Хванаха мъж, нахлул в къща и опитал да изнасили дете

35-годишен мъж бе задържан от варненската полиция, след като нахлу в къща и се опита да изнасили 11-годишно момиче, съобщиха от прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха мъж, нахлул в къща и опитал да изнасили дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

влязъл в къщата? Като познат ли? Или с взлом???? Добре, че детето се е спасило! И този е жертва на дрога, т.е. на скритата организирана политика на бившата ДС.

Такива изроди трябва да се кастрират. При това не по химичен път!

Със сигурност става за Донор , единственото полезно което може да направи в жалкия си живот !

За съжаление и за донор на става. Наркотиците унищожават не само душата, а и тялото.

"рецидивистът може да получи от 10 до 20 години "затвор"" Това изречение обяснява всичко. Рецидивист, но какво от това!

Щом в момента на деянието е бил адекватен-затвор! Там ще му разкажат... нагледно, как се прави. А, ако е за лечение, ами да го затварят. Какво са виновни малкото останали нормални в тази държава, че да понасят и всички тези издевателстава...

кво ще му разкажaт бре!!!там се яде и пие на поразия,а и дрога им се доставя!!!не ги ли гледаш по телевизията!!!началници на затворите и пазвантите си правят пачки от цялата помия!!!

Ако всичко е достоверно представено-този е безполезна твар, незаслужаваща да се радва на светлината на деня! Абе защо закриха тухларните?

опитал СЕ

1. Това нещо, щото човек НЕ е, е непоправима заплаха от най-ужасен тип за хората. 2. Като чета коментарите - изглежда тия, дето са на свобода, явно Мнозинство, са СВИРЕПИ ЗВЕРОВЕ, с ниво на ИЗВРАТЕНОСТ и АГРЕСИЯ далеч по-високо от това на горепосочения Демон. И тъй, ХОРА, жители на Содом, освен педерастки извращения и нечувано насилие, от което на Сатана му се драйфа, други идеи имате ли?! Или държите, че ВАШИТЕ БОЛНИ ЗВЕРСТВА И МРЪСОТИИ са по-"хуманни" от Разстрела, така популярен в едни остро критикувани днес времена и места... Сега чисто формално - по закон за подобни заплахи, закани, присъди, изглежда повечето от вас трябва да сте му съкилийници. За ХРИСТИЯНСТВО сред такава тълпа от обезумяли зверове, не съдии, а палачи е абсурдно да се говори, очевидно! И май не строят, идеалът и водачите са виновни, Народът си носи ЗВЯРА в себе си!

в качеството си на звяр, да те питам, внимателно и културно - ти какво предлагаш като мярка срещу подобни "неща"? защото очевидно сегашното ниво на превенция и наказания не предлага никаква защита на обществото. откровено - въпреки че съм православен християнин, ако детето беше моята дъщеря, досега наркоманът да е заровен в буркани на 20 различни места из България...

Хаха, изобщо не се залъгвай, НЕ си християнин, с тия ФАНТАЗИИ и за Сатанист си много! То едно е гняв, друго е да генерираш извратени Фантазии с Насилие, от което изпитваш извратено удоволствие. Това сега, впрочем, е много модерен бизнес на САЩ - виж какви филми бълват за тълпата, много детайлни, при това, все хуманни и проповядващи ... "морал" :) Иначе другото, човекът си го е написал, кое, как. Но "хуманното" общество на 21 век си иска зверствата и превръщането на един чудовищен проблем в нов безумно чудовищен и т.н., и т.н. до пълен Ад.

Какъв е смисъла да се хабят ресурси за тоз? С какво може да е полезен?

наркоманията се превръща в проблем номер едно,водеща до убийства ,грабежи и изнасилвания,и не само тук, а и в световен мащаб ,най-вече заради лесната достъпност на наркотиците от всякакъв вид..може в момента да не е бил дрогиран,но системната употреба,унищожава безвъзвратно умствените способности..трябва спешно промяна на закона така ,че факта че престъпника е наркоман, не само да не смекчава вината му,както е сега,а напротив да я увеличава...

По мое време тези ги лекувахме в урановите мини.

не му трябва лечение,а електрически стол,от това нищо не става...

Сега гориш в ада твоята кожа долна комунистическа гад!!!

Подобни екземпляри би трябвало да се предават на родителите на саме. След това да идва попа или мюфтията и да си ги взима.

избирател на бкп-бсп-дпс-евророма-вола-в-батака

Забележете последното изречение: По закон рецидивистът може да получи от 10 до 20 години "затвор". Думата затвор е в кавички. Точно това и ще стане - вместо затвор, ще получи 2 месеца условна присъда и ще го пуснат по живо по здраво.

