Прокуратурата поиска 3 г. затвор за автокрадеца Яро

Прокуратурата е внесла искане в съда за групиране на условните присъди на автокрадеца Ярослав Димитров и определяне на по-тежко общо наказание от 3 г. затвор.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата поиска 3 г. затвор за автокрадеца Яро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Бочко не се беше обадил в неговият "Хонорис кауза" стил, нямаше да го приберат отново пуснатият автокрадец. Голям ПР с един всеизвестен крадец.

за 3 коли дават 3 години. за 3 милиарда дават още 3 милиарда. това сме ние.

Ако не успее да се договори с дознателя крадеца дава малко повече на прокурора за да предяви калпаво обвинение...а най скъпо е да играе със съдията.Обикновено обаче играят на сигурно с патрулките за по тънко!!!

Понякога си мисля, че престъпниците са гейове и вършат престъпления само и само, за да ги вкарат в затвора, където да имат оправдание. Този така настоятелен момък целеустремено това е търсил

Ако не беше Боко , този мърсол , щеше се пече на сънито и да получи извинение даже ! Те от EU ни го казаха - съдебната система, ви е най-корумпирана . Както се вижда това за пореден път се потвърждава.

Прокламираният принцип, че законите са еднакви към всички, никога не е работил и никога няма да работи по обявения начин. Това поставя много важният въпрос как практически да се осигури общественото усещане за справедливост. Нашата провоохранителна и -раздавателна конструкция е гротеска, но пък позволява да се видят принципните неудачи на т.н. демократично правораздаване. Въпросът е много истински и належащ. Увеличава се дистанцията между усещане за Справедливо и процедурата Законност.

Много бе!

Кражбата на кола е само първата стъпка, след това трябва полицаите да обезпечат канала, да се регистрира колата в КАТ или изнасянето и от страната. Вкарването на автокрадци в затвора нищо не значи ако канала работи, просто полицаите наемат друг крадец и така до безкрайност. Винаги съм бил против да се повдигат обвинения на автокрадци, по-добре да се използват за свидетели за кои полицаи работят и къде предават колите. Този бизнес се обезпечава от полицията, от прокуратурата да не се правят на ощипани и да повдигат обвинения на разни мишоци, така не работят в полза на обществото макар че на пръв поглед така изглежда.

ЩЕ СИ ИЗЯМ Т...ТЕ ОТ ЯД! НАВРЕМЕТО БАЩА МИ, СЪЩО ИНЖЕНЕР, МЕ ОПУЧАВАШЕ : НЕ УЧИ ЗА ИНЖЕНЕР, СТАНИ ЮРИСТ, НИЩО НЯМА ДА РАБОТИШ, САМО ПАПКИ ЩЕ РАЗНАСЯШ, ГОЛЯМА ЗАПЛАТА ЩЕ ВЗИМАШ И КУП ПРИВИЛЕГИИ.... АМА АЗ - ДЕБЕЛА ГЛАВА! ТАТЕЕ, ЩО НЕ ТЕ ПОСЛУШАХ!

ЩО БАНВАШ? СТРАХ ТЕ Е ОТ СЪД И ПРОКУРАТУРА? КАЗАХ ДА СЕ ПРОБВАТ СЪДИИТЕ И ПРОКУРОРИТЕ В КОМИЦИТЕ! КВО ЛОШО? ЩЕ СИ ПОНЕСА ОТГОВОРНОСТТА , АКО ТРЯБВА!

ТИЯ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ ЩО НЕ ПРОБВАТ В КОМИЦИТЕ ВЕ?

СГС ТРЯБВА ДА СЕ РАЗПУСНЕ. тези съдии са отговорни за многобройните кражби, звестрства и убииства над Български Граждани извършени от ПУСНАТИТЕ НА СВОБОДА бандити и ЯВНИ РЕЦИДИВИСТИ, като този. тъй като нищо не се случва и промяна няма ИДЕ ЕСЕН И ОТНОВО ЩЕ СМЕ НА ПЛОЩАДИТЕ!

сега, като го пуснахте, заедно със съда, ще го хванете за дедовия

Сънувах,че след изказването на шаржето осъдили б..о.Дали е на добро.

какви 3 години бе!? Тоя трябва да се пребие публично с камъни на някой площад и да се остави на лешоядите...

Може ли някой аджеба да обясни какво е това чудо "условно наказание 2 години лишаване от свобода, отложено с 4годишен изпитателен срок" ???? Какви са тези закони, какви са тия присъди???Тези хора от правосъдния орган май се подиграват с народа....

