Служител на ”Съдебна охрана” се простреля по време на работа

Служител на „Съдебна охрана“ при Министерство на правосъдието се е прострелял в крака днес в Съдебната палата във Велико Търново, съобщиха от прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Служител на ”Съдебна охрана” се простреля по време на работа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само с простотии се занимава тази цацататура. Вместо да погне корумпираните съдии, министри и дупетати, нали и парите за харчене са и в повече, та и разследване ще прави по чл. 338.

хахахаха

Не искам за никакво престъпление да го осъждат тоя нещастен човечец. Нека само си плати престоя в болница и разходите по лечението...

Ами да,той,пистолета гърми внезапно,като си прост

Некадърник

Ха първата работа като ти свърши караула беше да си поставиш автомата на куршумоуловителя(една поставка, която насочва цевта към сандък с пясък) и да извадиш патрона от цевта. И така сдаваш

Редник! Пет денонощия арест за непозволено вкарване на патрон в патронника! На пирамидата с куршумоуловителя се извършва ПЪЛНЕНЕ и ИЗПРАЗВАНЕ на оръжието (поставяне и сваляне на пълнителя с патроните). Един запас от 45 дни с 20 караула ще ти опресни знанията по УГКС (устав по гарнизонна и караулна служба)

Още един военен, дето му харесва службата и шапкарството ...

НОРМАЛНО ! то днес куцо и сакато носи пищол без да знае от към то къде се хваща и как се борави с него! Ама като има "връзки" и е "чело" в фейса момчето как става!:))) За сведение аз от пищоли също не разбирам много- Отдельонен Леко картечар съм!А и на манлихера съм добър!

Престарал се завалията:)))))) Незнам кого толкова охраняват толкова народ - престъпника дето е с вериги или прокурори адвокати и съдии

Преди две-три години, един генерал, на летището в София, го интервюираха от някаква телевизия за великите дела, дето ги е вършил по странство. Оня се огащи, че да не изглежда съвсем на тюфлек и пищофът му падна на теракота. Вдигна го, все едно, че нищо не е станало и взе да ръси акъл. В този ред на мисли, щом има генерали гащници, какво очакваме от редовите бойци, пък били те и от съдебната охрана.

Има една приказка да тръгнеш на сватба бе х*й.Та в този ред на мисли се чудя,как може да си на служба и оръжието ти да не е в изправност?

От нямане какво да прави /скука/ решил да си чисти оръжието докато е на работа? Явно ги избират с конкурс.

То за тая работа трябва и конкурс с покриван на минимални критерии за боравене с оръжие, не само да си роднина.

Каквито са съдийте,такава е охраната им. Перфектни в работата си.

От едно недоглеждане и нещастен случай тия го превърнаха в престъпление - смешна работа.

"Служител на Съдебна охрана се простреля по време на работа" Който си няма пиш.. да си играе, си играе с пищ-ов!

Така е защото у нас полицейските служители носят пистолети само за украса и ги изваждат от кобура само за почистване..........докато всякаква мургава паплач ги цели с камъни, бие ги с брадви, тояги и т.н.

този да не е някои пишман терорист?

Едни си играят с пишките,други с пушките! Само не мога да разбера КАК ЩЕ СИ ЧИСТИШ ОРуЖИЕТО ДОКАТО СИ В НАРЯД? Защото нали когато са на работа е като да са в наряд?

Руските не правят такива неща,Американски ще да е:)

Не си прав! Правят го българските "пищовджии".