е и няколко месеца "лечение"

papion

Химическа кастрация за това животно, защото е ясно, че затвора не го поправя!

Тогава агерсията му ще е в друга насока, орпавията е в панделата или психиатрия със строг режим.

Даго пуснат в къщата на някой магистрат или политик тоя мангал да подгони тяхните дъщери белким се вземат някакви мерки в тая държавица за защита на остатъчното население

Ще го вкарат при циганите за 10 години да го порят в дупето да му дойде акъля в главата ама ДАЛИ Е ВИНОВЕН или не друга тема на разговор-ЩО НЕ ПРОВЕРЯТ МАЙКАТА ЩО НЕ Е БИЛА ТАМ И КЪДЕ Е БИЛА В СЛУЧАЯ-БЕЗ КОМЕНТАР

За 5 години, но ще го пуснат след 2-3.

Ми може би на работа да е била... Трябва ли да си седи вкъщи, а?

d4

освен десетката или двайсетицата - незабавна кастрация! има "хуманни" методи за процедурата... все пак сме демократични и толерантни.

kirchevo

Айдееее, сега този смотаняк ще оправи СТАТИСТИКАТА.

ДА ВЕРНО е нарушавате на човека европейските му права да си показва прелестите няма значение пред коя-А ИНТЕРЕСНО че на гейовете никой не им казва нищо И НА РОМИТЕ ПРИМЕРНО?

10 до 20 години. А дано, ама надали.... Най-много да го погледнем лошо 10 до 20 пъти.

Не го пипайте,че ще му нарушите правата.

Много шум за нищо, няма и да го бутнат "човечеца". Свиквайте с такива новини, ще растат пропорционално на броя на "предназначените" за нашата територия мургави сънародници. Иначе вероятно наистина е с психични отклонения, то вековните кръвосмешения си казват думата.

Режеш мъдята. Чупиш капачки на краката. Ръцете поне на 2 места. Така и да иска, повече няма да може. Хуманизмът взе доста скъпо да ни струва вече.....

А ПЕДЕРАСТИТЕ И ГЕЙОВЕТЕ ЩО НЕ ИМ ОДРЕЖАТ МЪДОЦИТЕ И ДА ИМ ГИ ИЗХВЪРЛЯТ В ЧЕРНОТО МОРЕ ОСОБЕНО НА ВАРНАНЛИИТЕ А ПОСРЕД БЯЛ ден на плажа в минералния басейн си показват прелестите пред малки деца и бабички-БЕЗ КОМЕНТАР

Да и всичките ги изкарват шизофреници и ги освобождават след три месечен престой в лудницата а МИ Е ИНТЕРЕСНО що НЕ ПОГНАТ МАЙКАТА, КОЯТО Е ГЛЕДАЛА ЯВНО ОТСТРАНИ ИЛИ СИ Е ПРОСТИРАЛА ПРАНЕТО ИЛИ СИ Е ГЛЕДАЛА ПОРЕДНИЯ ТУРСКИ СЕРИАЛ В ХОЛА ПРИМЕРНО-ВАРНАНЛИИ-ТАМ МОГАТ ДА ТЕ ОСЪДЯТ ДОРИ ЩОТО СИ ЗАГОВОРИЛ ЧАЙКА НУДИСТКА БЕЗ СУТИЕН НА ОФИЦИАЛЕН ПЛАЖ В ОПИТ ДА Я СВАЛИ-интересно ми е па за това КОЛКО ГОДИНИ ДАВАТ ЗАТВОР ПОСЛЕ РАЗПРАВЯТ

да ги остават такива без мъжкото достоинство

А майката ми кажи що не са я глобили щото си е оставила щерката да гледа голия чичко явно чичкото си е показал пишката пред малолетната за туй да ти дадат 10 години затвор а ужким сме европейска държава-КАТО имаш впредвид че само в БГ то е забранено порно то и разпространението на порно и публичните домове а курвалъщината при жените дето са пеперудки и са от цвят на цвят що НЕ СЕ ВОДИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ?

А мъдята да оставят ли?

