Двойно убийство е извършено във Варна

Двойно убийство е било извършено в събота във Варна, но МВР и прокуратурата съобщават за това едва днес. Говорителят на обвинението Радослав Лазаров заяви, че повече информация за престъплението на този етап няма да бъде давана.

Обратно в новината

Коментари - Двойно убийство е извършено във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стига сте писали глупости щот на мене ми писна да чета с болка в сурцето за дядо ми и леля ми .. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бог да прости жена ми.. Жертва на такава имотна мафия!!!

Имотната мафия? Почнали са да "разчистват" цели кооперации като изтребват хората ??? Това е живота в БГ - всичко може и всичко възможно...

Приказвайси ти, приказвай си ?? Фчера, едва- едва ,"испуснах", една такава мисъл, И ми удариха 28 - , един слет друг, като прчки на голо!! А Веска, от "Афера"- Тимовград още се крие като бълха вгащи ??

Мнимият полицай е взел данните от личните им карти, току виж са се оказали я с кредит, я с прехвърлен имот...

Подвежаща статия.... Защо укриват... кой укрива... Има престъпления, за които не се шуми а се работи по горещи следи.. Това, че ние като група форумни гении ще прочетем или не, няма връзка с работата на полицията. Щом не са казали, значи е имало защо.. Виж ако беше г-н Борисов, 2 часа след това да е дал 100 интервюта, на които да е казал - Ш го фанем бе - нема се плашите

Да поясним на другарите че това са долни герберски инсинуации. Ние върнахме държавата на народа и премахнахме страха от полицейщината. Вече е мирно и спокойно навсякъде в страната. Няма го Герб да ви страхува. Ваканцувайте във Варна спокойно.

Това, което ГЕРБ направиха за 4 години още 5 правителства не могат да оправят. Друг е въпросът, че комунягите не се и опитват.

Надявам се да се шегуваш. Написаното от теб дори да е грозна, дебелашка шега, на фона на това, че са убити двама възрастни хора, пак донякъде е за предпочитане пред извратено, нечовешко и умопобъркано мисловно заключение. Хора, превъртяхте ли?

от полицейщината"?! Да, ама Свободата е , абслолютната липса на Страх!

МВР не е информационна агенция. Това трябва да се разбере от всички българи особено от нещастните журналисти.

Да закрият Прес Центъра към МВР тогава.

Правилно другарю Бен. По твоята логика нямаше да разберем нито за Гулак, нито за Белене. Изобщо за нищо, защото журналистите трябва сами да стигнат до места, където им е забранено да ги посещават, като например местопрестъпления.

МВР я направиха на маймуна ,още веднъж ще кажа че тя не е информационна агенция.При едно двойно убийство има толкова много оперативна работа че ви е бедна фантазията.Тя не е достъпна до гражданството а само до малка част от оперативните служители.

Не разбрам кому е нужна цялата тази подобна информация за това семейство!!!!кои как се казва,на кой адрес живее,трудно-подвижен ли е и т.н. Имам чувството че неграмотните псевдо журналя обслужват престъпниците и телефонните измамници с всичката тази лична информация само и само да напишат някоя и друга дума повече,за да получат 5 лева отгоре:(

"неграмотните псевдо журналя " - много точно казано!

има нещо гнило *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Полицията правилно мълчи, защото точно в този случай не знае какво да прави. Ако не е изчезнало нищо актът може да бъде отнесен като сплашване за хора готвещи се да дадт подслон на бежанци. И ако полицията го обяви за такъв върши рекламна работа на поръчителя.Неслучайно са подбрани стари и беззащитни хора. Но това е само един хипотетичен вариант. След като българите допуснаха в страната да шета всякаква измет, всичко е възможно да се случи. Глупостта винаги бива наказвана.

При тая липса на информация, ти пак успя бежанците да направиш виновни :) забрави циганите, но това лесно се оправя.

