си след престъплението му,а не като съучастник на Очите,като член на организираната му престъпна група. Иначе предварителен сговор,ако срещнеш при кражба примерно,означава че предварително са се наговорили какво да крадат,а липсата му че са откраднали без да се уговарят,но пак са съучастници - съизвършили или съизвършители и помагачи и в двата случая има умисъл.Без умисъл са само престъпленията по непредпазливост.

Ето идва есента,тарикатите са по света,джипове,лимузини,всички екстри,частно парти с маникенки и луди фенки,а някои със забрана страната да напускат.

Да си ЯТАК #1 на Републиката, макар и без умисъл, е велико дело за Партията!

Това ще бъде върнато за доразследване няколко пъти, а Бенчо ще го играе мъченик толкова дълго, колкото му остава.

да кани тези дето мръсни погледи раздават и мъжете подлудяват,сряда,четвъртък,петък,събота газ на маратона,само как са се барнали,как са се наточили,частно парти с маникенки,газ на маратона

Този Бенчо може и да е богат, но е абсолютен глупак. Не само защото се е наел да прикрива Митьо очите, но поради факта, че го е направил лично. повтарям ЛИЧНО! Толкова ли ту свидят няколко хиляди евро, за да пратиш човек, който да се погриже за Митьо оч!ите?! Това е то- селски, еснафски манталитет. Липса на визия за актуално проследяване чрез камери- буквално на всеки ъгъл. Не само това, той явно е имал ходене по Турция и е решил да "спести" разходи като съчетае бизнес отношенията си или каквито и да са там в Турция причини, със спасяването на Митьо очите. Пълен ГЛУПАК! АБСОЛЮЕН! Прост селски тарикат! Това е то. Селяндур. Ако беше американец, то щеше да наеме / чрез поставени лица/ някой, който щеше да свърши същата работа от негово име. И тогава няма следствие- дори и да го хванат. Няма политически удари, няма преследване, обиски, изключване от политически постова, гаранции в следсвието за 50 бона, разходи за адвокати, прокурори, съдии, следователи и прочие сволоч. Човекът си е просто селянин и се издънва с трясък. Сега ще плаща, защото няма един грам мозък

Арендаторите са особена порода,но съвсем не тъпи.Просто не си е дал сметка какви ги върши,повечето от тях са хора моабетчии,имат се за мъже на честта,в смисъл,че като кажат нещо го правят,е навсякъде има и тарикати,но сред тях са значително по-малко в сравнение със сферата на услугите.За държането на боеприпаси,за които не са намерели надлежно разрешително пък още по-малко му е било грижа,просто след някой лов са се почерпили и много е обърнал внимание какво е прибрал в багажа си.Едно е сигурно и то е,че ще пострада бизнесът му в сферата на услугите след всичко това,но тъй като са находчиви вече може и да е предприел мерки да продаде това от което вече трудно ще печели и да си остави производството.Никой и не го атакува реално,но понякога човек допуска грешки след като постигне положение,става невнимателен,просто е махнал с ръка и си е казал как няма да му помогна,познаваме се отдавна,а за патроните едва ли е обърнал внимание какво прибира след лова,дето се казва за нищо не са му без пушкала за тях.Затова и се държи така и не приема обвиненията,но знае,че не предприеме ли действия може да се забатачи и с цели трима адвокати се явява,а това не са действия на прост човек,а те ще дебнат за грешки на обвинението,което пък ще се постарае да не ги допусне с поне едно още ново привличане като обвиняем,защото все пак трябва да е точно описано не само какво е извършил,но и какви са точно престъпленията на Очите.

Този Бенчо може и да е богат, но е абсолютен глупак. Не само защото се е наел да прикрива Митьо очите, но поради факта, че го е направил лично. повтарям ЛИЧНО! Толкова ли ме свид