Има вратички в закона (с неточни термини и възможности за разнообразно тълкуване). Залагани са системно още от Татово време - за всеки случай, за синчета на величия, за на вуйчо Владика племенника и пр. Изобщо не бих се учудил, ако и в случая е така.

България е единствената страна в Европа, в която кражбата на автомобил не е кражба, а противозаконно отнемане!!!Така крадците не могат да бъдат ефективно осъдени и се създаде българска мафия автокрадци в Европа!Затова възмущението на Бойко Борисов срещу законите ни в това отношение е удар в десетката,но той се изказва като полицай!!!Като Премиер трябва да предложи ЗАКОНОПРОЕКТ и неговият Парламент да го приеме срочно!!!Съмнявам се дали ще го направи обаче!Има и едни други закони,които създадоха Мафията на недвижимите имоти-и те са единствени в Европа и те създават фигурата на "добросъвестните купувачи" и собственици и измамените с имоти нито могат да си ги върнат,нито да осъдят мошениците!!!И това Бойко много добре го знае, но се занимава с реформирането на съда????И не посяга на Мафията!!!

да внесе законопроект, има кой да го гласува, а не само да се "ядосва".

3?!? 30!!!

Ще се шуми още малко, че нали лично "бате" се възмУти и огОрчи. После или пак ще го оправдаят, или ще драсне на някъде. Смешното е, че още десетки автоджамбази действат необезпокоявано в София и страната. А с тях какво?!

Докато го осъдят, тоя герой ще е извън границите на демократичната ни татковина.

По-страшното е, че вече осъден той ще духне на някъде най-спокойно... Като мутрите от Станкето или оня от Соло...

Ами какво ще правят правоприлагащите ако вкарат целия криминален контингент в затвора. Нали ще секнат дотациите от пресъпниците към хората с тогите. А може би още по нагоре към тези които създадоха организираната престъпност. Кой ще спре голямото циганско колело. Никой не може, а и не иска.

Аз очаквах да затворят Лилов, че е публикувал лични данни..

Това, което не казват е, че този вид псевдозакони, всъщност съвсем не са български патент! новоговорът и болното интерпретиране на реалноста бяха имплантирани през последните няколко години и успешно ликвидираха всяка опция за справедливост в европейските съдилища. Нека ББ да се поинформира какво се случва в любимата му меркеландия и да обясни как може да убият детето ти, убиецът да бъде осъден но пък да си се рахожда свободно, а съдия изпълнителят да стои пред вратата на родителите на жертвата за да прибира от тях разноски по делото !?

Изненадан съм от изненадата на г-н Премиера-що с Яро се получило така.Ами, то не е само с него,всички професионали в бранша са навън и трупат присъди, а правоприлагащите- трупат мангизи.В панделата са само кокошкари с дребни изключения.А,бе пълен резил сме!

Интересно ми е как обединяването и общото намаляне на присъдата е по сурово наказание???

Адвокат:този човек не е случаен,той е много известен,дава препитание на много други,застъпвам се да бъде освободен,или осъден условно.Ха ма ха.Прокурора е слънчасал.

Май и колегите не си дават много зор да ловят крадци.Погледнах отчета на Столичната полиция за 2014 г.- разкриваемостта по линия на МПС е едва 1.1%.Макар, че този процент по принцип си е и малко относителен, все пак си е доста слабичко.Трябва да си размърдат мишлярниците, така с плямпотене по ТВ не става.

Само 3 години за ДЕСЕТКИ откраднати автомобили! АФЕРИМ! Ще си признае, ще поиска бързо производство и ще се договори на 2 години МАКСИМУМ. Ще лежи година и за следвщата коледа ще е откраднал поне 5 авотмобила... Е, как човек да не стане автокрадец в България, кажете ми?!

Престъпност се намалява не с поставяне на решетки, аларми и бдителни съседи, а с ловене и заключване на айдуци.По едно време-някъде 94 г. изловихме една група по колите и всички барабар с 3 служителки по регистрацията в Дървеница, си влязоха в бумбака с постоянни мерки.През следващите десетина дни в София нямаше открадната кола!

Що бе какво му е - само две-три присъди у нас както и няколко такива по Европа...пускайте го.... По-добре вкарайте магистратите в затвора.... малоумна работа...

Алооо , прокрратурата де бяхте досега та тоя не го окошарихте , начи чакате че тиквата да ви посочи кой е престъпник...и сега за да не му вдигате кръвното но Банкянския се сетихте , че е имал и предишни прегрешения- браво?!