Имало е оплакване, че са прибирали сирийски бе.. такова - емигранти, полицията трябва да изясни дали действително има такова оплакване и мним, или истински е полицаят, който ги е посетил в петък. Защото ако е така, нищо чудно сирийците, които са пускали, най вероятно срещу наем, да са ги пребили и обрали. А полицията си трае и потулва случаят за да не стане като след намушканото момиче. Плюс това ушев е мързелив и почивните дни иска да отмори, а не да бие протестиращи.

"мъж с полицейска униформа позвънил на вратата на Дора и Николай Курдови и им казал, че срещу тях имало оплакване, че дават подслон на сирийски бежанци. " Моля се на Бог, това да е неумишлена вметка... Не ми се мисли какво ще последва, ако има сирийска, или каквато и да е емигрантска връзка...((((

И да няма ,ще се намери.Украйна ври,заради решението да се върне към Русия.Убиха сина на президента на Тюркменистан.В България ,се взе решение да строят тръбата руснаците,за 7 и 8 блок на АЕЦ козлодуй предложиха американски реактори.Веднага Първанов каза ,че това не отменя Белене.Разберете играта е за милиарди и политическо влияние.Ще запалят България.Толкова ли сте глупави,че омразата Ви пречи да видите истината.НА Америка и на Русия нашата територия им трябва.Ако не стане по мирен път,ще стане с бой.Големите ще вземат тяхното.

януари

за съжаление не мога да не се съглася....предстои преразпределяне на влияние, ресурси и територия........... С интуицията на майка, усещам, че нещо много лошо ще се случи.. В държавата ни тлее огън, само една искра е нужна за да пламне огромен пожар... Дано поне този път, интуицията ми ме лъже...(((

Анонимен

И какво ще изгори... Една окрадена черга, дет е пълна с бълхи ? Прочетете малко история... граждански войни има в страни, които има силен природен ресурс.. Нещо, което можеш да управляваш.. В България какво ще управляват - Слънчев Бряг ?

Двойно убийство във Варна?Няма значение!Важното е,че в страната цари ред,спокойствие и няма страх,както казва другаря Владимир Зидаров/Местан/?!Щеше,да е смешно,ако не е толкова тъжно!

До като ни занимават по телевзията с глупавите им реалити шоу програми с участието на 80% лигли и лигльовци, хората вече не издържат, изкрейзват и вижте до къде се стига-убийства

Да ги махат,тези забавни програми и да показват,само грандиозните митинги,подкрепени от Сарая/ДПС?!

За тези, дето говорят за бюлетините на МВР- тези бюлетини, уважаеми мои, не се предоставят на медиите. Така че, те няма откъде да знаят кое кога е отразено в бюлетина. Информацията се предоставя от преслужбите на двете ведомства- МВР, Прокуратура. Така че, стига спекулации на тази тема. Хората ви казаха- авторите все още не са известни, за какви цигани, мигранти, или каквито и да са говорите? Много станаха специалистите.

хайде да те видим колко бързо ще разплетеш чорапа: ще спипаш престъпника , ще го тикнеш с доказателства в съда и оттам - дето му е мястото! Или си поредният лаладжия-пресаташе на едно от двете ведомства: МВР- Прокуратура! Кога най-после всички ще мислим и действаме Разумно и достатъчно скоростно!

МВР е превърнато в маймуна и всеки мисли че са длъжни да му докладват.Вземи и прочети учебниците по криминология и криминалистика за да разбереш че МВР не е информационна агенция.-

Умнико, нищо не си разбрал! Идеята ми е всеки да си върши работата! Ама кой да осмисли написаното

Всички живеещи в кооперацията на ул. "Бузлуджа" 3 са от една фамилия - брат и три сестри, а четвъртата и най-възрастна живее в САЩ. Това двойно убийство, все едно че е по роман от Агата Кристи.

Мдааа, много грубо! Нито полиция, нито прокуратура да не уведоми нашите медии за станалото! И те милите три дни да няма за какво да пишат. Липсваше им кръвта. Ей, медиите, за какви се имате, че да ви се дължи каквото и да е? И кое е укривато? Полицията и прокуратурата са реагирали, а това, че не са ви казали не е никакъв проблем. Важното е да разкрият кой е извършил престъплението, и да си понесе наказанието, а не поредната статия. Зер ако не са протестите и криминалната хроника, то за друго не пишете. И упреците ми не са само към Дир, а по отношение на другите, където гърмяха с "Двойно убийство, полиция и прокуратура СКАНДАЛНО мълчат" и други такива. Хайде малко морал покажете, убитите имат близки, на които едва ли им е приятно публикуването на какво ли не.