Бау Бау Бау, България е много зле, Бау Бау Бау, Изроди в парламента, Бау Бау Бау, някой ден ЩЕ ги изринем тези, Бау Бау Бау, еба*ти скапаната дъргжава. Налаяхме ли се? Айде сега пак пред телевизора, салатката, ракийката и да гледаме новините, че пак да обясняваме колко е зле... А после някой като тръгне да протестира, всички му се смеят, казват, че е платен или рубладжия или соросоид, форума се пръска от коментари, дир-а си изкарва парите (а все НИИИИКОЙ не знае чия медия е и това сайтченце...), а мафията в комбина с правителството си крадът на спокойствие! На спокойствие защото знаят, че българина НИКОГА, АМА НИКОГА няма да надигне глава и да тръгне да се бори за това за което само говори. Ама иначе сме големи родолюбци, бием се в гърдите! Велик народ сме били, велики дела сме били правили, дедите ни са били велики... Велики са били ТЕ, сегашния българин дори не е бледа сянка на този от миналото... Сега е най-важно да си в схемата и да врътнеш другия българин, че да му е по-зле от колкото на теб. И все пак ... политиците да не ги внасяме от чужбина? Те са ОТРАЖЕНИЕ НА НАРОДА... Утре, ако някой от всичките лаещи тарикати във форума влезе в парламента, какво? Край, няма да краде, ще е честен и ще се бори за българия .... УСПЕХ ...

Липсата на предварителен сговор означавало било,че липсвал умисъл казали юристи.Може да са учили извън България.Обвинението е за умишлено престъпление,при липса на умисъл няма престъпление.Това означава,че няма да го съдят като член на организираната престъпна група на Митьо Очите и нищо повече,т.е. ако се беше сговорил предварително щеше да е член на групата.

Малко по-достъпно - предварителният сговор означава,че не се е сговорил с Митьо Очите да му помогне да избегне наказателно преследване преди извършването на престъплението/ята от Митьо Очите,а е извършил престъпление срещу правосъдието като му е помогнал след като е разбрал,че е извършил престъпление/я.Това си е самостоятелно престъпление и мисля,че в друга статия бях посочил ситуация при която Очите може да бъде оправдан,но това не е пречка Бенчо да бъде осъден.Обикновено съдят по този член полицаи помогнали на леки жени или пияни шофьори,рядко граждани.

Горката държавица България!!! Този го "оневиняват" очеизвадно, всичко бавно и полека върви към страхотно "замитане" и никой нищо не казва в тая територия, камо ли да протестира или да прави нещо. Медиите са платени и мълчат като пукали и не искат да се занимават с истината, щото в Бълхария тя БОЛИ. От жалка по-жалка държавица ставаме с всеки изминат ден... Те т'ва е !!!

Много търпелив народ. Лъжат го в очите. Никой не му пука че мрънкаме по форумите. Кучетата си лаят, кервана си върви

Чак толкова прост не е. Изнася се народа все едно е по време на чума. Като са големи тарикати да се оправят у бг, ама без нас имигрантите.

ако е знаел, че го търсят! Просто са отишли заедно там!

ме интересува от онова нар...аааа исках да кажа паркомясто ли го е качил?

Да бе и аз не се наговарям предварително да омета една кутия сладолед, ама в последствие я омитам случайно.

Още един честен бизнесмен с чист бизнес!

А ти забрави ли вече за "честния бизнесмен" Митьо, по когото беше стреляно, но никой не повдигна обвинение срещу него, докато беше в Б-я, защото е под "шапката на Премиера! Сега искат да изкарат някой си Бенчев по-голям престъпник от Митьо за да го забравим и после да продължи 20 годишната си дейност на наркобос и снабдител на Мутрата с кинти от митниците!!!

Да видим още каква история ще съчинят?

Всички мутри излизат от ареста, а двете кметици не! Сякаш са арестувани за убийства! Според "прокурора", излиза че, Бенчев е качил Митьо "очите" на автостоп! Този прокурор трябва да се разследва!

Ами кметиците не са от наште!

В обвинението изрично е подчертано, че укривателството на Бенчев на Очите е без предварителен сговор. Това обяви окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев на специален брифинг пред журналисти. Според юристи това означава, че липсва умисъл в деянието."" Да се смееш ли, да плачеш ли! Е, те тази "прокуратура" с действията си способства размножаването на престъпността у нас. Ама, тва Бенчо е млад, зелен и невинен, той ей тъй "случайно", ама съвсем "случайно" е нагазил в тези лай.на! Сакън, да не си помисли някой, че го е направил като съдружник на г-на, дето "присъстваше" на едно паркомясто.

Трябваше да не си го прибирате, а да го разпитаме тук за около седмица!

