Коментари - Прокуратурата: Ще бъдем безкомпромисни при улични побои | dnes.dir.bg
назад

Прокуратурата: Ще бъдем безкомпромисни при улични побои

Ще бъдем безкомпромисни и ще приложим цялата тежест на закона, за да спрем нанасянето на побои по пътищата, обяви говорителят на Сотир Цацаров Румяна Арнаудова.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата: Ще бъдем безкомпромисни при улични побои | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дето юмручиха Волен на Ръкси пред ВИТИЗ? Защо преследват Волен, а не Юмрукчиите и душащите го полицаи?

Нека не надценяваме значението на записите. Не толкова отдавна, записи показаха, че на 23-ти октомври 2015 г. лицето Евгени Будинов чупи очилата на минувач по централна софийска улица и му нанася удари... Случайно или не, се оказва, че пострадалият минувач е неудобен на баш-недосегаеми българани... Тогава и прокуратура, и медии игнорират изобличаващите записи, в стремежа си по съдебен ред да превърнат бияча в потърпевш и потърпевшия в хулиган.

много добра постъпка от страна на жената, но много жалко, че трябваше да има медийна гласност заради това, че хората за известни - това би трябвало да има ефект, медиен, обществен и държавнически при всички случаи, а не само когато потърпевшите са известни.

А досега компромисни ли са били? Нещо друго - какво стана с делото на убийците - гардове на Нягол Петров във варненския мол? Къса памет българска...

Щели да вземат мерки, смешници. Такива мерки взехте че 70% от шофьорите първо не познават прилника и закона за движение по пътищата, освен това и не желаят да го спазват, голяма част от тях даже и книжките са им фалшиви или взети с фалшиви дипломи . Точно такива свиркащи,изпреварващи, налитащи на бой и забележете все спортисти носещи палки,боксове..... са вечно бързащи изпреварващи,засичащи,псуващи и ако не свършат в някое дърво,канавка,ограда свършват или в болница или в гробища, а гробищата са пълни с бързащи майстори на геврека.

Зависи кой те бие

Зависи кой те бие

безкомпромисни - ще си носим телескопични бухалки...щото до прокуратурата е мнооого далече, я камилата я камилара.

По делата ще ги познаете, а прокуратурата са по оневиняването. Закона е максимум до 2 години лишаване от свобода, минимум ще им дадат пробация.

Novae

Прокуратурата у нас отдавна биваше да бъде безкомпромисна.Имаше данни, че БКП е незаконна партия нийде и в никой съд невписана, при това водеща такава политика, че прилагаше доста от фашистките закони.

Чудесно изказване. А какво ще кажете като прекратите делото след 2-3 месеца?

Коя прокуратура?

Така е! Охранителите за да не губят форма , трябва да тренират на живо по пътищата!? Е ,те тва са герои!?

Фирма Делта гард. Нахлуха в тв7 и пазят В. Сидеров от студенти. Бият наред.

Изтървахме държавата и сега взимаме мерки.

Само тогава ли

Народ гласувал за мутра,не може да очаква цивилизовано поведение,нормални отношения на пътя, в училището,в лекарския кабинет...

Абсолютно вярно. На избори гласуват за мутри, сега се възмущават.

Групата на Златко Баретата се защитава от адвокат Рангелов (бивш следовател) и едно младо моме при него Анна Серафимова. Рангелов и Серафимова бяха адвокати на годината и знаете ли защо - отърваха половината от групата на баретата за явни и нагли престъпления за който в САЩ се лежи от воле по 30г.

Когато спрем да гледаме черни коли в група, каращи отвратително, тогава ще говорим за мерки и резултати. Тия момчета-мутрета израстнаха във времена на произвол и безнаказаност, затова и се държат така. Поне техните шефове не им ли се карат да правят излишни патаклами тия мутри. Абсолютни идиоти.

Ми тя,главната мутра на държавата така се движи,а малките мутри искат на нея да приличат

И побоя им е непрофесионален! Не се прави така, а дискретно могат да го насинят, та в тази връзка са си тъпи, селски биячи...