сега да видим как ще ги изкарат "самоубийци". Напоследък все ги обявяват за "самоубийци" или "Нащастен случай". Да не забравяме варненския митрополит Кирил. На 12 ноември само около парламента имаше 9 хиляди полицаи и жандармеристи. Цяла България е предадена на престъпността, за да пазят 120 депутати от БСП, ДПС и АТАКА.

Интересно ми какви са тези индивиди, които са поставили 8 минуса на коментара, който точно отразява истината. Предполагам, че са дежурните в централите на цитираните в коментара партийни централи.

Как няма да се увеличът престъпленията в провинцията, след като цялата полиция в страната е изтеглена в София да защитава народното събрание, депутатите и бежанците.По централните улици на столицата полицаите са разположени на всеки метър, страничните улици са отцепени с ленти и пропускат след преглед на личната карта.Правителството, президенцията и народните депутати си пазят от народната любов, а народа е оставен на бандитизма.

STAWAME JERTWA NA SOROSOGNIDNITE STUDENTI-WAN6NA PORA4KA NA CIONISTITE

Ко речи?!

Пиши на кирилица,простако!

Само една вметка, не се пише "увеличът"- правилното е "увеличАт" и не "президенция", а "президентство". Иначе другото е о'к.

Срамота! Как може да поправяш "Професорът"... тц, тц, тц... Човекът толкова много е учил... ;)

Както казва Главния секретар , " Какво толкова е станало ?" двойно убийство , че да не длъжно МВР да бие тупана . ТЕПЪРВА СА ЗАПОЧВА С ВЪЛНА ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ , ТАКА ЧЕ СВИКВАЙТЕ !

ами да, какво толкова някакво си убийство!? тъпаци, това с криенето на информацията е стар соц. похват още от времето на Чернобилската авария, която също скриха!

в бг повечето престъпления се извършват от тези дето уж трябва да ни пазят, те пазят оределени хора от комунистическата номенклатура

полицията крие убиици ,бнб крие банки мошенници да вземем да се скрием от картата на света савсем

Миналата зима още преди да е драсната клечката пишеха за запалили се ''самоубйци''. Сега два дена медийно затъмнение?

Естествено, че няма да дават информация известно време, ако това е от полза в хода на разследването? Вие сигурно искате и заподозрените публично да ги обявят, че да вземат да офейкат по-бързо. Нали този бюлетин на МВР го четат и извършителите... Също така за мен убийството е битово - някак си не ми се връзва историята "отидох до магазина и като се върнах намерих два трупа"...

По подобие на моя случай.Отивам до магазина,връщам се и виждам двама полицаи варят ракия на казана

варенето и пиенето на ракия както и слушането на чалга са национални спортове в абсурдистан

Вицът е много готин! Бях го позабравил! Браво и благодаря!

Престъпността ще започне да се увеличава, както винаги при управление на БСП. И това изобщо не е фантазия! Закономерно е.

Крият 2-но убийство? Значи можем да съкратим кръга на заподозрените до следните групи: 1.цигани 2.нелегални мигранти 3.служители на органите 4.политици

Абсолютно точна преценка за това, кой би могъл да бъде заподозрения

На кои журналисти? На тези, които непрекъснато ни манипулират ли? Достатъчно е, че е започнало разследване от съответните органи.

МВР обичат този прийом. Понякога най-вероятно е по-добре за разследването, но те го използват твърде често и до сега не сме видели кой знае какъв резултат от такова "покриване" на случая. дори напротив, обикновено като че ли го използват, за да прикрият некомпетентността на някой колега.

А според теб какво трябва да правят? Всяка вечер един от тях се изтъпанва по БТВ и дава отчет за престъпността през деня ли? Защо реши, че са длъжни да дават отчет на медиите?