Ердогановите заптиета-----в момента разпитват митю!:))))))))) ....и приятеля на Тайпи----ще му стане още по-близък , без тайни!:)))))))))

Сега остава адвокатът на Митьо да пледира, че е бил "отвлечен и насилствено качен в непозната лимузина, докато е отивал към КПП-то да се предаде на гръцките власти, че да го върнат веднага у БГ";))) Веднага, защото като един "съвестен гражданин" с напълно "легален бизнес и с три изрядни фирми" е искал да "окаже пълно съдействие на властите" и да си продължи с лечението;))

е, излиза , че прокурора е адвокат на бенчо, а не обвинител!

не му е адвокат , просто платена пионка , както казах преди , накрая ще излезне че държавата ще плати и на двамата почивката в гърция и ще ги закара обратно до хотел по желание няма такава ... е то това не е държава де , може и да има Терминал(НО)2

Дядя, адмирации бе, дядя, много добре го рече: "В момента митю пее като тримата тенори едновременно!" :)

Не разбирам как може да укриваш без предварителен сговор. Ще излезе че Бенчо не е знаел че укрива Очите и Очите не е знаел че е укриван. Много за проЗд го взеха тоз народ. А мойе и да е щом е позволил такива да го управляват. Като гледам и Бенчо не прочел повече от Винету и то до половината.

Купени магострати , като случаите с невинността на Сергей Станишев в аферата Хохегер и случай с Ахмед Доган-хидроиженера с 1,5 млн подкуп

И освен това, Нинова не е взимала пари от Бенчо, защото няма разписка за това!

Нощните му похождения в казината са на път да срутят и фирмата му "Агромах". Подаването на залози е гарнирано с ударни дози алкохол, а остатъкът от богатството му преминава в бюстовете на фолкпевиците, в които пъха едри лилави банкноти от най-актуалната европейска валута. Една от изпълнителките, която е усетила щедростта му е Софи Маринова, научи БЛИЦ. Независимо, че благоевградският бос, прочул се с пиянска изцепка срещу премиера Борисов и кмета на Симитли Апостол Апостолов, да е усвоил около 400 милиона лева за строеж на пътища, само през последните 2 години, актуалното състояние на дружеството му никак не е цветущо. Служителите на "Агромах" признават под сурдинка, че Бачев е силен само в дисциплината "пиене и празнословие", но не и като оперативен началник на най-могъщата компания в България. Управлението на дружеството било повече от кошмарно, а милионите се губели по безкрайните гуляи на началника. "Фирмата е затънала в кредити, става въпрос за дългове от над 100 милиона към 3 български банки", разкрива доскорошен служител на пътната фирма

Бай Гьоре, защо не кажеш две-три топли думи за "отвлечения" Митьо, сиреч той, горкия, хич не е знаел, че го търсят и въобще не се е укривал! Затова и не го връщат в Б-я за да не му предявят обвинение! Нали е под крилцата на Баш Мутрата!

Абе аз ли нещо не съм разбрал? Прокуратурата обвинител ли е или защитник? За второто не бяха ли адвокатите? Хаъде,холъм,да не си изземваме функциите,ще останем без работа адвокатите, то така или иначе вече само разнасяме пари между обвинен и обвинител (прокурор).

:)) Ами к'во си се затюхкал, когато предварително си знаеш, че "посредникът винаги е л.йно";)) Иначе и аз се кахъря за финансовото здраве на бургаските адвокати, че с тази прокуратура... умряха си от глад, горките;)

Каква умисъл, бе, нали го е взел на стоп и му е казал "Знаеш ли, че имаш страшни очи"?!

Значи какво се получи: след като осветихме и "разбихме" прасенце-касичката на БСП Бургас и разпаднахме групата им в ОбС Бургас, можем вече да осигурим на бившия спонсор спокойствие, като си плати щедро за него разбира се! После, като си събере акъла, може и да размисли дали, кога пак и най-вече на кого ще "помага финансово";)) Толкова за спонсорите - да не забравяме, че БГ е бедна държава и спонсорите ни са кът по принцип не бива да ги хабим като ги пращаме в затвора, където от тях полза никаква;) А сега да си дойдем на думата - все пак истинският престъпник в този "казус" е Митьо;) Очакваме сериозни обвинения, подкрепени с още по-сериозни и непоклатими доказателства - н'ъл тъй, бе, прокуратурата?;))

БСП са невинни по Конституция.