да, в хладилника (за мачките)

Това го има САМО В БЪЛГАРИЯ-ВЪВ ВАРНА МОГАТ ДА ТЕ ОСЪДЯТ И ЗАТВОРЯТ САМО ЩОТО СИ СНИМАЛ ЦИЦИТЕ НА ГЛАДНА АСИСТЕНТКА ОТ ИЗВЕСТЕН ВУЗ ЩОТО БИЛА ИЗВЕСТНА БЕЗ СУТИЕН В НАРУШЕНИЕ ПРЕД ПОГЛЕДИТЕ НА МАЛКИ ДЕЦА И БАБИЧКИ ОФИЦИАЛЕН ПЛАЖ-и полицаите го приемат това КАТО НОРМАЛНО ПОВЕДЕНИЕ БЕЗ КОМЕНТАР ЧАЙКИТЕ ДА КРОТНАТ МАЛКО-А ГЛЕДА ЛИ СЕ МАЛКАТА ДАЛИ ПА ТЯ НЕ МУ СЕ Е ПРЕДЛОЖИЛА ПРЕДИ ТОВА?

когато искаш ласки и нежност ДАВАШ ласки и нежност, а не насилие и заплахи. но човекоподобното така е свикнало - за да свалиш жена ти трябва тухла.

Ми до.ебало му се е, бе бате, като няма пари ... Недейте така, това дискриминация и нарушаване права на човека!

някъде бях чул, че бориле и без паре давале. ама у вашта махла явно само от платените са останале.

Ааа, това другата махла, Кочовците! У нашта няма таквиз работи. Само по любоф! Ма за Танас не остана жана и за туй. Дискриминация!

Като го знаят, че е откачен, защо не са го тикнали в лудницата, ами пишат, че го знаели какъв е ? Простотията в България няма край !

Не знам защо но не ми се вярва да лежи 10години. За прегазеното дете в Стара Загора му дадоха 3години, а за опит за изнасилване надали ще дадат и 1година.

Абе каква психиатрия-кой ще го храни и обслужва цял живот?! Направо да го удушат или да го удавят в някой вир. Такъв само екзекуция ще го оправи. Най-хуманно би било да се използва устройството на великия хуманист д-р Гилотен!

правилният начин е кръц на мъдите и да ги едат мачките, но реалният начин ще е максимум условна.

Баси хуманния тип си. Две тухли, макарите между тях и после ако не умре от някаква инфекция - да живее.

да ти кажа честно - аз лично бих пуснал мангал-изнасилвача директно на прасетата, да го изядат жив. след което събирам махалата и им прожектирам клипа от събитието поне 6 часа. но накрая аз ще съм сатанизираният виновен, а човекоподобните ще са "горките жертви на чудовищно престъпление". та за това го карам по-хуманно.

добре сте го написали затвор в кавички

Много са находчиви тия от Дир!

тоя най-добре да го осъдят на смърт, стига обществото ни да отглежда престъпници, парите да отиват за други дейности или най малкото кастрация и затваряне в пхиетрична клиника до живот

Да бъде публично скопен!!!

да и след скопяването да му сложат сигнална гривна на оная раОта и под домашен арест доживот:)))

Те 80% от това поколение и по-млади са психопати и шизофреници че и полуграмотни строители на съвременна България.

Никакъв затвор за такива! Явно няма възпитателен ефект. Да обесят орката на някое дърво у маалата, да стои там един месец да видим дали ще има други такива случаи!

Абе най-вероятно другите с такива наклонности ще си мислят -"На мен не може да се случи". Аз смятам, че такива изроди трябва да се изпраща на обществено полезен труд на място подобно на Сибир!!! Доживот без право на замяна!!!

Ами в България нямаме такова място. Просто не ни стига територия.

Да го кастрират!!

Цитат от статията: "По закон рецидивистът може да получи от 10 до 20 години "затвор". " А заради "чистото" си съдебно минало ще получи условна присъда, щом се "разбере" с прокурора...

И у дома няма спокойствие...съд и присъда за такива!!!

Защо затвор е в кавички!??

защото може да получи присъда лишаване от свобода...., а не "затвор". за това е в "тавички".

Хайде да познаем! Говори се за мъж без име, 35-годишен, осъждан многократно, търпял ефективно наказание "лишаване от свобода". Ако беше българин, щяха да му дадат снимката, името, дори ЕГН-то. Следователно безименният е мангал.

Мангал е много ясно. А горкото дете догодина като навърши 12 родителите му ще го продадат за булка и пак няма да му се размине. Докога ще се толерира престъпната циганска педофилия?

При този етнос ранния секс е гордост, та се чудя защо ли се е разкрещяла девойката, ако е била ромка, тук разбира се изключвам жоревците, защо те са като българи, но по-чернички.

Кога и в "територията" ще започне да се прилага химическа кастрация за рецидивистите изнасилвачи?... А?...