Скука!Версите опират в пари и секс -

Член 1..докато не се ПРИЛАГА по-американски винаги ще има БЕРАЧИ на чужда собственост! А сега и навлизатето на "джумохадините от джала-лабат" това става още по-актуално или вече е АКТУАЛНО ...който от пришълците убие Българин го НАСЛЕДЯВА.Справка криСТАЛИНа и Н.Младенов и БХК. Да ги "благословим" по-нашенски.

Никой нищо не крие бе, става дума за убийство, а не за реалити шоу, че всичко да се показва и огласява! РАЗБЕРЕТЕ ГО ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ! МАЛОУМНИ ЖУРНАЛИСТИ!

принципно си напълно прав, но тъкмо, защото става дума за тежко престъпление, е добре МВР да спазват закона и да не забравят, че сме ги създали и наели, за да служат на обществото. И тъйкато не е РЕАЛИТИ, е добре МВР шефовете да не го играят режисьори. Има си официален МВР бюлетин, в който е меко казано странно да се пропусне тежко криминално престъпление. Ако го отворите вътре ще видите информация за 3 кокошкари, но пропуснали да споменат двойно убийство? Нещо не се връзва, въпросът е защо. Нещо са преценили, че ще предпазват обществото ли, какво ли? Хайде поне МВР да се опитва да спазва някакви правила, то се е видяло, че всички останали сме решили да я караме през просото

Единствената причина да го крият е, че е циганско престъпление ..........

Укриват от кого? От медиите? И какъв е проблема? Длъжни са да се отчитат ли? Тези съвсем изтрещяха.

ми как да ти кажа то е трудно да се обясни на човек от твоята среда и начин на мислене но все пак да длъжни са да се отчитат длъжни са да не укриват информация длъжни са да не застрашават живота и имуществото на гражданите защото те ги издържат необходимо е полицията прокуратурата съдът народните представители правителството и пр издържащи се от данъците да работят за гражданите а не обратно.

Те не я крият. Но не са длъжни да я съобщават. Тоест ако някой журналист или друг общественик, или дори което и да е трето лице ще потвърдят или отрекат. НО не са длъжни да съобщават без да имат запитване. :-)

Пред кого да се отчитат бе? Пред вестниците и телевизията ли? Пред ДИР ли? Пред барека ли? Пред теб ли? Как ти застрашиха живота и имуществото?

В бюлетина на МВР всичко трябва да е отразено навреме! Иначе излиза, че МВР нарочно бави, прикрива престъпления от народа, от пресата, или от съдебните органи. А може би ти се ще анархия- престъпниците да си развяват свободно знамената и простотията демократично?!

Я ми кажи ти къде точно прочете, че не е включено в бюлетина на МВР? Може би трябва да се научиш да осмисляш прочетеното а после да се изказваш по него а?

Крият такива престъпления само когато са извършени от "братя роми" .

може и да се мигранти

Престъпника или убийците, които и да са те много добре знаят, че дори и да ги хванат, ще започне едно разследване и едни дела с пращане, препращане и връщане за доразглеждане, докато всички накрая забравят за какво ставаше дума и убийците бъдат оправдани, или осъдени условно!

Ква къща бе, това си е, една "Апититна барака" в широкия, Център на морската ни столица Варна, Хубаваа Варнааа, обиччамм теее... Веске, Томова, дайте нещо по-така бе, Каде ви е "Далаверата", тука има нещо гнило? Хай и бай! бТТВ "Трътките"

Е не, ще бият тупана, за да се знае от всички....

Какво общо имат Ботев и Левски в криминално престъпление?!?

Може би, защото жертвите са възрастни хора, почеркът говори за убийство с цел грабеж извършено най - вероятно от група орки. Та в тази връзка е жалко, че ние, наследниците на Левски и Ботев все още траем тази паплач и тихичко си псуваме по форумите. Вероятно това е имал предвид човека.

ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ДЪРЖАВА!!!! СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ХОРА КАТО БОТЕВ, ЛЕВСКИ СА СИ ДАЛИ ЖИВОТА ЗА НЕЯ