В случая повече ме вълнува ролята на Прокуратурата...

Какво БСП те ебава бе, тъпанар! Митьо Очите е главният престъпник, когото укриват, защото е сол ташак на Мутрата! Другите две пионки са смешковци за отвличане на вниманието!

Бенчо Бенчев страшно ми напомня на ролята на Георги Калоянчев в бай Ганьо!

тея прокурори си просят 7,62 мм

Прикрил го е, ама Митьо,о не знае. Някак си така се е получило. Прокуратурата си служи с прякори. Така е близо до народа. Поредният умствен напън. Иванчева скоро ще я разсрелят на площада. Става все по-опасна. Бенчо....

"Прокуратурата: Бенчев не се е наговорил предварително с Очите да го укрива" Също така Бенчев не се е наговарял и с Нинова да и превежда месечно пари!

Какво е това име очите бе тъпанари?! Нали уж сте прокурори, защо не си вършите задълженията?

От днес оръжието е разрешено за всички.Пред закона всички сме равни,щом престъпниците са въоръжени ,защо ние честните хора да не сме. Какво е това ?Това Държава ли е?Какво е това? Боже ,до кога ще продължава това?До кага, все пак трябва да има край.Кой ще го сложи този край? Сигурно докато изчезнем напълно.

ЦИРККК... НА МАНЕЖА ЦАЦАРОВВВ...

Накрая дън пропуснете да му се извините...

Бенчо под чадъра на прокуратурата ли е?

Не, Нинова го е скрила под полата си!

Ризата му Lacoste струва към 350 лева.

По големи глупост няма никъде по света. Изпълниха си манипулацията, много хора са заблудени, не за първи път. Прокурорът го оправдава!?! Хубава работа ама българска, както винаги.

да бе нямало умисъл начи случайно всико?! няма да има осъдени, няма да има и присъда за очите.

Разбира се че всичко е случайно и няма виновни

А Приватизаторката кога ши задържите...

Обвинение: Раздаване на вмирисани кюфтета на томагочита... Това си е опит за отравяне

Какво ли не прави "честната дума" на обвиняемите.....

При тази прокуратура просто са излишни, поне в конкретния случай.

Значи оръжията са му законни а патроните за тях не ,тия оръжия с какво се зареждат с капси ли ,нещо и второто обвинение куца или прокурорите нарочно го повдигат такова за да падне ,за първото вече е ясно ,че е парлама но явно и с патроните ще е така ,видимо е че бате Бечо си е напазарувал прокурори на килограм и му повдигат смешни обвинения колкото да отчетат дейност.

По скоро ще срещнеш бяла ластовица отколкото съвестен магистрат.Как не се е наговорил Бенчо с Митьо...тръгват, пътуват заедно, в един хотел отсядат ...божее няма управия..това племе в черни и цървени тоги изяде държавата.

Защо е всичко това?Кажете си,плати ни,за нас той е НЕВИНЕН. В България няма Правосъдие,чакаме на Всевишния да го осъди. Ние си знаем ,това се практикува вече 30г.И дали сме в ЕС ,или извън няма никакво значение,изглежда и на тези от ЕС така е изгодно.Тук да живеят само престъпниците наричани управляващи.Сраснали са се като сиамски близнаци с една глава.

57 патрона намерили в спалнята му...:))))) .....и мръсните му чорапи!:)))) Нова серия от сериала "Червен бенчо---черен ксиер!":)))))) ...аве, ко стана с търговския регистър;)

А кво стана с мутрата Митьо - той е най-невинното агънце и ангелче небесно! Само дето ходи с бронежилетка посред лято и носи чифт пищови! Него кой ще го осъди в близките 20 години?! Кой ще снабдява тогава Главната Мутра с наркодолари и митнически постъпления?!

Без умисъл ? Значи под влиянието на някаква неведома сила го качва в колата си и го води в хотелската стая, която е наел ? Без умисъл, ей така просто е извършвал някакви действия

браво на бургаския прокурор, няма сговор браво. абе ние да не сме малоумници, стига с тези глупости