Алооo! Прокуратурата НЕ "окошарва", тя само повдига обвинение и съответно внася в Съда обвинителният акт, на база събрани доказателства от Следствието - принципно това е процедурата... В някои случай Прокуратурата може и да се самосезира, но айде да не влизаме в подробности... Съдът ОБАЧЕ е този, който издава присъди и налага мярка за неотклонение! ТОЙ е този, който следва да раздава ПравоСЪДие! Друг е въпросът, че у нас между Законност и Справедливост има съществено разминаване и голямо несъответствие, меко казано... Добре е, да се запознае човек, малко с фактологията и законите, преди да ръси неадекватни коментари...

Алоооо, съда постановява присъди по представените от прокуратурата доказателства!!Прокурорът преценя, дали да внесе обвинителен акт или не!МНОГО Е ДОБРЕ ЧОВЕК ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ С МАТЕРИЯТА....!

Не зная дали мозъка ми се е изпарил или правото се е изменило.По мое време при условна присъда и извършено след това ,в изпитателният срок ново престъпление следва не условна, а ефективна присъда,катоа към нея се присъединява и предната условна,която се превръща в ефективна.Този крадльо е получил две условни през месец- два.Явно е ,че някой магистрат също трябва да получи поне условна присъда.

остана само да променят и думата убиец на неправомерен отнемател на неприкосновеното право на титуляра да живее и...ще я втасаме!!!

аха...демек кражба от дебит и кредит карти у нас,се нарича "неправомерно ползване на данни от платежни инструменти, без съгласието на титулярите". когато се научим да назоваваме проблемите с истинските им имена,тогава можем да се надяваме за истински присъди!!! ББ е прав като казва,че само в България кражба на мпс се нарича неправомерно отнемане на мпс!!! крадецът си е крадец,а не неправомерен отнемател или тем подобни!!!

"Социалните" крадци от бсп , измислиха, такива термини и "завъртени," изрази в законите че да се чудиш, крадец ли имаш пред себе си или "ангел," неволно престъпил закона.

чудя се ,как все още,не са го нарекли "бизнесменът яро"!!!

А няма ли кой неправомерно да приложи един неправомерен тупаник по кратуните на тия съдии?

Този явно нещо много е вбесил Мутрата че ще лежи и повече даже от 3г,явно този е задигнал возилата на някой приятели на Мутрата и сега гледайте какво става.

В закона не се води кражба,а ''временно отнемане'',на ППС.

За''временно'',ползване.

Бича за България се крие в това "общо най-тежко наказание". АКо ще и един автобус пътници да загинат по твоя вина, наказанието ще ти е общо най-тежкото - 20 години. По това се различава българската дашна правосъдна система, от тези на белите страни.

Проява на безсърдечие! Дълбоко съм убедена, че човекът има болки в гърба, които налагат домашен арест като крайна мярка. А най-добре веднага да го пуснат, защото трябва да се грижи за семейството си и да плаща данъци и осигуровки. Да не създаваме прецедент!

Тези магистрати много са се разбързали. Само две условни присъди и вече хоп - в затвора. Чакайте да натрупа поне 5-6 условни присъди. Все пак ние сме в БГ - известния рай за престъпниците. Ще ни отиде хубавото реноме.

Това са абсолютно ненужни хора за обществото.Те никога няма да работят и създават някаква принадена стойност,а ядат

Е що затвор ?да не е объркал марката,щото те ченгетата претенциозни,плащай си бе!нямаш ядове,а сега гърчи се!!!!!!!!!!!!!

ТОЯ КОКОШКАР СТАНА НАЦИОНАЛЕН ВЪПРОС! С НЕГО ЗАНИМАВАТ ЦЯЛ НАРОД! ТОВА НИ Е СЪДЕБНО- МИЛИЦИОНЕРСКАТА СИСТЕМА! ГЪЛТА 1 300 000 000 БЮДЖЕТ, А РАБОТА ЗА 5 СТОТИНКИ НЕ ВЪРШИ!

Всичко е политизирано ,а в политиката МОРАЛ няма.

Защо не го дадете на словените и италианците да го осъдят ами само го разкарвате като мечка в съда.

Може и в Румъния.

...ебаси държавата

ТО КАТО НЯМА ДЪРЖАВА,КАК ЩЕ ИМА СЪД???

Oще са в отпуск,...от 1989г.

Да влиза в затвора!!! Ще се научи на още много трикове, но не само за кражба на автомобили. Направете от него 'супер крадец" защото след затвора няма да има шанс дори една ключарница да си отвори. На мястото на съдията щях да му намеря работа в някой сервиз на МВР или армията без надница. Там да бачка докато си плати греховете.