Някой да си спомня взривения в колата му пред ВИНСа във Варна? Пак беше Бойко на власт. Нещо да произлезе от разследването? Някой да е чувал нещо?

Интересно ми е тези биячи като се погледнат в огледалото дали не си мислят, че виждат Бойко Борисов.

Посегателства срещу личността, по такъв нагъл и брутален начин, посегателства в лична собственост - това са най- уродливите престъпници които явно се приравняват на превишена скорост без настъпили вреди !!!

Някой от тези четиримата да не вземе да се гътне, че тогава ще трябва да се доказва, че шофьора на на баничарката със зъбите си им е нанесъл щети по бухалките, което е довело до смъртното разстройство.

В държава, в която министър-председателят е бивша мутра, друго не може да се очаква!

що не се прегледате, ами циклите през 3-4 минути едно и също.

Дано да се случи това което е написано.Тези хоранямат място в Обществото , най-малко на пътя . Дано се случи това което предвижда Закона - 10 години в Затвора при строг ред , в Карцера .

Битите - оплюти, биячите - оправдани. Това е правосъдието на комунистическата цаца - акула.

Не клатете правителството с тези антидържавни коментари! Таман постигнахме мечтаната стабилност, вие клатите! Голямо чудо, улична свада, по цял свят стават безобразия, пък никой не клати правителството си! Луди-млади, гореща кръв, поувлекли са се малко момчетата. Да се извинят, да си стиснат ръцете и забравяме за случката. Главното е да не се клати правителството!! И ПАЗИТЕЛИТЕ НА РЕДА ДА ИНКАСИРАМЕ!!!!!

Уви, отново тотална прокурорска (държавна, на системата) неадекватност. Тия ше се измъкнат с някви смешни присъди, а малоумието по пътищата ще продължи с пълна сила.

Големите мутри бдят над малките мутри. Малките мутри бият народа. (Цацаратурата хвърля прах в очите на народа, дърпайки ушите на малките мутри.) Народът гласува за големите мутри. ...

Как е възможно криминално проявени да носят огнестрелно оръжие!?!?

Как е възможно мутра да е премиер на държавата?

Е по-добър си, признавам :)

Безкомпромисн и ами почнете от кварталните картели и положението опфавено

добре , че жената с разтреперени ръце си е включила видеото, което ще подкрепи свидетелите ...

Съда приема за доказателство само видео, снимано с негово (на съда) разрешение.

Видео със свидетел. Неразбиваеми свидетелски показания подкрепени с пояснителен материал условно наречен видео.

Мразя мутрите и тези които ги изкараха обратно от дупките им.

Ще повярвам само ако към каквито и да било други процедури и наказания се добави изрично за такива случаи и публичен линч на всеки от тези мутряги поотделно с възможност желаещите да се включват и в предаване на линча в цялата страна. Само тогава ще повярвам в намеренията на властите.

Изроди!!!

Хайде,хайде,всички на софрата,Корман носи баклавата :!((((((((((

как едните бандити ще се разграничат от другите бандити.

През 2015 г. в Румъния са били изпратени на съд по обвинения в корупция пет пъти повече министри и народни представители в сравнение с 2013 година. Това заяви днес главният прокурор на Националната дирекция за борба с корупцията (НДБК) в Румъния Лаура Кодруца Кьовеши, която представи отчет за миналата година, предаде Аджерпрес, цитирана от БТА. Миналата година по обвинения в корупция на съд бяха изпратени над 1250 обвиняеми от високите и средните етажи на властта.

Абе нямам време за такива неща, не виждаш ли, че съм зает с побоища по улиците!!! Да нямам сто ръце!

Колкото бяха безкомпромисни и прокурорите от Враца!Там вече и гарга не каца, защото ще я пребият и ще умре от сърдечен удар, но няма да има "причинно-следствена връзка"!

Във Враца и ту случаите са иднакви. Само дето врачанина е имал болни сърце.И той тъгнал с бокс, а тези с палки и пищови! 20 години ще са малко за назидание!

Ако тези мутрафони останат не наказани значи в бг цари пълно беззаконие. И прокуратура съд и политици играят с бандитите.

Това е нормалното ежедневие за държава , която си има премиер с прякор. Не се чудете, че човекоподобните на снимката се изживяват като недосегаеми. Те просто следват наложения модел от най-високо ниво за поведение в обществото-шапка "борсалино" или плетена , кожена тужурка, стригана безмочъчна кратуна, брада,бръсната през гребен, диФ каратистки поглед, усмивка на преял с банани шебек, безполезни козунаци между лактите и раменете и мнооого, мнооооооого самочувствие , породено от влажните телешки погледи на такива като Глория и компания.... А е имало времена в тази територия , когато са издигани в култ Пенчо Славейков и Аспарух Лешников-говоря за ниво на културата на средната класа.

В голяма кочина живеем,да знаете. Територията е криминализирана и се управлява от бандити. Вижте КТБ грабеж от една мафия сговорила се предварително и всеки крал колкото могъл и всичко това под носа на държавните институции и с тяхно съгласие естествено и осъдени няма. Така е за всичко, лапане , кражба , лъжа, имитации, пинизи, и каквото се сетите. Терор над народа. МАФИЯ. Сега са се сетили да правят регистър в БНБ на всички банкови сметки,представете си какво шоу ще настане. Но само това ли. А списъците на младежите за готовност да защитават родината. Но коя родина се пита. Родината на мутрите,бандитие ,крадците, мафията. Коя Родина. За кого да се мре ,за какво, за каква ценност, за веитата ли , за фотоволтаиците, за гейбраковете,ли за продавачите на ток, за Ториното, Пръча , Баджо ,пашата , каратиста,циганина, запалката,баретата, за кого ?Изхода е един. Бърза декриминализация и борба с МАФИЯТА. Друго решение няма. И този ден ще дойде, иначе България изчезва за винаги.

Как ще осъдите за лъжесвидетелстване героите от Враца! Особено бих се заинтересувал какво ще направите с изрусената иастерична кифла, която изправи на нокти цяла България. Тя е и пряк съучастник в очертаващия се побой,ако така наречените мутри не са излезли по-ебап. Ами ако беше някой възрастен като случая по същото време в Бургас?

Селяни от Червен бряг набили селянин от Пловдив на територията на град София и това е сензацията на деня.

Тъпак.

Селяк

Защо бързат да внасят искането за постоянна мярка, поне да поседят 72 часа в ареста , защото съдът ще ги пусне веднага.

Само лично оръжие и разрешената му употреба при неизбежна самоотбрана ще решат нещата--и тва със закон като в америка!!! Та ще видите колко бързо ще се резпектират недосегаемите и машите им.

Не са само тия! По пътищата е пълно с хулигани, за които не важат никакви закони! А тези специално трябва да бъдат публично бити и боя им да се излъчва по телевизията! И всеки, който се прави на джигит и не спазва закона за движение по пътищата, трябва също да бъде публично бит!

Преди 15-на години имах злощастието да засека конвой на все още живия по онова време Косьо Самоковеца ! За мой късмет наблизо имаше полицейска кола , която ме спаси от сигурна саморазправа с горилите му , които ме налетяха ! Почерпих полицайчетата с 50 лева ,че отървах кожата .

бла, бла ... Ние това сме го чували много пъти. Поредното "бла" в Благария

НЯКОЙ ДА НЕ Е РАЗБРАЛ ,ЗАЩО Е ИМаЛО БЕЛЕНЕ , СКРАВЕНА,КУЦИЯН и други подобни ? Всичките пълни със тигърчета и борци за правата на човека. Друг все пак човешки начин за оправяне с подобни няма. Сега няма начин , да не се изкарат жертви на нападение. Със сигурност ще пищят ,че те са битите и са се защитавали. За това, само Скравена или Куциян,

Дрън дрън че пляс нищо няма да се направи тва са голи празни приказки прокурорите са хора без чест и достойство и неуважаващи те хората

това е резултат от вашето кривосъдие,от разкапване на държавността,никой не ви вярва,големите крадци ъа милиони и убийци са толерирани да бягат от съда...